Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe leidmisel vähem nõudlikum?
 
Esopus Spitzenburg 19. juuni 2016, kl 14.28
nojahh...sellist jama on raske isegi kommenteerida....
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 15.04
´reaalsus´ ära lase "sinna" tõesti midagi toppida, mõnikord tahab miski sealtkaudu ka välja tulla, nagu see aastatuhandeid toimunud on.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 15.13
Mõni naine tahab vist ordenit saada synnitamise eest. Irw. Teisalt pole ju paha, kui taolised ei synnitagi-midagi head lastele seal ju pole. Kasvatatakse neid samas vaimus idiootideks, kes hakkavad yldse nõudma näiteks, et tahavad kyll last, aga toimugu kõik see väljaspool nende keha. Synnitamise au jäägu muidugi neile koos laikide ja blogidega.
 
nõus 19. juuni 2016, kl 15.52
ja kui naised peavad seda valu kannatama, siis mehed ka vut-vut ilma tuimestuseta hambaid parandama jne.
 
puupeadele Aluga eesotsas 19. juuni 2016, kl 16.11
Ega keegi ei olegi mingit ordenit küsinud vaid asi selles, et meie meditsiin on jäänud keskaja tasemele ja naiste vajadustele vilistatakse.
Kui ikka inimväärset sünnitust ei suudeta tagada, samas teades, et nii mõnelgi pool mujal saab soovija keisrilõikega sünnitada, siis ega ikka ei kipu seda eesti iivet tõstma küll, mis mina siis halvem olen, kui pean sellise põrgupiina läbi tegema. Mitte ükski laps ei kaalu seda üles. Sovinistid ja naistevihkajad muidugi sellest aru ei saa, ega ''loomulikku intelligentsust'' ei saa ju neile pahaks panna, eks neile see muljumine ikka kõvasti mõjunud!
 
Esopus Spitzenburg 19. juuni 2016, kl 16.42
Ei ole ei šovinist ega naistevihkaja, aga mina ka sellest aru ei saa. Kui on meditsiinilised näidustused, siis tehakse ka meil keisrilõige, nagu ma aru olen saanud, siis viimastel aastatel suht tihti võrreldes paarikümne aasta taguse ajaga. Samuti peaksid kõik soovijad saama selle seljasüsti, mis valusid leevendab. Normaalne sünnitus on üsna harva päevadepikkune surmapiin, vähemalt terve, tugeva ja vaimselt stabiilse, oma naiselikkuses kindla naise arvates.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 17.04
Aga naised. Siin on teil ju võimalus lõpuks leiutada ka midagi tõelist peale õeluse, klatshi ja tagarääkimise. Mehi puupeadeks sóimates ei teki midagi.
Ehk siis kehaväline rasedus ja synnitamine. Umbes et jälgid kõike veebikaameraga, ise aga naudid, blogid, laigid ja kommenteerid. Mingi aeg oli ju võimalik omale soetada mingi taim kusagil kasvuhoones ja siis ise "kasvatada" teda läbi veebikaamera. Ei pea ykski naine enam seksima ega jamama meestega, elu on ainult ilu ja enesele pyhendumine. Järgmine samm oleks analoogselt laste kasvatamine. Ära jäävad igasugused kakalapid, okse ja magamata ööd.

Kuidas oleks? Leiutage mingi kunstemakas või laske enda oma välja võtta, saate saledamakski veel. Milline vaatepilt, tõmbate peegli ees kõhu sisse, tissid tõusevad kikki ja end kyljepealt vaadates näete end eest ja tagant korraga.

Mehi sõimates lähete lihtsalt paksuks ja vastikuks ega taha isegi end peeglist vaadata.
 
nõus 19. juuni 2016, kl 17.38
Vot siin tuleb Aluga tõesti nõustuda, see on ka ainus normaalne asi, mida ta siin on kirjutanud, võiks tõesti selline kunstlik lastesaamise võimalus olemas olla, neid igasugu roboteid ju nagunii leiutatud igasuguseid, aga kahjuks selline leiutamine ei käi üleöö, et vot nüüd hommikul mõtlen ja õhtuks on valmis, aga arvestades kuidas meditsiin on edasi läinud aastasadadega, siis võibki ka selline asi kunagi kauges tulevikus reaalseks saada. Praegu aga jääb vaid nendele naistele kaasa tunda, kes peavad tavasünnituse teel lapsi saama, kuid õnneks on meil vaba maa ja see lastesaamine on iga inimese individuaalne asi.
 
no aga nõudmised esitab ju mees 19. juuni 2016, kl 17.38
no neid nõgusselgseid invaliide ja kriippeenikesi pesulaudu otsivad ikka arengult poisikese tasemele jäänud Alud.

sellpärast alu elugi pers...se läks.
tahetakse midagi, mida vanal mehel pole kusagilt enam võtta.

noorus läind ja raiastud, nõgusseljad ka..
irw:DDDD
 
Alu 19. juuni 2016, kl 17.50
Ei minu elu veel paksude naiste pärast p..... pole, nii hull see asi ka ei ole.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 17.53
nõus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vot siin tuleb Aluga tõesti nõustuda, see on ka ai
> nus normaalne asi, mida ta siin on kirjutanud, või
> ks tõesti selline kunstlik lastesaamise võimalus o
> lemas olla, neid igasugu roboteid ju nagunii leiut
> atud igasuguseid, aga kahjuks selline leiutamine e
> i käi üleöö, et vot nüüd hommikul mõtlen ja õhtuks
> on valmis, aga arvestades kuidas meditsiin on eda
> si läinud aastasadadega, siis võibki ka selline as
> i kunagi kauges tulevikus reaalseks saada. Praegu
> aga jääb vaid nendele naistele kaasa tunda, kes pe
> avad tavasünnituse teel lapsi saama, kuid õnneks o
> n meil vaba maa ja see lastesaamine on iga inimese
> individuaalne asi.

Eks kaasa tunda võivad kummipardid tavasynnitajatele ja vastupidi aga ega see midagi muuda või edasi vii. Synnitamise hirmu paanikas lähevad naised paksuks ja kurjaks ning ei leiuta peale meeste sõimu ja syydistuste midagi.
 
nõus to Esopus Spitzenburg 19. juuni 2016, kl 17.55
Kus see tavasünnitus siis sinu arvates nii kiiresti ja valutult käib? Enamus lood, mida mina kuulnud olen kas siis tuttavate käest või kasvõi netifoorumitest lugenud, neil ikka enamjaolt on raske ja tundidepikkune see sünnitus, mõnel koguni 48 tundi olnud, niiet rebendid all ja mis kõik veel, ära ütle midagi, et see nii kerge ja valutu on, kui see tõepoolest nii kerge ja valutu oleks, siis miks naised enam kodus ei sünnita vaid haiglasse lähevad? Kui nii kerge oleks, mis siis viga kodus ise sünnitada. Ja üldse kunagi ammu, kui veel keisrilõiget kui sellist ei eksisteerinud, oli ka suremus sünnitajate seas vägagi suur.
Niiet kui ikka naine soovib, siis peaks keisrilõige ka ilma meditsiinilise näidustuseta olema soovijale kättesaadav. Kuid tegelikult kui mõtlema hakata, siis arvestades laste suurt sünnikaalu, ongi sünnitus ise piisav näidustus keisrilõikeks. Mujal on sellest ka aru saadud nagu näiteks isegi sellises riigis nagu Brasiilia, aga meil siin kus kõik peab eurostandarditele vastama on meditsiin ikka veel keskaja tasemel. Ei oska selle peale ei nutta ega naerda.
 
nõus 19. juuni 2016, kl 18.27
Alu kirjutas

''Eks kaasa tunda võivad kummipardid tavasynnitajatele ja vastupidi aga ega see midagi muuda või edasi vii. Synnitamise hirmu paanikas lähevad naised paksuks ja kurjaks ning ei leiuta peale meeste sõimu ja syydistuste midagi.''


Ahsoo, või et kurjaks ja paksuks. Ise ennast küll kurjaks ega paksuks ei pea, aga kui sinu arust on 169cm ja 57kg paks ja kui pole nii allaheitlik, et on vastu tavasünnitusele, siis sinusuguse primitiivse isendiga polegi mitte millestki rääkida. Ela aga edasi oma šovinistlikus mullis.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 18.34
Naine syydistab meditsiini, et kiviaja tasemel ja ise ei oska ka muud välja pakkuda kui et lapse kätte saamiseks lõigake mind lõhki nagu mädapaise. Sest sõbrannad rääkisid kui valus on synnitada ehk nii on vähem valusam. Irw
Kuidas saabki meditsiin olla täiuslik, kui naine ise on samas nagu ta on. Kogu jant järeltulijate ymber sarnaneb hammaste parandamisele kannikate vahelt. Meditsiin on lihtsalt kohanenud sellega, mis on seal kusagil peidus ja polegi kuhugi edasi minna. Oleks aga kogu kaadervärk laua peal, klaasi taga, avalik ja kõigile nähtav, oleks teised võimalused. Kindlast torust pannakse sisse kindel seeme. Ylejäänud torudest võetakse vālja laps, veri, platsenta ja mis kõik iganes sellega kaasneb. Täiuslikkus, puhtus, naeratused, vaatemängulusus olgu märksónadeks, ahastuse, meeleheite, rebenemise ja higi asemel.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 18.37
169cm ja 57kg'le.

Eitea, milline sa neist oled ka, neid on jube palju? Pole mul enamusega neist midagi rääkida ja nendel minuga. Lausa võhivõõrad. Peace!
 
nõus 19. juuni 2016, kl 19.02
Misasi see ''vaatemängulusus'' ka on? Kas lisaks naiste alandamisele treid ka uut Eesti keelt?
Mnjahh tuleb kohe meelde vanasõna: Ega amet ''meest'' riku, irwww
 
asjatundjad on need, kellessse asi üldse ei puutu 19. juuni 2016, kl 19.05
no Alu on asjatundja, kuna tema ju sünnitab üle päeva.
 
hahaa 19. juuni 2016, kl 19.10
väga viis, just sellepärast tal siis ongi see naistevihkamise pisik sees, et on lisaks oma tagumisele otsale ka ajud paigast pressinud, ega see ülepäeva värk lihtne pole.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 19.11
Loen seda `nõus` võitlust ja parem oleks kui sihukesed ei paljunekski. Aga tõenäoliselt ta mõne ettevaatamatu spermadoonori ikka leiab.
 
nõus to mansion ghost 19. juuni 2016, kl 19.26
Ole nii kena ja pane ennast põlema. ;)
 
ohhhh 19. juuni 2016, kl 19.29
ulme lausa, kui rumalat juttu üks naisterahvas võib ajada. mine hari natuke ennast keiser ja selle mõju lapsele. ükski normaalne lapsest hooliv ei vali vabatahtlikult keisrit.
 
Reaalsus 19. juuni 2016, kl 19.38
mansion ghost
Kas sa tõesti oled nii madalalaubaline nagu välja paistad? Äkki sa võiks ka selle peale tulla et vastavalt meditsiini arenguga, 'see mis sinna on topitud', ei pea tänapäeval enam sealtkaudu suure valu ja vaevaga välja tulema ja äre heieta oma aastatuhandetest. Ma võin ka öelda, et siis kanti loomanahkasid, kütiti ja elati koopas, siis lammutagem majad ja visake riided minema, metsa elama ja marss tagasi kiviaega.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 19.50
Kuulge kaks hullu, kui sageli te neid lapsi ilmale toote või tuua kavatsete? Jutu järgi nagu kord või neli aastas. Keskmine naine teeb seda kaks korda elu jooksul. Mõni ei saa pidamagi.
Lisaks füüsilisele puudele on ka midagi kupli all lahti? Ja kõik see antakse lastele edasi.
 
naine varsti 54 19. juuni 2016, kl 20.21
Mina, nähes pealt oma tädi sünnitust, võisin umbes 11 olla, sain ikka korraliku shoki osaliseks, lubasin endale, et ei iial ei saa lapsi ja nii on see ka läinud. Mul on töö, hobid, lemmikloomad ja vähesel määral ka reisimine ning ma ei saa absoluutselt öelda, et ma oleksin vähemväärtuslik või millestki ilma jäänud. Olen majanduslikult kindlustatud, ega vaja mitte mingisuguseid makse teie järglastelt. Leian, et pereplaneerimine on iga inimese enda valik ja teistel ei peaks sellega asja olema. Olles pere ainuke laps, siis vanemad tundsid ikka vahepeal huvi, millal lapsed saan, tegin neile viisakalt selgeks, et mina nende valikut mind saada ei ole kritiseerinud, siis võiks nemad ka minu otsust last mitte saada, austada... Kõik inimesed ei ole ühesugused ja nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid valikuid ja neid tuleks aktsepteerida, mitte hukka mõista.
Lugedes teema pealkirja, siis on ilmne, et viitab tolle õpetaja poolt kirjutatud loole ja mulle tundub, et eks tol õpetajahärral ikka mingi isiklik vimm naiste vastu ole, ega muidu poleks võtnud sellist lugu avaldada, kui kõrge latt ja mis kõik veel, meestel ju kerge rääkida.
 
Esopus Spitzenburg 19. juuni 2016, kl 20.33
nõus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vot siin tuleb Aluga tõesti nõustuda, see on ka ai
> nus normaalne asi, mida ta siin on kirjutanud, või
> ks tõesti selline kunstlik lastesaamise võimalus o
> lemas olla, neid igasugu roboteid ju nagunii leiut
> atud igasuguseid, aga kahjuks selline leiutamine e
> i käi üleöö, et vot nüüd hommikul mõtlen ja õhtuks
> on valmis, aga arvestades kuidas meditsiin on eda
> si läinud aastasadadega, siis võibki ka selline as
> i kunagi kauges tulevikus reaalseks saada. Praegu
> aga jääb vaid nendele naistele kaasa tunda, kes pe
> avad tavasünnituse teel lapsi saama, kuid õnneks o
> n meil vaba maa ja see lastesaamine on iga inimese
> individuaalne asi.

Surrogaatemad on ammu juba reaalsus...kuigi vist see on lubatud juhtudel, kui munaraku pärisomanik mingil põhjusel ise ei suuda rasestuda....lihtsalt sellepärast, et ise sünnitada ei viitsi, sellist surrogaadi kasutamist saab vbl lubada endale mõni väga rikas proua:)
 
Reaalsus 19. juuni 2016, kl 20.40
Kuule mansion ghost, äkki vaatad kõigepealt peeglisse, enne kui teisi sildistama hakkad? Enda silmas palki ei näe, aga teise silmas pindu küll.
 
Esopus Spitzenburg 19. juuni 2016, kl 20.42
Ma pole öelnud, et sünnitus kiirelt ja valutult käib, aga no midagi ebaloomulikku selles ka pole...mis teha, kui naised on kaotanud sideme oma ürgse olemusega. Minu esimene sünnitus lõppes ka rebenditega, aga no kõik see valu ja vaev oli kui peoga pühitud, kui kohe peale sünnitust laps mu rinnale pandi.
ja nahu MG mainis, siis enamus naisi sünnitab kord-kaks elu jooksul....ma saaks aru, kui naise saatus olekski sünnitusmasin olla ja iga aasta poegida, et siis hakkab see tuhude jms üleelamine tervisele ja saaks kiiremini ja kergemini keisriga järgmise kodaniku konveierile poetada...
Ma ei ütle ka midagi nende naiste kohta, kes valivadki tavasünnitusele keisri...et kas ja kuidas see lapsele ja ema-lapse vahelisele sidemele mõjub....olgu sellega kuidas on...aga see jutt siin, et tavasünnitamine on keskajast ja ropp ja rõve. See kangesti meenutab mulle ühte Aldous Huxley raamatut "Hea uus ilm"....
 
to 20.33 19. juuni 2016, kl 20.46
Surrogaatemadus ei ole veel Eestis kahjuks seadustatud.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 20.57
Kuulge hullud, kui te surmahirmus kardate "sealt" midagi väljutada siis ärge mingil juhul laske "sinna" ka midagi toppida. Rasedus ja sünnitus pole haigus vaid loomulik osa elust. Normaalsele ja tervele naisele.
Rõhutan, normaalselt väljaarenenud keha ja psüühikaga inimesele.
 
jutt 19. juuni 2016, kl 21.14
Mis on naiste mured lihtsalt kaaslase-hea tuttava leidmisel,kui vanust on juba vanaema tuuris.Ei ole enam ju see intiimelu esikohal, aeg ja iga on teinud oma töö ja naljaks on kui see seatakse 50 peale vanuses esikohale. Ei ole, ei taheta ju rääkida läbielatud haigustest ja asjadest, mis ainult heale tuttavale ei tahakski rääkida. Aga siinkohal on kurb teada, et üldse mehed, kes kaaslannat otsivad, väidavad vaid ühte , neil vaja kedagi voodisse ja selle jutu najal on südamest kahju, et inimest kui lihtsalt head kaaslast ei nähta. Niipalju siis naiste poolt juttu. Olge ometi inimesed ja ärge hinnake oma võimeid ja soove nii suurelt ja äre pange esikohale asju mis ei määra keskmises eas hea läbisaamise ja suhte korral enam niiväga suurt rolli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!