Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas ta tunnete et te olete voimeline suhelda(romanitiliselt) meestega? Jah/Ei? :D
 
Alex 09. juuli 2015, kl 02.31
Eks siis naerata rohkem, tosta sellega libidot ja suhelda vabalt meestega :)
 
naine 09. juuli 2015, kl 08.40
Karl Kindermacher 09. juuli 2015, kl 23.27
 
naine 10. juuli 2015, kl 11.00
 
naine 10. juuli 2015, kl 11.04
võib olla. võib ka mitte olla.
 
nojahh 11. juuli 2015, kl 21.16
Romantiliselt vist mitte. Eelistaks igal juhul naisi, kui naised meeldiks. Naised suudavad end panna teiste naiste olukorda, mehed üldjuhul ei saa aru, kui naisi koheldakse halvasti, diskrimineeritakse ja suhtuvad naistesse stereotüüpselt. Erandiks on mehed, kes on ise keskmisest erinevad, seda kas huvide, võimete, välimuse või mõtlemise pärast. Juba fakt, et mehed arvavad, nagu suudaks iga naine paarinädalase tutvuse tagajärjel seksida, on väga meestekeskne. Kellegi enda sisse laskmine on tunduvalt intiimsem, kui ise panemine. Siin pole isegi tegemist moraali, vagatsemise ja valimisega, vaid täiesti reaalselt, paljudele naistele ei meeldi võõra inimese puudutused
 
Chätryyn 11. juuli 2015, kl 23.20
Sõltub mis auto mehel on:)
 
naine 12. juuli 2015, kl 15.44
 
paks puravik 12. juuli 2015, kl 16.20
ei! kuna ma n.ö röögin nagu peast soe segane ja kuulen ainult oma enda häält, ei jää ruumi minu kõrvale mehe jaoks kes minule ennast reetmata tutvustada võiks. See on nagu puur kuhu olen suletud ja selle eest, et siin puuris nagu oleksin, pean ma teistele haiget tegema ja see teeb mind rõõmsaks, et saan teiste rahu võtta oma võimsa olekuga.
Eesti rahvas on tuntud oma emotsionaalse intelligentsuse poolest, mina olen siin, et ennast väljendades saaks osa sellest milline Eesti rahvas on. Olen paks segane puuris ja mulle on antud võimalus suhelda nii, et see mulle endale ka sobib.
Inimsuhted teadagi on keerulised kui asi puudutab peast põrunud ahistajat kellega mitte keegi tegemist teha ei taha. Aga kuna olen nii hea ja osav, võin vabalt seda edasi teha ( ).( )
Ja siit tuleb juba täielik solk. Nimelt on mul sõbrad ka, perekond ja kõik muu. Kuna ma inimkonna vaatepunktist väga inimestele ohtlike omadustega kuri lõust olen, on mul õigused mida teistel ei ole..
Pidage mind abistajaks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!