Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe leidmisel vähem nõudlikum?
 
Kati 18. juuni 2016, kl 19.56
Lugesin artiklit, et kooliõpetaja vallandati oma arvamusartikli põhjal ja väitis seal, et kõrgharidusega naised võiksid latti madalamale laskma ja leidma keskharidusega mehe. Minul on ainult kutsekool lõpetatud ja kas ma peaksin siis leidma ainult 9 klassi haridusega mehe? Vahet pole mis haridust naine omab kas tal on kõrgharidus või polegi seda. VAID LAPSED SOOVIVAD, ET NENDE ISA OLEKS HARITUD, MITTE LOLL KÜLAJOBU!!!! See on ju loodusseadus, et emane valib siiski järglaste saamiseks kõige tugevama mitte lombaka kui muud võtta pole!
 
küla 18. juuni 2016, kl 20.27
latt langeb kui titt tärkab
mansion ghost 18. juuni 2016, kl 20.27
Vaat ´Kati` ise küsid ise vastad. Tegelikult pole haridusel mingit tähtsust, sest naised on paaritunud kümnete "KÜLAJOBUDEGA" enne kui lapseteoks väärilist meest otsima hakkavad. Edasi läheb nagu ikka...
 
Tean, mida räägin 18. juuni 2016, kl 20.31
Peaaegu iga normaalse inimesega on võimalik koos elada ja isegi armastama hakata, kui tal on vähegi kohuse- ja vasutustunnet, et järglastele normaalne lapsepõlv tagada.

Fiasko`ni viib täiusetaotlus ja igavene juurdlus selle üle, kas väljavalitu on õige või vale.
 
Holmes, Baker Street 18. juuni 2016, kl 20.51
Krt, jälle läksin käima! Saan aru, et magistrikraadiga ilus, seksikas tippjuht valib omasugust ja latti alla ei lase. NAINE, kellel on kõik olemas - ilus kodu, kallis auto, korralik töö. Mõistetav.

Kui mingi lahutatud, lapsega naine või üksikema esitab samasuguseid nõudmisi... enne raalitakse välja mehe elukutse, siis varaline seis, siis heal juhul vaadatakse natuke välimust kah (pole väga oluline). No ja seejärel ollakse "turul" edasi st ostitakse paremat pakkumist.
 
mhmm 18. juuni 2016, kl 21.11
Ma pole mitte kunagi küsinud, mis diplom mehel on koolist omandatud. Mul on magistrikraad, ja siis? Õppima läksin,e t tööd paremini teha, mitte et saada mingi paber, mis ütleb, et näe - kõrgelt haritud. Lati puhul pole oluline mehe haridus vaid see, kas ta on tore inimene - alkohol, vägivald on minu jaoks latt.
Aga...mingil põhjusel tundub mulle asi olevat pigem meeste poolel. Nemad oma hirmudest omistavad naistele selle kõrge lati teema.
 
Alu 18. juuni 2016, kl 21.27
Viimasel ajal paistab see loodusseadus vähe devalveerunud olema. Naised käivad omavahel ja mehed ka, keegi kedagi enam ei usalda. Valitakse riigikogu ja presidenti ning elu või abikaasa valimisest hoitakse parem eemale.
 
Naine kolmekümpine ja lastetu veel pealeselle, vot 18. juuni 2016, kl 21.33
Tõepoolest, rõõm oli oi milline, lugedes tänast uudist, kuidas see šovinistlik siga oma rumala ning naisi halvustava artikli pärast lahti lasti.
Iga inimene siiski teab ise, kuidas oma elu elab ja kas saab lapsi või mitte ja see ei ole küll mitte kellegi asi dikteerida või hukka mõista.
 
Naine kolmekümpine ja lastetu veel pealeselle, vot 18. juuni 2016, kl 21.39
Ja kus on kirjas, et naine peab omale mehe üldse leidma?! Ka see on igaühe enda otsustada, kas kooselu või mitte ja siis heietatatkse ''oi kuidas mõned ikka nii õnnetud ja üksi elavad'' aga vot näe teie kiuste vot see on minu oma vaba valik elada ilma meesteta ning lasteta ja olla veel siinjuures õnnelik ka, kas kujutate ette, milleks mulle oinast majja?!
 
Alu 18. juuni 2016, kl 21.43
jah, naisi tuleb austada ja aupaklik olla, muidu võib oinaks majja jääda.

On sel kolmekympisel lastetus mingi lisandväärtus või näitab lahjat sigimisvõimet?
 
soe soovitus 18. juuni 2016, kl 21.54
kui soovid normaalset meest, otsi seda teistelt pikkuskraadidelt
 
soojale soovitusele 18. juuni 2016, kl 21.59
otsi ise meest, õige naine saab isegi hakkama!
 
mhmm to soe soovitus 18. juuni 2016, kl 23.49
Pole neil eesti meestel ka häda midagi, kui oma kompleksidest ja alko lembusest (seda pole ka õnneks mitte kõigil) üle saavad
 
Naine kolmekümpine ja lastetu veel pealeselle, vot 19. juuni 2016, kl 00.19
Nõus täiesti, õige naine saabki ise hakkama.

Ja alule teadmiseks: seda kui palju lapsi ja kas neid üldse on, ei pea keegi mitte kellelegi põhjendama, sinule ammugi mitte!
 
Alu 19. juuni 2016, kl 00.38
On muidu pikk järjekord ka järel? Ma mõtlen põhjendusi nuiamas. Õige kyll, õige naine saabki ise hakkama ega ole yldse olemaski meeste jaoks. Ammugi mitte sellises kohas:D
 
irw 19. juuni 2016, kl 00.56
Naine kolmekümpine ja lastetu veel pealeselle, vot Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nõus täiesti, õige naine saabki ise hakkama.
>

> > Ja alule teadmiseks: seda kui palju lapsi ja kas
> neid üldse on, ei pea keegi mitte kellelegi põhje
> ndama, sinule ammugi mitte!

varsti kirjutad, et naine neljakümpine ja ilma lasteta vot:D
 
siinsed 4 pooletoobist ei esina ju mehi 19. juuni 2016, kl 00.58
no siinsed igipõlised 4 pooletoobist püstikusejat ei esinda ju mehi. nad esindavad iseennast.
 
kolmekümpine vot 19. juuni 2016, kl 01.15
ikka naljakas kummipart küll, prääksub hakkama saamisest aga ei selgita kuidas ta kolmkümmend on ilma lasteta. kurg toob need ilma selgitusteta või tulevad tõmbetuulega. Irw:DDDD
 
ära räägi 19. juuni 2016, kl 01.19
siinsed 4 pooletoobist ei esina ju mehi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no siinsed igipõlised 4 pooletoobist püstikusejat
> ei esinda ju mehi. nad esindavad iseennast.

midagi, see teeb kokku 2 toobist ja see on kõvasti rohkem, kui siin naisi on. pensionärid ei lähe arvesse
 
Mati 19. juuni 2016, kl 01.33
Tõepoolest no mida on vaja hüpelda oma kolmekümnese lastetusega, kui see teiste asi pole. Masturbeerimine ajas vihale või? Kas saab appi tulla või saate ise hakkama?:O
 
magus merekivike 19. juuni 2016, kl 07.53
soe soovitus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui soovid normaalset meest, otsi seda teistelt pi
> kkuskraadidelt


Kui soovid normaalset naist, otsi teda teistelt laiuskraadidelt. Näiteks Tai, Laose, Kambodža, Myanmari, Filpiinide ja Vietnami naised on teisest päikesesüsteemist võrrelduna Maarjamaa "kaunitaridega".

PS! Mis tähendab "normaalset meest, otsi seda teistelt pikkuskraadidelt?" Venemaa põhjaalade inimesi, Siberist põlisrahvaid, šamaane, Alaskalt naftapuurijaid või igatsetud Norra ja Rootsi viikingeid?:P
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 08.40
"kui soovid normaalset meest, otsi seda teistelt pikkuskraadidelt"

Miks ei leia normaalne mees naist oma rahva hulgast?

a)mees ei ole kohalike naiste jaoks normaalne?
b)kohalikud naised ei ole mehe jaoks normaalsed?
c)vähetõenäoline aga naisi on oluliselt vähem kui mehi.

Ja sama vastupidises järjekorras. Miski on päris korralikult paigast ära ja pikemat aega juba.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 11.38
Ongi paigast ära. Õigemini on selgunud, et paarisuhted enam ei toimi. Mingi hariduse võib ainult suitsukatteks peale tõmmata yleyldisele sallimatusele, põlgamisele ja enda yle tähtsustamisele:)
 
naine 42 19. juuni 2016, kl 12.44
Alule ja teistele kollanokk-isastele;

Meil on ikkagi vaba maa ja samuti on igal inimesel ÕIGUS elada oma elu nii nagu ise tahab ja seda olenevalt kas lastega, mehega või üksi ja teile ei pea tõesti mitte üksi naine mitte kui midagi põhjendama miks tal lapsi ei ole.

Aga, kui teil endal vähegi oidu peas on, küllap siis võite ka ise selle peale tulla, et:

1. Kõik naised ei pea lapsi saama, kui nad seda ei soovi.

2. Kõik naised ei pea elama mehega, kui nad seda ei soovi.

3. Arvamus, et lastetud ja üksikud inimesed ei ole täisväärtuslikud ega õnnelikud on kiviaja tasemel.

4. Ka mina ei pea mitte kellelegi põhjendama, miks ma olen otsustanud mitte lapsi saada, kuna igal naisel (ka minul) on täielik õigus enda elu üle ise otsustada ja mingid mehepojad ei tule dikteerima kas ma pean lapsi saama või mitte.

5. Tavaliselt on ikka kõige suuremad lastetute kritiseerijad need, kes enda eluga mingil põhjusel rahul ei ole, aga kes teil käskis lapsi saada ja pärast meid kadestada? Kas tõesti olete nii lambad, et mingi totaka ühiskonna survega olete kaasa läinud? Elage oma elu ja ärge toppige oma nina teiste asjadesse, meie lastetud ei lähe kuhugi foorumisse vinguma, kui mõni titemamma oma pabulaga meile kusagil jalgu jäänud on, kuigi seda on nii mõnelgi pool juhtunud, seega soe soovitus teilegi - saage üle. ;)
 
Jelizaveta Jebalnikova 19. juuni 2016, kl 12.54
Sa Alu räägi parem sellest, kuidas Igori käest kannivahele said...




?
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 12.55
´naine 42´, tänu sinusugustele polegi mõtet peret luua ja lapsi sünnitada. Kes peab sulle tulevikuks pensioni maksjaid kasvatama? Aga sa tahad ju tänase sissetuleku väärilist ülevalpidamist tulevikus võõrastelt "pabulatelt".
 
eelmisele 19. juuni 2016, kl 13.19
See ei ole sinu asi ja pealegi iga töötav inimene teenib endale ise elatise vanaduspäevadeks. Niiet saa üle.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 13.29
Ei ega minul on suva, kas kõigik feministidel on lapsed või ei. Parem kui pole, sest yhelegi lapsele taolist ema kyll ei sooviks. Tõmmake nyyd edasi omale õhku sisse
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 13.46
´eelmisele´, töötad surmani? Töövõimetuid peetakse üleval maksurhast. Aga kui järgmisi põlvkondi maksumaksjaid ei ole? Kes kaitseb vanuri maiset vara kui noorem põlvkond puudub? Kui noorem põlvkond on vähearvukas tähendab see, et igaühele langeb suurem koorem ülevalpeetavaid.
Kummitus saab hakkama. Aga hirmutab lapselaste saatus.
Tegelikult juba päris hulk aega täiesti savi kui kõrgel kellegi "latt" on nii või teisiti on väga vähe neid, kes mingitki huvi tekitavad.
 
Reaalsus 19. juuni 2016, kl 14.17
Kõigepealt täidetagu ära punkt nr.1 ehk siis keisrilõige omal soovil sünnitajatele kättesaadavaks ja alles seejärel tulge ja hakake madalast iibest rääkima, sest kui nii mõnelgi pool mujal maailmas on sünnitajatele keisrilõike näol nii suured eelised loodud, siis ma ei saa aru, miks siin ei ole seda veel ja naisi koheldakse kui kiviaja tasemel.
Isiklikult tean nii mitmeid naisi, kes on sünnitamise pärast lapsesaamisest loobunud, et siin ei saagi üldse mingisugust juttu olla, kõigepealt võimaldage naistele vastavad tingimused ja alles siis on teil õigus vinguda, kui iive on madal. Ega igaüks ikka ei lähe loomulikul* teel sünnitama, sest iga vähegi ennast asjaga kurssi viinud naine teab, mis piina tähendab tavasünnituse üleelamine ja ärge nüüd jälle hakake siin tuhka pähe raputama, et keisriga sünnitamise kahjulikkusest, kuna ma tean täpselt, kui mul oleks valida kas sünnitan tavasünnitusena saades kõiksugu rebendid, pidamatuse ja rida tervisekahjustusi ning lisaks veel tohutu valu ja piinlemise mitmeid mitmeid tunde või sünnitada plaanilise keisriga, tuimestusega max. poole tunniga ja stressivabalt, siis valiksin kohe kindlasti selle viimase, sest pigem elan üle selle väikese keisrilõikest tuleneva haavavalu, mis on isesünnitamise kõrval köömes, kui lähen tundideks piinlema, issand, see on ju peaaegu sama, kui vabasurma minek. Ei iialgi.
Niiet mõtlemisainet peaks piisavalt siin olema.
Naine on ka inimene ja ei pea kiviaja kombel kannatama.
Või siis teine asi - olgu võrdsus.
Kui naised peavad ainult loomulikul* teel sünnitama ja piinlema, siis tuleb teha nii, et meestele kõik tuimestust nõudvad protseduurid ilma tuimestuseta, kui on võrdsus siis olgu võrdsus, aga mitte nii, et ühed peavad ainult kannatama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!