Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe leidmisel vähem nõudlikum?
 
to mansion ghost 19. juuni 2016, kl 21.21
jah, eks ikka ole hea teisi sildistada, kui endal kärss kärnas, aga sellest sa šovinistlik jobu aru ei saa, et inimesed on erinevad ja nende valikud ei kuulu kritiseerimisele.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 21.40
Seljuhul olnuks tark oma valik endateada jätta. Juba ainuüksi seepärast, et see on täiesti teemaväline.
Kummitus on niivana küll, et mitte pretendeerida kellegi sündimata laste isaks.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 21.41
to mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> jah, eks ikka ole hea teisi sildistada, kui endal
> kärss kärnas, aga sellest sa šovinistlik jobu aru
> ei saa, et inimesed on erinevad ja nende valikud e
> i kuulu kritiseerimisele.

Jah, sildistada on niivõrd lihtne, et ise ei pane vahel tähelegi. Oleks synnitamine kaa nii lihtne eksole, siis mõni to mansion ghost ainult seda teekski vist.
 
mansionile 19. juuni 2016, kl 21.43
Miks ta enda teada peab jätma, inimesed on erinevatel arvamustel ja tuleb leida keskmine ühine, millele toetuda.Reaalis. Võõrad kommenteerijad aga ei peagi leidma keskteed, igal ühel oma elu ja 99 protsenti kommenteerijatest ei saa omavahel kunagi kokku, rahu nüüd!
 
mansionile 19. juuni 2016, kl 21.46
Sünnitamine on naiste privileeg ja lihtne ta on kui poleks sünnitusvalusid siis nad ei kardaks ka , sünnitaks kõik normaalselt, tänasel päeval on aga õrn naissugu üles kasvanud, kes kardavad valu ja seeläbi lasevad lapsi välja opereerida, kahjuks.Ärme sel teemal enam peatu, teemalagataja soov oli muu.
 
to mansion ghost 19. juuni 2016, kl 21.49
Sa oled ilmselgelt vales foorumis, vaata menüüs on veel ka lolliklubi ja sovinistinurgake, ehk suunduksid sinna. Sa kõlad nagu katkine plaat ja mul pole sinusugusega rohkem mitte millestki rääkida, ketra aga edasi, kui muud teha pole.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 21.52
Ega kõrgemalt haritud mees naise synnitusevalusid ja paranoiat ometi leevendama hakka. Seal jääd ikka "mõttetuks meheks" kes piisavalt tuge ja kindlustunnet ei paku...
 
Sid. 19. juuni 2016, kl 21.55
Täitsa naljakas on neid sallimatuid feministe siin lugeda, aga eks igaüks võitle enda õiguste eest nagu oskab ja nagu näh, siis naised paljuski ei oska.
Mis sünnitamisse puutub, siis niipalju, kui mina arste kuulnud olen sellest rääkimas, siis peetakse loomulikku sünnitust igal juhul eelistatuks ja keisrit erandjuhuks. Ameerikas näiteks on vastupidi ja seal pead loomulikku sünnitust nõudma ise ja andma komplikatsioonide puhuks ka ette allkirja, et ei kobise pärast. Seepärast soovitaks sel reaalsusel ka ameerikasse minna ja omale väga korralik tervisekindlustus teha, sest ka sel juhul on sünnitamine küllaltki kallis lõbu ja võrreldes eesti sünnitusmajadega pole ka sealne olme just suurem asi.
Kui siin keegi kurtis, et sünnitamine võtab aega 48 tundi ja on tapvalt valus, siis ma pean tunnistama, et olen käinud kolme sünnituse juures ja kestsid need 3-5 tundi. Valud loomulikult olid, see on normaalne, aga sünnitus ise oli pigem orgasmi, kui valu laadne aisting ja rebendid on ka pigem oskamatusest sünnitada ja hirmust selle ees. Sünnituse koledustest on rääkinud just need naised, kes vene ajal sünnitasid.
 
to 21.46 19. juuni 2016, kl 21.56
Vägagi sama meelt
inimesed on erinevad ja on erinevad hirmud ja foobiad ja erinev valulävi ja seega ei saagi kedagi hukka mõista, kui lasevad lapse välja opereerida. Kui on ikka surmahirm sünnituse ees, siis ei lähe ju ise sünnitama, kui on hirm vee ees, siis ei lähe ujuma jne. Niiet rohkem tolerantsust, inimesed.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 21.59
Jah, teema oli millestki muust kuni mingi hull sisse sõitis oma sünnituspaanikaga.
Iseenesest pole ju midagi halba, kui naised teavad millist (elu)kaaslast nad vajavad ja on selles järjekindlad. Minu lugupidamine. Aga igasugustest seiklejatest, kelle latt käib üles-alla nigu undruku saba, on targem kaarega mööda jalutada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 19.06.2016 22.01.
 
to Sid 19. juuni 2016, kl 22.02
Jah, see on Ameerika, kus on asjad nii nagu nad olema peavad mitte nagu meil siin, arengumaa tasemel.
Ja sinu väide, et sünnituse koledusest räägivad ainult vene ajal sünnitanud naised, ei pea paika. Kui sa vähegi teatud naistefoorumites ringi liiguks, siis alles saaksid lugeda õudusjutte ka tänapäeva sünnitusetest, mõndadel naistel ongi ainult üks laps kuna uuesti ei soovita seda üle elada, ka mu tuttav väitis peale sünnitust, et ei soovita seda ka vaenlasele mitte ja sünnitamas käis ta aastal 2013, seega on Nõuka-ajast ikka asi kaugel.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 22.11
Ehk peaks siis lugupeetavad tulevased emad vähem lugema naistefoorumite õudusjutte synnitamistest? Õudukaid saab kirjutada iga paniköör ja neid on ilmselt kirjutatud pedikyyrist hambaarstini, isegi eesti mehest on kirjutatud, ehkki too ei kasva ju yhegi naise seest välja.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 22.18
Jaa, kuipalju on õuduslugusid eesti mehest. See sunnik saab ikka igast kandist, niiet tolmab. Aga ime küll, suur hulk eesti naisi on nõuks võtnud ennasthävitavalt nendega koosellu astuda ja mis ennekuulmatu, ka järglasi sigitada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 19.06.2016 22.19.
 
misa 19. juuni 2016, kl 22.19
vaesekesed. kuda need naised nüüd nii õrnakesteks on muutunud. mudugist naine 54 oleks võind tohtri poole minna, lapsepõlve psüühilisesest traumast ülesaaniseks.
 
KL.22.11 19. juuni 2016, kl 22.34
Alu kirjutas:

''Ehk peaks siis lugupeetavad tulevased emad vähem lugema naistefoorumite õudusjutte synnitamistest?''


Jah, trambime aga naiste õigustel ja keelame neil ka ära foorumites käimise, et nad mitte mingil juhul ennast selle kogemusega kurssi ei saaks viia, seejärel peame neid nagu põrsaid kotis, või mosleminaisi ja seejärel saadame nad pimesi sünnitama, ega neil ju ei tohi olla mitte mingisuguseid õigusi enda keha suhtes ega midagi.
Praavo tõesti Alu, seda me juba teame, et sa oled shovinistlik siga, aga et sellise ampluaaga vot see on tõesti tase.
 
Sid. 19. juuni 2016, kl 22.34
to Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jah, see on Ameerika, kus on asjad nii nagu nad ol
> ema peavad mitte nagu meil siin, arengumaa tasemel

Oled sa ise Ameerikas sünnitamas käinud? Mul üks noor sugulane just tegi seda ja tema sellest küll vaimustuses ei olnud. Esiteks tohutult kallis, teiseks pead kümneid allkirju andma juhuks, kui midagi juhtub ja kolmandaks oli olme üsna kesine, täielik konveier. Ja seda osariigi pealinna kõige esinduslikumas (ülikooli) kliinikus. Meil siin "arengumaal" on sul privaatne sünnitustuba, perepalat, personaalne ämmaemand sisuliselt tasuta käes ja omast kogemusest võin väita, et hoolimisest-hoolitsusest ka puudust ei tule. Ei usu, et kümnekonna aastaga nüüd see sünnitusmajade tase nii alla on käinud, et seal vaid õudusi kannatama peab.
 
Sidile 19. juuni 2016, kl 22.54
Ei ole ma ise õnneks sünnitamas käinud, ei soovi loomulikul teel sünnitada ja seepärast ei soovi ka lapsi, mulle piisab täiesti neist lugudestki, mis tuttavatelt kuulnud. Kuid leian, et Ameerikas on just õige suhtumine naistesse, kuna neil on valikuvõimalus ja ma ei saa ka aru neist naistest, kes eelistavad piinarikast loomulikku sünnitust keisrile. Aga see selleks, Ameerika ja Eesti on ju nagu öö ja päev, ega siit ei saagi midagi normaalset loota.
 
Sid. 19. juuni 2016, kl 22.59
Mis valikuvabadusest sa räägid? Lihtsalt kindlustusseltsile on keisrilõige odavam ja mugavam lahendus ming sellepärast seda peale sunnitaksegi. Sa rumal inimene loed vaid mingeid hüsteerikute foorumeid ja usud seda, mis seal kirjutatakse. Igatahes jõudu sulle selles ja ma usun, et sa teed suure teene maailmale, kui jätad lapsed sünnitamata.
 
Sidile 19. juuni 2016, kl 23.04
Jah, ja maailm oleks ka palju parem paik, kui sinusugused shovinistlikud sead siin ei targutaks! Ühed parajad naistevihkajast jobud olete, mis muud, igatahes kõlate küll nagu katkine plaat.
mansion ghost 19. juuni 2016, kl 23.12
Miks kohe naistevihkajad ja shovinistid? Tegelikult on naised ju suurepärased aga mõni segane teeb lihtsalt margi täis.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 19.06.2016 23.13.
 
Alu 19. juuni 2016, kl 23.59
Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi või midagi, mis suudaks naised foorumitest eemal hoida või kuidagi need ära hoida. Ka kõik shovinistlikud sead pole seda suutnud:)
Aga noh, mis ma oskan öelda. Mingid kanad on lapse synniga maha saanud ja kuidagi tähelepanuta jäänud. Eks ole ju ennegi synnitatud ja mis seal ikka nii erilist on, naisel peaks nagu laps rõõmu valmistama. Aga tyhjagi, kui keegi teda tollega, kui jumalikuga, tähelegi ei pane. Hea võimalus foorumis kuulutada, et kuikuikui ikkagi oli ja kuidas tuli ja oikuikuikui valus oli ja kuidas ta kärises ja värises ja ämmaemandat sõimas. Ehkki lugu ise on kokku klopsitud vaid yksikutest teadvusehetkedest. Ylejäänud loevad ja mõtlevad-jaa, ei tea kas julgengi. No ehk võiks kui on rikas mees ja ilusad kingitused ja lõpuks ometi ema aupaiste, vaid pilk ja mees jookseb kõige eest. Muidu kyll mitte, mingi harimatu seaga, never. Mida nad õige mõtlevad endast, katsugu ise synnitusega hakkama saada, lugegu foorumitest, kuidas on ja naine hinge vaagub.

Irw. Ärge siis mõelgegi emaks saamisele. See pole mingite kummipartide jaoks. Pidage blogisid ja mölisege niisama neeste kallal. Nevereneding story.
 
alule 20. juuni 2016, kl 03.05
mis sa nagu nüüd õelda tahtsidki selle looga?
laps peaks naiele nagu rõõmu valmistama? aga mehele?

siit nagu näha, pole see ühelegi mehele rõõmu valmistanud. Pigem .
ja väljavaateid 20 aastaste nõgusselgade saamiseks nagu vähendanud, kuna tegemist ju vananevate second hand meestega.
lapse kasvatamine pidavat ikka raha ka maksma..
ega see naise rõõmu muidugi ei tumesta, küll aga meeste oma, kes elatusrahasid maksma peavad.


mitte et siis nüüd mehed sõna oleks võtnud.
Agne Tamm 20. juuni 2016, kl 04.18
6nne valem! @ra suitseta, @ra joo, see tagab et allapoole ei lasku! Aga mida teha et t6usta k6rgemale? Oleks pidanud ainult viitele 6ppima ja laitmatu olema? Armastan ikka puusan6ksu ja kontsakl6psu ka!
Agne Tamm 20. juuni 2016, kl 04.31
Arvan, et tuleb palju ujuda, siis pole synnitust karta vaja! Ja vette synnitada!
 
magus mõngel 20. juuni 2016, kl 09.51
Viimane uuring kinnitab, et naise orgasmini viimine ei olegi nii traditsiooniline, vaid hoopis väga üllatav... Üheks abivahendiks naise orgasmini viimisel on anaalseks. Kas need teadmised võivad muuta su käitumist magamistoas?!

Asja uurisid Indiana ülikooli terviseeksperdid, kes heitsid pilgu peale 5865 inimese seksuaalkäitumisele, vahendab The Sun. Uuritavad oli vanuses 14-94.

Kõige üllatavam oli see, et parim viis viia naist orgasmini -üllatus, üllatus - on läbi anaalseksi.
31 protsenti naistest tunnistas, et on proovinud anaalseksi. 94 protsenti kinnitas, et on just nii orgasmini jõudnud.

Järgmine populaarseim viis orgasmini jõuda oli vaginaalne vahekord, millele järgnes oraalseks.

Eksperdid rõhtuvad ka, et orgasmini jõudmisel on naise jaoks oluline, et lähenemine oleks erinev ega korduks.
 
Sünnitusest 20. juuni 2016, kl 09.53
Hommikul peale esimest suitsu ja kahte tassi kohvi on sünnitus kuidagi eriti kerge. Tihti tulevad suure plörina saatel mitmikud või tuleb sünnitusprotsessi korrata. Sünnivad nad alati vette.

Vahel on sünnitamine valulik ja pikk protsess. Pooletunnise punnitamise järel sünnib vaid üks komasuurune tegelane.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 11.36
Loomulikult on ka mehele lapsest rõõm. Ikkagi uus silmapaar, kes ära tunneb, sylle ronib ja mängida tahab. Vaata et isegi suurem rõõm, kui ärapööranud titemamma ise. Naised vahel lähevad imelikuks peale lapse syndi. Vahel tulevad maa peale tagasi, vahel aga mitte. Mitte sellest, et keegi ei aita sitalappide ja lutipudelitega, ikka aitab. Mehel ka magamata ööd, kui mõlemat lohutada tuleb. Sageli pruat ennast rohkemgi veel, kes on nii endast õues, et ka imik saab sest aru. Ja nutab ema eest ka.
Võib isegi esineda mõtet, et see ema vóiks kuidagi kuhugi ära minna, et koos lapsega mehel kergem oleks. Aga kus sa sellega, mis laste kasvatajad need mehed yldse on. Naised ikka. Mis sest, et vihakorts kipub neelama lahke naeratuse palelt:)
 
veelkorra 20. juuni 2016, kl 12.09
Miks naised on tänasel päeval õrnad, sest valulävi on kukkunud madalamaks, nad lähevad kergema teed, aeg on edasi läinud, meditsiin on arenenud ja palju on teaduses ära tehtud. (Inkubaatori beebid, surrogaatemad jne...). Muidugi ei saa väita, et osa naisi laseb lapse välja opereerida ehk keisrilõike teha enda pärast, sünnitamine muudab keha (venitusarmid ja tüsenemine, kõht ei lähe nii ruttu tagasi), see kõik läheb endiseks aga võtab aega. Kiire elutempo juures pole ju aega ka, kui ka elukutse selline,kus vaja pidevalt nähtaval olla ja vormis ja šarmis, seda enam veel. Igal juhul on tänpäev hoopis teine,mis oli 40 aastat tagasi või veel enam, mil tehti keisirilõiget neile,kel sünnitamise raskusi või lapse ja ema elu oli lausa ohus. Kuid, arvestame sellega ka et operatsioonivahendid on tänapäeval hoopis teised ja kõik toimub kiiremini ning ohutumalt, õppinud arstid , ämmaemandad, õed on suurepärase väljaõppega. Igal juhul on südamest kahju, et mõned mehenimelised ,kes kolistavad mööda portaale pole endale selgeks teinud asjaolu, kui sa ei ole naine, ei ole sünnitaja olnud ega sust sa kah-lihtsalt oled looduse poolest mees, no millest sa räägid! Miks sa räägid ja milleks kedagi süüdistad?!Sinu kohus on olla isa, kui oled isa ja oled valinud endale võimaluse olla, siis ole. tegelikult hakkab laps vajama isa nõu alles enne puberteeti. Varasemast east vajab isa hoolitsust. Ei maksa feministe süüdistada, absoluutselt ei maksa, sest praegusel ajal on elementaarne, et naine suudab ühiskonnas täpselt samamoodi hakkama saada nagu mees, võimalused on ju võrdsed selleks.Ja iseteadev naine ei vaja mehe nõuannet enda kõrvale kui ta pole selle mehega abielus ja juttu pole nende pereasjadest.Nii nagu meeski.Ei maksa riielda ega võõraid inimesi siin süüdistada, härrased mehenimelised.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 12.24
"Sinu kohus on olla isa, kui oled isa ja oled valinud endale võimaluse olla, siis ole. tegelikult hakkab laps vajama isa nõu alles enne puberteeti. Varasemast east vajab isa hoolitsust. Ei maksa feministe süüdistada, absoluutselt ei maksa, sest praegusel ajal on elementaarne, et naine suudab ühiskonnas täpselt samamoodi hakkama saada nagu mees, võimalused on ju võrdsed selleks"

Ehk siis, isa ongi tegelikult vaja ainult lapse eostamiseks ja et ta kusagil olemas oleks, kui vaja läheb. Tavaliselt ikka läheb, sest võrdsed tingimused yhiskonnas ikka seavad naised ebavõrdseks ning vähemtasustatuks. Mida siis isa suurepäraselt kompenseerida saab. Ja mitte ainult, ta peabki seda tegema, sest feminism lihtsalt pole nii välja arenenud nagu meditsiin. Puberteedieas on isal lapse elus oma koht. See on umbes nagu lennuväli kus senine ema kasvatustöö on korduvalt vaja maapeale tagasi tuua. Koht, mis peab olema valmis ka maailma suurima transpordilennuki, an 225 vastuvõtuks. Lihtsalt proua on siis juba jõudnud tutvuda ka ylejäänud toredade meestega maailmast ning avastanud, et sel laste isal pole ka väga viga. Muidugi pole tal selle aja peale enam ei nõgusat selga ega selleni ulatuvaid juukseid, nagu ka mitte kaela, säärejooksu ega liblikalennu käsi. Aga tal on teadmine, mida ta elult tahab:)
 
Alule 20. juuni 2016, kl 12.53
Mis on teie probleem!? Kui on, siis tegelege sellega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!