Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Netis külm kui kivikuju, reaalis aga üllatavalt kirglik? !
 
mida arvata 27. aprill 2015, kl 12.55
Sain netis ühes tutvumisportaalis tuttavaks mehega, kellega sai korra juba ka reaalselt kohtutud. Ta oli kirja teel nii külm ja kirjutas konkreetselt ja ei näidanud et oleks sooja suhtumisega olnud. Et mina hakkasin reaalselt kohtumise ees hirmu tundma, et pole midagi loota paremat. Kuid tema üllatas mind vastupidiselt netikülmusele hoopis rõõmsa soojusega. Mul ei tekkinud mingit tõrget ega hirmu ta suhtes. Kõik osutus paremaks, kui arvata oleks võinud. Kuid peale kohtumist ta jätkab endiselt külmalt ja lühidalt kirjutamist nagu enne kohtumist. Kuigi tahab varsti taas kohtuda. Kuid mida see siis tähendab, on tal mu vastu tundeid tekkinud? Kas see on hea näitaja, et ta n.ö. mesijuttu ei aja, et ,, sa olid nii ilus ja ma armusin sinusse ja tahab alati sinuga olla nüüd,, Või mida arvata? Mulle ta igatahes meeldis tõesti! Tahan et sellest saaks pikaajaline suhe.
 
kajakas 27. aprill 2015, kl 13.08
ega tavaline Eesti mees polegi mõni ilamokast lõunamaa Fabio. Miks peaks neid komplimente ja I love you -sid igas tühises kirjas saatma? Kui on öeldud siis on öeldud. Kaua su EGO peab boost-ima?
 
piripiiiga 27. aprill 2015, kl 13.17
sa oled meest korra näinud ja juba tead, et tahad temaga pikaajalist suhet? kõlab kuidagi väga meeleheitlikult. oled sa kindel, et soovid seda suhet õigetele alustele rajada või on lihtsalt meest vaja?
 
mida arvata 27. aprill 2015, kl 14.00
Ei ole see mees eestlane. Ta on kaugemalt pärit. Just sellepärast ongi kummaline et ta kirjade kaudu nii külmana ennast näitas enne kohtumist ja nüüd ka endiselt.
Kuid õnneks pole ta türklane.
 
.. 27. aprill 2015, kl 14.10
Kunstnikuna ilmselt Su südamehärra ei tööta...

Iseenda näitel. Olen samuti kirja teel selline konservatiivne. Loen enne üle, mida kuidas kirjutan.
Netimaailmast väljaspool olen vabam ja soojem.
 
.. 27. aprill 2015, kl 14.18
Mida ma veel mõtlesin? Kui mees veidigi ei muutu soojemaks ja vabamaks suhte arenedes oma kirjades, siis ilmselt hakkab see netikülmus Sind ikkagi häirima.
 
no tore siis ju 27. aprill 2015, kl 14.58
Kõigile pole antud osavalt sõnu ritta seada. Oleksid eelistanud, et kirja teel kirjutatakse mesijuttu ja reaalis oleks pettumus? Võõrkeeles suhtlemisel on veel lisaraskused - oleneb ju ka sellest, mis tasemel seda vallatakse. Võõrkeele olmekeele tasemel valdamisega on raskevõitu Shakespeare`i väärilisi sententse kirjutada.
 
no tore siis ju 27. aprill 2015, kl 14.59
Teisest küljest, miks te videokõnesid ei tee?
 
übernaine 27. aprill 2015, kl 15.33
Ei saa probleemist aru, vastupidi oleks ju kõvasti hullem, loeb ikkagi ju see, mis teie vahel päris elus toimub.
 
ilmselt 27. aprill 2015, kl 15.49
avasid kõik hellusekanalid,hella ja hullu armuelu teile!
 
oi,ma’ivõi 27. aprill 2015, kl 16.26
misasja need naised küll tahavad? kui ta sinuga reaalis suheldes oli soe ja avatud, siis ta ju näitas sulle, missugune ta sinuga on ja olla tahab! kui ta soovib sinuga taas kohtuda reaalis - millest sa aru ei saa? netis ta ei taha kogu maailmale näidata, missugune ta on, tal on oma kuvand – kogu maailma jaoks. sinule tahaks ta olla soe ja seepärast ka soov uuesti kohtuda. mida sina tahad?
 
keeleprobleem 27. aprill 2015, kl 17.48
mehel kesine ingl keele kirjakeele oskus. vaevalt te suhtlemiseks muud keelt siis kasutasite.
 
Mehaanik 29. aprill 2015, kl 08.31
Te kohtusite päriselt ja mees on tore.
Sõnum on äärmiselt piiratud meedium.
Tundeid sõnadesse oskavad panna vaid luuletajad.
Mees pole kirjanik.

Probleemi ei ole tegelikult.
 
oijaaa 29. aprill 2015, kl 11.02
Niisugused need tavalised netis otsivad keskealised naised on, esimene kohtamine ja pea segi.Muidugi,kui nii harva meest üldse 1 meetri kauguselt näeb, on korraks kohtamine juba eesmärk järgmised 30 aastat mehe elu põrguks muuta. Ei, keskealine naine, ei mõtle ta midagi, tal on sust ükskõik. Lihtsalt oli viisakas.
 
sinuga käsiki kohtamas 30. aprill 2015, kl 05.01
ja see teemategija käsis siis eelkirjutajast igavesti noore ja krapsaka püstikusejaga kohtingul?

et kohe teab, kuidas MEHED mõtlevad?

mille alusel sa püstikuseja end ka meeste hulka arvasid. et missugused on tunnused sul.
 
Kurb mõelda 17. juuni 2023, kl 13.36
Mul oli ka kogemus sellise mehega. Netis suheldes nii külm ja ükskõikne, kuid kohtumisel hoopis nagu keegi teine. Seetõttu olen palju kordi valusalt haiget saanud. Sest kohtumistel jäi mulje, et meeldib talle tõesti väga. Aga pärast kohtumist netis taas nii vastikult külm! Paraku sai mulle selgeks, et ma talle tegelikult ei meeldinudki. Ainult kasutas seda ära, et tema minule meeldis. Tegemist oli egoisti ja nartsissistiga! Tegelik hoiak minu suhtes oligi näha netis! Reaalsel kohtumisel näidatud jooksus ja (petlik) kirg vaid teesklus! Kurb, et lasin ennast sellise võltskirega sedasi ennast petta! Õige inimene pole pärast kohtumist netis külm, kui tegu oleks vastastikuse sümpaatiaga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!