Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naine vahetas kogu meie elu türklase vastu
 
Esopus Spitzenburg 04. detsember 2016, kl 14.52
Alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Esopus, see polnd minu naine. Aga et...saadad loll
> i naise õppima, suunad ta lolluse jõi mujale ja pe
> reõnn on siis tagatud diplomiga või?


noh, vahet ju pole kelle naine:) Kas nüüd just loll see naine peab olema....tegelt, mulle tundub, et see probleem, millest sa kirjutasid, kipub tabama pigem selliseid keskklassi naisi. Loevad või vaatavad seda Loe, söö, palveta-värki ja katus lendabki....Nüüd on veel mingi väe-leidmise maania inimesi tabanud...
Ja diplomil polegi tegelt tähtsus, siinkohal on oluline protsess, mitte tulemus. Kui ikka iga nädal on vaja kirjutada mitu esseed ja referaati jms, siis pole aega lollustele mõelda.
Noh, isegi ei pea olema ju kõrgkool. Lolli naise võib ju saata kutsehariduskeskusesse kokaabilseks õppima...
 
Uroloog 04. detsember 2016, kl 15.01
Günekoloog juba teab millest räägib, tal purk tavottiga alati käekotiga kaasas ja mine tea, millal kuskil vaja näpud õliseks teha, olgu selleks kasvõi teiste mutrikeermete õlitamine töökohal.
 
Alu 04. detsember 2016, kl 17.11
Ei, muidugi võib naist saata siiasinna nagu taktikalistel õppustel, et õpi vaenlast tundma ja mitte alahindama. Yksi naisega saaks vist igamees hakkama, aga vot tema sõbrannadega on lugu keerulisem. Need tegutsevad nagu yraskid puukoore all ega jäta enne, kui puu kuivand ja pikali kukub. Siis on töö tehtud, naisele toeks oldud ja võib mõne järgmise puu kallale asuda. Ah et mida naine edasi teeb...eks ta vaata, kas lööb yraskitega kampa või otsib välismaa mehe-vaba naine ju.
 
Saniita 06. detsember 2016, kl 14.52
Sa teemaalgataja oled ikka täitsa jobu ja tõenäoliselt impotent. Naine läheb sõbrannadega reisile ja sina nutad, et läheb meest otsima. Tead, ma käisin ka suvel sõbrannaga Türgis. Kellegagi ei keppinud, keegi ei üritanud mind rajalt maha võtta jne... , sest see polnud eesmärk. Eesmärk oli natuke kohustustest kõrvale saada ja puhata.Mees ei viitsinud kaasa tulla, sest tema puhkab kodus diivanil. Ja kodu ja diivanit on raske sinna Türki tarida.Tulge mõsitusele isased, naised pole nii kiimas, et igal sammul pigisid magatama peaks.Ja kui ise kodus mees oled, siis võid ikka naist usaldada ka. Kui ise mees ei ole, vaid pigem selline isane nutumutt, siis võib naine siitsamat Eestistki keda iganes leida ja sellega teha, mis tahab. Ei pea selleks kusagile sõitma, et kõrvale panna. Aga sina nuta edasi, ära jumala pärast naisega räägi ega talle head sõna ütle, siis on kindel, et kunagi ikka läheb su juurest minema.
 
Alu 06. detsember 2016, kl 17.29
Eks tyrgis käi neid naisi ka, kes lennuki istmele vaevu ära mahuvad ja rannas päikest varjavad...
 
Gurmaan 06. detsember 2016, kl 17.47
jumala õige, et ei pea teise maailma teise otsa sõitma, kui tahad virgemat vänta proovida. ainus asi, et türgi mehed ikka kordades ilusamad ja tempermaanetsemad eesti diivanikaunistajatest õllekõhuga pässidest. ses mõttes tasub Türki sõita küll.
 
maniila 06. detsember 2016, kl 19.08
meestel "kõlblik kuni", naistel "parim enne":)veike vahe sees
 
üks noormees ei saa 06. detsember 2016, kl 20.06
sellest ütlusest eriti aru, selgitust maniila. Kui koos elavad nt. 90+ aastased mullad, siis naismullal säilib "parim enne", kuid isasel ammu "kõlblik kuni" möödas...MILLEST möödas? Seksist, elutahtest, või millest?
 
str 06. detsember 2016, kl 21.09
saniita
sa oled norm naine ja sul on ka normaalne mõtlemine kuid anna andeks sa ei see kõiki mehi naisi ühte patta panna ja siis analüüsida.Ma siiski räägin konkreetsest juhtumist,lihtsalt elu ongi igale erinev
Rääkisin oma tunded välja nüüd ütleb üks et jobu pole selgrooga, teine jälle kiidab et tubli räägid oma tunnetest.Mis ma siis olen selgrootu jobu või kaastunnet otsiv inimne????
 
Saniita 07. detsember 2016, kl 15.44
Ma ikkagi ei saa aru, teemaalgataja, miks peaks sa praegu nutma, kui midagi veel juhtunud ei ole. Naine planeerib reisi. No kamoon. Ennegi naised reisidel käinud. Ja lähevad edaspidigi. Mis selles siis halba on. Ah, et kambas on ka see naine, kelle türklasest kallim No ja siis? Ega siis sinu naine sellepärast ei pea sama asja tegema ja endale türklasest kallimat soetama. Läheb ju kõigest reisile.Jummal, ma olen terve maailma läbi rännanud ja enamuses ilma meheta, sest tal tööga seoses reise nii palju, et enam ei tõuse diivanilt, et jälle reisima minna. Ja pole kusagil probleeme olnud. Ja ei ole ma mingi koletis ega paksmagu, nagu sm Alu siin unistab. Täitsa normaalse välimusega ja kena naine olen. Pigem on siin Eestis mehepoegi ette tulnud, kes vaatamata minu abielustaatusele on ligi ajama hakanud. Ise seda teades. Kui inimene on ikka reisi peal väljas, siis karta mingit kõrvalepanekut on lihtsalt nõme! Türgis muide (olenevalt muidugi asukohast) on täiesti tavaline, et naised liiguvad üksi või kambaga ja sugugi mitte ei tulda neid alati sellepärast tülitama.Kui aga omavahel asjad korrast ära, siis muidugi võib karta. Siis peab ehk siis ka kartma, kui naine Tartusse või Pärnusse sõidab.
 
salaja abordivad 09. detsember 2016, kl 19.34
Naine2 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga kallid Eesti mehed, miks te siis ei ütle oma n
> aistele, et nad on ilusad?
> Naine hoolitseb kodu
> ja pere eest päevast päeva ja isegi ühte head sõn
> a ei kuule, siis muidugi üks hetk saab siiber ja o
> n minek. Naised armastavad kõrvadega.

Naine ei ole vihmauss, et peab kogu aeg midagi tõestama. Saavutage primaadi tase ning märkate, kui palju mees tegelikult vaeva näeb ja kui palju hoolib, kas sellest on ikka veel vähe et minna igaühele teada kaheöö türklase mädatripperi pulga otsa hüplema. Kas te arvate, et peale Türgi reisi naistearstil käima hakkavad abielunaised ei jää meestele silma?
 
Võrdõiguslikkus 09. detsember 2016, kl 19.44
Saniita Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ikkagi ei saa aru, teemaalgataja, miks peaks sa
> praegu nutma, kui midagi veel juhtunud ei ole. Na
> ine planeerib reisi. No kamoon. Ennegi naised reis
> idel käinud. Ja lähevad edaspidigi. Mis selles sii
> s halba on.

Olgu, aga lepime kokku, et mees läheb samal ajal üksinda Taisse ning telefon on kogu aeg väljas. Hiljem kinnitab muigel suuga: ma ei käinud isegi baaris. Seksi ei teinud, võõraid naisi ei katsunud.

Kui mehed lähevad suurema kambaga ja nende hulgas on mitu paadunud Tai seksiturismi harrastajat, miks peaks sinu mees üksi selliste kambaga kuskile Tai bordelli sattuma? Muideks, Tais on tavaline kui mehed käivad ilma naisteta üksi linnapeal.

No kamoon, abielumehed on ennegi ilma abikaasadeta Tais puhkusel käinud ja käivad edaspidigi. Kas on kade meel kui Tai naised on erinevalt eesti naistest nii saledad ja naiselikud, võibolla oleks teil aeg end samuti saledaks treenida ja abikaasale seksikam olla?

Mis selles nii halba on kui teie mees läheb ilma teieta kiimas meestekambaga Taisse, kui kõik teised lähevadki seksima, teie mees ei pruugi seda teha, istub ja ootab üksi kohvikus kui teised seksivad iharate prinkide ilusate tüdrukutega.

Teised mehed räägiksid ju sulle ära, kui mees oleks koos kambajõmmidega seal olles truudusetu. Sinu sõbrannad räägiksid su mehele täpselt samuti tõtt, kas pole nii?
 
nomaitia 10. detsember 2016, kl 12.29
Ma olen ka ilma meheta türgis käinud, mingit vajadust ei tundnud petta. Milleks?? Ehkki üks tüüp oli küll kohutavalt pealetükkiv ja järjekindel. Mu arust oli see hoopis solvav, mitte meelitav, kuidas nad valgetesse naistesse suhtuvad ja labaste meelitustega ära üritavad rääkida.
 
Vaid 18. detsember 2016, kl 22.05
Üks naine sajast, kes ei lase end roojastada, pole mingi lohutus ega naiste täiemõistuslikkuse näitaja.
 
ei saa aru 19. detsember 2016, kl 00.49
Naise sõbrannal on kõrvalehüpe, mistõttu tahab oma sõbrannad reisile kaasa võtta ja mees hakkab oma naist türklase nillimises süüdistama? Nii need asjad ikka ei käi, isegi vabameelsete kunstiinimeste seas. Mingi põhjus peaks ka olema, et naine oma sõbranna armukesega üldse seksida tahaks või arvab teemaalgataja, et kui türklane seltskonnas, siis kõik ta ära rasestab?
Olen isegi sõbrannaga välismaal kaasas käinud, sest tal ühel inglasel tekkis varem reisides tema vastu huvi. Ma ei seksinud reisi vältel kellegagi, kõige vähem veel sõbranna mehega. Sõbrannad võetakse ikka turvalisuse pärast kaasa ja sageli ka siis, kui nii suurt huvi pole, on põhjus lahkumiseks ja mehed ei muutu liiga nilbeks. Tõenäolisem on, et naised kasutavad lihtsalt türklast jookide ja võõrustamise pärast ära.
Agne Tamm 19. detsember 2016, kl 02.50
Minu õpetajast ema ka ei seksiks Türgis kellegagi, tunneks rõõmu päikesest ja sõbrannatseks, aga oleneb milline su naine ja ta sõbrannad on?
 
Lempss 20. detsember 2016, kl 19.58
Eks petetu olla on ikka s.tt tunne, veel hullem on naine tagasi võtta.
Ma sureks häbist maa alla:O
 
küsimus 20. detsember 2016, kl 20.49
Miks sa oma naist süüdistad, kui naise SÕBRANNAL on kõrvalsuhe? Arvan, et kui naine oleks selle heaks kiitnud, poleks ta sulle rääkinudki.
Või miks ei tohi naine sõbrannadega reisile minna? Kui ta petaks, siis seda saab teha ka Eestis ja tegelikult juba fakt, et ta läheb koos sõbrannade grupiga, vähendab petmisvõimalust tunduvalt. Kui sa tahad võõramaalastega seksida, siis äärmisel juhul lähed ühe sõbrannaga, sest ei tea kunagi, kes sealt kambast saladusi välja räägib. Palju sõbrannasid võetakse kaasa siis, kui ei taha, et mehed ligi ajaks, niimoodi on turvalisem. Või, et kui tahad, et välja tehakse, aga keegi ei julge uimastada ega vägistada, sest naisi on terve kamp.
 
Türgi düra 25. detsember 2016, kl 13.59
 
hmm 25. detsember 2016, kl 20.44
Ymberlõigatud mehed on voodis osavamad
 
estar 18. jaanuar 2017, kl 12.55
Kui seda postitust esimest korda lugesin tuli naer peale,et küll on ikka lollid mehed kes ei oska oma naistega normaalselt koos elada.Olin kindel,et mul kõik peres korras,olime naisega nagu sukk ja saabas,kõike sai koos tehtud samas ka tulevikku plaanitud.Ja nüüd siis point,nädal tagasi tuli mu kallis koju ja ütles,et on armunud.Ma muidugi mõtlesin,et äkki jälle mind uuesti avastanud!!
Kuid tuli välja,et see keegi teine ikka.Alguses ei avaldatud ühtegi üksikasja vaid anti mõista,et tutvumine oli aset leidnud Viru Keskuses ja toidupoes.
Mõne päeva möödudes tehti mulle selgeks,et meie vahel on kõik läbi,voodisse nad ei olnud veel jõudnud aga armastus pidi nii suur olema ,et ta pole kunagi midagi sellist tundnud.Õnneks meil lapsi pole ja seega pole see lahku minek nii õudne ja kuna elasime minu pinnal ja saada tal peale lahutust ka midagi pole siis jääb vaid hinge valu.See valu seda suurem,et
lõpuks teatas ta ,et mees pole Eestist vaid Tuneesiast.Kodust ta viis asjad minema,kuhu seda mulle ei öelda,öeldi ainult,et nad on paar ja kavatsevad abielluda,lahutus paberid lubati kiiremas korras saata.Küsisin siis kas koos oldud aeg ei tähendanud talle midagi? Ütles ,et selle armastuse kõrval kahvatub kõik.Nii, et mehed ärge usaldage ühtegi naist,see meelemuutus võib tekkida silmapilkselt,kui tal liblikad kõhus lendama hakkavad,kuid arvan,et see tunne möödub ja tuleb jälle uus ja siis jälle.
 
oinas 18. jaanuar 2017, kl 13.27
ajudeta naine, valge lammas, on üks väga jube asi.
see asi on nõus vahetama 10 aastat stabiilset pereelu 1 nädala ilusate sõnade ja musta emmi vastu. see et pärast keberniiti ja kokkukolimist kuulub paketi sisse musta mehe vägivald, peks, s.h ämmade ja sugulaste vägivald, lammas ei näe ja ei oska arvestada. ilus must mees ju lubas ometigi esimesel õhtul et ei olekunagi vägivaldne ja kannab elu lõpuni kõtel:)))) tra maivõi :))))
mõnes mõttes on moslemitel õigus - naine on lihtslat niivõrd loll ja pehmete ajudega, et sellisele ei saagi anda õigust omaette otsustada, mõelda ja tegutseda. näiteks autot juhtida.
 
ella m 19. jaanuar 2017, kl 10.07
kas naistal siis polegi õigust armuda äkki see juhtubki ainult üks kord eluas see üks ja õige annaks kõik et seda tunnet tunda.
 
eelmisele 19. jaanuar 2017, kl 19.30
Armumine on üks asi, tegelik suhe hoopis teine asi. Iga armumine läheb lõpuks üle, ei ole vaja kõrvalsuhteid luua ega peresid lõhkuda.
 
Martine 22. jaanuar 2017, kl 16.41
Keegi ei keela ju eesti mehel samamoodi välismaalt kaaslane leida. Türgi naised on väga kenad aga siin mail kellegi võimed nendeni ei küündi!
 
mida veel 22. jaanuar 2017, kl 20.23
See on sama jutt, nagu naine läheks mehega petmise pärast lahku, sest üks mehe 10st sõbrast olevat kuulujuttude alusel prostituudiga seksinud. Mõnel juhtub veel sõprusringkonnas varas või mõrvar olevat, mis siis veel saab? Pannakse oma mees või naine ka kinni, et kuritegu ennetada?
 
massazist 25. jaanuar 2017, kl 15.27
Või et reisile?. Seal käib asi nii proffilt, et ole sa nii truu kui tahad, aga kui ikka sind proff seal hotelli masseerimistoas spetsiaalse massaažiga nii pöördesse ajab, võib vabalt juhtuda, et edasi jatkub asi juba numbritoas. Ja selline asi võib jäädagi naist kummitama ja egama siinset kooselu. Sellise värgi võimalus kasvab vanuse lisandudes, kus oma enam pole ehk nii terav pliiats, aga türgi seebistaarid ju silme ees:). Kui ta üksi sinna läheks, siis sinna see saladus ka jääks, aga kui karja eitedega, siis see asi tuleb tänu neile ühel päeval välja.
 
Mees40 02. veebruar 2017, kl 07.38
Niipalju, kui ma asjast aru saan, on naise aju vähe omamoodi ehitusega. Eesti meest vaadates kalkuleerib ta hoolikalt, kas sellisega saab lapsi kasvatada ilma vaesust tundmata aga ilusa türklase puhul lööb emotsioon üle, kuigi aju ütleb, et nad elavad seal palju tagasihoidlikumalt, kui isegi Eestis. Ja ei hakka see Türgi mees ka naist aastaid kiitma ja ümmardama, eriti praegu, kus Erdogan nõuab tagasipöördumist islami kultuuri poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!