Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lahkume sõpradena - IRW!!!
 
ang 22. aprill 2015, kl 05.45
Nüüd ehk saad mailile kah ligi.
 
mees 22. aprill 2015, kl 07.14
angil õigus Kirjutas:
--
> mees peab natuke "kerjama"
> suhtes, siis töötab paremini.
> kui naine ise ker
> jama, rippuma või riputama end hakkab, on suhtega
> asi nagu ühelpool.

Ma pole sellega nõus!
Kui naine ise kunagi ei helista ega eriti huvi välja ei näita, siis vähemalt mina kui mees loobun, sest miks piirata inimest, kes sinust huvitatud pole.

Suhte aluseks saab olla vaid avatus mõlemapoolne! Kui üks on avatud ja teine suletud, siis saabki äärmisel juhul vaid seksi, mitte suhet ennast!
 
ang 22. aprill 2015, kl 15.14
"angil õigus" kirjutas minu jaoks arusaamatut ja teemaga mittehaakuvat juttu, milles ta minuga nõus on, jäi mulle arusaamatuks.

Mees tõi meid ringiga tagasi - suhet ju pole ega tulegi.
 
autor Angile 24. aprill 2015, kl 09.29
http://naistekas.delfi.ee/foorum/profile.php?15,330629

Ma ei tea, kas see registreeritud kasutajanimi on Sinu oma.
Kuid minu kommentaari algusesse kopeeritud lõik mailiaadress küll ei ole.
 
ang 24. aprill 2015, kl 14.52
No kuna sa pole nõus feik aadressi tegema, siis panen enda oma suisa siia. --aadress eemaldatud--



Toimetatud 1 kord(a). Viimati ang 30.04.2015 15.37.
 
ang 30. aprill 2015, kl 15.36
Ju ikka teemaalgatajal väga polnud tarvis delfiväliselt suhelda. :)
 
MMM 04. mai 2015, kl 00.41
Kurb. Et nii läks.
 
ang'ile 04. mai 2015, kl 09.49
Aga lahkusite ju ikka sõpradena? :)
 
... 03. juuni 2015, kl 02.35
See jääme peale suhet sõpradeks on umbes sama hea,et kui mul sureb koer ära,aga ma otsustan ta endale jätta,lootuses,et ehk ärkab ellu. Mannetu
 
issand küll 03. juuni 2015, kl 16.59
Kas sind ennast juba ära ei tüüta see erinevate meeste lahkamine siin ja üksindusest hädaldamine? Mingi meestehull oled või, et ilma enam üldse elada ei saa? Sul reaalis nagu sõbrannasid ei olegi nõu andmas, et siin iga suvalise mehe kohta suhtenõu küsid? Saa juba aru, et netist sa selliseid tüüpe leiadki ainult.
 
Tee Valik ISE 27. detsember 2015, kl 11.17
Vaata sellisel juhul pead sa täiesti ausalt vaatama peeglisse ja mõtlema ainult iseenda peale.Sul on kaks valikut olenevalt sellest mis tunded sul mehe vastu on. Kui on mingid romantilised tunded siis lõpeta asi enda huvides ära. Mingisugusest sõprusest seal juttu olla ei saa. Sa hakkad ainult iseendale haiget tegema teda veel vihkama ka selle eest et ta su tunnetele ei vasta.

Kui sul tõepoolest pole mehe vastu tundeid. ST. sind ei häiri karvavõrdki see kui näed teda mingi teise naisega koos või tead et tal keegi on. Siis on selline "sõprus" isegi võimalik.
Aga sellisel juhul tee mehele selgeks kohe algusest peale et asi käib ainult sinu tingimustel. St. Kui sina keppida tahad siis annad teada, muidu hoidku eemale.

Kahjuks on elu näidanud, et meestele endile sellised nende enda mängud ei meeldi. Ja kui nad saavad aru, et nad pole sul ainus varjant, siis muutuvad nad ise armukadedaks ja hakkavad mingit teemat ajama.

Aga jutu mõte on tõesti see, et kui sa ei taha sellises olukorras haiget saada siis pead mõtlema väga egoistlikult. Sul on valik kas tema rahulolu või enda rahulolu. Mõlema rahulolu on suht välistatud....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!