Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Eesti feministid?
 
Trüll 23. september 2015, kl 13.51
Kui Eesti feminazid tahavad võrdõiglusi, siis miks on meestel kohustuslik sõjavägi? Miks peavad mehed vabatahtlikult enda elu loovutama sõjaolukorras ,et naised saaksid rahulikult elada? ja miks on naistel õigus meest lüüa aga meestel pole õigust vastupidisega? Kui mingi 200kilone mammi mulle peale hüppab siis mina isiklikult peksaks ta küll enda pealt maha. Minu arust feminism on nali ja mehed kes seda kaitsevad on häbiplekid mees sugule.
 
eh 23. september 2015, kl 14.16
mis su point on? et kuna naistel pole sõjaväekohustust, siis vastutasuks tahad sina endale õigust naisi peksta?
 
nojah.... 23. september 2015, kl 14.21
...ka naised ju lähevad ise vabatahtlikult sõjaväkke?
Milles asi?
 
alu 23. september 2015, kl 14.50
Peale 200 kg naisõiguslase lömitamist su peal ei mögiseks sa siin enam..
 
kle Trüll 23. september 2015, kl 16.14
Mina, tulihingeline feminaz, nõuan, et sa järgmiseks aastaks sünnitaksid mulle tütre. Siis ma lähen sõjaväkke,diil?
 
feil 23. september 2015, kl 16.20
ma ei teadnudki, et naistel on kohustus sünnitada... :D
 
feminaz 23. september 2015, kl 16.49
Aa,polegi mingit moraalset kohustust? Ok, õed feministid,lõpetage poegimine. Kolme sugupõlve pärast vaatame, kuidas mehed hakkama on saanud.
 
haahaahaa 23. september 2015, kl 17.04
ei taha? tahavad veel hullemaidki loomi kui vaalad. ei ole näinud veel kedagi keda keegi ei tahaks. mida hirmsam seda parem.
 
feminazid 23. september 2015, kl 17.25
on ikka nii rõvedad, et võiksid minupoolest burkaga ringi käia... :D
 
Trüll 23. september 2015, kl 19.10
Naistel on vabatahtlik valik sünnitamisega, teil õigus abort ka teha kui igav hakkab. Meestel aga kohustuslik. Need 2 täiesti erinevat asja.
 
To Trüll 23. september 2015, kl 19.20
Ole lihtsalt sõbralik inimene ja kui sa mõnelt naiselt korvi saad siis mine oma eluga lihtsalt edasi. Seda ei pea üldse isiklikult võtma. Feminism on maailma palju paremaks muutnud. Ka mehed on paremaks muutunud tänu feministidele (va mõned üksikud mehed kellel lihtsalt mingid probleemid on). Ei ole nii, et naised on mehe omand ja naisel ei tohi olla mingit võimalust reaalses olukorras muudest instantsidest (politseist) abi saada. Kui mees satub kokku elama vägivaldse naisega siis on tal ka head võimalused selle naise juurest lahkuda. Ei mõista üldse, miks need feministid ühtegi meest häirima peaksid. Ju see on mingi võimuhullus mis paljudes meestes välja lööb.
 
TRÜLL 23. september 2015, kl 19.52
Ei ole ma mingit korvi saanud ja ei ole ma mingi naiste hater ka. Vihkan feministe aga mitte naisi ja kui aus olla ma ei pea feministe isegi naisteks. Lihtsalt mulle ei meeldi et naised vinguvad ,et nendel elu nii raske sest peavad sünnitama(mitte keegi ei sunni teid sünnitama, teil see õigus) aga meestel on kohustuslik sõjavägi ja kohustus riigi nimel surra ja mitte keegi seda veidraks ei pea? Mina kui õige feminist nõuan tõelisi võrdõiglusi. Mitte nii ,et kohtleme nais nagu lapsi ja laseme neil teha asju mida me meestel kunagi ei laseks.
 
To Trüll 23. september 2015, kl 22.12
Usu, sünnitamine ja sõjaväekohustus pole omavahel võrreldavad. Ühel juhul saad vastutuse kogu eluks kuid teisel juhul käid oma kuud ära ja oled vaba. Kui suudad siis proovi ennast naiseks mõelda ja vb mõistad seda asja veidi paremini. Väga vale on naisi seetõttu lihtsalt mingiteks vinguviiuliteks pidada. Kas sa suudad ennast naisena ette kujutada - see eeldab väga head ettekujutust ja mingid labasused võid vingumise põhjustena üldse ära unustada!
 
Smiley 25. september 2015, kl 01.40
Tänapäeva feminismi ma ei usu, aga muidu on feministlik liikumine palju head teinud.
Poiss, kes ütles sulle, et naine sind lüüa võib??

Sõjaväe teemaga oleks minu meelest õige, kui naistel oleks ka sõjaväekohustus al 18. a. V.a siis rasedad ja väike/koolilaste kasvatajad/üksikemad. No seda tingimust tuleks arutada
 
kivike 25. september 2015, kl 11.12
Meestel pole ka ju kohustust seksida, või on? Kes peaksid meeste eest hea seisma - jälle naised? Naised on süüdi selles, et meestele on sõjavägi kohustuslik? Või küsimus selles, miks feministid ei võitle meeste sõjaväekohustuse vastu? Kohati on tunne, et mõnele mehele meeldiks elada nuumloomana - naised tassigu söök ette, lasku ennast panna, kusjuures vääkse kasvatagu ise, ja olgu vait seejuures. Mis mees see selline on, ehtne naine ju! Kui ka tuleks sõda, siis karta on, et topic starter plagab esimesena kuhugi turvalisse kohta, igasugusest sõjaväekohustusest hoolimata. Minu teada pole ka kuhugi seadusse kirjutatud naiste õigust mehi peksta. :) Mees, kes jaksab enda pealt 200 kilo lihtsalt ära tõsta.
 
põltsu paksuke 25. september 2015, kl 13.46
Mina küll käin kaitseliidu õppustel meestega kõrvuti ja joon ka mehi laua alla. Sünnitada võiks ka, kuid siiani pole veel õnnestunud leida meest, kes minuga vanainimeste asja sooviks ajada.
 
meh 25. september 2015, kl 21.45
Kus seaduses on kirjas, et naistel on õigus mehi lüüa? 8|
Ja keegi ei keela meesõiguslastel astuda välja naiste kohustusliku ajateenistuse poolt (vrd Iisrael) või meeste ajateenistuse vastu (mis ongi paljudes maades kaotatud).
Feministe on Eestis vaja vähemalt nii kaua, kui meie koolides on "poiste tööõpetus" ja "tüdrukute tööõpetus" ja kuni usutakse, et naiste sotsiaalne roll on olla teenindav-dekoratiivne, eemal tehnoloogiast, võimust ja rahast, või kuni usutakse, et sotsiaalses rollis tugev, julge, kehtestav ja edasipüüdlik naine on kuidagi kõlbmatu olema privaatses ema või abikaasa rollis empaatiline, leebe, õrn ja hell.
Ebakvaliteetne isane troll 26. september 2015, kl 00.48
Tippjuhist naine juhib perekonda nagu äri. Mis kuradi empaatiast ja asjadest sa jahud.
 
paksukesele 26. september 2015, kl 16.00
kui soovid meesterahvaga vanainimeste asja ajada, ei ole soovitatav teda eelnevalt laua alla juua... irw...
Marconato 06. oktoober 2015, kl 09.10
Mitte, et naistel oleks õigus luua, vaid kui naine läheb mehele kätega kallale, siis on ta tugev naine ja kaitseb ennast vms. Kui mees nüüd ta ühe hoobiga pikali lööb, siis on mees automaatselt naisepeksja.
Kui naine on kodus vägivaldne, siis on mees suss, kes laseb naise niimoodi teha. Kui mees kaisteb ennast, siis on ta kohe naispeksja. Ikalpool on reklaamid" Tõeline mees ei löö naist. KUNAGI" jne.
 
Trull 06. oktoober 2015, kl 12.23
Ah, ärge pange tähele. Poisule tuli lihtsalt sõjaväekutse, aga on hirm nii suur, et püksid on vedelat täis. Trüllile meeldiks kui naised sünnitaks-kasvataks lapsed ja käiks sõjaväes/kaitseks sõjas riiki ka, siis Trüll saaks rahulikult emme kodu tagatoas vinne pigistada ja arvutimänge mängida.
 
mees 06. oktoober 2015, kl 17.32
Mind on ka naised mitu korda löönud:( Suurt ohtu pole tekkinud, aga ükskord kukkusid prillid eest ära ja oleksid võinud katki minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!