Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe kummaline käitumine tüli korral
 
vajan diagnoosi 24. jaanuar 2016, kl 19.37
Olen praeguseks 6 kuud suhtes olnud mehega, kellega käitumine nii 3-4 kuud tagasi ebanormaalseks muutus. Iga kord, kui meil on tüli, ütleb ta, et ei taha selles suhtes enam olla. Jätab maha. Läheb kuni nädal mööda ja ta on tagasi. Algul olin sellest käitumisest päris löödud, nüüd löön juba käega. Nii tema ähvardustele kui ka mehele endale. Nädal tagasi ta enda sõnade kohaselt jälle kahtles. Ütleb, et tundeid justkui enam pole ja armumist ka ei tunne. Siiski helistab ta mulle pidevalt ja uurib, kas mul on keegi uus. Milleks selline mäng? Tegemist ei ole noore mehega, seda imelikum on kogu see tsirkus. Kes oskab sellist käitumist ja inimest paremini analüüsida, mõista?
 
manipulaator nagu sid 24. jaanuar 2016, kl 19.56
see mees ju manipulaator, topib oma "väärtust" sulle nina alla.
siintutvujatest tüüpiline" sid" kes nagu ainuõigeid asju arvab, mõtleb, teeb jne.
Tohutult ebakindel ja kättemaksuhimuline.
Piiratud mõttemaailm, vanadus ju annab ka tunda. Lootused muutmiseks on olematud.
mõte ka ise, miks eelmine naine sellise maha jättis?
ikka samad puudused.
 
vajan diagnoosi 24. jaanuar 2016, kl 19.59
Seega mees lihtsalt manipuleerib? Tunded on alles, lahkumineku plaani ei ole kunagi olnudki, tahab, et ma tal nö järel jookseksin? Ma sellele nii lähenenud polegi. Mida ta sellest saab? Võib-olla ei saa inimene ise arugi, et manipuleerib? On see reaalne?
 
diagnoos 24. jaanuar 2016, kl 20.15
sa ei peagi teadma, mis tema peas toimub. sina pead oma valikuid ikka ise tegema. ise tead, milline mees sulle sobib, milline mitte ning kuidas endaga käituda lubad. diagnoos on see, et jobu elab ühe naise juurest teise juurde, ei armasta ennast ega ka kedagi teist. kasutab ära rumalaid üksildasi naisi ja mängib nendega.. parem ära loo omale illusioone mingist suhtest ja armastusest.
 
otsib kuni leiab uue 24. jaanuar 2016, kl 20.19
ta pole ju sinule ja teie suhtele pühendunud. Arvata võib, et proovib smaaegselt kõrvalt ka uusi tutvusi luua ja katsetab naisi läbi.
see aeg kui asi ei edene, pöördub sinu juurde tagasi.
 
nohullonhull 24. jaanuar 2016, kl 21.20
"manipulaator nagu sid 24. jaanuar 2016, kl 19.56"

Kle, ära topi oma kibestumist ja mahajäetust igale poole, pole sind hr. Sid tahtnud, pole teisedki sind
tahtnud, niivõrd agressiivne pealesuruja on lihtsalt juurikani võikalt ebameeldiv. Saa aru, sinu ahviarmastus Sidi vastu on ühepoolne, härrasmehest džentelmen ei saa sinusuguse kleepteibiga suhelda isegi verbaalselt mitte.
 
aga mis sul sellest, eelmine? 24. jaanuar 2016, kl 22.21
sid on ju tore ja eluline näide. Mis sel näitel siis viga on?
Näitabki ära, kuidas vanadel meestel luulud tekivad.
Kuidas nad noori naisi jälitavad, meelitava ja poevad või nahast välja, et aga tähelepnu saada.

Tõesti vanaevalt mehelt ootaks ju hoopis suuremat enesest lugupidamist.

aga eelmine, mis sul sellest?
 
sex 24. jaanuar 2016, kl 22.37
 
kullerkupp 24. jaanuar 2016, kl 23.10
vajan diagnoosi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Seega mees lihtsalt manipuleerib? Tunded on alles,
> lahkumineku plaani ei ole kunagi olnudki, tahab,
> et ma tal nö järel jookseksin? Ma sellele nii lähe
> nenud polegi. Mida ta sellest saab? Võib-olla ei s
> aa inimene ise arugi, et manipuleerib? On see reaa
> lne?

lahkumineku plaani tõenäoliselt ei ole, mees tahab sellise käitumisega sind lihtsalt allutada. see on tal loomuses, ise ta sellest aru ei saa
 
leen 26. jaanuar 2016, kl 11.45
Tüübil pole mingit armumist kunagi olnudki, vajadus on ainult tähelepanu järele. Enesehinnang kõigub seinast-seina, arvab et on ikka kõigile ilgelt vajalik ja kuidas keegi sellest aru ei saa...
 
mis siin aru saada 26. jaanuar 2016, kl 14.16
käitub sellepärast nii, et sina lased nii käituda, kuna loodad ka, et ühel päeval hakkab ta sind kätel kandma. Tegelikult otsib ta "paremat" ja sina oled varuvariant. Kuna sa aga alati ta ka tagasi võtad, siis ei karda ta varust ilma jääda.
 
Prall 26. jaanuar 2016, kl 15.46
Mul juhtumisi oli sõbranna kunagi sellise käitumisega. Ükski mees ei püsinud, algus oli ilus tore, kuid siis justkui "keeras ära". Täiesti ebaloogilisi ettekäändeid appi tuues (ei suutvat olla suhtes, kus tuleb ette vahest tülisid peale pisikest nääklemist; armukadedus täiesti absurdsel viisil; mees naeruvääristavat teda ja ütleb seda-toda, kuigi kõik seltskonnas kinnitasid, et sellist asja ei öeldud ju) ta provotseeris oma mehi viimse piirini, lahkus ja siis tahtis näha, kas mehed ikka järgnevad ja peale esimest sõnumit taaskord sulavad. Tahtis tunda oma väärtust läbi selle, kas väga vastumeelseks end tehes peale seda ka mehed teda tahavad. Kusjuures ka lõputult kemples sellega, kuidas ikka mees pärast tuli ja "roomas tema ees". Lõpetasin ise temaga suhtlemise, kuna see käitumismuster tuli sõprussuhtesse...aga ma tean kes ma olen ja mida väärin.
Tundsin teda kokku 13 aastat ja võin kinnitada, et need inimesed ei muutu..leiavad lihtsalt paraja kivi, kes suudav sügada siis piisavalt seda kihelevat kohta seal ajukurdude vahel.
 
Alu 26. jaanuar 2016, kl 20.14
Diagnoos võiks olla, et väärite teineteist täielikult. Hoidke seda suhet, sest see on unikaalne ja kordumatu, võiks öelda, et kõrgem pilotaaz, sest lihtsalt kedagi maha jätta ja perze saata oleks liiga lihtne.
 
tundub 27. jaanuar 2016, kl 13.20
Kaks kuud saite hästi läbi ja siis tekkisid juba tülid? See mees käitub küll nagu täielik "eit", kas sa soovid sellist elu "kuni surm meid lahutab"? Mõnes mõttes on sul vedanud, saad juba "avatud paki", hullem variant on see, kui inimene suudab ennast abieluni kokku võtta ja peale seda hakkab alles oma tõelist palet näitama. Kuidas sinu enda tunded tema vastu on? Lihtsalt saite kokku ja püüate suhet arendada või on selles mehes sinu jaoks ka midagi ainulaadset ja võitlemisväärset? Sellest lähtugi. Ei saa küll kaasa rääkida teemal "halb suhe", aga vahel meenutan õudusega mõnigaid austajaid ja näen mõne suhte näol ka, milline elu, mind suure tõenäosusega ühe või teisega oodanud oleks.
 
Padjakas 30. jaanuar 2016, kl 03.13
Kas tyli on selle p4rast et mees tahab seksi aga sina ei anna?
Karl Kindermacher 02. veebruar 2016, kl 18.15
Ok, inimesed on erinevad ja ma olen pehmele öeldes hämmingus neid kommentaare ja eksperthinnanguid lugedes. Minu kujutluses on asi ikka hoopis teistmoodi. Pikemalt järele mõeldes oleks isegi kaks varianti:

a) mehe jaoks ongi igasugune tülitsemine ebanormaalne (kõrvalekalle, hälve no mis iganes). Lihtsalt pole selline tülitseja tüüp. Iga tüli on tema jaoks sedavõrd vapustav, et tahab teha kiire ja otsustava lõpu, et midagi seesugust enam ei korduks. Mõnd aega eemal olles tekib aga igatsus ...;
b) võib-olla on tal vaja sellist üksiolemise aega, kus saab olla iseenda peremees (vabanda, ma ju ei tea, kui palju Sa talle isiklikku ruumi jätad). Aega, kui "eit ei nääguta";
c) mees on võtnud sellise rolli nagu stereotüüpselt omistatakse naistele ("Vot lähen ära ema juurde!") - see olek siis tõesti manipuleerimine.
 
tiibadega kurat 04. veebruar 2016, kl 15.59
Kui oleksid mehele käega löönud, siis ei oleks seda teemat.
Te olete ilmselt ikka veel üsna noored, kui viitsite kogu aeg tülitseda...
 
Ly 05. veebruar 2016, kl 00.07
tiibadega kurat, millisest vanusest kaob viitsimine tülitseda? :)
 
tiibadega kurat 07. veebruar 2016, kl 08.26
Tülitsemise isu kaob, kui oled aru saanud selle mõttetusest, tavaliselt keskeas.
Karl Kindermacher 07. veebruar 2016, kl 10.32
Mõnel pole seda isu olnudki, mõnel ei lähegi üle. On ka neid, kes muutuvad ja hindavad päris paljud asjad ümber. Inimesed on erinevad.
 
njahh 06. märts 2016, kl 00.12
Kummardus tarkadele sõnadele.

tiibadega kurat
 
emalendur 22. märts 2016, kl 15.43
Läbi aegade on püsima jäänud need isendid, kes suudavad kohaneda. Ehk siis toetudes eelpool öeldud sõnadale, muutuda...
 
xxx 05. aprill 2016, kl 20.03
kui viitsid ,mängi kaasa ,kui ei otsi uus...lõbutse lihtsalt..affid peaks ikka ära tundma
 
maalikene 07. aprill 2016, kl 09.07
küsimus teemaalgatajale. Kas tegemist on kaksiku tähtjujus sündinud isendiga??
 
vajan diagnoosi 07. aprill 2016, kl 16.15
maalikene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> küsimus teemaalgatajale. Kas tegemist on kaksiku t
> ähtjujus sündinud isendiga??

Jah, on tõesti :D
 
maalikene 08. aprill 2016, kl 14.29
teadagi, biopolaarne isik. Vaata et mitte mu oma elukaalane, kes sedasi sehkendab edasi tagasi. Kui vana kui küsida tohib?
ajan teda 100 korda minema ta käib naistes ära ja siis mõne aja pärast ikka tahab tagasi jälle. no nii tuttav tuli ette.
 
vajan diagnoosi 08. aprill 2016, kl 15.51
Ole mureta, maalikene, see ei saa mitte kuidagi sinu mees olla :) Kahju, et selliseid inimesi üldse olemas on...
 
maalikene 08. aprill 2016, kl 16.50
Oled ikka nii kindel? Tegemist on isendiga 40+ ja tal on laps 2,5. No minu oma igatahes teatas mulle et tal on üks kes on temast väääääga huvitatud aga tema eriti nagu pole ja seda just eelmise aasta poole pealt. Veel üks lõhkine pere ja laps ilma vanemateta. Aga kaksikmehed on kõik enamvähem samasugused manipuleerijad. Tean selliseid vähemalt 3 tk. No siis on sul minu mehe Copi Paste tüüp. Jookse kuis jalad võtavad....
 
vajan diagnoosi 08. aprill 2016, kl 17.01
Ei ole tema, võta rahulikult :)
 
penskar 09. aprill 2016, kl 00.24
jaja, puudulikkus. hälvikus mis eeh tegitab ..eh midagi.
Mingi tunnetus mis eeh paneb kirjutama. Jeehmemehdf naineee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!