Feministi nurgake
kui ikka välimust ei ole
n24 13. juuni 2016, kl 14.41 |
n24 13. juuni 2016, kl 14.42 |
.Kurjam 13. juuni 2016, kl 15.06 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 521 |
osad panevad kõike mis liigutab 13. juuni 2016, kl 16.04 |
Unetud 13. juuni 2016, kl 16.36 |
Igor 13. juuni 2016, kl 18.05 |
asi pole selles 13. juuni 2016, kl 18.32 |
Alu 13. juuni 2016, kl 18.41 |
varjatud fiilid või alaväärsuse käes kannatajad 13. juuni 2016, kl 18.56 |
eelmisele 13. juuni 2016, kl 19.03 |
täpsustus 13. juuni 2016, kl 19.05 |
tsiteerime 13. juuni 2016, kl 19.55 |
"Erootiline kapital on segu sotsiaalsest ja füüsilisest atraktiivsusest. Füüsiline ilu on siin vaid üks element. Teine element on hea keha – seksapiil. Kolmas element on oskus riietuda, valida endale hea soeng, sobivad värvid. Neljas element on sotsiaalsed oskused – oskus inimestega suhelda, viisakus, head maneerid, sarm. Viies element on sportlikkus, füüsiline tugevus ja elavus – energilised ja elavad inimesed on atraktiivsemad kui need, kes on väga vaiksed, tuimad ja kellel on vähe energiat. Kuues erootilise kapitali element – ja see loeb ainult eraelulistes suhetes – on seksuaalne kompetentsus.
/.../
Paljud arvavad, et sa kas oled sündinud ilusaks või inetuks ja sa ei saa ise midagi parata. Mina toetan aga prantslaste lähenemist, et isegi kui sa oled – tehniliselt võttes – sündinud inetuks, sul on inetu nägu, võid sa teha end atraktiivseks. Valides õigeid riideid ja sobivaid värve, olles treenitud, sale ja elav. Prantslastel on mõiste „belle laide” – ilus inetu inimene. Sa võid öelda, et tehniliselt võttes on ta inetu, aga tema stiil, sarm ja head sotsiaalsed maneerid muudavad ta atraktiivseks. Külgetõmbav võib olla iga inimene, kui ta enda eest hoolitseb ja meeldivalt käitub." (Catherine Hakim)
/.../
Paljud arvavad, et sa kas oled sündinud ilusaks või inetuks ja sa ei saa ise midagi parata. Mina toetan aga prantslaste lähenemist, et isegi kui sa oled – tehniliselt võttes – sündinud inetuks, sul on inetu nägu, võid sa teha end atraktiivseks. Valides õigeid riideid ja sobivaid värve, olles treenitud, sale ja elav. Prantslastel on mõiste „belle laide” – ilus inetu inimene. Sa võid öelda, et tehniliselt võttes on ta inetu, aga tema stiil, sarm ja head sotsiaalsed maneerid muudavad ta atraktiivseks. Külgetõmbav võib olla iga inimene, kui ta enda eest hoolitseb ja meeldivalt käitub." (Catherine Hakim)
n26 13. juuni 2016, kl 20.19 |
Mulle on ka ammu tehtud juba vihjeid, et võiksin kellegi leida ja et olen juba vanatüdruk. Ma mõtlen sama et kust leida, sest ma olen tagasihoidlik ja arglik. Mul on siiski olnud üks lühike suhe, mis lõppes paraku lahku minekuga. Huvi pakkuvate tegevustega ma tegelen, aga need on sellised, mida on kõige parem teha omaette ja üksinda, seega nende kaudu kedagi kohata ei saa.
Meesch 14. juuni 2016, kl 12.51 |
hmm 14. juuni 2016, kl 15.06 |
njahh 14. juuni 2016, kl 16.51 |
naljatilk, kui su sõbrannad on ülekaalulised, siis paistad ju sina nende taustal ilusam välja.
See ju vana naiste "tarkus", et kui lähed pidusse, võta endaga kaasa inetum sõbranna. Nii paistad kohe ilusam välja. Kindlasti ei maksa ilusate tüdrukute sabas lohiseda ja loota, et äkki keegi tahab sind ka. (kuigi ka see on võimalus)
See ju vana naiste "tarkus", et kui lähed pidusse, võta endaga kaasa inetum sõbranna. Nii paistad kohe ilusam välja. Kindlasti ei maksa ilusate tüdrukute sabas lohiseda ja loota, et äkki keegi tahab sind ka. (kuigi ka see on võimalus)
endel86 14. juuni 2016, kl 17.10 |
n26 14. juuni 2016, kl 17.58 |
mansion ghost 14. juuni 2016, kl 23.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
kivike 16. juuni 2016, kl 08.27 |
Aga kuhu see välimus läks siis, et teda ei ole? Tagasihoidlikuse ja arguse kohapealt, ega võõrad inimesed ümberringi ei tea ju, et sa arglik ja tagasihoidlik oled ja neil on kama kaks sellest tegelikult, ei pea ju oma käitumismudelist kinni hoidma, et nad ikka kindlasti teada saaks, et sa arg ja tagasihoidlik oled, sul on piiramatud võimalused tegelikult. Seega, esmalt tuleks ikka oma mugavustsoonist välja tulla, et midagi muutuks.
Maaris 16. juuni 2016, kl 14.58 |
Äkki saad selles TV3 saates oma välimust tuunida? Tegelikult mind hullult huvitaks, mis on saanud saates osalejatest?
Mingi hobi leidmine võiks variandiks olla küll. Mina liitusin näiteks talisuplejate klubiga ja ühised üritused laiendasid mu tutvusringkonda oluliselt. Igasuguseid toredaid tegelasi: noori, vanu, mehi, naisi, paksukesi, peenikesi, arglikke ja jutupaunikuid.
Mingi hobi leidmine võiks variandiks olla küll. Mina liitusin näiteks talisuplejate klubiga ja ühised üritused laiendasid mu tutvusringkonda oluliselt. Igasuguseid toredaid tegelasi: noori, vanu, mehi, naisi, paksukesi, peenikesi, arglikke ja jutupaunikuid.
to maaris 16. juuni 2016, kl 15.05 |
Maaris 16. juuni 2016, kl 15.19 |
Allan 02. juuli 2016, kl 21.23 |
MIDA SA PÕED??? Ma olen nooruses ise täpselt.samamoodi näinud,et üks. natuke korpulentne ja seal kõrval on kenakene.sõbranna ..kui sa ise arvad, et sa nii kenakene ei ole siis ÄRA HEIDA MEELT!!!!!SEE KÕIGE HULLEM KUI HEIDAD MEELT.JA LASKED MASEKASSE!!!!! Sinu.jaoks kindlasti keegi,aga on vaja.natuke.aega!Ise olen kunagi olnud väikelinna poiss ja pealinna tulnuna nägin kuidas isegi nohikudja.pisut ebatoredad klassitüdrukud leidsid endale kaaslased....ÄRA PÕE JA HEIDA MEELT...HOIA ENNAST NÄHTAVAL....AJA JOOKSUL MUUTUVAD KA SUHTED JA MINGIL MÄÄRAL SÕBRAD/SÕBRANNAD....SA JÕUAD KINDLASTI TEHA HEA PARTII :)
mhh 06. juuli 2016, kl 02.35 |
ma neid eelnevaid vastuseid ei lugenud, aga kui välimust ei ole, siis on see ju tegelikult pigem õnnistus, sest vähe on inimesi, kes suudavad sellest kaugemale vaadata, heas või halvas mõttes.
iseloom, kasvata iseloomu, nii palju, et oled õnnelik, et sa iseendal alati olemas saad olema.
iseloom, kasvata iseloomu, nii palju, et oled õnnelik, et sa iseendal alati olemas saad olema.
lesbar makaak heh. olen 06. juuli 2016, kl 19.46 |
heh. 06. juuli 2016, kl 20.39 |
makaak he. muidu lesbar 07. juuli 2016, kl 00.04 |
kaputsiinahv kristal 07. juuli 2016, kl 09.14 |
nii me ju räägimegi,makaak heh. lesbist 07. juuli 2016, kl 17.15 |
Lisa postitus