Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Tahan relva!
 
el 10. jaanuar 2016, kl 19.16
Elektrišokk on päris tõhus, eriti kui mehele relv vastu mune suruda ja nupule vajutada. Elektrišoki relvasid saab ka ise valmistada, õpetusi leiab youtubes piisavalt. Venemaal müükse neid ka poes, kuid Eestis ei ole juhtunud nägema.
 
Tyttoo 10. jaanuar 2016, kl 19.26
Aga kes on käinud Egiptuses või mujal müramas?;) Neegril peaks suurem olema, loogiliselt siis ju vist ka munad. Et siis kui jalaga munadesse lüüa peaks olema lihtsam pihta saada kui eesti mehele;)?
 
välipreester 10. jaanuar 2016, kl 19.28
Eestis müüakse ka poes kuid mitte avalikult. Kakluses ei saa sa eales sellega täpselt munadele pihta. Sellepärast peavad tal olema elektroodid, mida saab läbi riiete lihasesse suruda. Naistele mõjub täpselt sama efektiivselt kui meestele, järgigem ikka võrdõiguslikkuspõhimõtet:)
 
huvitav. 10. jaanuar 2016, kl 20.59
Huvitav kuulda et eestis müüakse kusagil poelettide all või lasketiirudes vms ametlikes asutustes.

Pole varem kuulnud sellisest infost.
Karl Kindermacher 12. jaanuar 2016, kl 19.13
Vibu ja ammu puhul arvestatakse kilogrammides ikkagi tõmbetugevust, mitte (ainult) kaalu. 50 kg kaaluva relvaga oleksid nagu arkebuuside aegadel, kui laskmiseks tuli relv spetsiaalsele hargile toetada. Meil müüdavad ammud on enamuses tõmbetugevusega 70 kg ringis.
 
ma 13. jaanuar 2016, kl 12.11
Päris naljakas onju. Aga kui teie enda wittt oleks tule all, kas siis on ka naljakas? või siin pigem naised ei jõu ära oodata millal neegrikeppi saaka?
 
hj 16. jaanuar 2016, kl 21.20
Mis neegritest te räägite? Süürlased, afgaanid pole neegrid.
 
alleaa 16. jaanuar 2016, kl 21.25
Just laste tõttu pigem ei hangiks relva. Kuna relvakapi võtit pole sul võimalik omas kodus peita nii, et lapsed seda välja ei nuhi. Oled kindel, et sinu lapsega ei kordu midagi sarnast nagu Viljandis? Õps ei meeldi, siis võtab salaja papa kapist relva ja läheb kooli.

Pätti sa sellega laste ei tohi, lähed ise kinni. Nii et mõttetu. Kogu aeg relv põues ringi käia, ei kujuta ette. Eriti suvisel ajal, kuhu sa selle peidad, et kohe sekundiga välja saad tõmmata?

Ja muig, õppige vahet tegema, mis on negriide rass. Need seal Süüriast, Egiptusest, Iraagist pole mingid neegrid.
 
aitaleida 16. jaanuar 2016, kl 21.27
Ei saanud aru, kuidas sa selle relvaga siis oma lapsi kaitsed? Käid nendega kogu aeg kaasas? Võimatu. Ja kui sinu üksi liikuvat last ründab kurikael, siis sinu relv seal kapis küll kuidagi ei aita.
 
Relvur 28. november 2022, kl 18.30
https://etv.err.ee/1608784546/pealtnagija
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!