Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
üle 30 ja oledki prügikastikaup.
 
Naine, väsinud 27. märts 2017, kl 11.44
Lugesin siin ühe mehe kirjutist stiilis "35 ja oledki ära visatud" ja peab nentima, et ainult meestega pole nii. Naistega samamoodi. Omal ajal keeldusin hakkamast klubitibiks ja nüüd kuulen (tahan või ei taha) naabrite käest pidevalt kiidulaulu "meil nii tublid tütred. Mõtle- 3 last ja poole kohaga koristajad." Mehed neil muidugi tööl ei käi, üks on isegi endine kriminaal. Leian, et ma ei pea kadestama naist, kes peab lastekarja ja laiska meest üksinda ülal pidama. Kuid samas- sel naisel on midagi, mida mul ei ole. Nimelt suhe. Kuid see on paratamatu, sest kuna ma töötan ka nii palju, siis no lihtsalt nädalalõpus ei tule väsimuse tõttu kõne allagi minna ÜKSI kuhugi välja. Lisaks, no ei taha enam oma vanuses (kohe saan 35) tutvuda uute inimestega. Puudub jaks ja aeg. Nii, et kirjutan end teadlikult prügikasti.
 
n55 27. märts 2017, kl 12.08
Naine, väsinud Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuid samas- sel naisel on mida
> gi, mida mul ei ole. Nimelt suhe.

töötu kriminaali ja lastekarja ülalpidamisel baseeruv "suhe" vääriks pigem kaastunnet kui kadestamist.
aga uute inimestega tutvumise hirmu esineb igas vanuses. mul näiteks esines seda enne 20. eluaastat. tegemist on antisotsiaalsuse foobiaga. kui pole ise piisavalt muutumisvõimeline, siis psühholoog aitab.
enamus inimesi töötab palju, aga sellega ei pea kaasnema eremiidiks muutumine.
saab ka netis suhelda-tutvuda, sõbrannaga välja minna jne.
pigem on küsimus nö vaimses laiskuses, suutmatuses ületada väikseid sisemisi barjääre iseendas.
 
N50+ 27. märts 2017, kl 12.19
Vanus küll ei sega uute inimestega tutvumist, kuigi eelnevad matsud on teinud väga ettevaatlikuks.
 
Amanda 27. märts 2017, kl 12.20
Ilmselt on sul "käärid" oodatava suhtekandidaadi ja reaalse turuolukorra vahel. Miks peakski 35-selt kogu aeg väljas käima? Oleks aeg juba endaga sobima hakata ja mitte otsida suhet nagu paanikas 20-te näitsik (oi, mis nüüd saab, mul polegi meest-lapsi). Sul on suhe tööga. Ka see on suhe. Ilmselt puudub sinus see soojus, mida mehed otsivad. Kange "mutt", kes tööd rabab pidevalt, mehi eriti ei tõmba- kui, siis ainult teisi samasuguseid, aga suhteks pole kumbki võimeline. Töö on ju nr. 1 ja partner igavene teine. Aga kes tahaks olla igavene teine...
 
Alu 27. märts 2017, kl 12.35
Kui sa ise ei taha või leia ühegi mehe jaoks ei aega ega julgust-oma valik. Nuta siis edasi prygi hulgas:)
 
Naine, väsinud 27. märts 2017, kl 12.39
Tühimikku elus peab ju täitma, teengi seda ületöötamisega. Väljaskäimist väldin nagu tuld, sest justinbiideri-soenguga klubijörrid pole eriti pandava välimusega.
 
küss 27. märts 2017, kl 13.09
Kas klubid on ainsad tutvumiskohad?
 
vastan 27. märts 2017, kl 13.21
Inimene on see, kelleks ta end ise peab, kuidas ennast väärtustab. Kui peab end 30-lt prügikastikaubaks, siis seda ta ongi väärt.
 
Naine, väsinud 27. märts 2017, kl 13.33
80% meestest on lihtsalt klubijörrid, kellega ei kõlba suhelda, aga millegipärast tikuvad igale poole. Kui ära ütlen, siis on mul midagi viga või ei oska väidetavalt head meest ära tunda. Tutvumiskohad? Ma ei käigi tutvumas.
 
reality 27. märts 2017, kl 13.46
sarnane tõmbab sarnast. ju siis kvaliteetmehed ei tunne sinu suhtes tõmmet. lepi klubijörridega või pane üksinda näppu edasi. muid valikuid sul pole, olgem realistid.
 
Alu 27. märts 2017, kl 14.09
80% meestest klubijörrid?? Kas naine ise mitte pole mõttelaadilt tavaline klubipihv, kes endast enamat arvab? Prügikastis nutmiseks on muidugi ka iseloomu vaja:D
 
Naine, väsinud 27. märts 2017, kl 14.22
Ei ole klubipihv, pole sellistes kohtades kunagi käinud. Pimge olen tööloom, 9-20:00ni pidevalt rakkes. Nii, et tibidega ühte patta panna õnneks või kahjuks ei saa.
 
Emmeliine 27. märts 2017, kl 14.23
Netis halamiseks aega on? Järelikult töötad vähe. Miks naabrit halvustad- too ju peab ülal mehe ja 3 last. Mine kuhugi,näiteks pagulaskeskusessegi lisatööle. Siis ei unda netis.
 
jah 27. märts 2017, kl 14.38
Üks asi hakkab silma, teema autori s..t iseloom.
 
ka 27. märts 2017, kl 16.41
Teemaalgataja parandagu- sõna "oledki" ,sõnaga olen.
Teised üle 30 seda ei ole.
Ise oled prügikastikaup.

Proovib mingeid hoiakuid lihvida-ei lähe läbi!
 
halllloooo, 27. märts 2017, kl 16.56
aga kaua sa siis elada tahad? aitab küll!
 
Keskealised naised 27. märts 2017, kl 18.03
Keskealiste naistega on probleemiks oht, et nad on suure läbisõiduga. Püsipartnerit ei leita kuid suguelu elatakse eriti süüdimatult.

Satute kohtama sobivat meespartnerit, kuid enamik mehi ei soovi suure läbisõiduga naisi. Tee endale selgeks, kuidas suudad meest veenda, et sa pole hoor.

Kui oled korralik naine, eksidega lapsi pole, kehva pagasit pole, leiad kindlasti sobiva mehe.

Tänapäeval on probleemiks moraalivabadus, naised käivad süüdimatult lõunamaades musta seksi tegemas ning kaotavad sellega igasuguse eneseväärikuse. Miks peaks asjalik eesti mees tahtma musta seksi teinud naist?
 
Väga kehvad iseloomud (ülbus) 27. märts 2017, kl 18.05
jah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üks asi hakkab silma, teema autori s..t iseloom.

Keskpärase või alla selle välimusega naised on ennegi printsessiks kujutanud ning ei kõlba see ega teine, ise on vastuvõetamatud isegi kehvadele meestele.
 
siiani 27. märts 2017, kl 18.22
to Keskealised Naised, oled neid lugemas käinud st.teiste partnereid... kirjutise sõnade väljendus osutab suhtumist.
 
hmm 27. märts 2017, kl 19.34
Täielik jama, 30ndates naine on enesekindel sel moel, mis oma välimuse ja poiste arvamuse pärast muretsev teismeline või noor naine ei ole. 40ndates enesekindel naine võtab endale aga hoopis nooremad armukesed.

Ise tundsin end alles 20ndate lõpus seltskonnas hästi, sest olin varem häbelik ja korralik, ei osanud midagi öelda ega pidutseda, kuigi jah, nooremana olidki peod ainult joomiseks ja n.kkumiseks. Nüüd käin pidudel tantsimise ja muusika pärast ning kui üritus ei meeldi, siis üldiselt teistega kaasa ei lähe.

Samuti on inimestega tutvumine tunduvalt lihtsam, sest tänu internetile leiab igasuguseid huviklubisid, ettevõtmisi, matku, trenne jne. Vanasti oli tutvumine piiratud kursakaaslaste või vanade sõpradega, aga samavanuste noorte seas on kahjuks ikka grupimentaliteet, räägitakse, kes kellega käib, kõik tahavad sama - meest või naist ja seksi. Mind poisid ega suhted sel ajal üldse ei huvitanud, suhtusin neisse nagu laps. Seetõttu polnud omavanustega peale kooli midagi ühist. Nüüd suhtlen teistega vanuseväliselt, huvialade ja sarnase maailmavaate kaudu, olen vabatahtlik, organiseerin ise üritusi. Ma ei ela küll Eestis, aga ka Eestis on võimalusi.

Välimuse koha pealt - enamik neist meestest, kes väidavad, et 35+ naine tuleb maha kanda, on ise kas keldris ja vanemate juures pesitsevad 30+ süütud mehed, kes elavad enda fantaasiaid internetis välja või käivad tööl, aga kogemused tasuta naistega puuduvad. Olen suhtes olevate meeste käest just vastupidist kuulnud, et 30+ naine on üldiselt tasakaalukam, intelligentsem ja ilusamgi kui 18-25, sest tal on parem stiilitunnetus (ja minu meelest ka rohkem raha), ei käi riides, nagu budutsikk jne. Ka internetis olen lugenud meeste arvamust, et nende vanad klassikaaslased näevad 30+ aastaselt paremad välja, juhul kui pole paksuks läinud. Minu meelest on see täiesti loogiline, kui naine enda eest hoolitseb ja ei lase mutistuda, siis on 30-40 eluaastat parim valik. 20ndate alguses on paljudel veel beebirasv põskedel ja nägu pole välja joonistunud. Saledad ja heas vormis ning trenni tegevad 30ndates naised ei ole midagi maha kantud. Samuti on igal inimesel võimalik tervisliku elustiiliga alustada, sest kahjuks on see suurema osa puhul paks olemine, mis vanaks teeb. Kuigi mõni paksuke näeb samuti noor välja.
 
Naine 27. märts 2017, kl 19.39
hmm Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Ise tundsin end alles 20ndate lõ
> pus seltskonnas hästi, .... ku
> igi jah, nooremana olidki peod ainult joomiseks ja
> n.kkumiseks.

Loodan, et rääkisid ainult enda eest, sest enamus noori naisi ei käi pidudel ainult valimatult joomas ja n.kkumas.
 
RR Wraith 27. märts 2017, kl 19.53
Hei väsinud naine :)

Vabandan ette oma otsekohesuse pärast, aga Sinu eluline olukord on tingitud Sinu enda poolt nö. valitud otsustest.

35 on kindlasti ilus ja tore iga, kus saab veel kõike nautida - nii maailma, kui ka armastust ;) Ole rohkem optimistlik ja ära vaata nii palju "seljataha". Ükski inimene ei tohiks end nö. prügikasti "kirjutada".

Ole tubli ja optimistlik :)
 
hmm 27. märts 2017, kl 19.57
Väljendasin ehk pisut valesti, enamik kindlasti ei käi, aga on selline mentaliteet, et kes sulle siis meeldib, kas oled juba kellegi leidnud jms. Ehk selles vanuses julgelt suurem osa mõtles ikka partneriotsingu peale ja ka teised, kes polnud üldse veel huvitatud, kaasati sinna. St kõiki hinnati sel skaalal, et kui palju ja kellele nad meeldivad, kõik naised olid konkurendid, meeste naljadele ja jutule reageeriti tunduvalt paremini. Seda on natuke raske seletada, sest tõesti, enamik ei seksinud klubis suvalistega, aga nad ikkagi mõtlesid nagu seksuaalselt küpsed inimesed, et kes meeldib. Väiksem osa oli neid, kes ei tundnudki 18-22aastaselt mingit huvi, kelle jaoks suudlemine oli ebahügieeniline ja poiste ees lipitsemine tobe. Sellegipoolest olid nad kaasatud sellesse sfääri, tahtsid nad või mitte. Nende välimust ja populaarsust kommenteeriti, mehed hindasid neid välimuse alusel, ka niimoodi, et see tüdruk ei meeldi mulle üldse, mis siis, et ta tahtiski sellest sfäärist väljapoole jääda. Kõik olid nö turul. Kuskil 20ndate keskel Eestis ja natuke hiljem Lääne-Euroopa riikides hakati naisi indiviididena võtma, mitte soo alusel näpuga näitama, et ahah, see on üksi, see on kole, see on pandav jms.

Klubikultuur oli 2000ndate alguses kahjuks ka tunduvalt halvem kui praegu, muusika oli halb ja üheülbaline, valik puudus, väga palju oli nn ossiklubisid. Väga ebaharilik oli, et keegi läks kainena ja ainult tantsimise pärast.
 
35:) 27. märts 2017, kl 22.13
35 ei ole palju, 85-na mõtled, et 35-na oleksin saanud kõike teha... Ja saadki, kaaslase leida, lapsed ja kõik muu. Tee esimene samm, saada kas või tutvumisportaalis mõnele kirjake või tee muidu mõne meeldiva mehega juttu, isegi kui algul läheb metsa, on algus tehtud, oled julgem ja oled end iseendale tõestanud. See tõstab enesekindlust ja edasi saab ainult paremaks minna! Ole tubli!
 
RR Wraith 28. märts 2017, kl 00.14
Hea naine .. kes Sa kohe saad 35 :)

See on juu kerge juubel ja tähtpäev ;)

Kirjutasid siin vääga pika jutu .. millele on suht võimatu midagi vastata :D

What ever .. ma tuleks tagasi Su esialgse teema juurde ..
Miks Sa siis enam kellegagi tutvuda ei soovi ? Kas siis tõesti nii elukogenud ja parimas eas naine kardab pettuda ? Kirjutasid, et ei ole aega .. see ei saa juu olla juu ometi mingi põhjus ..

Sa ei peagi nv üksi välja minema .. lihtsalt kutsu keegi välja ja vaata, mis saab :) Mõtle, et alati saab ainult paremaks minna ;)

Kõike ilusat Sulle !
Maris Kurm 28. märts 2017, kl 11.39
Hmm... milline inimene ei kardaks pettuda? Mõistan autorit.
 
Alu 28. märts 2017, kl 11.50
On pettusekartus seotud liiga kõrgete ootustega? Umbes et naise eelarvamused on laes (80% meestest on klubijörrid) ja kõige selle juures tahetakse näha enda ette libisemas põlvedele langenud printsi roosipõõsas hambus. Taolised naised ajavad muigama enda enesehinnangu varjude paistel. Halatakse end prügikasti et seal kuldmunana paista.
 
deja vu? 28. märts 2017, kl 12.34
to Alu
nagu mõnel mehel on eelarvamused, et naised on 99% voldilised vaalad ja tahetakse näha enda ette põlvitamas lapselapse ealist nõgusa seljaga naisolendit. reaalsuses saavad muinajutud harva tõeks. lohutust pakub delfi muttide (kes nkn pole väärt printsi küünemustagi) seltsis mokalaada pidamine, aitab vist kaasa oma tillile kuldse aupaiste kujutlemisel. irw.
 
Amanda 28. märts 2017, kl 13.16
Ikkagi, kui sa niipalju töötad, siis kuhu see suhe veel mahub? Mees, kes suhteks sobivat inimest otsib, ei taha siduda ennast naisega, kellel pole kunagi aega, et kokku saada normaalsel kellaajal, mitte ainult magaminekuajal. Tühimikku saab täita ka muudmoodi kui ennast vaimselt vigaseks rabeledes. Paraku suur osa vabadest meestest selles vanusevahemikus, 25-40, ei tahagi suhet, on pere kõrvalt ringitõmbajad (kusjuures omavad veel sealjuures väga kõrget enesehinnangut) või on muidu kehv suhtematerjal - kes siis millega parajasti hiilgab: töötu; ikka veel ema juures elav; paljude järglastega, kelle elatist maksta; pole eluski ülikonda selga pannud ja eelistab oma lödipüstega ka kohtamisele tulla ja on uhke, et leidis puhta särgi üldse jne.
 
Esopus Spitzenburg 28. märts 2017, kl 14.41
Kas teemaalgataja elab kusagil maakohas?
Väljas käima ei pea ilmtingimat üksi, aga mulle tundub, et vist pole isegi selliseid naissõpru teemaalgatajal, kellega midagi ette võtta. Samuti pole ööklubi või pubi ainukesed kohad, kus väljas käia või aega veeta. Lisaks ei peaks väljas käimise peaeesmärk olema suhte otsimine....
Kujutan ette, et isegi kuskil maal elades on lähedal mingi linn või muu suurem asula, kus rahvamaja juures erinevaid üritusi ja tegemisi toimub: koorid, rahvatantsud ja värgid.
Ka suures linnas...kui minna näiteks Veenusesse või Kannu Kõrtsi, siis jah, sealolijatest on ilmselt 80% ajudeta jorsid. Aga näiteks kinos "Sõprus", Ennu Ratta üritusel või Looduse Omnibussi väljasõidul on osside protsent märksa väiksem...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!