Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kallid naised
 
Mull 19. mai 2015, kl 13.42
Väga huvitav lähenemine...kui mees arveid maksab, on naine automaatselt kodune küünelakkija ja mees pooleksrügaja.
 
Üks naine 19. mai 2015, kl 13.52
Mull - ok läheneme siis asjale nii, mis on põhjuseks et naine kodus on - laps ja kaua sa siis ikka lapsega kodus oled ükskord ta ju ometi läheb lasteaeda ja siis kooli ning kui naine siis tööle ei lähe siis ongi ju kodune küünelakkija ja mees rügab, et saaks teile kõigile toidu lauale ja et oleks katus peakohal.
 
Mull 19. mai 2015, kl 13.55
Kuidas küll keegi selle peale ei tule, et mees soovibki arveid maksta ja ka poes käia...vaatamata sellele, või õigem oleks öelda, sellele vaatamata, et ka naine käib tööl.
 
teine viiul 19. mai 2015, kl 14.02
Mull, mis segast juttu sa ajad? Ei soovi ükski mees arveid maksta! Kindlasti naine sunnib! Kindlasti on selline mees ahistatud ja väärkoheldud. Mõtle nüüd hästi järgi ja katsu südametunnistus läbi. On sul endalgi ehk selline abikaasa kodus? Sellisel juhul peab TSO(tasakaalutute suhete osakond)kiirelt sekkuma ja teie pereelu parendama.
 
Üks naine 19. mai 2015, kl 14.16
Mull - ütleme, et mees nii väga soovib kõik arved kinni maksta, siis miks peaks üks tööl käiv endast lugupidav naine tal üldse laskma tal seda teha. Miks? Kas tõesti ei ole endal nii palju lugupidamist enda vasti et lasen ennast täiskasvanud inimest ülalpidada nagu mõnda looma.
 
Mis te nüüd 19. mai 2015, kl 14.20
Et elu lihtsam oleks ja sellist kraaklemist ei toimuks on ikka parem kui elus on rollid paigas ;) Nii tüütu on minna meesterahvaga kohvi jooma ja siis vaielda, kes selle kohvi eest maksab. Ühed solvuvad kui oma rahakoti välja otsin, teine ootab, et kas tema kohvi eest ka makstakse :D Tänapäeva moodne maailm siis võiks uued etiketid välja anda, et teada kuidas käituda.
 
Üks naine 19. mai 2015, kl 14.28
Ma ei räägi siin kohvitassist, teatripiletist või apelsinimahlast. Aga hale on küll vaadata neid naisi, kes baari leti ääres puusa nõksutavad ja ootavad et isane läheneks ja joogi välja teeks.

Mis ma oma teemaga tahan öelda, et kui naised rohkem panustaksid oma enda elujärje kindlustamisele ja peaksid ennast ise üleval selle asemel et oodata et mees seda teeks siis jääks ära see halamine, et oi ta petab mind, oi ta jättis mu maha ja ma nüüd nii üksi ja ei saa hakkama.
 
mis te nüüd 19. mai 2015, kl 16.04
Ja mehed ei pea halama, et miks naised neid ei taha :DD
 
Veronica 19. mai 2015, kl 17.55
Ei noh, mis jutt see on siin, et naised peavad ise midagi maksma. Siis vist küll kui ilus ei ole aga kui ikka ilus oled siis leiab endale kergesti rikka mehe, parem on kui on lahutatud ja juba lapsed saanud, sest rasedus ju rikub ilu ära ja keha läheb paksuks. Mees on minul selline, kes on täielikult tööle pühendunud ja ega tal aega muuks ei ole ja nii ma siis toimetan poodides, ilusalongides ja restoranides. Nii mõnus ja õnneks on mu parim sõbranna kah sama heal järjel nii et saame koos reisida ja elu nautida. Mees ei taha et ma ennast tööga ära väsitaks vaid oleks talle alati särav kaaslane kui on vaja koos kuhugi välja minna. Mina ei ole kunagi midagi maksnud ja ei hakka kah.
 
teine viiul 19. mai 2015, kl 21.36
Veronica, sehr gut! : )))) Nii jätkata!
 
seda et 20. mai 2015, kl 00.30
Mind huvitaks, mis ajendas teemaalgatajat sellist teemat postitama. Ehk sa kirjutaksid sellest rohkem.
 
Chätryn 20. mai 2015, kl 03.20
ainult koledad ehk mittehoolitsetud naised peavad enda elamise ise kinni maksma-kel vähegi välimust kavaldab mehed üle;)
 
lol 20. mai 2015, kl 11.18
Ja mõni mees lihtsalt armastab oma naist nii palju, et kavaldamist polegi vaja.
 
teema algatajale 20. mai 2015, kl 12.59
Sinusuguste naiste pärast ongi eesti naise hind alla lastud :DDD Ja igasugused mõtetud mehed saavad õigustada oma saamatust ;) palju edu!!
 
Üks naine 20. mai 2015, kl 13.23
Ei noh ega lammas kah ei saa aru kui talle üritad selgeks teha, et ta lammas on ikka saad vastuseks ainult määäääääääääh
 
Kuule, 20. mai 2015, kl 13.47
üks naine, sa tundud olevat pisut tige.
 
Üks naine 20. mai 2015, kl 14.06
Rumalus, laiskus, saamatus, eneseväärikuse puudumine ajavad tigedaks jah. Ise olen selles süüdi, pole vaja siin foorumis inimeste lugusid lugeda.

Edaspidi enda nina siia ei topi ja loen naistest, kes maailma paremaks tahavad teha Malala Yousafzai, Angelina Jolie, Meryl Streep, Emma Watson jne. Naistest, kes võtlevad naiste õiguste eest, naistest kes ei kummarda mehi vaid seisavad nendega võrdsel külg külje kõrval, naised kes ei müü ennast vaid üritavad seda peatada.
 
rita 20. mai 2015, kl 22.10
mina põhimõtteliselt toetan üks naist ja sellepärast, et ma tunneksin ennast halvasti, kui peaks elama vaid kellegi teise armust.

kui mees teenib rohkem, kui mina, siis loomulikult ei sunni ma teda oma teenitud raha vaid eriti isiklikuks tarbeks kulutama ja ei nõua, et elame täpselt sellises elamises, mida täpselt pooleks makstes suudame ülal pidada. samas tahan ma alati teenida nii palju, et saaksin ka ise endaga hästi hakkama.

ükski normaalne mees ega ka lapsed ei vaja kodukana.
 
selge see 21. mai 2015, kl 11.12
Üksikul naisel pole vaja võtta sõna üldistavalt!! Nõus sellega, et naised kes rahul pole ja vinguvad - võtke midagi ise ette. Aga pole ilus koduste naiste üle ilkuda sest tihti on naine täiskohaga ja 24 h koduperenaine. Mees käib omad tunnid, võibolla läheb paar tundi kauem aga konusel naisel tööpäev kestab ööpäev ringi. See võrdsuse teema on tore ja noorena olingi vägagi pravuurne tõestama kui iseseisev ma olen. Nüüd tunnen kui mõnus ja seksikas on kui tugevam pooel sind toetab :DDD
 
ang 21. mai 2015, kl 17.34
Popp vastus paistab olevat, et naised teavad oma hinda. No ju neil siis on hind. Kahju, et neil väärtust pole.

Teemaalgataja on õigel suunal, kui ta soovib meest kui kaaslast eluks ja mitte veoloomaks, kes end pere ülalpidamise nimel haigeks ja varasesse hauda töötab.

Aga eks igale oma.
 
rita 21. mai 2015, kl 18.37
mina olen vana naine ja tean mida räägin ja mul on ka kodu ja lapsed, samuti on töö ja hobid ja seda kõike samuti 24h.
mul lapsed on saanud mu armastust ja tähelepanu ja nüüd tublid täiskasvanud. olen saanud toetuda oma mehe õlale ja tema minu omale, see ongi abikaasaks olemine, et mõlmad on abiks ja mõlemad on kaasas ja seda igal rindel.
 
M 23. mai 2015, kl 07.46
Naised ongi kallid. LIIGA KALLID!
 
puust 23. mai 2015, kl 18.15
no siis löö aga puust peenise pihta. see on märksa odavam, võid osta sita-aadult, oh dr. aadu kadakalt.
 
hahahaaaa 24. mai 2015, kl 13.54
Kus te neid naisi ülal pidavaid mehi nii väga näinud olete? Meeste jutt ei ole veel tõde perekonna rahaasjade kohta! Valetamine ja enda kõige tähtsamaks pidamine on meestel veres, eriti räägitakse seda võõrastele naistele.
Mulle ostis mees 10 aastase abielu jooksul abielusõrmuse ja 1 pluusi, st selle raha ta võttis oma rahakotist ja maksis arve. Jutt oi muidugi kõva, mida ta ümberringi inimestele kokku valetas sh oma vanematele, et ostis nende antud tuhandete eest lastele asju, ämm nimelt peale lahutust nõudis minult tagasi tema poolt lastele antud 30 000 EEK, mille ta andis loomulikult pojakese kätte, tegelikult kulutas mees kõik enda peale, mina isegi ei teadnud, et ämm raha andis lastele.
 
to selge see 24. mai 2015, kl 14.08
Mida seal kodus 24h naisel nii väga teha on ? Kui lapsed tillukesed, siis tegemist muidugi rohkem, hiljem küll kodus midagi nii hullu teha ei ole.
Liialdad kõvasti.
 
Prantsuse mees 26. mai 2015, kl 12.59
Olen maksnud 4 Eesti puuknaise arveid, aga selle eest olen neile kõigile ka suhu lõpetanud!
 
vapustav keeleoskus 26. mai 2015, kl 18.29
ja prantsuse mees kohe oskab niimoodi eesti keelt! vot kus mõne mehe integreerumine mõne mehe päraku kaudu.
 
Prantsuse mees 26. mai 2015, kl 20.06
mina käin vaid tutis ja suus!
 
Eva 26. mai 2015, kl 20.10
Prantsuse mees, sa oled siis suht kehva, kui vaid arvete maksmisega saad suhu anda.
 
Prantsuse mees 26. mai 2015, kl 22.04
kallis Evake, mis moodi mina olen kehva kui mina annan ja naine võtab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!