Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lahkume sõpradena - IRW!!!
 
no tore siis ju 17. märts 2015, kl 11.08
Mehed on oportunistid ja kui nad oleks enne voodisse jõudmist ausad ja ütleks enne voodisse jõudmist, et tahavad sinna ainult seksi pärast ja tulevikuväljavaateid lihtsalt ei ole, siis karta on, et saak ei oleks eriti rikkalik. Kui on valida, kas taluda veidi alandust ja vältida mingeid selgitusi või olla väärikas, siis valdav enamus valiks alanduse. :)
 
No kuule 17. märts 2015, kl 14.50
Tegelikult polegi nii lihtne olla aus...pealegi kui sa ise nii täpselt ei teagi, mida sa tahad.
 
kuulen küll 17. märts 2015, kl 15.13
Huvitav, et pärast teatakse kohe väga täpselt, mida tahetakse või siis ei taheta...
 
ehh 19. märts 2015, kl 18.52
Igal juhul tasub oodata enda jaoks õige inimesega tutvumist, latti alla lasta võib ainult vähem olulistes punktides nagu vanus, kehakaal, pikkus, juuste värv, aga mitte väärtustes, mis on pikaajaliste suhete baasiks.

Oportunistlik käitumisstrateegia on teatavasti ainult lühiajaliselt edukas, sest teised osapooled kohanevad ja vastavad samaga.
 
no tore siis ju 19. märts 2015, kl 20.17
ehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oportunistlik käitumisstra
> teegia on teatavasti ainult lühiajaliselt edukas,
> sest teised osapooled kohanevad ja vastavad samaga
> .

Kui pikaajalisi suhteid või suhteid üldse ei otsi, siis kärab ikka küll. Ja kui samaga vastatakse on isegi veel parem, pole isegi seletusi vaja või ennast ebamugavalt tunda. :)
 
ehh 20. märts 2015, kl 09.59
samaga vastamine võib ka igasugusest suhtlemisest keeldumist tähendada, kui sul just midagi kohe lauale panna ei ole, jäävad ära sellised libedad sõbrad, kes voodisse trügivad.
 
no tore siis ju 20. märts 2015, kl 13.03
Kui ma olen mees, eks ei otsi pikaajalisi suhted või suhteid üldse ja leian üles need naised, kes samuti seda ei otsi, siis miks see peaks üldse mingit süvitsi suhtlust eeldama? Kõigest väike seks, ega pole vaja kohe sõbraks trügida. Naistemehe mainega mehelt ei oodatagi tavaliselt midagi sellist. :) Kui sul on tunne, et keegi sinu voodisse trügib, siis oportunist ei jää pikalt leinama ju, leidub alati mõni teine voodi.
 
ehh 20. märts 2015, kl 18.09
Ei ole enam minu asi, kus nad oma kõigest seksiga käivad, see ei ole minu tase.
 
no tore siis ju 20. märts 2015, kl 19.50
Sul jäi mulje, et keegi on sinu tasemest huvitatud või?
 
yx sekkuja 20. märts 2015, kl 20.12
tead, selline mulje jääb tõesti, muidu sind ju ei torgiks, alati leidub mõni teine voodi. a sa ikka tolkned siin.
 
nojahh 21. märts 2015, kl 02.43
Kuna kõik inimesed püüavad kangesti monogaamse mõtteviisiga olla, selles mõttes, et peavad valima välja ühe, kellega suhet luua, siis paljudel ei tekigi nii enam-vähem olukorras soovi päris suhtes olla. Et partner valitakse ainult 1, siis peab seda hoolsalt tegema ja tunneb pidevalt survet, et äkki oleks kellegi teisega parem. Isegi, kui kõik on muidu ok ja mingid tunded ka olemas. Ilmselt ta ei tundnud, et oled tema jaoks keegi, kellega elu lõpuni koos olla ja ehk tahab ta lõppkokkuvõttes seda. See madratsi-jutt on kibestunud inimeste oma, kes igasugust naiste seksuaalsust vihkavad. Muidugi võib ta sind ka seksi pärast ära kasutada, aga kui tahab niisama sõber olla, siis vaevalt. Kõik inimesed ei tahagi igal hetkel suhet, paljude jaoks on see liiga suur vastutus, paljud elavad unelmais ja ei leiagi naist, kes nende ootustele vastaks jne
 
eid_15048c68ca5629 22. märts 2015, kl 11.43
Minu arust mehe poolt piisavalt selge ja igati viisakas jutt. Probleem selles, et teemaalgataja oleks eelistanud "ärakadumist", nagu ta ise kusagil eespool ütles. Mina näiteks vastupidi võtan/võtaksin komplimendina, kui mees tahaks sõbraks jääda - see tähendab, et pärast armumise lõppu, mis on puhtalt hormoonide mäng ja voodisse viib, näeb ta mind ikka veel meeldiva inimesena. Koos teatris käia hea nt vms.
Kui inimene teab, et tema ei taha pikaajalist suhet ja kaaslane tahab, siis on ka ju väga aus öelda, et huvid on erinevad, mitte hoida määramatus olekus.
Lühidalt ma ei saa täpselt aru, millega teemaalgataja rahul ei ole. Sellega, et mees tema seltskonnas ümber ei mõelnud, et jah, tahab küll kooselu? Ega sellistes asjades üldiselt ümber ei mõelda, see on rohkem romantiliste komöödiate teema, et kohtad kedagi, kes kõiki su põhimõtteid muudab. Päriselus ikkagi otsitakse-leitakse keegi, kes põhimõtteid jagab, mitte neid muudab.
Karl Kindermacher 22. märts 2015, kl 12.02
 
noh ei tea 22. märts 2015, kl 12.07
kas ta nüüd koos teatrisse tuleks, parema puudumisel tuleks ehk voodisse. selline sõprus.
 
loo 22. märts 2015, kl 18.28
Minu meelest on see väga selge ja otsekohene jutt mehe poolt. Ta ju ütleb otse:

* ta ei taha ennast sinuga siduda
* aga FBs võiks teinekord lobiseda
* ja võibolla võiks teinekord külla tuua, koos süüa, filmi vaadata või koos lõunal käia

Millest sa aru ei saa? Ta ei taha ennast sinuga siduda kui meesterahvas ja naisterahvas. Punkt. Ta ütleb seda ju nii selgelt, et selgemini enam ei saa.
 
vallatud kurvid 23. märts 2015, kl 00.54
oot Kirjutas:
-------------------------------------------------------
mis mõttes ei saa aru? saad ju täpselt. loomulikult tahab mees, et tal sinu ees kohustusi poleks, ta võiks panna, keda soovib ja kui kuival, astub "sõbra" juurest läbi. ja paraku on paljud naised sellega ka nõus. kahjuks liiga paljud, seepärast mehed seda ootavadki. muu jutt sinna juurde on viisakusest.
ära tule ütlema, et sa aru ei saa :D irww selle peale.



Siin on töesti köik oluline ära öeldud. Sinu teemaalgatus on ikka nii klishee, kui ùldse olla saab.
Mina vötaks selliste meeste suhtes sama hoiaku, st, et vastaks samaga ja kùsiks, et kas vöin mönikord, kui keegi teine "söber"alt ära hùppab, tema juurest läbi hùpata. Meestele meeldib vaba olla ja mitut sexbuddiet pidada, aga nad ei talu sama tegevust naiste puhul.
Karl Kindermacher 23. märts 2015, kl 18.59
Vabandust, aga juba pikemalt kommenteerivad naised a la "kas vöin mönikord, kui keegi teine "söber"alt ära hùppab, tema juurest läbi hùpata"
Kas keegi kena inimene viitaks, millises postituses on otsetsitaat, et mees sedasi väitis?
 
leena 24. märts 2015, kl 00.07
ei tea ei mehed ega naised, kui nad kellegagi suhtlema hakkavad, et mida täpselt tahavad, eks suhte arenedes saadki aru.

see mees käitus väga viisakalt.
 
Just nimelt 24. märts 2015, kl 07.44
Sellepärast ei olegi mõtet niipea voodisse minna. Ainult loll teeb nii ja siis vingub, ise aina unistab süllekukkuvast õnnest.
 
küsimus Just Nimeltile 24. märts 2015, kl 09.22
Palun vasta, millal siis ON õige aeg esimest korda voodisse minna? Arvestades et tegemist on kahe täiskasvanud inimesega, kes mõlemad on lahutatud ehk et enne pikas kooselus olnud.
 
ehh 25. märts 2015, kl 09.51
Sellist asja nagu õige aeg voodisse minekuks ei ole olemas, kõik sõltub inimeste vajadustest, ootustest ja muudest asjaoludest. Kui keegi justnimelt juhusuhteid soovib, mida siis oodata? Tehakse ära ja unustatakse, nagu hädal käimine.
 
vastus tolale 25. märts 2015, kl 13.56
Õige aeg on voodisse minna siis, kui oled seda inimest natuke tundma õppinud, et näha, kas ta ikka tahaksid temaga intiimsusi jagada.
Tundma õppima aga pead selleks, et sul pärast ühiselt veedetud ööd endal vastik ei oleks.
 
... 25. märts 2015, kl 14.44
Mina naisena saan sellest aru nii, kui kohtume, siis teretame ja vahetame ehk viisakalt paar sõna, üksteist otse ei väldi, imelikke kommentaare, veel enam armukadedusstseene ei tee, aga midagi meie vahel ei ole ega saa olema s.t ka mitte seksi.
 
autor 3 nädalat hiljem 28. märts 2015, kl 14.03
Mina ise selle mehega rohkem ühendust ei võtnud ja ei oleks seda teinud ka, sest tundsin ennast mahajäetuna ja solvatuna. Kuid olin vahepeal järele mõelnud, et mul tõepoolest on probleeme suhete lõpetamisega ja mõtlesin, et vähemalt üritan seekord olla vähem draamaqueen ja jääda sõpradeks, mitte näha elu nii must-valgetes värvides kui varem harjunud olen. Mees võttis minuga ootamatult ise ühendust ühel üksindusehetkel, kuid mainis, et oli ka ise vahepeal mõelnud meie viimase kohtumise ja oma sõnade mõju üle minule. Rääkisime tunde, kuulasime muusikat, mees oli hoolitsevam kui kunagi varem. Mees ise võttis üles ka mulle valusa teema minust ja minu käitumisest ning suhetest meestega, ta ütles et võttis selle riski, kuna soovib et mul elus hästi läheks ja ma ei kordaks oma rumalaid vigu. Jaa, me seksisime ka lõpuks, kuid hoopis olulisemad on mulle mehe sõnad, et tal on palju tuttavaid, kuid ei ole ainsatki tõelist sõpra, mistõttu ta tunneb ennast vahest väga üksikuna, kuid tahab üritada, et mina võiksin ta sõber olla, sest meil on koos huvitav, ta austab ja usaldab mind. Mees ütles, et ka mina võin talle helistada ja soovida kokkusaamist, kui mina ennast üksikuna tunnen, samuti lisas ta, et ma võin temaga alati mistahes kellaajal ühendust võtta kui minul või mu lapsel on mõni mure ja ta aitab meid kui see vähegi tema võimuses on. Selline kummaline pööre siis.
 
teele 28. märts 2015, kl 15.04
"me seksisime ka"

muidugi sõbrad!
 
autor Teelele 28. märts 2015, kl 18.37
See oli vastatud ennetavalt, sest niikuinii mõni küsib. Jube raske on niimoodi seletada. Ma oleksin võinud ka keelduda, mehel oli hea meel, et ma tulin, et suhtlesime, meil oli tore. Minul ei ole uut suhet. võimalik, et ka mehel mitte. Täiesti kindlasti seal mehe kodus ühtegi naist ei ela. Võimalik, et ei ole vahepeal käinud ka, vähemalt kommikarbis oli küll laua peal täpselt sama palju järel, kui minust sinna kuu aja eest jäi.
Ma arvan, et põhiline ongi, et mees ei taha lihtsalt kellegagi kokku kolida (veel). Et ei ole valmis pärast lahutust veel uut suhet alustama. Ma ei tea, kuid see tundub kõige loogilisem seletus olevat. Sest mulle ei ole ta samas ka mitte midagi halba teinud, seekordki ootas mind, tegi õhtusöögi, ta on kena ja hooliv minu suhtes.
 
siis on kombes ju 28. märts 2015, kl 22.13
no siis ongi selline suhe, kui ise tahad. Mõlemad vaatavad ringi ja kui paremat ei satu ette, siis seksite veel.
 
mees 29. märts 2015, kl 12.02
elu uuriv naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See on vististi mingi trafaretne väljend meeste po
> olt, kui nüüd keegi teeks mulle puust ja punaseks
> selgeks, mida täpselt tähendavad meeste sellised s
> õnad.

Mis mõttes meeste poolt? Naised armastavad ka seda väljendit kasutada! See on sujuv üleminek ja võimalik ukse lahti jätmine, mis muud?
 
autor veel 04. aprill 2015, kl 19.55
Mida aeg edasi, seda arusaamatumaks kõik muutub. Hiljuti oli mul üks intsident, kus sain hingeliselt väga haiget. Siis otsustasin, et kasutan selle mehe luba talle vajadusel helistada. Saime samal õhtul kokku, ööbisime koos. Me EI seksinud. Kuid me rääkisime tunde. Ja mul oli sellest rääkimisest suur abi. Rääkisime täiesti avameelselt ka sellest, et mida ma elult tahan ja millist meest otsin. Mees arvas, et saab mind ehk selles osas aidata.
 
Nneka 04. aprill 2015, kl 21.21
Mina arvan, et kui sul selle mehe vastu tõelised tunded on, siis hoia tast ise eemale. Mees pakub sõprust, sest tal sügavamaid tundeid ei ole, sina oled aga nn patiseisus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!