Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kui suur vanusevahe on veel reaalne?
 
vanem naine 03. mai 2015, kl 19.11
Mulle on palju interneti tutvumissaitidel oluliselt nooremate meeste poolt ligi aetud. Seni olen suutnud neid kõiki tõrjuda, kuid nüüd ei suutnud me kumbki kiusatusele järgi anda. Ma olin algusest peale mehele rääkinud, et meil ei ole mõtet suhelda, sellest ei tule niikuinii midagi, et meie vanusevahe ON lootusetult suur ja seda muuta ei saa. Siiski suhtlesime ikka edasi. Mõlemat justkui tõmbas teise poole. Nüüd oleme kokku ka saanud. Ja see tegi olukorra veel raskemaks, sest ta osutus palju toredamaks, hoolivamaks ja osavamaks kui ma arvasin. Ta on töökas, ettevõtlik, majanduslikult kindlustatud. Kui mees oleks olnud töötu ja kodutu, oleks olnud minu poolt kohe nägemist, sest see on põhiline, miks mehed otsivad vanemaid naisi. Tema arvab ilmselt samuti, et mina olen tore. Samas räägime mõlemad, et oma vanematele me teineteist esitleda ei julgeks, sest vanemad saavad raudselt infarkti ja seda küll ei tahaks. Meie vanusevahe on 22 aastat. Ehk et tema ema on ainult natuke vanem kui mina ja temal on mu pojaga väiksem vanusevahe kui minuga. Ma olen nii õnnetu selle olukorra pärast. Et lõpuks kui olen leidnud tõeliselt toreda mehe, siis pean vägisi sundima ennast temast loobuma, sest see on nii lootusetu juhtum, täiesti perspektiivitu suhe.
 
lapsenda ära 03. mai 2015, kl 19.34
no lapsenda see mees endale ära ja siis tutvusta teistele kui enda kadunud poega.. noh et sünnitusmajas läks kaduma ja nüüd leitigi ülesse.
 
oleneb varanduse suurusest 03. mai 2015, kl 19.34
eks see kõik oleneb ka sinu varanduse suurusest..
 
dea 03. mai 2015, kl 19.41
Natuke suur vanusevahe, rohkem peaks kuulama oma mõistuse häält kui südamehäält. Aga muidugi kui leiate, et on õige- siis on õige. kõigile ei saa ju meeldida. Esimesed aastad on kõik okei- aga inetuks kisub vanaduses.
 
sui 03. mai 2015, kl 19.43
Kui Sul on varandus ja abiellute, ei jookse mees kuhugi. Hooldab Sind ka vanaduses.
 
kõik ei ole pugatsòvad 03. mai 2015, kl 20.01
kõik pole nii rikkad kah.
 
kuni jätkub 03. mai 2015, kl 20.01
Naudi. See võib õige suhe olla.. järgmised 5 aastat.
 
k 03. mai 2015, kl 20.08
täpselt, kuniks jätkub, naudi. Ega see, kui mees on vanem ja naine noorem ei ole ka veel mingi garantii. Eestis olevat keskmine abielu/suhte pikkus 7 aastat. Jäta meelde, et elatakse ainult üks kord ja iseendale, kellegi teise elu ei maksa elada ja kõigile ei saagi meeldida.
 
Katre 03. mai 2015, kl 20.13
Kui te ise tunnete end hästi, milleks teiste arvamus? Kas maksab alati teiste meele järgi olla? Sa elad vaid 1 kord ja tee nii nagu süda ütleb.
 
kus see suhe toimub? 03. mai 2015, kl 20.44
kas see sind koormama ei hakka, et mees sind häbeneb?
väljaspool nelja seina, mis on magamistoa ümber.
 
milline lollus 03. mai 2015, kl 20.51
ise endale probleeme tekitada ja "pojaga" suhet alustada. Kuidas te naised nii lollid olete ja lähtute vaid esimesest tunnetusest ja kepinäljast.
Selles vanuses naisel peaks mõistus ikka juba peas olema või on siin tegemist juba keskeakriisiga ja katus sõidab. Siin ei saa rääkida armastusest, tõenäoliselt ei saa sellest suhtest ka sügavamat sõprust. Piisab, kui selle noore mehe sõbrad sind teemaalgataja näevad ja avavad tema silmad. Kui on tegemist sellise nohikuga, kel sõpru vähe ja naiste seas lööki pole, ka siis pole selles suhtes midagi head loota, saad omale teise poja. Varsti nutad silmad peos ja sõimad seda meest, et miks ta küll sind ei taha ja ei armasta.
Teemaalgataja, kuidas sa oma pojale otsa vaatad, kuidas sinu poeg seda uudist vastu võtaks, poeg mõtleb küll, et muti on segi keeranud?
 
teemaalgataja 03. mai 2015, kl 21.03
Ma oma poja arvamuse pärast ei muretse, tema meelest oleks see ehk isegi kihvt. Kuid oma vanemate, eriti ema arvamuse pärast muretsen küll. Esimene mõte oleks neil küll, et olen täiesti ära keeranud. Ilmselt kui nad näeksid et suhe toimiks, siis ohkaksid ja lepiksid olukorraga. Kuid seda infot peaks nii kaua saladuses hoidma kui võimalik. Samas mina rohkem lapsi ei taha ja mehel on õnneks ka üks oma laps varasemast suhtest olemas.
Kindlasti ei ole mees varanduse peal väljas, ta on rikkam kui mina, kuigi minul on ka kõik olemas ja saan hakkama.
 
sotsiaalne keskkond 03. mai 2015, kl 21.11
no kui te väljas koos käite, ja sõpradele tutvustab võib olla asjal ka jumet.

ainult voodiaelemine on suht lühike periood tulevikuks.
aga õpetad mehe välja, järgmised naised on tänulikud.
 
no ei ole võimalik 03. mai 2015, kl 21.23
Mulle on palju interneti tutvumissaitidel oluliselt nooremate meeste poolt ligi aetud.

Seega teemaalgataja oled sa juba vana kala ka tutvumissaitidel. Eeldan, et oled üle 40 aasta vana naine ent jutt on küll nagu 15 aastasel. Kaua sa selle mehega juba kohtunud oled, et ajad siin sellist iba?
Loen sinu üllitisest välja, et see tutvus on alles algusjärgus ja kuna sa isegi ei tea täpselt kas sa sellele mehele nii palju meeldid, et ta sinuga pikaajlist suhet tahab? Sina siin juba lood illusioone ja heietad mõtteid teie kooselust :DD
See, kui mees ütles, et esialgu oma vanematele sind tutvustama ei kiirusta, võib ka kaudselt tähendada, et ta seda ka hiljem teha ei kavatse, nii et ära suurt looda. Meestel on oma kõnestiil. Peaksid ju teadma, et mehed ajavad niiöelda keelt kõrva ja see mida räägitakse ei ole alati sulatõsi. Nii lapsik oma vanuse kohta nüüd ka olla ei saa.

Et lõpuks kui olen leidnud tõeliselt toreda mehe, siis pean vägisi sundima ennast temast loobuma, sest see on nii lootusetu juhtum, täiesti perspektiivitu suhe.

Usu, see mees teeb sinu olukorra õige pea vägagi lihtsaks, sest ta jätab ise sind ja kaob nelja tuule poole. Ja õieti teeb. Mida on üle 40 aastasel naisel noorele mehele pakkuda? Ära ennast nüüd üle ka hinda :DD
mansion ghost 03. mai 2015, kl 21.41
Kõik on võimalik.
Tean suhet kus vanusevahe oli 25 aastat. Kestis see oma paarkümmend aastat kuni mees peale viiekümnendat koivad sirgu ajas. Kõbus, 75 tuuris memm jäi leinama.
 
to no ei ole võimalik 03. mai 2015, kl 21.46
Kõik on suhteline. Kindlasti olen mitmes mõttes oma tegelikust vanusest noorem. Selle tõestuseks kasvõi fakt, et minu noorim laps on sama vana kui mehe laps.
 
kle mansion ghost 03. mai 2015, kl 21.48
ära tule võrdlema vanema aja inimesi tänapäeva noortega. Vanasti oli abielu ja perekond au sees, nüüd vahetatakse partnereid tihemini kui pesu.
mansion ghost 03. mai 2015, kl 21.51
Paraku lahkus mees alles eelmisel kevadel :/
 
kle mansion ghost 03. mai 2015, kl 22.14
sul on vist matemaatikaga probleeme, mis aastal need toredad vanainimesed sündisid? Teise ajastu inimesed, teine kasvatus ja tõekspidamised.

Siin näide teemaalgataja näol, kes arvab, et on mitmes mõttes oma tegelikust vanusest noorem, kuna on sünnitanud mitu last, tema noorem laps on sama vana, kui selle noore mehe laps siis juba see väide näitab kui lõdva kommetega tänapäeva üle 40 aastased naised on :DD
mansion ghost 03. mai 2015, kl 22.25
kle, Sul võib isegi õigus olla :)
Sellegipoolest pole see võimatu, kas just konkreetsel juhul, jätan kommenteerimata.
 
ang 03. mai 2015, kl 23.23
Kas peredele tutvustamine on nüüd kohustuslik või võivad täiskasvanud inimesed vahel lihtsalt ka oma elu nautida, ilma, et seda kellelegi kritiseerimiseks tassiks? Jutt ei ole ju 20-aastastest emast-isast sõltuvatest elualustajatest või mis? Suhtest ei pruugi nii ehk naa asjagi saada, aga juba tekitatakse draamat, et mida küll teised võiks arvata.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati ang 03.05.2015 23.24.
 
teemaalgataja Angile 04. mai 2015, kl 00.30
Jah, oleme täiskasvanud. Mõlemal on oma kodud olemas.
 
ang 04. mai 2015, kl 05.28
No siis pole vaja endale probleeme tekitada ega välja mõelda ega ette mõelda. Kui kohe kokku kolida või abielluda ei kavatse, siis ela oma elu, vanemaid külasta ise ja üksi, pole sinna vaja meesterahvast kaasa tassida ja hakka mõtlema, mida kellele ja kuidas rääkida alles siis, kui ON, mida rääkida.
 
sama siin 04. mai 2015, kl 13.26
Kui mehe noorus on ainus probleem siis on see tühine joomarluse, liiderlikkuse, hoolimatuse, sõltuvushäirete ja igasugu muude pahede kõrval. Muidugi on põlvkondade vahe aegajalt tuntav (ta eelistab teistsuguseid filme vaadata jne), aga seda võib ka võimalusena võtta nooremate (või üldse inimeste) elust teada saada. Võta endale aega kohanemiseks, eks elu näitab, mis saab.
 
üks 04. mai 2015, kl 15.22
Minu jaoks oli liig 12 aastat vahet. Aga 8 aastat on täiesti OK, mees niisiis niipalju noorem.
 
Ahh 04. mai 2015, kl 16.04
Tegu on ju lihtsa seksiga. Meest ei huvita sinu vanemad, vaid see, mis teil toimub koduseinte vahel magamistoas. Muidugi sa võid endale illusioone luua, et mees on sinust sisse võetud, aga sa ei saa märkamata jätta asjaolu, et sa oled niipalju vanem ja nagu mehed, nii naised ühel hetkel hakkavad kiiresti vananema. Naistel tuleb kliimaks peale ja vaevalt, et siis noort meest huvitab kuumahoogusega vananev naine.

Olete kohtunud korra või paar, sul juba ülisuur roosa mull kõige ümber loodud ja omas peas paned vist juba plaani ka paika, kes kelle juurde kolima hakkab. Las nüüd suhtel areneda. Muidugi on noorel mehel kiusatus vanema naisega (elu)kogemusi vahetada. Kui 3-4 kuu pärast pole tendentsi, et mees sinu "oma" üritustele oma sõpradega kaasa tahab, on diagnoos ühene- oled voodipartner. Võimalikki, et mitte ainus.
 
TLC kanalis 04. mai 2015, kl 16.38
olid vist 30-40a vanusevahega õnnelikud paarid nii et 22a on pea poole vähem selle kõrval.
 
iisi 04. mai 2015, kl 22.04
mina ei soovita sel lool kaugemale minna, kuigi kiusatus võib ju olla. kui vaid egoistlikult mõelda siis jah, võib ju nautida noort meest mõnda aega, samas on oht saada ka kõvasti haiget.

oli endal ka umbes aasta suhe 21a noorema mehega, tema tahtis pere ja lapsi, mina mitte ja kuigi meil oli suurepärane klapp, eriti intellektuaalselt, siis andsime kohe aru, et see pole mõistlik. oleksin ju võinud teda nippidega kinni hoida veel mõnda aega, kuid tegin just vastupidi, sest noorel inimesel ei tohi ära võtta normaalse elu võimalust.
 
Nõiaella 04. mai 2015, kl 22.24
Naljaks on lugeda, millest inimesed endale probleeme suudavad tekitada. Te olete mõlemad vabad inimesed, kirg ja sobivus on nähtused, mida tuleb nautida ja veelkord nautida....kuniks neid on. Ainult voodisuhe on teatud vanuses palju ägedam ja pingevabam kui kohustustega koormatud olemine kuni surm teid võtab vaevaks lahutada.Teiste arvamust ei tasu üldse südamesse võtta, nemad on vaid kõrvaltvaatajad. Ratsionaalse mõistuse huvides tahan siiski ära märkida, et viie aasta pärast leia endale küpses eas papi, kellega saab eluõhtul koos sussi sahistada.
 
kui mujalt ei saa keppi ja on sõltlane. 05. mai 2015, kl 00.51
Tema puhul võib täheldada selgeid seksisõltuvuse märke

Kõige ilmselgemad märgid on:

seks ilma kaitsevahendita;
suur huvi pornograafia vastu;
telefoni- või küberseks;
üheöösuhted;
kõrvalsuhted;
uute partnerite otsimine veebi vahendusel;
keskmisest suurem voodikaaslaste arv;
sage eneserahuldamine, enda alasti keha teistele näitamine, liputamine, prostitutsioon;
seksuaalne ahistamine, ärakasutamine, vägistamine.

. Sinu kõhutunne ütleb, et midagi on korrast ära

Kui sa seda artiklit loed, siis tõenäoliselt närib sind väike kahtluseuss oma kallima suhtes. Ära oota, et teie suhe leiaks traagilise lõpu. Kui oled kindel, et su kallim on seksisõltlane, lõpeta see suhe kohe ära ja säästa end südamevalust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!