Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas tihedamini kui kord nädalas end pesev mees on ... ?
 
n50 13. aprill 2015, kl 19.30
Mees, 55-aastane, on hakkanu end tihedamini pesema. Minu jaoks näikse kahtlane, sest enne ta küll nõnnamoodi ei teinud. Enne pesi ta ennast kõige sagedamini 1 kord nädalas. Aga nüüd teeb seda 2 korda nädalas. Mõnikord koguni 3 korda nädalas, kui suudate seda uskuda. Habeme ajas ka nulli, kuigi varemp oli tal pikk MEHELIK habe.

Koikse muu on jäänu samaks, aga kas need on tundemärgid, et hakkab omasoolisi vaatama?
 
bööni 13. aprill 2015, kl 20.01
sa muti oled tema jaoks minevik ja mees tahab ikka korraliku kaupa seksimiseks.
 
mees 13. aprill 2015, kl 20.34
pigem vähem, aga mahedat
 
Naine 13. aprill 2015, kl 21.05
Kuidas on võimalik taluda inimest, kes end hommikul ja õhtul ei pese ega kreemita? Õigemini, kuidas on sellise olendiga võimalik koos elada?
 
ahh4 13. aprill 2015, kl 21.17
haiged kreemitavad oma haiget ja kuiva nahka ja kes sellise haigega koos elaks.
 
Tauno ja Vello 13. aprill 2015, kl 21.20
Ilma kreemitamata ei tule küll asjast midagi välja.
 
ang 13. aprill 2015, kl 21.47
Naisele küsimus - mille jaks see kreemitamine vajalik on? Pesemise koha pealt on sul igati õigus.
 
mees 13. aprill 2015, kl 23.35
ajab ikka räigelt vihale küll kui iga õhtu ei kreemita, nõgese teed ei joo ja kummeli jalavanni ei tee koos näomaskiga.
 
paula 14. aprill 2015, kl 13.35
Normaalne inimene, ka mees, peseb end iga päev (veel parem, kui 2 x päevas). Mul õnneks on selline eksemplar kodus. Aga milleks mees end kreemitama peaks, ega ta pede pole. Ma ei taluks küll neid kreemide kunstlikke lõhnu, kõige mõnusam on puhta keha loomulik lõhn. Ise ka ei kreemita keha ja nahk on pehme. Kui hakata kreemitama, siis ilma enam ei saagi, nahk hakkab "nõudma".
Kui mees, kes ennem pesi end kord nädalas, hakkab keskeas enda eest järsku rohkem hoolitsema, on asi kahtlane. Leidis noorema eksemplari nagu keskealistel meestel traditsiooniks saanud?
ex-riigiametnik 14. aprill 2015, kl 15.41
Kõik oleneb sellest, mis kohti ta kreemitab.
Ürita piiluda ja järgi vaadata või vähemalt nuusutada (sokuta talle hästi lõhnav kreem).
 
ingrid 14. aprill 2015, kl 16.47
Ah, mismuud kui vanamees on soodaks läind peast. See on ju vee raiskamine, sa pühadevahe! Ei pea ta ka korra nädalas ennast harima, piisab kui kahe nädala takka korra näopeale vett tõmbab. Kuuleb siit ka igasuguseid imelikke asju, või nädalas mitu korda ennast küürima...kes seda enne on kuulnd. Too see puhtusejurakas oma pilvedelt alla ja tambi talle pähe, kudas asjad normaalselt käivad.
 
prrrr 14. aprill 2015, kl 17.51
Mis probleem, kaks korda nädalas pesemas käia on normaalne! Kui pole eriliselt räpase töö peal või ülemäära higistav, siis pole üldse kasulik iga päev ennast üleni pesta.
 
just 14. aprill 2015, kl 18.51
Raudselt pede, üks õige traditsioonilisi pereväärtusi hindav mees peseb ennast võimalikult harva ja on muidu igati kole ja hoolitsemata.
 
n50 14. aprill 2015, kl 22.10
just Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Raudselt pede, üks õige traditsioonilisi pereväärtusi
> hindav mees peseb ennast võimalikult harva ja
> on muidu igati kole ja hoolitsemata.

Seda ma arvasingi, sest miks peaks heteromees ennast nii tihti pesema? Ei ole loogiline.
 
milles mees süüdi on 15. aprill 2015, kl 10.49
Mehele on tekkinud keegi naine, kes sunnib pesema vähemalt kolm korda nädalas aga normaalne inimene peseb ennast igal hommikul ja õhtul ning kui palav või higine, peseb end ka päeva jooksul. Õhtuti dušš või vann, muide. Kui see puudub, siis korra nädalas käia saunas aga igapäevane pesemine on oluline. Kreemitatakse näonahka, käsi, jalgu.Vastavate kreemidega. Aga kui ülekeha kreemitada, siis ikka põhjusega. Jälle vastavate kreemidega,mis konkreetsele inimesele sobivad ja on vajalikud.Kas just iga päev ülekeha vaja kreemitada, see on kahtlane.
 
mees 15. aprill 2015, kl 17.55
eelmisele
Iga päev on ikka vaja ennast üleni hommikul ja õhtul kreemitada. Vahest kui midagi teha ei ole siis kreemitan ennast. Kui pargi pingi peal ilma nautimisest villand saab siis hakkan kohe ennast ülekere kreemitama, sellepärast vist inimesed ja naised mind vaatavadki positiivse naeratusega et kus mees hoolitseb enda eest. Kunagi lapsed teen siis esimese asjana õpetan neile kuidas korralikult ennast kreemitada. Sissetulek on mul väike aga kuskil pool sissetulekust läheb erinevate kreemide ostmise peale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!