Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kui ikka välimust ei ole
 
n24 13. juuni 2016, kl 14.41
Mida siis teha? Ema tegi ka vihjeid, et leia endale kuskilt keegi. Aga kust, kui nagunii keegi ei oleks huvitatud? Mul ei ole ühtegi suhet olnud, flirti, mitte midagi, ja kust ma leian, tänavanurgalt. Ja kui sõbrannad on ülekaalulised keda ka keegi ei taha...
 
n24 13. juuni 2016, kl 14.42
Ei oska ka meestega suhelda, sest mitte keegi ei taha minuga suhelda!!!!
 
.Kurjam 13. juuni 2016, kl 15.06
n24 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei oska ka meestega suhelda, sest mitte keegi ei t
> aha minuga suhelda!!!!


Ne panimõmm????
 
osad panevad kõike mis liigutab 13. juuni 2016, kl 16.04
möksi mingit meikuppi näkku ja siis mehed jooksevad järgi. kontsakingad peavad ka olema. osta mingit gaasi ka siis lased näkku (mitte endale) kui tüütuks muutub.
 
Unetud 13. juuni 2016, kl 16.36
Helista öösel või saada sms saatesse Unetud,kus saad panna tutvumiskuulutuse ja usu mind,seal tuleb igale maitsele tutvusi,eriti naistele.Saade algab iga öö kl 01:25 paiku.Saad vaadata tv st kanal 12 või netis saade.ee.Mina soovitan saate ajal helistada ja lisada kuulutuse
 
Igor 13. juuni 2016, kl 18.05
Polegi mõtet niisama lambist kaaslast otsida. Tegele sellega mis sulle tegelikult meeldib. Leia omale mingid huvitavad tegevused, mida iganes. Miks mitte käia ka lihtsalt huvitavatel koolitustel. Küll iseenesest tuleb sinu juurde see kes on ainus ja õige!
 
asi pole selles 13. juuni 2016, kl 18.32
Ei usu, et asi on sinu välimuses. Seda enam, et sinu vanusegrupis kipub Eestis praegu naisi meestele väheks jääma. Nii paljudel ülekaalulistel on ju kaaslased, kellega elatakse kenasti aastakümneid koos. Mõned mehed lausa eelistavad väga lopsakaid naisi.
 
Alu 13. juuni 2016, kl 18.41
Vale jutt puha, et keegi ei taha kapsatynne. Ometi on nad kuidagi paljunenud ja neid leidub kõikjal.
 
varjatud fiilid või alaväärsuse käes kannatajad 13. juuni 2016, kl 18.56
enamus eesti mehi tahab tõesti alatoitunud kahe nupuga pesulauda
5b klassist kuni 30aastani sama plikalik raam 160cm lähistel
 
eelmisele 13. juuni 2016, kl 19.03
No kui lugu tõesti nii hull, siis tasuks ehk mõnest teisest riigist endale mees leida.
 
täpsustus 13. juuni 2016, kl 19.05
Tegelikult ei öelnud teemaalgataja, et tema ise on ülekaaluline.
 
tsiteerime 13. juuni 2016, kl 19.55
"Erootiline kapital on segu sotsiaalsest ja füüsilisest atraktiivsusest. Füüsiline ilu on siin vaid üks element. Teine element on hea keha – seksapiil. Kolmas element on oskus riietuda, valida endale hea soeng, sobivad värvid. Neljas element on sotsiaalsed oskused – oskus inimestega suhelda, viisakus, head maneerid, sarm. Viies element on sportlikkus, füüsiline tugevus ja elavus – energilised ja elavad inimesed on atraktiivsemad kui need, kes on väga vaiksed, tuimad ja kellel on vähe energiat. Kuues erootilise kapitali element – ja see loeb ainult eraelulistes suhetes – on seksuaalne kompetentsus.

/.../

Paljud arvavad, et sa kas oled sündinud ilusaks või inetuks ja sa ei saa ise midagi parata. Mina toetan aga prantslaste lähenemist, et isegi kui sa oled – tehniliselt võttes – sündinud inetuks, sul on inetu nägu, võid sa teha end atraktiivseks. Valides õigeid riideid ja sobivaid värve, olles treenitud, sale ja elav. Prantslastel on mõiste „belle laide” – ilus inetu inimene. Sa võid öelda, et tehniliselt võttes on ta inetu, aga tema stiil, sarm ja head sotsiaalsed maneerid muudavad ta atraktiivseks. Külgetõmbav võib olla iga inimene, kui ta enda eest hoolitseb ja meeldivalt käitub." (Catherine Hakim)
 
n26 13. juuni 2016, kl 20.19
Mulle on ka ammu tehtud juba vihjeid, et võiksin kellegi leida ja et olen juba vanatüdruk. Ma mõtlen sama et kust leida, sest ma olen tagasihoidlik ja arglik. Mul on siiski olnud üks lühike suhe, mis lõppes paraku lahku minekuga. Huvi pakkuvate tegevustega ma tegelen, aga need on sellised, mida on kõige parem teha omaette ja üksinda, seega nende kaudu kedagi kohata ei saa.
 
Meesch 14. juuni 2016, kl 12.51
täpsustus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tegelikult ei öelnud teemaalgataja, et tema ise on
> ülekaaluline.

teemaalgataja, aga kas oled ülekaaluline?

N26, milline sina oled?
 
hmm 14. juuni 2016, kl 15.06
Kui asi on ainult välimuses, siis selle saab ju tekitada hea tahtmise korral. Kui pole just mingeid eriti suuri defekte. Samas, ega mees, kes ainult välimuse järgi valib, pole midagi sellist, mida peaks tahtma või ilma milleta hakkama ei saaks, pigem vastupidi.
 
njahh 14. juuni 2016, kl 16.51
naljatilk, kui su sõbrannad on ülekaalulised, siis paistad ju sina nende taustal ilusam välja.
See ju vana naiste "tarkus", et kui lähed pidusse, võta endaga kaasa inetum sõbranna. Nii paistad kohe ilusam välja. Kindlasti ei maksa ilusate tüdrukute sabas lohiseda ja loota, et äkki keegi tahab sind ka. (kuigi ka see on võimalus)
 
endel86 14. juuni 2016, kl 17.10
ja endelpoiss on nigu naksti võluväel kohal kui naised tema abi vajavad.:)jätke email, võime kasvõi kohtingu simultaani teha.
 
n26 14. juuni 2016, kl 17.58
Meesch: Ülekaaluline mina pole. Olen sõbralik, abivalmis, kohusetundlik ja töökas inimene. Samas olen ma tagasihoidlik ja arglik ning sõpru on mul väga vähe. Pidudel ja joomas ma ei käi, need mulle ei meeldi.
mansion ghost 14. juuni 2016, kl 23.15
On ikka neidistel probleemid ;) Aga tegelikult on asi tõsine. Ei peagi mingi tünjas krokodillo olema.
 
kivike 16. juuni 2016, kl 08.27
Aga kuhu see välimus läks siis, et teda ei ole? Tagasihoidlikuse ja arguse kohapealt, ega võõrad inimesed ümberringi ei tea ju, et sa arglik ja tagasihoidlik oled ja neil on kama kaks sellest tegelikult, ei pea ju oma käitumismudelist kinni hoidma, et nad ikka kindlasti teada saaks, et sa arg ja tagasihoidlik oled, sul on piiramatud võimalused tegelikult. Seega, esmalt tuleks ikka oma mugavustsoonist välja tulla, et midagi muutuks.
 
Maaris 16. juuni 2016, kl 14.58
Äkki saad selles TV3 saates oma välimust tuunida? Tegelikult mind hullult huvitaks, mis on saanud saates osalejatest?

Mingi hobi leidmine võiks variandiks olla küll. Mina liitusin näiteks talisuplejate klubiga ja ühised üritused laiendasid mu tutvusringkonda oluliselt. Igasuguseid toredaid tegelasi: noori, vanu, mehi, naisi, paksukesi, peenikesi, arglikke ja jutupaunikuid.
 
to maaris 16. juuni 2016, kl 15.05
nii kaua kuni liim püsib peab tuunitud nina vastu, hiljem oled lihtsalt üldse ilma ninata või muude tuunitud osadeta...
 
Maaris 16. juuni 2016, kl 15.19
Jah, tundub küll nii. Võiksid teha mingi erisaate, kus külastatakse saates osalenuid. Aga midagi head pole vist näidata...
 
Allan 02. juuli 2016, kl 21.23
MIDA SA PÕED??? Ma olen nooruses ise täpselt.samamoodi näinud,et üks. natuke korpulentne ja seal kõrval on kenakene.sõbranna ..kui sa ise arvad, et sa nii kenakene ei ole siis ÄRA HEIDA MEELT!!!!!SEE KÕIGE HULLEM KUI HEIDAD MEELT.JA LASKED MASEKASSE!!!!! Sinu.jaoks kindlasti keegi,aga on vaja.natuke.aega!Ise olen kunagi olnud väikelinna poiss ja pealinna tulnuna nägin kuidas isegi nohikudja.pisut ebatoredad klassitüdrukud leidsid endale kaaslased....ÄRA PÕE JA HEIDA MEELT...HOIA ENNAST NÄHTAVAL....AJA JOOKSUL MUUTUVAD KA SUHTED JA MINGIL MÄÄRAL SÕBRAD/SÕBRANNAD....SA JÕUAD KINDLASTI TEHA HEA PARTII :)
 
mhh 06. juuli 2016, kl 02.35
ma neid eelnevaid vastuseid ei lugenud, aga kui välimust ei ole, siis on see ju tegelikult pigem õnnistus, sest vähe on inimesi, kes suudavad sellest kaugemale vaadata, heas või halvas mõttes.

iseloom, kasvata iseloomu, nii palju, et oled õnnelik, et sa iseendal alati olemas saad olema.
 
lesbar makaak heh. olen 06. juuli 2016, kl 19.46
makaak lesbar olen, inetu paks naine, ahistan kõik normaalseid noori naisi, esinen ka punapea nime all.
irw
 
heh. 06. juuli 2016, kl 20.39
võite ju olla kõvad kepimutid, a mis sellest kui nkn keegi ei pane. teatud asjad ja muidugi ka naised aeguvad:DDDD
 
makaak he. muidu lesbar 07. juuli 2016, kl 00.04
jah enne olin kahesooline, nüüd läksin puhtalt vanade naiste peale üle. odavam kah. Lõbus lesk põlgas lesbisuhte ära. ei tea miks?
 
kaputsiinahv kristal 07. juuli 2016, kl 09.14
jah, enne olin normaalne pärdik, nüüd läksin puhtalt banaanide peale üle. odavam kah.
 
nii me ju räägimegi,makaak heh. lesbist 07. juuli 2016, kl 17.15
no seda saigi ju mainitud, makaak heh., kes ka kuskil teemas Tiit oli. muidu ikka seesama vana lesbi, kes naisi delfikas jälitab.
esineb ka punapeana. valetab, va vana ahv.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!