Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe leidmisel vähem nõudlikum?
 
latt on parajal kõrgusel 20. juuni 2016, kl 13.14
Püha jumal, lugesin ka selle õpetaja sulest tulnud loo läbi ja nii rumalat juttu pole ikka tükil ajal kuulnud. Selge on see, et kuna härra on lahutatud, siis loomulikult tal mingi viha naiste vastu on, aga et minna ja pasundada midagi nii lolli ajakirjanduses, no anna olla, selline ei sobigi õpetajaks.
Lati kõrgusest niipalju, et naine otsustab ise kas ta elab mehega ja saab lapsed või ei ja milleks on minul vaja veel mehe ja lastega jännata, mina olen oma eluga igati rahul ja ei kavatse seda küll kellegi arvamuse pärast muuta. Mul töö ja puhkepäevadel magan sageli lõunani, puhkan ennast korralikult välja ja tegelen hobidega, no milleks mulle veel meest ja lapsi kasida. On pargis jalutades nähtud küll neid tuima näoga titemammasid, kes on ilmselgelt kellegi surve peale ja vastumeelselt lapse saanud või siis sellised kes liiguvad avalikes kohtades rahva hulgas ega valva üldse oma jõnglaste järele, lapsed puha ripakil ´ja teevad mis pähe tuleb, on seda vaja?
Olgu mis on, aga leian, et naisel ei pea olema meest ega lapsi, kui ta on teisiti otsustanud oma elu elada.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 14.24
Mulle ka meeldib lõunani magada, aga sel päeval oleks loll hakata rääkima hobidega tegelemisest. Või siis õigem oleks nimetada, et laiskus ongi yheks hobiks. Mehena, vaba mehena, on minulgi võimalus seda omale lubada. Oleks naine, tuleks ilmselt rohkem pöörata tähelepanu teiste probleemidele, et enda omadest yle vaadata.
Mis puutub lastega emadesse, jah, sageli nad on väsinud ja tydinenud oma tibust, kes järjekindlalt oma piire ja emme kannatust proovile paneb. Vanemad naised nimetavad seda arenemiseks ja soovitavad sarnast tegevust ikka meestele, kes neile ei taha kuuletuda. Või nende maailmavaadet jagada. Halvem veel, kui iroonitsevad selle ymber, mida naine elust õppida on suutnud. Ega mõne jaoks ongi elu lihtsalt tänamatu ja ebaõiglane.
Aga kurnatud lastega emadest ehk veel niipalju, et emandus siiski sobib neile. Paraku selle juurde kuulubki kõik lapsest ja mitte ainult laikimise või blogimise pool, nummide piltide tegemine läikivast põngerjast.
 
olematu valik 20. juuni 2016, kl 15.04
Olgu see latt nii madalal, kui tahes, aga meil ju ei olegi normaalseid mehi üldse siin. Enamus on ju sellised mööda klubisid ja baare tilpnejad joodikud, näpud püsti. Normaalne naine ikka valib intelligentse, tagasihoidliku ja viisaka naisi kohelda oskava mehe, mitte sellist BMW-ga räuskavat alfaisast või ennasttäis machot, kes naise kallal ainult lämiseda mõistavad, nagu näiteks Alu'sugused.
Mina ei käi ei klubides ega baarides ega pruugi alkoholi ega suitseta, veedan oma vaba aega kas siis kinos, biljardit mängides ja vähesel määral fitnesstreeninguga ja mulle sellest piisab, las need räuskavad alfaisased ja ennasttäis klubidevahet tolknevad machod jääda neile kustküünte ja plastmassripsmetega klubitibidele, kes siis pärast netis halavad, et oi kui halvasti neid mehed kohtlevad. Mina valin vaikse, stabiilse ja rahuliku elu, kuhu ei kuulu üleliigne.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 15.30
Bmw'd mul pole aga võiks osta mitu tykki kui tahaks. Klubides ka ei käi, ehkki ju võiks enese harimise mõttes seda vahel teha. Et kuidas need ja naised ja elu seal kah on. Aga vaevalt seal midagi muutunud on, kõik käib vanaviisi edasi nagu kuulda on. Ja selle põhjal, mis kuulda ja muus elu pildis näha kujuneb ka arvamus, mida mõni nimetab lämisemiseks naiste või feminismi kallal. Ju ta on kuidagipidi selles ise sees ja tunneb end puudutatuna. Muidu peaks olema võõras mure, kuid ka need on paljudele naiste hobiks. Võta nyyd kinni kes lämiseb või on kõlbmatu kooseluks, emaks.
 
Ahsoo 20. juuni 2016, kl 15.36
Et Alu on siis vaba mees, aga naiste kallal on küll kõva käsi kritiseerima, kui ei ole peret või lapsi ja Eesti iivet ei täida. Vot siis, mis teada saime. Eks need vabad mehed olegi kõige suuremad ketserid...
 
Ahsoo 20. juuni 2016, kl 15.38
Ja mis on siis sinu põhjendused, et naist ega lapsi(?) pole ?
Ju siis oled õhiskonnale sama kahjulik element, kui need keda maha teed.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 15.48
Mul on kokku 4last. Seega iibeprobleemina ei saa käsitleda, ahsooke. Nyyd kraaksatad, et miks neid ei kasvata ja siin istun? Eksid tahavad ise kasvatada, aga kasvatan ka, siis kui vaja on.

Kas muidu mees peaks enda arvamuse oma oma teada jätma ja kui ei jäta, on see lämisemine. Võrdse õiguse puhul peaks naine siis ka enda pudrumulgu kinni hoidma. Pealeselle paistaks ju targem välja ka ja oleks ehk lootust mõni mees omale lõpuks leida.
 
Ahsoo 20. juuni 2016, kl 15.53
Ju sul siis ikka mingisugune viga peab küljes olema, et lausa 4 eksi ja kõik soovivad ise lapsi kasvatada, see on küll imelugu.
Ah et kui naine suu lahti teeb, on kohe loll, eitea kuidas neid targutavaid ja ennasttäis mehi siis nimetama peaks. Eks ikka pea paika see ütlus, et enda silmas palki ei näe, aga teise silmas pindu küll.
 
olematu valik 20. juuni 2016, kl 16.03
on tõesti võõras mure, aga kui sul on 4 last ja nagu mainisid, eksid kasvatavad neid ise, siis kusagil siin see kala ikka peast mädaneb. Normaalsel mehel ei ole eksnaisi, veelvähem seda et kasvatavad lapsi ise.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 16.06
Vot seda ei tea mina ka, kumb oli enne, kas muna või kana. Naised pidid teadma.
Kussa muidu välja lugesid, et 4eksi?!! Ära erutu, kullake.
Jutt oli lastest.
Viga on kyljes muidugi, millisel mehel poleks. Kui polegi, lahendavad naised selle probleemi jalamaid. Yks minu vigadest on see, et on oma arvamus ja see naistele sageli ei meeldi. Ega ma seda naistele meeldimiseks muutma hakka ka. Too kooliõpetaja oli ilmselt samasugune mees, ehkki ta midagi halba oma arvamusega kellelegi ei soovinud. Aga sellega ta mööda panigi ja oma ametist lahti sai. Oleks ikka pidanud hõiskama, et kyll naised juba teavad ja oskavad elada, õppida. Oleks veel kooli direktoriks saanud ja õpetajannadele jumalaks olnud. Mul ykskõik, siit foorumist kuidagi vallandada ei saa.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 16.09
Normaalsel mehel ei ole eksnaisi, veelvähem seda et kasvatavad lapsi ise.

See mulle muidu meeldib selles osas, et kui juba naiste jaoks notmaalne olla, siis võid ennast kadunud meheks nimetada. Elu on aga lyhike ja kahjuks seda lubada omale ei saa:)
 
irw 20. juuni 2016, kl 16.41
olematu valik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> on tõesti võõras mure, aga kui sul on 4 last ja na
> gu mainisid, eksid kasvatavad neid ise, siis kusag
> il siin see kala ikka peast mädaneb. Normaalsel me
> hel ei ole eksnaisi, veelvähem seda et kasvatavad
> lapsi ise.


Aga igal normaalsel naisel on vähemalt kümme eksi, sest mehed on ju jobud. Eksju;)
 
soolapuhujale 20. juuni 2016, kl 16.57
Eitea kuskohas sa neid kümmet eks näed ka? Kahjuks või õnneks ei ole nii madala latiga. ;)
 
alu probleem 20. juuni 2016, kl 17.00
alu probleem on pidev pilves olemine..tuleks ka nagu maandumisrajale tuua( tema enda võrdlus naistele).

ja et 20 sed nõgusseljad vana meest ei taha. et kuidagi perversne nii vana mees koju vanemtele näidata viia.

oh 4 last ka veel vanal mehekl vaja ellu aidata..

aga muidu elu on temal ilus.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 17.18
alu probleem Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> alu probleem on pidev pilves olemine..tuleks ka na
> gu maandumisrajale tuua( tema enda võrdlus naistel
> e).
>
> ja et 20 sed nõgusseljad vana meest ei
> taha. et kuidagi perversne nii vana mees koju vane
> mtele näidata viia.
>
> oh 4 last ka veel vanal
> mehekl vaja ellu aidata..
>
> aga muidu elu on
> temal ilus.

Ja mida me seal maandumisrajal siis teeme? Vaatame kuidas kuuekymbised säravad prouad tagumike lohinal omale meest pyyavad? Selliste argumentidega, mida kahekympised tahavad/ei taha.
Võin vabalt veel 20a ilma taoliste naisteta olla. Loodan, et enne suren maha, kui sellistega asja ajama hakkan. Mulle pole vaja naisi, keda mitte kellelegi vaja pole. Ka mitte nende endi lastele:)
 
naine 20. juuni 2016, kl 17.24
Alu arvab et iga naise teemas võib ta olla nagu kadunuke matustel ja peigmees pulmas, ole eemal, alu, keegi sind ei taha muidu oleksid selle viimase 15 aasta peale mil otsid uut naist ammu naisemeheks saanud aga näe, ei saa. Su naine tegi õigesti, et sinusuguse loru vahetas välismaa mehe vastu välja. Siiamaani põed iga naise teemas oma äpumehe haigust. Mine ja arene!Äkki pensionil olles saad veel õnnelikuksi.
 
Alu 20. juuni 2016, kl 17.49
Eks ma ikka arene koos naistega siin, mul kodu pole vajagi neid, liiga hea nende jaoks. Naisi muidu olnd ka aga et vot 15a otsin on endalegi uudis. Oma teada olen vaba olnud napp kolm aastat. Muidugi tore oleks, kui prouad enda "mind ei taha mittekeegi" manamisega hoiaks ära ja eemale mingid mõttetud naised. Siin võib aga vimka sisse visata ja keegi ikka reeturiks pyyda asuda. On pyytud:)
 
Alu 20. juuni 2016, kl 17.57
Teema ise aga oli siiski millestki muust, kui minu personaalkysimusest. Seega võiks jätkata teemal, et kuidas prouade diplomid ja tunnustused on mehi ligi tõmmanud. Ja kaua nood seal pysinud on. Alatoonist jääb mulje, et eriti pole, hea, kui yldse huvitatud on olnud:)
 
ah, mis te plämate :) 20. juuni 2016, kl 18.27
Juhan Liiv

"Armas sõber Pimbo-Pambo,
saatsin sulle palmiviina.
Mõtle, mis mul saatnud piina:
viina tõi sul ilus Odu -
tüdrukut ei tule kodu?
Kas sa viina kätte saanud?"

"Saanud, joonud, armas Kamba!
Ole terve - ah, vaat seda,
eksitus, näe, ütlen sulle -
mõtlesin, et kõik on mulle:
viina mina ära jõin,
tüdruku siis pääle sõin.
Tervitusi saadan sulle."
Agne Tamm 20. juuni 2016, kl 20.46
Tunnen et poisikesed ja mehed, ei armasta, lihtsalt papsep6lvest peale! Poistel nii halb iseloom, see n@ha ju h@sti koolis!! Endale poissi ei tahaks,annaksin vitsa,l@heksin raevu, ka plikale! Sunniksin samamoodi 6ppima, ja loomulikult syytu olema keskkooli l6puni, sest kuidas mina sain!!!
Agne Tamm 20. juuni 2016, kl 20.49
Ei j@taks kivi kivi peale kasvatamisel, sest kuidas mina sain!!
 
Sid. 20. juuni 2016, kl 20.58
Agne Tamm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei jätaks kivi kivi peale kasvatamisel, sest kuidas
> mina sain!!

Jah, sellised need kõige hullemad emad ongi, kui mul oli lapsepõlves s'tt elu, siis saagu mu lastele veel s'tem. Ei mõista kuidagi kättemaksuhimulisi ja kurje inimesi, mu meelest võiks nad olemata olla ja kui mingil põhjusel juba siiski on, siis võiks vähemalt järglaste soetamisest hoiduda.
 
küss 20. juuni 2016, kl 21.23
Mitmele lapsele sa ise korralikult, sid, maksad alimente nagu ka mansion ghost ja alu? Maksate ikka korralikult oma lastele alimente?
mansion ghost 20. juuni 2016, kl 21.39
´küss´, sa oled küsimisega lootusetult hiljaks jäänud :)) Täiesti iseseisvad juba hea hulk aastaid. Senini on lapsed olulisemad kui mingi memm taaskasutusringlusest.
 
Sid. 20. juuni 2016, kl 21.44
küss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mitmele lapsele sa ise korralikult, sid, maksad al
> imente nagu ka mansion ghost ja alu? Maksate ikka
> korralikult oma lastele alimente?

Naljatilk! Miks ma neid alimente maksma peaks? Kõik mu lapsed elavad veel ilusti minu juures, käivad kas ülikoolis või erakoolis. Kui laste emme võtaks ka heaks neid kulutusi jagada, võiks ju isegi rõõmustada, aga kui ei soovi, siis jumal temaga, saan ise ka hakkama. :)
 
miks lapsed tavakoolis hakkama ei saa? 21. juuni 2016, kl 00.02
miks sul lapsed tavakoolis hakkama ei saa?
mansion ghost 21. juuni 2016, kl 00.06
Lugeda ei oska? Käivad ERA- mitte ERI-koolis. Aga noh, erikooli haridus. Mõistame ja tunneme kaasa.
 
mis seal erakoolis siis parem on? 21. juuni 2016, kl 00.18
välismaal ei tunnustata ühegi erakooli pabereid ja tunnistusi..
nii et laske neid aga oma raha eest vorrpida küll ja veel.

gõust on selgeltnägija nagu muidu vä?
 
ja küsimus jääb samaks 21. juuni 2016, kl 00.19
mniks sidi lapsed erikoolides käivad? vaimse puudega vähe vä?
erikool või erakool, vahet pole tasemes ju täheldatud.
 
Loe ja imesta 21. juuni 2016, kl 00.30
...et missugused naised küll selle aluga veel lapsed said. Issake, sellist annab juba teiselpool arvutiekraani välja kannatada, rääkimata linadevahele pugemisest. Tule taevas appi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!