Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe leidmisel vähem nõudlikum?
 
8 aastat Soomes 21. juuni 2016, kl 18.06
Vaatan ja imestan, kuidas eesti mehed naisi kiruvad, kui te vaid teaksite kui palju Soomes neid feministe on, on nii palju, et kui naine kõvemat häält teeb, siis mehed on vakka ja EI MITÄÄN , mitte ei tule ütlema, kui palju lapsi kellelgi olema peab.
 
Alu 21. juuni 2016, kl 18.07
"Maakera ägab niigi juba pea 8 miljardi inimese all ja kui te arvate et kui oma jõnglastega seda maarjamaad tallate, siis olete teistest paremad, siis laske käia"

Kus sa seda ägamist kuuled, naljakas vanainimene? Oma kupli all või? Lastest on normaalsed inimesed siiani aint rõõmu tundnud ja ikka nad kuhugi ära mahutanud, kui kitsas on. Ega neile pole palju vaja ka võrreldes mingi tyseda ennasttäis mutiga, kes nkn midagi ega kedagi synnita peale pekkide oma taaruval kerel.
Arvad, et rahvast palju, ära enam ei mahu ja sisseõgitavat napib-tee siis teene inimkonnale, vabasta koht ja näita eeskuju. Vb aint seda ongi vaja, et idiootsus tagasi tõmbaks.
 
35 aastat Mikkelis 21. juuni 2016, kl 18.10
8 aastat Soomes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vaatan ja imestan, kuidas eesti mehed naisi kiruva
> d, kui te vaid teaksite kui palju Soomes neid femi
> niste on, on nii palju, et kui naine kõvemat häält
> teeb, siis mehed on vakka ja EI MITÄÄN , mitte ei
> tule ütlema, kui palju lapsi kellelgi olema peab.

Kuule, ei meillä ole semmosta. Paskanpuhettä. Äla hosu.
 
Alu 21. juuni 2016, kl 18.17
"no alu juured ongi kuskil sealmaaal, kus pruunisilmsed sünnivad. ja see pole päritplult mitte Põhjamaa..
aga moslemiverd on temas ju küll, võib olla ka isa eeskuju puudumine, mis paneb meheks olemisse nii valuliselt suhtuma..isegi veel vanas eas"

Kle napakas, mind ongi isa kasvatanud. Valuline suhtumine paistab sul endal olema alimentidesse ja lisanduvasse kaalu. Ei tea kus see kyll tuleb, kui syya osta raha pole?
 
a palju neid alusid siin on? 21. juuni 2016, kl 18.26
ühe lapsega, ema ja vanaemaga. 4 lapsega, isa kasvatanyd. varsti 16 lapsega, kahe isaga kasvanud?6
 
Reaalsus 21. juuni 2016, kl 18.29
Alu, normaalsetel ja lastest siiralt rõõmutundvatel inimestel ei jää aega teiste valikuid halvustada, sest neil on oma perega piisavalt tegevust.
Aga sinusugustel, kes pole enda eluga rahul, neile jäävad kõik ette, kes vähegi teistsugused on. Peamised inisejad on ikka need, kes lastetuid mingil põhjusel kadestavad, sest just needsamad lasteta inimesed elavad paremat elu, rohkem raha käes, paremad võimalused vabaaja veetmiseks, hobid, lemmikloomad, reisimised jne.. Tean seda omastkäest, kui mulle üks lastega nüüdseks ekstuttav nähvas, ''mis sul viga reisida ja käia, raha käes küll ja tema elab peost suhu jne'', no pagan võtaks, aga kes on keelanud sinul neidsamu asju teha, et nüüd vingud. Neile lastetute mahategijatele ütleks niipalju, et need on teie omad valikud, omad vitsad peksavad, kes teid sundis lapsi saama, et nüüd elad peost suhu ja kusagil käia ei saa.

Ah et Alut ongi isa kasvatanud, no siis on ju selge, kuskohast see naistevihkamise pisik talle istmikust sisse kargas. Kõik on siililegi selge, shovinisti ja moslemi vahel on ainult väike vaks vahet, ühed sallimatud hullud mõlemad.
 
:D :D 21. juuni 2016, kl 19.02
Need alu eksid on ka kindlasti moslemipiigad, kellega ta tootis need käharpeaga ja sõstrasilmsed uued eestlased, sest ükski normaalne eesti naine sellist vingatsit nagu alu, küll ei tahaks, aga need mosleminaised need on juba loodud sellisteks, et kannatavad kõik välja... kuigi jah siin tuleb tõdeda, et kõike siiski mitte, vastasel juhul poleks nad ju eksid praegu...
 
tervisekindlustus siin ja seal... 21. juuni 2016, kl 19.02
sid siin oigas, kui kallis on sünnitusteenus Ameerikas.
tegelt terve noor inimene maksab väga väikese raha tervisekindlustuseks. igal juhul vähem kui eestis ka miinimumpalgalt.
Vähekindlustataud saavad Obhama care või midagi sarnast. Eestis maksad suhteliselt rohkem oma tervisekindlustust ja seega pole ka sünnitusabi tasuta.
veidrad arusaamad vana mahel maksudest ja maksurahade jagamisest...
 
naine Tallinnast 21. juuni 2016, kl 19.06
Toetan Reaalsuse juttu, märgin juurde vaid, et Alu ise on teistsugune, mitte naised pole temast teistsugusemad inimesed. Petta saanud mehena on tal välja kujunenud kompleks naiste vastu või viha ka oma ema vastu,kes teda lapsena sageli üksi jättis ja see annab tunda, ta ei suudagi kellegagi sõbralikult koos elada. Milline naine tahab kuulda alandusi ja mõnitusi omas kodus. mees peab ikka meheks jääma ja oma rolli täitma mehena.Temale annavad siin tooni ka teised samadel põhjustel mehed,kes ise ei sudua mehena abikaasa ega kaaslase rolli ausalt täita naise kõrval.Lisaks muidugi see vägivallalisus, mis nende juttudes ilmneb.Kurb, et netifoorumeid täidavad taolised meesisikud.
 
siin ennast meesteks nimetatutel 21. juuni 2016, kl 19.07
siin ennast meheks nimetatutel on mehena siiski sit.tt kvaliteet. ses mõttes, et laps pärib ju pooled geenid mehelt, oleks ikka vaja ettvaatust. Miks tohlakaid paljundada?
 
Mulla Nasreddin 21. juuni 2016, kl 19.08
Ei ole teist Jumalat peale Alu ja Kurjam on tema prohvet!
 
unustasite 21. juuni 2016, kl 19.17
no eelmine unustas ka komainsusesse kuuluva päraakma.kaak Sidi.
 
Reaalsus 21. juuni 2016, kl 19.35
Jah, kui naine jätab oma lapse mehe kasvatada, siis ega sealt ei sirgugi midagi muud peale naistevihkajast äpu, kes igal võimalusel iniseda mõistab ja tõepoolest mitte ükski naine ei kannata sellist vingatsit enda kõrval välja, eks ilmselt sellepärast Alu isagi üksi jäi. Ja poeg ka isasse, nagu näha, ega käbi kännust kaugele kuku.

Alu, sul on see probleem ikka väga sügaval, seega soovitan psühholoogi poole pöörduda, enne kui päris hilja pole. Selline viha ei ole normaalne.
Seniks aga ole tubli, ja nagu teie shovinistlikus keeles öeldakse, Allahu Akbar' ehk olgu Allah sinuga!
 
:D :D 21. juuni 2016, kl 19.40
Alu on vahepeal nii vaikseks jäänud... vist palvetab Meka poole....
 
tegelt 21. juuni 2016, kl 19.44
naisele on lapse saamise tahe ja vajadus juba looduse ja emapiimaga kaasa antud.
 
eelmisele 21. juuni 2016, kl 19.53
Ega ikka ei ole küll kõigile naistele!
 
tegelt 21. juuni 2016, kl 19.56
neil seda ei olegi, kel mingi rike...... kusagil-:)
 
või nii 21. juuni 2016, kl 20.01
ja need ''tarkpead'', kes arvavad, et kõik naised lapsi peavad saama, neil on ka rike.....kusagil kupli all. Minge ravile.
 
naine 21. juuni 2016, kl 20.30
Ei pea kõik naised lapsi saama, emainstinkt lööb välja küll, ei saa lapsi, teisalt.Jätke see teema. Nagu ka mehed ei taha saada isaks ja teisalt, osadel ei luba tervis ka.
 
haseki Hürrem sultana hazretleri 21. juuni 2016, kl 20.36
Need konkreetsed meesisikud siin on lihtsalt puudega, moslemi mees ei sõima naist lehmaks. Minu südame käskija ei ütleks mulle iial lehm.
mansion ghost 22. juuni 2016, kl 07.36
Hahaa, ükski kolmest-neljast siin kirjutavast mehest pole ju süüdi sajatavate pakkjalgade kehvades valikutes. Igaüks saab ju ikka endale väärilise. Aga oma arvamuse avaldamine on vahest päris lõbus tegevus. Kuidas selle peale keegi endas äratundmisrõõmu tunneb pole meeste probleem. Aga seda avaldatakse siin "häälekalt". :)
 
viimasele 22. juuni 2016, kl 09.32
Küll said nüüd hea meele jaaniõhtuks stromkal venekeelset plaati kuulates.
 
Alu 22. juuni 2016, kl 11.32
Keegi siin kirjutas, et kuidas soomes ON. Feminist lööb oma õiguse majja ja keegi ei kritiseeri. Aga see on soomes, armsad prouakesed. Kõigest kiviviske kaugusel siit, kuhu transport käib sama tihedalt nagu tartusse. Tallinnast muidugi, mitte kusagilt kapa kohila asumist, kus kogukonda esindab paar omavahel võitlevat esinaist. Kes yldiselt on soome omadega võrrledes vaesunud, hooleta ja toeta. Yldse esindab vist eesti feministi rohkem teine poolsada aastakest, kustumatu mälestus alimentidest, katkised hambad, nirud juuksed ja yleyldine ylekaalus väljanägemine. Sellised vanad lappnaised, kelle ainus allesjäänud elu on pyhendatud meeste sõimamisele ja nooremate pööramine enda surevasse usku. Taolised maarjamaa karjamaade hyljatuses kondavad maailmapäästjad.
 
Vormsi Erna, seitsmekordne lesk 22. juuni 2016, kl 12.14
Aluuu!











Näe, siga lendab..
 
põlnd valikut 22. juuni 2016, kl 16.10
mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hahaa, ükski kolmest-neljast siin kirjutavast mehe
> st pole ju süüdi sajatavate pakkjalgade kehvades v
> alikutes. Igaüks saab ju ikka endale väärilise. Ag
> a oma arvamuse avaldamine on vahest päris lõbus te
> gevus. Kuidas selle peale keegi endas äratundmisrõ
> õmu tunneb pole meeste probleem. Aga seda avaldata
> kse siin "häälekalt". :)
-----------------
-siinsed teohlakad ja püstikusejad pole just need mehed, keda baistel vaja oleks olenemata välimusest, vanusest... seda näitab ka nõudluse puudumine ju. Kasutud ja mõttetud...
 
igaüks saab väärilise, ütleb gõust 22. juuni 2016, kl 16.12
ja imestab, et üksinda mune sügab... 2-3 siinkirjutajat veel.


te võiks peeniseid vastastikku sügada, või pärakaid.
 
sidi edevuse mõttetus 22. juuni 2016, kl 16.28
Sid. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> küss Kirjutas:
> --------------------------------
> -----------------------

> Naljatilk! Miks ma
> neid alimente maksma peaks? Kõik mu lapsed elavad
> veel ilusti minu juures, käivad kas ülikoolis või
> erakoolis. Kui laste emme võtaks ka heaks neid ku
> lutusi jagada, võiks ju isegi rõõmustada, aga kui
> ei soovi, siis jumal temaga, saan ise ka hakkama.
> :)
----------------------
Geenid mõjutavad inimese haridusedu muude teguritega võrreldes nii palju rohkem, et tegelikult pole vahet, missuguses koolis käia või millises kodus üles kasvada, ütleb üks maailma olulisemaid geenimõju uurijaid Robert Plomin. Tema uuringud kaksikutega näitavad lausa, et geenid mõjutavad intelligentsust rohkem kui 50 protsendi ulatuses. Seega peaksid Plomini arvates lapsevanemad võsukeste kasvatamisel üle muretsemise asemel vabamalt võtma: võimet last suuresti mõjutada neil nagunii ei ole.

nii et jah, töö tuleb tellija materjalist.
üldse statistiliselt on munitsiaaalkoolides haridustase parem, kui abikoolides..eliitkoolides, erakoolides..

aga kui rumalus ja edevus ei muutu.
 
kas 22. juuni 2016, kl 17.13
hüljatud ja vormitud vanad feministid sügavad pärakuid või muud välja ripnevat vastakuti? on alles vanad ja mõttetud baised, kust muidu sellised soovitused meestele. algkooliharidus ja alimendid mõlemad defitsiidiks raisku elatud elus. paras karjamaale saata muru mäluma.
 
Alu 22. juuni 2016, kl 17.18
-----------------
"-siinsed teohlakad ja püstikusejad pole just need mehed, keda baistel vaja oleks olenemata välimusest, vanusest... seda näitab ka nõudluse puudumine ju. Kasutud ja mõttetud..."

Bais tähendabr rootsi keeles sitta. Miks peaksi taoliselt iseloomustatud naistele olema kasulik ja mõttekas. Irw
mansion ghost 22. juuni 2016, kl 17.59
Sel mehepojal peab küll eluisu täiesti otsas olema, kes siin räuskava makaagiga midagi arendada mõtleb. Isegi meeste jaoks on tase, millest allapoole jäävaid naise moodi organisme ei vaadata võimaliku kaaslasena.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!