Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Pean Eestist lahkuma
 
Olga 03. märts 2016, kl 04.02
Olen Eesti riigi vastane ja üks Oravate pooldaja käskis ära minna kui ei meeldi. Kustutasin ta FB sõbralistist. Saadab endiselt sõnumeid, et olen riigireetur ja tõmba uttu kui ei meeldi. Tahaks ära minna küll aga mul pole raha ja ma ei taha elada teises riigis pagulase elu, et kerjamisega elatuda. Ka minu sugulaste seas on orvate pooldajaid ja on umbes nii sama õelnud..... Masendus tuleb peale, et ma olen siin maal sündinud ja pean siit lahkuma. Mul pole mingit vara mida müüa, et kusagil teisel maal uut elu alustada. Keeleõpe ja muu ümberõpe nõuab raha mida mul pole. Olen eestlastele vihavaenlane ja omadele võõras. Ei oska enam midagi peale hakata... :-(
 
aga putin 03. märts 2016, kl 05.01
kutsub ju oma rahvuskaaslasi kodumaale tagasi. vbl annab boonusena pisut pappi ka?
tõsi küll, siiamaani pole veel keegi sinna läinud. ja ma ei usu, et sinagi sinna pommiauku läheksid.
 
me 03. märts 2016, kl 07.21
aga miks sa siis eesti riigi vastane oled, kui sul kusagile mujale minna ei ole ja siin sündinud oled?
eesti keel on sul ju väga hea, seda pole küll vaja õppida. muuda lihtsalt oma negatiivset suhtumist ja hakka asjalikuks eestlaseks, siis ei aja sind keegi kuskile.
ma ka ei viitsi kuulata, kui keegi vingub, et küll siin eestis on ikka vilets elu, aga ise on paras hädavares ja midagi oma olukorra parandamiseks ette võtta ei suuda.
 
kui 03. märts 2016, kl 09.12
vana sa oled, Olga?
 
Kalle123 03. märts 2016, kl 11.25
Tule Keskerakonda. Ma ammu olen seal olnud. Võitlema tuleb koos hakata. Eesti on ära müüdud ja aetaksegi oma inimesi siit minema.
 
loll liba 03. märts 2016, kl 12.12
Muliseb keeleõppe kõrgest hinnast, ise kirjutab A- tasemel keeles. Valevorst.
 
Apoliitiline 03. märts 2016, kl 15.51
Normaalne on, et maad, millel elad, armastad ja selle eest töötada ning püüad igati elu edendada. Kui ikka üldse ei meeldi, kus elad, eks siis tuleb kolida sinna, kus parem on. Ei taha ükski rahvas enda hulka vihkajaid. Ja ka sulle endale ei mõju vihkamine hästi. Kindlasti on kusagil unistuste maa ka sinu jaoks. Kui kohe pole võimalik minna, siis kogu raha ja ükskord saad ikkagi unistuse teoks teha.
 
njahh 03. märts 2016, kl 16.11
liba, haledate provokaatorite soperdis. Miks nüüd moded ei näe ega kuule?
 
njahhile 03. märts 2016, kl 16.26
Ega moded ei loe kõiki postitusi, see pole nende töö
See siin baseerub iseregulatsioonile - sobimatu kraam eemaldatakse, kui keegi selle sobimatusest modedele teatab ja oma soovi argumenteeritult põhjendab. Töötab hästi, proovi järele!
 
njahh 03. märts 2016, kl 17.35
ei viitsi.
Imelik on asi aga siis, kui kaovad täiesti normaalsed teemad. Mingi eestlasi solvav provokatsioon aga püsib ja püsib. Eks seegi näita eestlaste tolerantsi ja kannatlikkust.
moosimadu 03. märts 2016, kl 18.29
"Ei viitsi" ei ole sallivus, vaid padulaiskus :D
Ok, tegin musta töö su eest ära.
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.