Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Milleks üksikule naisele vaba aeg?
 
Orochimaru 17. mai 2015, kl 18.17
Eriti kevadeti on väga vastik kuulata, kui kõik üksikud kivide allt välja ronivad ja vinguma kipuvad, et oi oleks keegi, siis teeks... Parim rohi üksinduse ja amsenduse vastu on töö. Kasvõi tee ületunde ja asenda puhkusel viibijaid! Mitte ära virise, et üksi on nii igav ja sõbrannasid ka pole,sest kõigil on oma mehed/poisid olemas. Vastik on sellist hala kuulata. Mõtle sellele, et just nüüd on aeg ennast tööl näidata - kas ületunde tehes, uusi projekte vedades, puhkajaid asendades, karjääriredelil ronides.
 
vabana sündinud 17. mai 2015, kl 18.25
Just on kõrvalveerus suurelt kuulutus:

Get a job. Go to work. Get married. Have children.
Follow fashion. Act normal. Walk on the pavement.
Watch TV. Obey the law. Save for your old age.
Now repeat after me: "I am free".

:)
 
Orochimaru 17. mai 2015, kl 18.34
Aga nii ongi. Lihtsalt nad võiks oma halaga teisi säästa. Keda huvitab, et kellelgi pole meest? Otsigu siis või tõesti sisustagu oma aega nii, et poleks aega vinguda.
 
' 17. mai 2015, kl 18.40
Niikaua kuni ma ühelegi mehele ei kõlba ei kavatse tööle ka minna.
 
no 2 no 17. mai 2015, kl 18.49
Vallalised naised hindavad ennast ja tegevust on neil küllaga , mitte nagu mõned mehed siin vinguvad .
 
irrw 17. mai 2015, kl 19.06
Eks nii emas-kui isasisendite hulgas on neid, kes oma ajaga midagi peale ei oska hakata ja seetõttu pidevalt teistel risuks kaelas näruvad.
 
jajah 17. mai 2015, kl 19.26
või siin tuleb soovitaja välja,et rabage end lolliks ja lõpetagu hulleris w.
 
to: Orochimaru 17. mai 2015, kl 20.00
Miks sa seda siis neile otse ei ütle, kes sulle närvidele käivad?

Miks võõrad inimesed peavad SINU halamist lugema siin foorumis?

Sul endal pole vist ajaga midagi peale hakata, kui istud siin foorumis ja jaburdusi kirjutad.
Või siis mõni vaba ja vallaline kena naine on pinnuks silmas.
 
sellega 17. mai 2015, kl 20.40
Sellega on see probleem, et need naised on tühjad- nad ei leia endas seda põnevust. Minule näiteks väga meeldib üksinda olla ja võin terve päeva ära sisustada tegemistega (lugemine; jalutamine; muusika kuulamine) jne. Nagu oleksid sõbraga koos ja see on oluline, et inimene oskab üksinda leida rõõmu asjades.

Niisamuti ka oskus olla sõpradega/sõbrannadega koos, ilma et tunneks et endale oleks ka vaja kaaslast kõrvale. Mina olen ise suhtes, küll aga sellises mis annab piisavalt ruumi teha enda asju ning omada enda elamist.

Aga jah, oluline on leida naistes see "tükk, mis on puudu" endast. Mitte keegi ei täida su "tükikest", sest seda ei tule enne kui ei leita seda ise. Ja need naised, kes täidavad seda tükki mehega, on õnnetud, oma mehele kätte ei anna ja ainult vigisevad. Tõsilugu ju. Kurb aga väga tõsi.

Kui leiatakse õnn endas, leitakse enda kõrvale inimene, kellega magaks iga päev mitu korda isegi 50 aastasena, sest rahulolu enda ja oma eluga on lihtsalt nii hea, et tahad lihtsalt head kogu aeg, mis kaasab palju palju seksi ja intiimsust. Onju mehed. Teie elu oleks palju toredam, kui naine 1. ei vinguks 2. ei karjuks 3. magab teiega iga päev või okei, üle päeva kuigi kuidas see võimalik on. kui ma oma mehega kasvõi korra voodis kokku puutun ja me pole seda veel teinud, siis on juba teada, et magama siin küll ei jääda ;)

Igastahes naised, kes on vallalised- olge rahul endaga ja leidke rõõm elust ka vallalisena olles, küll Te siis leiate endale kaaslase, sest Te lihtsalt õhkate enesekindlust ja rõõmu!

Vaatan kurbusega naisi, kelle elu keerleb 24/7 vaid mehe ümber, hobisid ei ole ja sõbrannasid ka mitte!

Elu suurim kink oled sa sina iseendale, sest sina ise tõmbad ligi parimad inimesed/tegemised. Kui oled rahul, tõmbad ligi asju, mis tekitavad veelgi suuremat rahulolu!

Peace!
 
Nneka 19. mai 2015, kl 19.33
Hetkel ei ole päris vaba, aga pole kunagi sarnasel teemal halanud.

Isegi niisama mõtisklemine on ju huvitav, rääkimata siis paljudest konkreetsetest tegevustest. Iseasi on ka see, et teinekord on igava inimese koos veedetud aeg veel poole igavam, kui iseenda seltskond.

Muuseas, pole ka kohanud väga palju teisi naisi, kes sedaviisi halaks ja end mehe külge riputada sooviks
 
Orochimaru 19. mai 2015, kl 23.50
Miks üldse peaks end kellegi külge riputama? Kui nendelt naistelt seda küsida, siis nende avstus on, et neil on igav.
 
Chätryyn 20. mai 2015, kl 12.43
issver mis nimi eelmisel! Sellised peavadki kontoris hommikust õhtuni passima kui kenakesed bossiga pikal lõunal käivad nt looduses;)))

Päikest sinna katakombidesse!
 
Emmeliine 21. mai 2015, kl 16.15
Kui ikka välimust ei ole, siis mida viriseda. Tee oma ületunde ja ära jumalaeest õues käi. Peeglid viska ka katki.
 
mugav 21. mai 2015, kl 18.05
Milleks lisatöö, kui võib lihtsalt logeleda, raamatuid lugeda, internetis surfata, telekat vaadata, välja minna ja veel teha 100 muud meeldivat asja?
 
misasja 22. mai 2015, kl 02.03
Asi pole ju üldse suhte puudumises, vaid selles, et sõbrad - need konkreetsed inimesed - unustavad sind suhtes olles ära. Suhte asemel võibb olla ka muu põhjus, ületöötamine, koolis käimine, laiskus vms. Tuntakse puudust just neist konkreetsetest sõpradest ja hiljem kahetsetakse, kui jälle aega tekib.
Teiseks, teatud ühiskondades on selline mentaliteet, et normaalne inimene on suhtes või abiellub ja saab lapsed, mistõttu ei olegi ühiskondlikul tasemel "üksikutele"
tegevusi, v.a partneri otsimine, klubis käimine jms. Ühiskondades, kus igas vanuses ja igasuguse sotsiaalse tasutaga inimese eluviis on levinud, on kõigile palju tegevusi. Eesti on üleminekufaasis, praegu on tekkinud igasuguseid klubisid, huviringe, aktivistide ühinguid, seltse, vabatahtlike ühendusi igas vanuses ja eluetapis inimestele, alternatiivseid peokohti, matkaklubisid jne.



Orochimaru Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga nii ongi. Lihtsalt nad võiks oma halaga teisi
> säästa. Keda huvitab, et kellelgi pole meest? Ots
> igu siis või tõesti sisustagu oma aega nii, et pol
> eks aega vinguda.
 
hmm 22. mai 2015, kl 16.58
Tobe küsimus! Mispoolest üksik naine erineb üksikust mehest? Kui on normaalse mõistusega inimene, oskab ta enda vaba ajaga miljon asja peale hakata:
tegeleda hobidega,
reisida,
õppida,
väljas käia ja pidu panna.
Kõige vähem aega oligi vallalisena, kui oli nii palju teha ja kogeda, et 24 h ei piisanud ööpäevas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!