Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Palun õpetage, kuidas toime tulla üksindusega.
 
ootan nõuandeid 24. mai 2015, kl 16.23
Olen keskealine naine, mul on lahutusest juba mitu aastat möödas, kuid see üksinduse tunne lihtsalt lämmatab mind. Pühade ajal või teatud olulistel õhtutel nagu eile Eurovisiooni vaadates kui olen täiesti üksi kodus, siis on see olek mulle emotsionaalselt talumatu.
Palun ärge saage valesti aru, mul on endal kõik olemas, ma ei vaja meest selleks et ta mind üleval peaks. Mul on oma kodu, töö, sissetulek, lapsed, kõik. Kuid siiski ei ole ma õnnelik. Ma olen hea ema, hea töötaja, hea kolleeg, kuid naisena olen ma mitte keegi. Naisena pole mind olemaski. Siis mõtlen, et see pole ometi see elu, millest ma kunagi unistasin. Ma tahaksin nii väga seda olukorda muuta, kuid ei oska. Tööl suhtlen hommikust õhtuni inimestega, kuid seal olen viisakas, kena, kuid ametlik. Õhtuti või öösiti kuskil alkoholi tarbimas ei käi, kui arvate et inimesed just seal tutvuvad.
Ausalt öeldes ei usu ma enam, et üldse kellegagi tutvun, küsimus on pigem selles, kuidas leppida üksindusega ja õppida seda taluma.
 
Naine 41 24. mai 2015, kl 16.34
Olen täpselt samas olukorras. Ja samuti ei vaja ma meest majanduslikel põhjustel, mul on kõik olemas. Aja jooksul on saanud minust töönarkomaan sõna otseses mõttes. Pidevalt luban endale, et lõpetan selle ja hakkan hoopis käima trennis või leian endale mõne uue hobi, aga seni pole suutnud lõpetada. Tööl ma ei tunne ennast nii üksikuna, ma olen seal vajalik.Oma mõtetes olen jõudnud samale järeldusele nagu autor - ei usu enam, et üldse kellegagi tutvun. Aasta tagasi küll tutvusin, selgus, et joodik. Mõni aeg hiljem tutvusin ka ühega, selgus, et minust noorem ja otsibki endast vanemat naist, sellist kellel oleks raha. Enam ei viitsigi tutvuda. Kurb ka ei ole. Lihtsalt on nagu on.
 
juurikas 24. mai 2015, kl 16.38
Kui sa natuke selle üle mõtiskleksid, siis katsu välja mõelda, mis oleks see, mida täpselt sa ise tahaksid.
Kas ikkagi sooviksid tutvuda, leida sõbrannat, ...või ehk midagi veel.
 
Autor to Juurikas 24. mai 2015, kl 17.26
Ma ei pea üldse pikalt mõtlema. Ma tean, et oma südames tahaksin ma tutvuda toreda mehega, elada perena koos. Ma tean, et hakkate nüüd kõik naerma nii lolli idee üle. Vabandan.
 
pacman 24. mai 2015, kl 17.37
võta siis uus mees. häid mehi ümberringi nii et tapab
 
Üksik naine 24. mai 2015, kl 17.43
Ma soovitan - võta kass:) see armas olevus leevendab nii üksindust kui ka stressi ning kui Sa töölt koju tuled, pole kodu tühi;
 
õige ju 24. mai 2015, kl 17.50
kui soovid oma südames tutvuda toreda mehega, siis võtagi see eesmärgiks. teisiti sa rahule ju ei jääks. kõige tõenäolisem on ta leida üritustel ja reisil või sanatooriumis vms kohas
 
ang 24. mai 2015, kl 17.56
"Ma tean, et hakkate nüüd kõik naerma nii lolli idee üle."

Milleks sellist jama ajada? See on ju igati normaalne soov, miks sa ennast madaldad ja maha teed? Sellise enesesse suhtumisega sa muidugi midagi ei saavuta.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati ang 24.05.2015 17.56.
 
foorum 24. mai 2015, kl 18.05
Ja tulebki endale kaaslane leida , kellega vestelda ja olla .Ainult kust teda leida , joodikuid ja teistekulul elavaid inimesi küllalt ,aga normaalseid vähe .
 
jõudu vingujatele! 24. mai 2015, kl 19.02
Mida sa siis tahad, kas hella meest kelle kõrval end naisena tunda või majanduslikult kindlustatud, haritud, seksikat meesastronauti? Räägite siin hullust üksindusest, aga kui teemat täpsustada siis hakatakse rahakotti vahtima ja ei tea mida tahtma, selle pärast oletegi omadega seal kus olete, et räägite ühte, aga tahate hoopis midagi muud. Jackpot ja kohe on hea unistus, aga realiseerub väga harva, kannatust teil ka ei ole, et oodata seda oma ja õiget. Minge võtke siis Mäolt, kõik on toetuste peal ja kindlustatud teenustega, prisked sekspommid, mitte mingid kohalikud näjarotid.
 
näedsa 24. mai 2015, kl 19.04
ongi rott kah kohal nagu kõpsti.
 
Njahh 24. mai 2015, kl 19.42
Teemaalgataja soov on igati inimlik ja arusaadav, nii see peakski elus olema, et su kõrval on keegi, kellest hoolid ja kes sinust hoolib.
Aga hakkasin mõtlema, miks siis ikkagi inimesed on üksikud ja ei leia enda kõrvale kedagi, kuigi üksikuid hingi on mõlemast soost küll ja rohkem? Kõik kipuvad ütlema, et mina olen normaalne, aga normaalset kaaslast ei leia. Kas äkki on aga siiski nii, et see, kes ei leia, sellel on endal mingi probleem (liiga kõrged nõudmised, nulltolerants inimlike vigade suhtes, enda suutmatus teisele pakkuda seda, mida inimene suhtes vajab vms), mis takistab õnneliku suhte leidmist ja loomist?
 
Nneka 24. mai 2015, kl 21.32
Lihtne soovitus - saa magnetiks, mis teisi ligi tõmbab. Jutust on aru saada, et tunned end veidi eluheidikuna, aega pole millegiga sisustada, igatsust täis.... Hakka tegelema hobidega, avasta maailma, rõõmusta, tegele iseendaga. Ühesõnaga, ära tunne end pooliku inimesena, vaid ikka tervikuna. Meheotsingud pole ka häbitegu, aga haritud toredad mehed ei taha meeleheitel naisi endale ja kui juba jutust on väikest meeleheidet näha, siis usun, et otsekontaktis sa seda varjata ei suuda.
Hobid, mis arendavad sind ennast ja mille kaudu võid kontakte juurde saada
*keeleõpe
*klaveri või kitarriõpe
*reisik- või matkaklubi
*huvikursused, -loengud

Hakka enda pool kasvõi huviõhtuid korraldama, tee inimestele teeneid. Võta koduloom ja käi temaga väljas. Need tegevused teevad sind sotsiaalsemaks ja sisustavad kasulikult vaba aega
 
ja-jah, just nii. 25. mai 2015, kl 01.55
Elu üldse on ju lihtne värk. Sünd, lasteaed, kool, töö, perekond, hobid, pensionil ja surm.

Mis siin üldse plärada, reeglid ju olemas, kõigile teada, muudkui mine, ole õnnelik kah.
:))
 
@ja-jah, just nii. 25. mai 2015, kl 09.11
Sotsiaalsed normid teevad väga vähesed õnnelikuks, sest inimeste vajadused on erinevad ja asjad, mis neid õnnelikuks teevad on erinevad. Sotsiaalsete normide eesmärk on panna inimesed tegema asju, mida on vaja kogukonnal, indiviidi õnn kogukonda ei koti, nagu ei koti ka see, kui naine stabiilselt mehelt kolakat saab, kogukonnale on tähis, et riiakas mees kõiki ettejuhtujaid ei peksaks, parem peksku oma naist ja teised on kõik häppid.
 
autorile 25. mai 2015, kl 09.25
naiseks olemine ei tähenda, et sa oled naine ainult mehe kõrval. Naine oled sa igal juhul. Sa uuri natuke enda jaoks seda naiseks olemise teemat, mõtled sellest liiga kitsalt.
Naine ei ole pool millestki, naine on ise täiuslik tervik, kui ta mõtleb endast selliselt ja kohtleb ennast kui piisavalt täiuslikku.

Vahel on tõmblemise asemel just vaja ennast hellitada naiselikul moel, õppida lõõgastuma ja nautima lihtsaid asju, nii saavad mõtted ka korda.
 
juurikas 25. mai 2015, kl 13.35
Ja selle enda hellitamise ja lõõgastumise ja lihtsate asjade nautimise ajal püüad ka paralleelselt kedagi leida. Lootust ei tohi mingil juhul kaotada, kui ei leia kena meesterahvast, ehk leiad hea sõbra hoopis naisterahva näol.
 
malbe 25. mai 2015, kl 13.49
autor võiks ora tagumendist välja tirida ja rahulikult võtta, mitte siin irooniliselt vastata ja nähvata ala öösiti alkoholi ei tarvita pläpläplpä, olen parem kui teie.
pole ime, et ta üksi kükitab - vingats, ennast paremaks pidav ja anaalne tüüp, st külm, tõrjuv ja jäikades raamides, kuhu end ise vabatahtlikult surunud.
 
ka naine 25. mai 2015, kl 14.38
Sa ei kirjutanud, mida sa ise oled selleks ette võtnud, et mitte olla üksi. Küll aga virised, millest ilma oled ja mida sa tahad. paljast soovist on vähe, tuleb oma paks kere liikuma panna ja leida see, mida/keda tahad.Ei tule sulle keegi koju, et näe, mind sa ootasidki ja mina olen su unelmate mees! Nii, et soovitus, jalad alla ja tegutsema, ennast liigutama, et leida oma ükikusse ellu see keegi. Alustada võid toidulauast, siis lähed ilusmaks ja liigsed kilod kaovad, muutud naiseks.Ma tean,mida ma räägin.
 
juurikas 25. mai 2015, kl 14.59
Nii kuri ei tohi küll olla, ka naine.
Me ei tea, milline on selle inimese elu olnud, kes oma muret siia kurtma tuli.
Väga ebaviisakas on kirjutada selliseid sõnu, nagu paks kere ja ora tagumendist. Labane!
 
harju ära! 25. mai 2015, kl 15.02
algusaastatel on paganama raske kuid lõpuks tuleb tuimus ja asjaga leppimine.
 
sulle,teemaalgataja, 25. mai 2015, kl 18.27
loe nüüd neid postitajaid, kes "jõudu vingujatele!", "malbe" ja "ka naine" nime all sulle nn nõuandeid annavad.
Arvan kahte võimalust, kas on teismelised ärapanijad või üksindusest (Delfis ju) nii üliõelad, et üksnes räusata mõistavad. Aga vaata selle vahutava tigeduse taha ja sa näed, et üksindustundest hoolimata on sinus nii palju ilusat mõistlikkust, su süda pole kibestunud üraskitest uuristatud, selle sopa kõrval oled ehe nukker ingel, kes julgeb igatseda seltsi järele.
Nood, noorusest rumalad või eluspettunud eakamad on oma madaluses ning omas mahlas väänlemises lihtsalt kadedad sinu inimlikkuse suhtes. Neil, hingetuil, seda pole.
Loodetavasti tuleb aeg, kus leiad oma sõbraõla, soovin sulle kiiremat kohtumist!
 
Autor viimasele 31. mai 2015, kl 16.20
Sa oleksid võinud olla ise see sõbralik mees.
 
to sulle teema algataja 31. mai 2015, kl 17.03
Ega "jõudu vingujatele" nii valesti ei räägigi, tihtipeale nii ongi.
Räägitakse tõesti hella mehe vajadusest, aga vaatama hakatakse rahakotti, nii tihti ongi.
Sellest on muidugi väga - väga kahju, et nii on.
 
mida vaesega teha? 31. mai 2015, kl 17.16
selles vanuses pole ju mõtet mingit troppi ka kaela korjata. et kui pole raha. vaese mahe jaoks peaks olema rikas naine, aga rikaste naiste järgi on ka suur nõudmine.. nii, et rakse jah õnnelik olla sente veeretades kahekesi.
 
to mida vaesega teha? 31. mai 2015, kl 17.27
Mehed nüüd küll tavaliselt naise rahakotti ei vaata. Kui ikka naine ei meeldi, siis temaga elama ei hakata, olgu rahakott nii suur kui tahes.
Meestel on kooselu peamine põhjus seks.
 
Ng 31. mai 2015, kl 17.51
Sa pole ju üksik kui sul on lapsed. Üksindusest saab rääkida siis kui pole ühtki lähedast, ei meest/naist, lapsi, pereliikmeid.
Kui oled hea ja tore naine siis saab hoopis probleemiks ligitikkuvate meeste tõrjumine, sest vallaliste turul on suur meeste ülepakkumine ja pruudipõud.
 
alu 01. juuni 2015, kl 11.18
"Tööl suhtlen hommikust õhtuni inimestega, kuid seal olen viisakas, kena, kuid ametlik"

Kuidas sellest peaks aru saama-et eesmärk on leida mees, kes hakkab välja kannatama üksildase naise tujusid, hüsteeritsemist, emotsioone, etc? Tehes seejuures mesimagusaid nägusid, jättes naisele mulje, et selline nähtus mehe elus on hädavajalik ja elus püsimiseks oluline?
Või mida üldse mees saaks sellisest kaaslasest või kooselust? Ütleme täiskasvanud mees, kes on läbi näinud naiste kahepalgelisuse, silmakirjalikkuse, salalikkuse ja õeluse ning mees, kes kõige selleta on elama hakanud?
 
ka naine 01. juuni 2015, kl 12.11
Kas tõsi,mida välja öeldakse on valus lugeda. Aga mdia a ise oled selleks teinud, et mehed sinus naist näeksid, kui istud nagu mullamutt pimeduses ja välja ei lähe aga jah, ka väljas ei panda tähele naist, kes on kõik selleks teinud, et mehed end eemale hoiaksid. Kas alustasid juba söögilaua valikust ja proovisid end liigutama hakata. Mitte ükski mees ei istu kodus ega vahi televiisorit hommikust õhtuni, mehed tahavad sportlikku endast lugupidavat naist. Tead kui palju üksikuid mehi liigub ringi Tervisespordi radadel, käivad rahvaterviseüritustel ja võistlustel.Sa ei kujuta ettegi. Terves kehas- terve vaim.Nii, et kere istumsie pealt lahti ja alustada võid koduse võimlemisega, kindlasti pole sinust esialgu jooksjat ega kõndijat neil üritustel kui enne pole võhma treeninud, sa lihtsalt kukud kokku aga hakka harjutama.Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!