Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mees saab armastada mitut naist korraga?
 
meestele 17. märts 2017, kl 23.43
Mulle on väitnud üks mees, et meestel mahub südamesse mitu naist- nii oma seaduslik naine kui ka armuke. Peale armukesega kokkusaamist on kodus rõõmsam ja parem mees oma naisele. Oma naisega on hea olla, aga päris kõigil teemadel rääkida ei saa...Kaks naist tema elus on täiesti erinevad ja võrdlema neid ei hakka n.ö. erinevates sahtlites.
No miks ma ei suuda ega taha seda uskuda...? Kas selle- pärast, et olles ise naine tean ,et iga naine tahab olla mehele ikka see kõige, kõige ja ainuke.
Kallid mehed- kuidas see siis ikkagi on?:)
 
naistele 17. märts 2017, kl 23.59
Ma olen kuulnud täpselt sama asja, aga rääkinud üks naine ja et naistele mahub samuti. Suudavad sama ja laitmatult. Sa lihtsalt pole seda veel kogenud. Annaks jumal, et ei koge ka, või siis ehk...:)
 
naistele 18. märts 2017, kl 00.13
parandan... "või ehk siiski"
 
armastus on ju suur 18. märts 2017, kl 01.00
igal naisel jagub seda vähemalt 2-le mehele. üks on tööajast ja teine koduseks kasutamiseks. kõik on armastaud ja pruugitud vastavalt vajadusele. Abielu võib kesta sama aastakümneid.
 
änd 18. märts 2017, kl 01.33
12 points goes to "armastus on ju suur"
Karl Kindermacher 18. märts 2017, kl 07.23
Aga mis takistab armastust tundmast? Armastada võib samal ajal nii kapsasuppi kui kreemitorti. Üks ei välista teist. Aga erinevus on selles, et kui mees armastab naist või naisi, siis ta armastabki neid. Naine aga tahab tunda, et teda armastatakse ja seda tunnet ei ole võimalik jagada. Sest niipea kui mees armastab kedagi veel, on tekkinud konkurent. Naine vajab oluliselt rohkem tähelepanuavaldusi, kingitusi, seda tunnet, et ta on ainuke. Naise armastus on läbinisti egoistlik: ta mitte ei armasta meest, vaid seda kuidas mees teda armastab. Ja seepärast ei saa naine ka konkurente lubada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Karl Kindermacher 18.03.2017 07.43.
 
to Karl 18. märts 2017, kl 08.45
Tihtipeale ma ei nõustu sinu mõtteavaldustega aga seekordne jutt on puhas kuld. Ei olegi varem kohanud, et nii tabavalt meeste ja naiste armastuse erinevust seletatakse. Enda puhul täpselt nii on olnudki, et kui kedagi armastad siis see ongi puhas armastuse tunne aga naised on öelnud, et nemad vajavad rohkem tähelepanu.
Karli jutt tasuks meestele kindlasti kõrva taha panna.
 
Külahoor mariannele 18. märts 2017, kl 08.53
armastus on ju suur Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> igal naisel jagub seda vähemalt 2-le mehele. üks o
> n tööajast ja teine koduseks kasutamiseks. kõik on
> armastaud ja pruugitud vastavalt vajadusele. Abie
> lu võib kesta sama aastakümneid.

Räägid endast vä, ühiskasutatav lehm ? Hargitad oma jalgu ju iga tropi ees. Loll ja labane irvlõustaga lehm
 
HeaTydruk 18. märts 2017, kl 09.17
Täitsa huvitav oleks teada kuidas meestele endale meeldiks olla üks mitmest mehest keda naine armastab samal ajal. Hästi ei usu, et see meelepärane on neile. Mina arvan, et see mitme naise armastamise jutt on täielik pullshit! Ah et keegi siin ütleb et naise armastus on egoistlik. Sellepärast ûtledki nii, et naine ei taha, et mees kõrvalt paneks. Osa mehi arvan, et neil on see õigus olemas. Ennast saab alati õigustada ja pugeda mingi lollaka mitme armastamise jutu taha. Ei see on egoism, mitte mitme naise armstamine!!!
 
tequila 18. märts 2017, kl 09.34
see on mehe jutt, kes pole võimeline armastama. nii meeste kui naiste seas on neid, kes peavad tühikarglemist armastuseks.
mis armastus see on, kus on mitu naist mehel või naisel mitu meest? see pole mingi armastus, vaid tavaline hooraja elu, hingetu, tühi ja orienteeritud omakasule. üks mees ütles ja see on puhas tõde? mees nagu nainegi, saab armastada ainult ühte, sest hing on inimesel ainult üks ja armastus on hingede põimumine kahe inimese vahel. sinna ei mahu teisi ega kolmandaid. meeldida saab nii mehele kui ka naisele teisi vastassoo esindajaid, kuid armastusega pole sel mingit pistmist. kui mees väidetavalt armastab mitut naist, siis tegelikult ei armasta ta kedagi, vaid ainult iseennast. täpselt nagu Karl väitis, et armastab nii kapsasuppi kui kreemitorti. sellist meest ei armasta ka naised, vaid kasutavad teda ära nagu tema naisi.
 
vodka 18. märts 2017, kl 09.52
Musta valgeks rääkimise katsed ei päde. Tegemist on üritamisega ehk ebaõnnestunud katsega.
 
G 18. märts 2017, kl 10.57
Ka mulle on seda kahe naise armastamise juttu rääkida püütud, aga kui päris kinnisilmi ei ela, siis saad ju aru, miks seda räägitakse. Armastus on sellisel pildil täiesti olemas, aga see on mehe armastus iseenda vastu. Soovimatus võtta vastutust, oskamatus pühenduda, tarbiv mõttelaad, kuidas soovite. See kõik on inimlikult mõistetav, ent oleks kena, kui armastuse mõistet ei lörtsitaks.
Olen küll naine, aga ka mulle on alati olulisem olnud see, et ise armastan, kui see, et keegi mind armastab. See viimane on pigem väga ebamugav olukord. Vastastikune armastus on muidugi suurepärane, raskesti leitav, kergesti kaotatav, aga olemas. Samas, kui kedagi n-ö egoistlikult armastan, ma isegi ei näe teisi mehi, rääkimata sellest, et tahaksin neid katsuda.
Truudus pole vist kinni mitte niivõrd mehelikkuses ja naiselikkuses, vaid inimese monogaamsuses. Pole õrna aimugi teaduslikest põhjendusest, ent minu puhul ei ole mingit kõrvalekaldumise võimalust, see on kuidagi... füüsiline aisting ja nii loomulik nagu see, et hingan.
 
HeaTydruk 18. märts 2017, kl 11.22
Mulle meeldib sellise teema puhul alati tsiteerida Johnny Deppi, kirjutan selle eesti keeles ainult, et kui sa armastad kahte inimest ja sul tuleb valida siis vali see teine, sest kui sa oleksid armastanud esimest poleks sa teist armastama hakanud. Ja minu arvates on see täiesti õige. Mehed räägivad seda armastuse juttu ainult enda õigustamiseks ja lollid on kes usuvad. Ma isegi ei suudaks sellisega koos olla ja ennast alandada kui mees käib kõrvalt oma armukest "armastamas". Lihtsalt hale on see.
 
roppsuu 8.53-le 18. märts 2017, kl 11.24
kes on Marianne ?
 
kuhu 18. märts 2017, kl 11.39
Naine saab südamest armastada mitut meest ka siis kui ta nendega elada ei saa. Kuid...mõelda saab alati teise mehe peale kui... küll mehed aru saavad nii et lasku aga mööda armukesi ja " armastagu" mitut naist oa arvamusega. Naise mõtetesse ta niikuinii oma mitmete naistega ei mahu. Petnud mees pole enam seksikas mees.
 
ehh 18. märts 2017, kl 12.17
Minu jaoks on naised puhta armastuse mõiste ära lörtsinud. Lihtsalt mind huvitab kas mõni naine endal süüd või kahetsust tunneb kui mõni mees end naise vastamata armastuse pärast on elust lahkunud. Kunagi ühe naabrinaise austaja poos ennast radiaatori külge kuna naisel polnud vastutundeid. Naine hiljem kahetses juhtunut. Ma olen elu jooksul mitu korda olnud mustas augus aga viimane samm on jäänud tegemata, vanematele oleks liiga suur tragöödia. Ise oma jõududega peab august välja tulema, sest ise ju end sellesse olukorda viisid.
 
Alu® 18. märts 2017, kl 12.40
See on kuuldavasti rohkem "alfade" teema kahmida enda ümber kokku niipalju naisekehi, kui võimalik. Loomulikult on neile kuidagi vaja seda vajadust põhjendada ja miksmitte armastusega kõigi vastu. Loll naine jääbki seda uskuma jalamati tasemel. Tark naine teab, et tegelikult saab armastada vaid ühiseid vilju, st mehega saadud lapsi. Mehest kasvatakse reeglina lahku nagu see looduses ikka käib.
Aga armastusest ja vihkamistest rääkida ikka võib, et elu kirjum oleks. Kes armastab kapsasuppi ja kes vihkab savisaart. Kuum kohalik seebikas supilinna moodi. irw
 
alfaemane 18. märts 2017, kl 12.56
Tark naine teab, et sinnapaika jäetakse ka naisi, kellega mitu armastuse vilja valmis meisterdatud. Kohe, kui noorem või sünnitamisest rikkumata kehaga armuke silmapiirile ilmunud. Miks muidu üksikemade arv nii suur.
Seda armastuse viljade juttu jääb ainult loll naine uskuma, inkubaatori tasemel.
Tark naine hoiab alati mitu rauda korraga tules ja varumehe tagavaraks, et mitte ühest isasest liigselt sõltuvusse sattuda.
 
Alu® 18. märts 2017, kl 13.22
Õige. Igas mehes on peidus alfaisane. Kuid selle käiku laskmine sõltub juba mitte ainult mehest. Kui naisel on kõik kümme näppu pysti ja arvamine, et kogu maailm tiirlebki ainult ymber tema naba, siis ärkab ka mehes alfaisane. Looduse poolt seatu järgi saab järjest nooremaid naisi kuni need lõpuks kõik sajatavad nii mehi kui kärbatanud tille taga. Olles ise voltides, kortsudes ja alfaisaste poolt lõplikult ära kasutatud:)
 
Anekdoot 18. märts 2017, kl 13.25
Kord naistelehel unistas üks pssekukkund "filosoof" Alu. ;D
 
G to ehh 18. märts 2017, kl 13.26
Karm lugu tõesti, et mees omaenese elu nii väärtusetuks pidas, et naise pärast sellise otsuse langetas, aga mida oleks naine tegema pidanud, kas hakkama vastuarmastust tundma?
Saabki ainult takkajärgi kurvastada. Igaüks vastutab oma otsuste eest ikka ise. Ja rasked otsused ALATI kaine peaga ja soovitavalt mitte mõne kõrghoone katusel
 
küss 18. märts 2017, kl 13.27
Alu, kui sa järjest nooremaid naisi saad, millest see katkematu huvi voltides ja kortsudes vaalade vastu? ka mingi eriskummaline loodusseadus või pigem looduse vingerpuss?:D
 
eelmisele 18. märts 2017, kl 13.30
sinu järele ei õhka ükski alfaisane, alust rääkimata.
 
Alu® 18. märts 2017, kl 13.31
küss Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Alu, kui sa järjest nooremaid naisi saad, millest
> see katkematu huvi voltides ja kortsudes vaalade v
> astu? ka mingi eriskummaline loodusseadus või pige
> m looduse vingerpuss?:D

Kas see minu katkematu huvi mitte katkematu undamisena su peas ei käi? Või kustotsast sa näed minu huvi nende vastu? Kärbatanud tillides, mida ise siit taga ajad?:DD
 
eelmisele ja järgmisele 18. märts 2017, kl 13.34
no aga rõõmusta siis, et sinu järgi kõik õhkavad. Alu ja Sid saatsid su prsse, aga ülejäänud mehed sul puuri ees järjekorras, banaanid näpu vahel. irw.
 
G veel 18. märts 2017, kl 13.34
Naine on ka inimene, btw :) Oleme ehk veidi paindlikumad ja kohanemisvõimelisemad, aga südamevalu armastuse purunemisest või reetmisest on niisama suur. Kui mitte suuremgi, sest kui mees väärtustab end töö ja saavutuste järgi, siis naise jaoks on olulisim toimiv suhe ja puhtad tunded. Eranditest ma ei räägi.
 
küss 18. märts 2017, kl 13.38
Alu® Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> küss Kirjutas:
> --------------------------------
> -----------------------
> > Alu, kui sa järjest n
> ooremaid naisi saad, millest
> > see katkematu h
> uvi voltides ja kortsudes vaalade v
> > astu? ka
> mingi eriskummaline loodusseadus või pige
> > m l
> ooduse vingerpuss?:D
>
> Kas see minu katkematu
> huvi mitte katkematu undamisena su peas ei käi? V
> õi kustotsast sa näed minu huvi nende vastu? Kärba
> tanud tillides, mida ise siit taga ajad?:DD

vähemalt kümme korda päevas kommenteerid ja fantaseerid siin kortsus muttidest. see nagu eeldaks, et mingi huvi või obsessiivne fetiš siiski on...
a miks sa seda kärbatanud tilli huumorit nii isiklikult võtad? tahad sellest lähemalt rääkida?
 
tobujuss alukale 18. märts 2017, kl 13.39
Kui sa oma vastamiste ja undamistega ummikusse jooksed, siis hakkavad sulle mingid müstilised makaagid ja eskordid viirastuma - haige vana mees, kole ka nagu potinuustik. Aga väsimatu ;)
 
HeaTydruk 18. märts 2017, kl 17.11
ehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minu jaoks on naised puhta armastuse mõiste ära lö
> rtsinud. Lihtsalt mind huvitab kas mõni naine enda
> l süüd või kahetsust tunneb kui mõni mees end nais
> e vastamata armastuse pärast on elust lahkunud. Ku
> nagi ühe naabrinaise austaja poos ennast radiaator
> i külge kuna naisel polnud vastutundeid. Naine hil
> jem kahetses juhtunut. Ma olen elu jooksul mitu ko
> rda olnud mustas augus aga viimane samm on jäänud
> tegemata, vanematele oleks liiga suur tragöödia. I
> se oma jõududega peab august välja tulema, sest is
> e ju end sellesse olukorda viisid.

Sa oled nüüd küll peast väheke sooda. Mis siia puutub sugu? Ma arvan, et peaaegu enamus inimesi on saanud tunda elus vastamata tundeid. Armastama ei saa ennast sundida ja see mees kes ennast ära tappis oli lihtsalt psüühiliste häiretega. Selles nüüd küll naine süüdi pole. Peab oskama minna elus edasi ja leida see kellega tekivad vastastikused tunded.
 
.. 18. märts 2017, kl 18.11
Sama raske on uskuda et mõnel inimesel ei jätku isegi iseenda jaoks piisavalt armastust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!