Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
reageerin üle - mis mõttes?
 
kivike 24. august 2016, kl 15.50
Keskajal poleks "rovva" üldse kaasagi hakand trügima, teised kombed olid siis - naise kohus kodus istuda, mehe elu mugavaks teha ja lapsi kasvatada. :) Ja kui kobiseb, siis saab veel keretäis peksa ka.
 
tõnu tähekuju 24. august 2016, kl 16.02
kõlab kuidagi vähknaise moodi. nemad armastavad draamasid ja pisaraid, emotsioone. soovitaks naisel panna suhe paika nn keskpikas perspektiivis. mees paistab veel armumisfaasis olevat või ongi vähekene suss. mis saab kui mees kohtub reaalsusega st mesinädalad läbi on? kõik mehed ei ole mõtetelugejad, isegi päris tundlikud ja empaatilised mehed võivad puusse panna.

naine, mees on laps! see, mida pead endastmõistetavaks, peab mehele olema selge sõnaga öeldud. muidu tulevadki draamad - mõtlesin, et sul on omal silmad peas - ent jürkale ei pidanud ma kunagi midagi ütlema, alati tegi ise - ent taavi luges minu soove silmadest - ent meelisega olin ma nii hoitud, et kunagi ta ei teinud mulle nii jne.

praegu saed pehmelt öeldse oksa, millel istud.
 
mamma mia! 24. august 2016, kl 16.22
Teemaalgataja ju SAI lõpuks ikkagi sinna planeeritud üritusele ja ikka kaagutab ja kurdab siin - see on täiesti ebanormaalne, et mitte öelda psühhopaatiline käitumine.
Kui poleks saanud, mis siis veel oleks olnud?
Tundub, et see naine viskaks seda tema enda poolt ülepaisutatud juhtumit mehele eluaeg nina peale.

Mees, leia endale normaalne naine, enne kui lapsi tegema hakkad! Praegu teil neid vist veel ei ole, muidu oleks see hüsteeritseja lapsed kah mängu toonud - et näe, kus rongaisa, leegib mööda ilma ringi ja naine peab kodus üksinda titekisa kuulama.
 
liisss 24. august 2016, kl 16.58
Teades, et mina ei saa sellest peost osa võtta, sest puudub transport, otsustas mu mees ikkagi sõpradega kaasa sõita.(meil endil autot ei ole.) - selgelt kirjas ju. Ka oli kirjas, et üritus oli sõprade ja nende kaaslastega, mitte sõprade sõpradega - seega kõik tunnevad üksteist ja teavad suhtestaatuseid. Transpordi võimalused räägitakse ikka enne kodust minemist läbi. Sitamaitse on suus jah, sest minu mees otsustas minuga mitte arvestada, ehk arvas mu oma elust sel hetkel väla,mitte seepärast, et ma saan või ei saa peole.
 
teemaalgatajale 24. august 2016, kl 17.01
Kas sa oled oma elukaaslasele ka näidanud seda teemat või mõtlesid, et näitad ainult siis, kui siin sinu poolel ollakse ja mehe käitumist hukka mõistetakse?

Välja tuli aga vastupidi - sinu moodi mõtlevad vaid üksikud.
Aga sa näita ikka seda mehele, et tema saaks sind siin kaitsta ja sinu häid külgi välja tuua.:)
Muidu jääb täiesti arusaamatuks, miks ja kuidas sinuga üldse koos saab elada.
 
liisss 24. august 2016, kl 17.11
Milleks, näha on, et see ongi eesti inimeste mentaliteet -kõik on ise enda eest, noh ju ma siis pean ennast muutma ja lõpetama temaga arvestamise, sest see on ju nii normaalne kõigi meelest. Pole ime, et meil perekonnad koos ei püsi, sest igaüks teeb seda, mida heaks arvab -teerulliga oma kaaslasest üle, peaasi, et minul on hästi.
 
las makaak annab nõu 24. august 2016, kl 17.17
tema ei salli mehi, eriti vanu lastega tohlakaid, kel on krimpsus tillid jne. tema on sinu poolt! yks õige mees peab naisele hermese koti ostma, muidu pole ta kärbsemustagi väärt.
 
to liisss 24. august 2016, kl 17.24
Minu arvates on praegu probleem hoopis selles, et sa ei saa sellest juhtunust üle - oled ikka pahane ja solvunud. See tuleb kõigepealt sulle endale ja teie suhtele kahjuks.

Kooselus tuleb ikka ette arusaamatusi ja eksimusi, me pole ju inglid, vaid ainult inimesed.
Aga pika viha pidamine ja juba toimunu pidev meeldetuletamine ja selle eest näägutamine ei tee kellelegi head, kõige vähem näägutajale endale, kelle enda tuju ka rikutud.

Andestamist on vaja ka andestajale, et saaks eluga edasi minna. See juhtum polnud tõesti maailma lõpp, õnneks. Ja loodetavasti ka mitte teie mikromaailma lõpp.

Ütle mehele, et ok, lõpetan selle teema, aga loodan, et ka sina õppisid sellest midagi ja nägid, kui väga võib mind solvata selline minuga mitte arvestamine.

Kui teil muidu suhe korras, siis tõenäoliselt ta teeb sellest omad järeldused ja püüab edaspidi sulle mitte enam haiget teha.
 
Ei noh 24. august 2016, kl 17.28
„Pidime sõitma teise linna kontserdile ja siis pärast ühe tema sõbra maakohta aega veetma. Kuna enamikel sõpradest oli pikk nädalavahetus siis nad otsustasid, et lähevad üks päev varem juba sinna maakohta pidutsema. Mina leppisin oma mehega kokku, et ta mingu ka sõpradega ees minema ja tulen siis hiljem teise linna järgi ja sealt sõidame peale kontserti sinna maakohta. (Sest minul oli vaja tööl olla.)“

Must valgel kirjas, et kokkulepitud, et mees läheb sõpradega ees minema.

"Keset minu tööpäeva teatab mees mulle, et kle autod on täis ja ma ei teagi kuidas sa saad tulla."

Mitte kuskilt ei loe välja, et sa teadsid, et autod on täis enne peole minekut.
 
liisss 24. august 2016, kl 17.31
Ma juba ammu lõpetaks selle teema, aga iga tüli korral tuletab seda seika meelde hoopis tema mitte mina -ju ta arvab nagu enamik siin, peaasi, et minul on hästi mitte, et meil koos on hästi.
 
liisss 24. august 2016, kl 17.42
To ei noh - ja millega ma siis oleks pidanud sinna minema, kui autod täis ja buss ka sinna ei sõida - mõttejõul? Loogiline, et mingis autos peaks ju mulle kohta hoitama ja selle eest peaks hea seisma minu mees.
 
Ei noh 24. august 2016, kl 17.44
liisss - inimesed käituvad kolme moodi

1. Nagu täiskasvanu - probleemide ja arusaamatuste tekkides räägivad ja arutavad asjad lahti nagu täiskasvanud, sest omavahel normaalselt suheldes saab ka kõigist asjadest üle.

2. Nagu lapsevanem - käskides ja keelates ning üritadest teist inimest muuta.

3. Nagu laps - see viimane kehtib sinu puhul. Trambid jalgu ja karjud kuna ei asjad ei läinud nii nagu sina tahtsid.

Soovitus, hakka käituma nagu täiskasvanu ja siis näed, et pingutasid üle.
 
Ei noh 24. august 2016, kl 17.49
Miks sa arvad, et mehel oli üldse mingi sõnaõigus, kes peole läheb ja kes mitte. Tema ei olnud peo korraldaja ning temast sõltumatutel asjaoludel polnud võimalik sulle kohta hoida. Palun seleta mulle kuidas on mees selles süüdi????????
 
liisss 24. august 2016, kl 17.50
Ah ma ei viitsigi teiega enam jagada, hakkan lihtsalt ennast muutma. Täna keetsingi endale 2 kartulit, sest potti rohkem ei mahtunud - mis sest, et mees tuleb töölt ja on nälgas nagu hunt. Õhtul enne magama minemist ütlen talle, et otsigu endale mõni teine koht ööbimiseks, sest ma tahan voodis laiutada ja pealegi tulevad mulle külla sõbrad ants, kalle, mati, reelika, mari, jaan ja karl -kõik tahavad ju kuskil magada ja olla,seega tema jaoks ei ole ruumi, aega ega kohta.
 
to ei noh 24. august 2016, kl 18.00
Ise enda üle saab ikka otsustada, korraldad või mitte, polnud ju kirjas, et kutse ja plakatiga pidu oleks olnud.
 
Ei noh 24. august 2016, kl 18.11
to ei noh, ei saa pihta mida sa öelda tahad.
Karl Kindermacher 24. august 2016, kl 18.45
liisss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Täna keetsingi endale 2 kartulit, sest potti rohkem ei mahtunud - mis sest, et mees tuleb töölt ja on nälgas nagu hunt.

Sellega Sa just tõestad seda, mis ennist öeldi: lahenda probleeme jalgu trampides. Piinlik lugedagi ...
 
pikk viha? 24. august 2016, kl 19.41
Millal see lugu üldse juhtus, et sa siiamaani vihane?
 
kivike 24. august 2016, kl 20.55
liisss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Õhtul enne
> magama minemist ütlen talle, et otsigu endale mõni
> teine koht ööbimiseks, sest ....

No läheb ja otsibki ja sul pärast jälle häda, et läkski. :) Sa pole lihtsalt rumal, vaid ka kättemaksuhimuline, sisuliselt sa ju karistad ja maksad kätte ja eskaleerid olukorda. Mida muret, ma oleks teind endale tüdrukuteõhtu ja ongi tore peale väsitavat töönädalat teha endale väike puhkus ilma meheta, muidu veni veel kuhugi maakohta sitamaitse järele.
 
Esopus Spitzenburg 24. august 2016, kl 21.19
No ma ka ei saa aru, millest see sitamaitse....mees ju lõpuks sõbra abil organiseeris sulle koha, eks ju?
Aga jah, keeda oma kartulaid omale edasi ja vist oleks parem, kui mehega kohe suhte lõpetad ja uut ära üldse hakkagi enam otsima, sest varem või hiljem tekib ikka mingi olukord, kus solvutakse. Pikkade abielude eripära on see, et osatakse ka andestada, sinul see oskus ilmselgelt puudub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!