Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Suur läbisõit
 
Jutulind 11. jaanuar 2016, kl 17.10
Leidsin huvitava teema arutluseks (http://foorum.perekool.ee/teema/naine-on-suhtevaliselt-seksinud-rohkem-kui-2-mehega-avoid-mknvaeo-ii/) ja sooviks kaasamõtlemist. Poolt või vastu, mehed ja naised? :)

Foorumi meessoost lugejatele mõtteainet. Teate seda naissoo seas levinud ütlemist stiilis «kõigepealt tuleb naistel ikka elu nautida enne püsisuhtesse astumist» (loe: suhtevabalt ringi k'eppida, erinevate meestega magada)? Muidugi teate! Seksuaalselt vabastatud naised feminismi poolt, kelle seksuaalsust ei kontrolli enam paha patriarhaalsus; pole enam meestekeskne ühiskond, kus mehed võivad ringi k'eppida – miks siis naised ei või?! ja muu bla bla.

Kõik see on tore… kuniks meesterahvas hakkab endale vaatama päris enda naist. Püsivat naist, kellega pere luua, lapsed teha.

Selline suhe peaks olema ju stabiilne, õnnelik? Elate koos naisega valgete aialippidega majas, kus hoovi peal jookseb koos (teie endi!) lastega ringi kuldne retriiver, elate koos kuni surm teid lahutab. Õnnelikult elate.

Jah? Viis aastat koos võiks ikka välja venitada? Seega lubagem ornitoloogil natuke teid valgustada teemal, mida tulevik teile toob, kui te naist hästi ei vali.

See on tähtis, kui paljude meestega on naine püsisuhteväliselt maganud. Muidugi naised üritavad selle tähtsust täiesti marginaliseerida ja ajavad jura stiilis «mis minevikus oli, pole oluline, nüüd oleme ju koos, on uus algus». Nende kultiveeritav point on selline, nagu oleks elu nautinud (ringik'eppinud, meeste ees jalgu laiali ajanud) naine samal tasemel naisega, kes seda teinud ei ole.

Ei, ei ole samal tasemel. Mehe silmade läbi vaadates on tohutu vahe, kui mees soovib stabiilset, õnnelikku, pikaajalist kooselu.

Ühendriikide riigiasutuse National Center for Health Statistics uuring:

http://imgur.com/eiLHJkT

Nagu näete, kui naisel on rohkem kui 0 ringik'eppimist meestega, kellega ei olda püsisuhtes, on selline naine toksiline kraam pereõnne silmas pidades. Avoid! Kui naine on selliselt maganud juba ühe mehega, siis läheb see «risky business» alla.

Naiste suguhaiguste kohta:

http://imgur.com/ae9VWqY

Ringik'eppinud naised on vähem õnnelikud (loe: saate endale iriseva mõrra koju):

http://imgur.com/TIykUyT

ja rohkem depressioonis:

http://imgur.com/0k8BDhq

Et teie olete naisele esimene partner, seda on natuke problemaatiline luuletada, aga te saate ju ise ka aru, et «kallis, sa oled mulle teine» on suure tõenäosusega lihtsalt üks lühike luuletus? Kui luulet tahate, ostke Liivi luulekogu.

Eriti tasuks toodud statistikat tähele panna meestel, kes on… noh sellised viksid ja viisakad, korralikud, naisi austavad. Noh, sellised, kes koolis õppisid korralikult ja austasid tüdrukuid. Aga millegipärast ei läinud sellised nice guy’d nooruses naistele peale. Naised eelistasid oma kõige magusama ea kinkida nn pahadele poistele ja machomeestele, kulutada see nende riistade otsas ratsutamisele, ja kui koidab 30. eluaasta koos esimeste kortsudega ning bioloogiline kell taob haamriga pähe: on aeg otsida stabiilne hea sissetulekuga meesterahvas, kellega lapsed teha – siis on sellised mehed päris hea variant – nad on ju korralikud, on korralikult õppinud ja korralikult töötanud. Stabiilsed mehed. Ka naisele vahivad austavalt suu sisse, alt üles. On naiivsed.

Totud, kas te seetõttu olete elus palju vaeva näinud, et saada ärakasutatud vananev mudel, mis on teiste meeste poolt läbi tõmmatud, selle mudeli kõige parem iga ära kasutatud – ja nüüd teie võtate enda peale suured kohustused aastateks? Teised mehed kasutasid parimat iga sellel mudelil investeerimisvabalt ja nüüd kui selle mudeli best before hakkab läbi saama, teete teie selle investeeringu?

Sellistest meestest on mul kõige rohkem kahju. Kahju kohe kõrvalt vaadata. Nad on ju head mehed tegelikult. Totud – seda küll! Aga noh, mis teha, eks igaüks peab oma lolluse karistatud saama ning loll olla pole Eesti Vabariigis keelatud.

Seega minu soovitus meessoole: kui soovite head naist, siis tuleb talle võimalikult kiirest nooruses käpp peale panna. Enne, kui ta jõuab ringik'eppima hakata, enne kui teised mehed tema kõikidest kolmest august 10 aastat üle käivad ja siis sina selle endale peavaluks kaela peale saad. Ülal on toodud statistika, mis peaks mõtlema panema, kui mõttekas on selline mudel koju vedada.

Muidugi veel õigem oleks üldse mitte oma pead vaevata peremängude teemadega. Mehed, lihtsalt elage, ärge rikkuge oma elu ära naist võttes. See on ülimalt leierdatud ütlemine, häbi lausa jälle korrata, aga tõesti: piima saamiseks pole vaja lehma osta ja pidada.
 
Alu 11. jaanuar 2016, kl 18.23
Pmst õige jutt. Naise võiks riskida võtta siis, kui ta nn kyntud vagu juba. Siis pole talle enam eriti kyndjaid või on need sellised surmad, et naine ise ei taha neid ligi lasta. Ehk siis võtad lõpuks naiseks mingi 40-50a hetääri, kes ylejäänud samasuguste meelest ongi paras esmasynnitajaks ja kellel meditsiini saavutuste abil ehk õnmestubki. Mees muidugi maksab kõik kinni ja saabki õnnelikuks isaks, kellel on nyyd surmani koos naine. Või siis tahab ta selle kõrval suitsiidi teha, vahet pole.
Lugu loomulikult ei puuduta yksikuid erandeid,kes elavad kusagil muinasjutumaal ega figureeri flirticus või muides sarnastes tutvumispaikades.
 
kuna süütuid naisi pole 11. jaanuar 2016, kl 18.34
kuna süütuid naisi pole, peaks alu ju suitsiidi tegema. ega see poleks kaotus ju ka inimkonnale.
 
kui kõik mehed on vais süütud 11. jaanuar 2016, kl 18.40
Jutulind Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Leidsin huvitava teema arutluseks (http://foorum.p
> erekool.ee/teema/naine-on-suhtevaliselt-seksinud-r
> ohkem-kui-2-mehega-avoid-mknvaeo-ii/) ja sooviks k
> aasamõtlemist. Poolt või vastu, mehed ja naised? :
> )
------------------
kellega need muidu süütud vanad lastega tohlakad mehed, kes ainukest naist elus otsivad, siis ringi aeleksid?
hõõruvad niisama tilli, ses mõttes polegi vahet, kas naised ümber on süütud, või süüta.
nsiinsed tohlakad on nagunii ju mängust välja arvatud, kui kõlbmatud.

alu ise teeb ju läbisõitu rootsi ja eesti vahet, et palju siis läbisõidetud juba on.
ja imestama paneb, et rootsi immigrandid ühe valge immigrandi ära põlgavad isegi kuskil supiköögis.
 
venelasest vana hooldajatädi 11. jaanuar 2016, kl 18.45
no alu sul poleõigus, sid sai ju õnnelikuks läbi venelasest vana hooldajatädi. sel ka arvestades elukohti ja päritolu suur läbisõit selja taga. nüüd ju sai pesapaiga jumala muidu. ja ajab veel vana mehe ärevusse juttudega, kuidas tagauksest teda laus Kristtine keskuses delfi mehed ründavad..
irw.
eks kõik ole kinni ka vana mehe lihtsameelsuses, et kellele annab putttttttsi pähe tõmmata.
kui mujal valikud otsa saavad, kõlbab vana lihtsameelne eesti mee maadumispigaks küll ja veel.
 
lukk ja võti või kuidas see nüüd oligi 11. jaanuar 2016, kl 18.56
mõne mehega lihtsalt kalpib loomulikult ja loodulikult palju paremini kui mõne teisega.
ainult ebakindel füüsiliselt ebõnnestunud, pisike ja niru mees muretseb naise "süütuse" üle. ta lihtsalt ei kannata võrdlust teiste meestega, naise kogemustega välja.
 
eelmise kolme postituse autorile 11. jaanuar 2016, kl 19.41
teemas paluti meeste ja naiste, mitte pepumakaakide arvamust :D
 
mk 11. jaanuar 2016, kl 20.03
Pm on kõik esimese lõigus ära öeldud . kes on takso ,jääb selleks .isegi kui plafoon maha võtta , läbisõitu ju ei muuda.Rolls-Royce on Rolls-Royce.
 
teil 11. jaanuar 2016, kl 21.16
on imelik arusaam suurest läbisõidust. suur läbisõit algab tuhandest. kaksi huoarat
mansion ghost 11. jaanuar 2016, kl 21.22
Hääh, tehke mida iganes, vähemalt teate, mida teist edaspidi arvatakse. Vaba maa ja vabad inimesed.
 
Kõverpeegel 11. jaanuar 2016, kl 21.36
Naisi puhtana hoida saavad ainult mehed ise, öeldes põhimõtteliselt ei igasugusele ringitõmbamisele. Niikaua kui on tarbijaid on ka pakkujaid, tuuleveskitega võidelda on kasutu. Rolls-Royce saavad endale lubada väga üksikud, enamus sõidab ikka pruugitud Fordi, paremal juhul läbiaetud bemariga. Aga mõni eriti äpardunud peab kasutama ühistransporti või siis vahel takso tellima:)
 
to: kuna süütuid naisi pole 11. jaanuar 2016, kl 22.20
on vaid ---- :D
 
no pole ju mõtet nühkida 11. jaanuar 2016, kl 23.16
no pole ju mõtete nühkida sead sexi, kui on paremaid ja sobivamaid saadaval.
muidu ju teada ei saa, kui ei proovi.
igatahes delfi tohlakad on ju voodist välja löödudki, ükskõik mis põhjuseks ette toodi, ju nii kehvad olid sexis.
naine annab palju andeks, kui sex ta jalust maha rabab.
 
kuhu sa siis enda paigutad? 11. jaanuar 2016, kl 23.18
eelmise kolme postituse autorile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> teemas paluti meeste ja naiste, mitte pepumakaakid
> e arvamust :D
--------
arusaamatuks jäi, kuhu kirjutaja ennast ise paigutas.
 
kas maakidest kirjutamine 11. jaanuar 2016, kl 23.34
kas makaakidest kirjutamine vanad teeb vene naised vähem osavaks ja kavalaks oma läbisõitusid üles kiitmas?

seda peab küll ütlema, et nedel on valetamine ja asja põnevaks ajamine rohkem veres.

või mi seos seal nagu oleks?
mansion ghost 11. jaanuar 2016, kl 23.38
Mõnel paistab alumine ots nii hõre olevat, et katus ühtjärge hõljub tõmbetuules.
 
gõustil pole ju muret 11. jaanuar 2016, kl 23.57
no gõustil pole ju läbisõiduga muret, tal üks naine elus olnud ja seegi jättis ta maha.
kas tihe või hõre taguots gõustil muudab nagu stereotüüpe?
mansion ghost 12. jaanuar 2016, kl 00.34
On sel tõesti mingit mõtet, võtta mingi räsitud "parim enne" ammu mõõdas ja "kõlblik kuni" kohe kukkumas?
 
saoled mõtte ammu ära tabanud, gõust 12. jaanuar 2016, kl 00.58
kuna sa ei saa iial teada, mitu partnerit naistel on olnud ja see sinu hinge närib, siis löö aga pihku edasi. see on ainuke, milles sa nagu kindel saad olla ja omad pihud on truud kah.
aga veekord, kui oled kehva voodis, ei maksa nagu naisi süüdistada.
mansion ghost 12. jaanuar 2016, kl 06.52
Ekslik on arvata, et partnerite hulk garanteerib mingigi kvaliteedi. Täiesti võimalik, et rohkemaks, kui proovida pole midagi, lisaks kehvale iseloomule.
 
heh. 12. jaanuar 2016, kl 09.18
mk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pm on kõik esimese lõigus ära öeldud . kes on t
> akso ,jääb selleks .isegi kui plafoon maha võtta ,
> läbisõitu ju ei muuda.Rolls-Royce on Rolls-Royce.

sohver on sohver, mis vahet seal on, keerab ta rooli taksol või RR-l. tegija mees istub mõlemal juhu tagaistmel ja naudib olukorda.
 
Rikas mees, vaene mees 12. jaanuar 2016, kl 12.05
Mart: "A kas poiss on siis ka...kuda nüüd öelda...p*d*rast või?"
Nisu Unn: "Kuidas nüüd öelda...sa vaata, Mart...ta on nihuke vaene laps, emata kasvanud, suhteliselt vähenõudlik...teinekord, vaata, ega inimesel pole neid seksipartnereid niimoodi valida ka...tahad ja lähed ja võtad...vaata, need tänapäeva naised, need vaatavad ju ainult rikkaid..."
Jaan Zorro: "See on suur probleem praegu!"
Nisu Unn: "Kui sul autot ei ole ega restoranis ei käi ega talle välja ei tee ega mingi normaalne naine sinuga kaasa ei tule ka....ja, ja, ja...tähendab, ma olen harjunud juba ilma olema, ma saan üksi hakkama..."
Jaan Zorro: "Eino, ise saab ka muidugi, aga ...
Nisu Unn: "Noor poiss, noor poiss, ega see ikka ei saa ilma! Eino muidugi, mulle ikka meeldiks ka, et minia oleks naine, aga mis sa siin hädaga ära teed!"
Jaan Zorro: "Kuule, Mart, mul olekski nüüd hea võimalus, et kas teie ei saaks seal valitsuses rääkida, et kui võtta vastu seadus, et naised nagu vaeste meestega ka seksi teeksid? Muidu ei saagi ja see asi ei ole õige, ega selle praeguse korraldusega rahvas ei ole üldse rahul!"
Mart:"Jaa, see on meil valitsuses arutlusel olnud. Meie erakonna liikmete seas on ka palju vaeseid mehi, kes peavad mungaelu elama. Isamaaliit toetab naiste sundimist väga, aga Reformierakond on vastu,neil on palju raha ja nad tahavad naised kõik endale hoida."
 
Alu 12. jaanuar 2016, kl 12.19
Naisi puhtana hoida saavad ainult mehed ise, öeldes põhimõtteliselt ei igasugusele ringitõmbamisele

Paistab jah, et igasugu hetäärid või pepumakaagid on ysna puhtana hoitud. Nagu jumalikud, kellelt kostab ainult hääl. Ega ylejäänut tahaks eriti keegi näha ka:)
 
mmh 12. jaanuar 2016, kl 12.51
Kui isa on poega selliselt õpetanud et viimane kasutatud autot kahtlastest kohtadest kahtlastelt inimestelt valib ning siis kohapeal selle suuremaid vigu ei suuda tuvastada, siis ega jäägi muud üle kui suure läbisõiduga leppida. Hea tahtmise korral leiab igaüks omale sobiva. Peaasi et tõotatud maale ikka ära sõidab.
 
Alu 12. jaanuar 2016, kl 14.47
Huvitav, kuidas siis emad omi poegi õpetavad? Enamus mehi ongi emade "õpetatud".
 
miks isad siis molutavad 12. jaanuar 2016, kl 17.07
kui emad poisse kasvatavad, tekib küsimus, miks isad kõrval molutavad. polegi siis nagu nende töö lapsi,
poisse ka, kasvatada?
---
ja miks isad siis poisse naisi austama ei õpeta?
alu enda näide kui lapsmehest ju 60 aastat juba vana, ikka lapsepõlv ja isa annavad siiamaani tunda.
 
issid metsas, sabad seljas 12. jaanuar 2016, kl 18.04
ja kes ei ole metsas, viivad poisse loomaaeda makaake vaatama. kui piletiraha pole, ajab hädapärast delfi pepumakaak asja ära.
 
Alu 12. jaanuar 2016, kl 18.31
On mõni alu 60? Las olla, mina pole. Mida mehed siis poegadele õpetama peaks...et võtku naiseks mõni lõdvakoivaline hetäär või?
 
hirnu herneks 12. jaanuar 2016, kl 18.42
Ilgelt pika joru siia kribanud. Mingi moslemid oled vä? Selline tunne jäi seda lugedes. Unistab neitsitest ja tahab neid burkaga katta.
 
hj 12. jaanuar 2016, kl 18.45
Ma ei saa ka aru, miks te, eesti mehed, nii hirmsasti neid pagulasi pelgate. Moslemid peaks täpselt sobima teie mõttemaailmaga. Abielu lapseealise naisega ja siis käib kott peas ja istub kodus. Eesti mehe märg unelm ju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!