Feministi nurgake
usk ja vanglad ja mis seal toimus vene ajal?
küsimus 21. oktoober 2016, kl 16.26 |
kas on tõsi, vanglas taha? 21. oktoober 2016, kl 16.29 |
foorumlane 21. oktoober 2016, kl 16.37 |
eisaaaru 21. oktoober 2016, kl 16.37 |
Kuidas ühel hetero mehel saab mingi teise mehe peale üldse asi töökorda minna böööh.
Meenub aastate tagant pikamaa bussist, kuidas minu taga kaks endist vangi juhtusid kõrvuti istuma. Teineteist nad varem ei tundnud, aga ometigi millestki üks taipas, et teine ka endine vang ja siis kukkusid muljetama. Üks oli hiljem kui teine istunud. Kas see ja see ka veel istub ja kuidas too ka elab.
Meenub aastate tagant pikamaa bussist, kuidas minu taga kaks endist vangi juhtusid kõrvuti istuma. Teineteist nad varem ei tundnud, aga ometigi millestki üks taipas, et teine ka endine vang ja siis kukkusid muljetama. Üks oli hiljem kui teine istunud. Kas see ja see ka veel istub ja kuidas too ka elab.
eelmisele 21. oktoober 2016, kl 16.44 |
tänapäeval 21. oktoober 2016, kl 16.46 |
voila 21. oktoober 2016, kl 19.11 |
eem 21. oktoober 2016, kl 19.31 |
minu mees on nõukaaegne vang ja täis tätoveeritud mis kole. küsisin just, et mida need tätokad su süüteost ja tegevusest kõnelevad. läks hullult närvi ja ütles, et niisama tehtud, et mida nad kõnelda saavad ja mida peaksid.
tema tätokad on põhiliselt naised, okastraat ja kotkas, lisaks mingid seletamatud märgid.
lisasin omast tarkusest juurde, et ilmselt naised tähendavad neid õnnetuid vägistatuid, okastraat seda, et said taha ja olid aheldatud oma tegude eest ja kotkas su turjal viitab sellele, et olid alam ja kotkas dikteeris, mida võid, mida mitte.
ohh, nüüd on ta viha täis, paneb riideid selga ja vaid vanajumal teab, kuhu tal plaan minna on.
tema tätokad on põhiliselt naised, okastraat ja kotkas, lisaks mingid seletamatud märgid.
lisasin omast tarkusest juurde, et ilmselt naised tähendavad neid õnnetuid vägistatuid, okastraat seda, et said taha ja olid aheldatud oma tegude eest ja kotkas su turjal viitab sellele, et olid alam ja kotkas dikteeris, mida võid, mida mitte.
ohh, nüüd on ta viha täis, paneb riideid selga ja vaid vanajumal teab, kuhu tal plaan minna on.
eks ta ole 21. oktoober 2016, kl 19.40 |
nii ongi 21. oktoober 2016, kl 19.44 |
to peeaaerst 21. oktoober 2016, kl 23.22 |
amisjora 23. oktoober 2016, kl 16.12 |
irwikkass 23. oktoober 2016, kl 16.19 |
Lisa postitus