Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mehe käitumine
 
Le T 21. aprill 2017, kl 20.07
Huvitav, miks ta käitub nii ja mitte teisiti...?
Mulle hakkas tööl meeldima üks mees. Ja mulle paistab, et ta ei ole sugugi ükskõikne ka minu suhtes, ehkki ta on suhtes ja võiks seetõttu käituda tunduvalt ametlikumalt. Kohtan teda viimasel ajal palju tihemini kui varem ja kunagi ei jäta ta mind tähelepanuta. Ma ei näita otse oma huvi välja, vahel isegi väldin tema poole vaatamist, aga temaga tekib selline soe ja mõnus mull ja ta näib seda ka tundvat. Istub alati minu lähedale ja näoga minu suunas. Teiste juuresolekul ütleb ametlikumalt tere, kahekesi kohtudes ütleb vaikselt ja pehmelt tsau, kuigi me pole isegi pikemalt omavahel rääkinud. Ma ei plaani mingit suhtes olevat meest üle lüüa, aga miks üks heas suhtes olev mees üldse teist naist märkab? Sest see käitumine ei ole ju ükskõikne, või on?
Pakkuge variante :)
 
:) 21. aprill 2017, kl 20.19
 
pakun et 21. aprill 2017, kl 20.21
firma jaanitulepeol tutvute lähemalt ja jõulede ajal on sul suur kõht ees.
 
lase 21. aprill 2017, kl 21.05
tal omale korra kotid taha tõmmata ja kõikse suhtumine ei ole enam nii ahistav ning meeltesegadust tekitav
 
KK 21. aprill 2017, kl 21.29
ei pea ropendama ju
 
RR Wraith 21. aprill 2017, kl 21.41
Hea Le T,

Selguse mõttes võiksid & peaksid selle küssa ka oma sellele "tsautajale" esitama ;) Et hiljem ei oleks valusaid haavu, mida "parandada" ..

Meessoo esindajana võin öelda, et kindlasti ei ole selline "tsautamine" lihtsalt ükskõikselt "tsautatud";)

Kui see meesisend on suhtes .. siis peaksid & võiksid vähemalt seda vaeva näha, et teada saada, kui tugev side sel meesisendil oma praeguse kaasaga on.

Ole tubli !
 
Milleks? 21. aprill 2017, kl 23.05
 
Le T 21. aprill 2017, kl 23.19
Aitäh, RRW :) Ootan siiski tema poolt selgemaid märke, enne kui midagi nii otsest küsima hakkan. Ta ise peab midagi otsustama või enamat ütlema kui vaid tsautama :) Kuigi kontoris on tsipa keeruline mingit kahesilmavestlust arendada. Praegune olukord on ka ilus ja piisavalt põnev, pole kindel, kas ma üldse tahangi enamat.
 
Milleks? 22. aprill 2017, kl 03.29
Ütleme, et mees on naiste suhtes eriti tundlik ja käib käest-kätte. Muidugi tema omal soovil saab selline asi toimuda ja praegune, siis Le T, siis järgmine ja ülejärgmine jne. on potensiaalsed foorumi klahviklohmijad.
 
Le T 22. aprill 2017, kl 07.59
Vahel ju ikka suhted purunevad, nii ka mul üsna hiljuti ja tema lahutas poolteist aastat tagasi, kui praeguse leidis. Mina märkasin alles vabana teisi mehi ja avastasin temagi alles nüüd, kuigi töötame ammu ühes firmas.
Kas ta kahtleb selles suhtes, et ta uue "sööda" peale kohe reageerib? Ma ei vahi teda armunud pilgul, vaid lihtsalt kuidagi hoidsin tema poole, rääkisin temaga vabalt nagu venna või ammuse sõbraga, kuigi ta on üsna kõrgel positsioonil ja tegelikult võõras inimene. Ma lihtsalt ei tundnud mingit barjääri, kuid otseselt ei võrgutanud teda ka. Või siis ikkagi võrgutasin, kogemata, kui niimoodi tema maailma sisse ujusin? Ja tema mind vastu, ka kogemata :) Nojah, ootasin ükskõiksust ja eemaldumist, kuid midagi nagu hakkas vaikselt arenema hoopis.
 
RR Wraith 22. aprill 2017, kl 10.12
Hea Le T,

Tere ja ilusat laupäeva varahommikut :)

Saan aru, et oled väga varajane ja ka uudishimulik ;)

Anyway - mulle tundub, et küllap siis on "tõmmet" teie mõlema vahel. Iseküsimus on muidugi, kui tugev see nn. "tõmme" on ja mis saab sellest "tsautamisest" tulevikus...

Jap, Sa peaksid muidugi ka nö. "kaks sammu" ette mõtlema (nagu males) ;)

Minu nö. "elumoto" on, et inimesed peavad tundma end hästi ja õnnelikena, ning inimestel peab olema hea olla teineteise seltsis .. positiivsus ennekõike.

Lihtsalt .. mind, kui meest paneb mõtlema asjaolu, et kui ma oleksin suhtes, siis ma vist igat seelikukandjat a'la "hellalt" .. või nagu Sa kirjeldasid "kahekesi olles & kohtudes "tsautab" Sind vaikselt & pehmelt", ei tervitaks :)

Selline meeldiv ja lõbus viisakus koos komplimentidega on norm .. aga kindlasti ma ei jätas igale seelikukandjale muljet, et võiksime olla midagi rohkemat, kui head sõbrad. Ennekõike just siis, kui ma olen suhtes.

Kaunist laupäeva Sulle !
 
Le T 22. aprill 2017, kl 11.54
Ironic, aga ma ei suuda ka males kahte sammu ette mõelda, naudin mängu, tihtipeale isegi võidan :) Teen ilmselt selle teemaga niisamuti - naudin mängu. Vähemalt on keegi, kelle pärast pingutada viitsin, vahepeal hakkas juba lootus kaduma, kas üldse keegi veel minus huvi suudab äratada.
Päikselist nädalavahetust sulle ka, RRW :)
 
Mileks? 22. aprill 2017, kl 12.00
see milleks oli mingi roppuse kohta, mis nüüd on kustutatud.
 
RR Wraith 22. aprill 2017, kl 12.01
Njuu see on juu nii "naiselik" - "naudin mängu" ;)
Eks Sa ise tead - suur tüdruk juu ometigi juba ;)

Päikest Sullegi !
 
kivike 22. aprill 2017, kl 12.33
Nii kaua kui mängid, lähvad tõelised ja tõsised asjad sinust mööda. :) Ime, et kellegi vaba ja vallalise pärast pingutada ei viitsi. :) Üsna hiljuti purunenud suhe selja taga ja juba küss otsa ees, et "kas mulle veel keegi kunagi meeldida võiks" või? Ego kõditamiseks seda mängu nimetatakse. :) "Ma ei plaani suhtes olevat meest üle lüüa", samas "a mis ta siis vaatab ja tsautab pehmelt". :) Oled ju juba liimil.
 
Le T 22. aprill 2017, kl 12.59
Pool aastat, kivike. Aitab leinamisest. Natuke teeb muret muidugi, et teisest naisest pole õieti kahju, kuna muidu olen ikka alati eetiline olnud. Aga endast on rohkem, sain kõvasti haiget, süda paranemas, püsisuhtesse ei kipuks teadlikult niipea, suhtlusportaalis kõvasti üle saja tutvumissoovi, iga päev mitu kirja postkastis ja mitte ühtegi sellist, kelle tõttu süda kasvõi veerand lööki vahele jätaks, siis ehk mõistad mu rõõmu paremini...
 
hhhhhhhhhhh 22. aprill 2017, kl 13.33
naudi mängu jah, te olete mõlemad pidevalt kaaslasi vahetavad tüübid. kiirelt suhtesse, kiirelt lahku, saad ju isegi aru. veider on see, et sa nagu ei jaga üldse matsu. see, kes niimoodi luurab, loodab, et naiivik ronib ise kotti, nagu ööliblikas tulle, armub sõgedalt ära, siis hiljem hea ...saata ja irvitada. ole nii rumal kui soovid, aga kui tööl tahad edasi käia, siis on see lugu ette võtta veel eriliselt halb mõte.
 
Le T to hhhhhhhhhhh 22. aprill 2017, kl 14.22
Räägi seda juttu mu mehele, mitte mulle :) Mina arvasin, et temaga on see tõeline õnn leitud.
Aga tõsi, muidu olen vaheldusearmastaja ja teemas mainitud tüüp tundub võrdne vastane. Õnneks ei ole ta minu ülemus ega ka mitte igapäevaselt pildil, vast elab üle :)
 
kui muidu pakutakse 22. aprill 2017, kl 16.57
eks see ole mehele ka kõditav, kui muidu pakutakse.
 
Le T 24. aprill 2017, kl 19.05
Mida muidu pakutakse, kas et hakkan talle tööl lõunapausi ajal tasuta seksi pakkuma või? :P Tegu on siiski täiesti normaalse mehega. Juhul, kui ta peaks olema aru saanud, et ta mulle meeldib, siis eks selline asi muidugi paitab igaühe ego. Minu omagi, kui ta mind kohates alati nii rõõmsaks muutub :) Täiesti süütu kevadine värk.
 
jutulinnuke 25. aprill 2017, kl 15.19
Le T Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida muidu pakutakse, kas et hakkan talle tööl lõu
> napausi ajal tasuta seksi pakkuma või? :P Tegu on
> siiski täiesti normaalse mehega. Juhul, kui ta pea
> ks olema aru saanud, et ta mulle meeldib, siis eks
> selline asi muidugi paitab igaühe ego. Minu omagi
> , kui ta mind kohates alati nii rõõmsaks muutub :)
> Täiesti süütu kevadine värk.

No see jutt tähendab, ju, et oled oma peakesses seda va seksimise mõtet veeretanud ja mitte üks kord. :) Ja sa nimetad seda süütuks kevadiseks värgiks? :) No ta võib ju ka selle üle rõõmustada või head meelt tunda, et va kevadine kana nõnna rõõmustab, kui talle lahkel häälel pehmelt tsau öelda. :) Pool aastat peale pikemajaalist kooselu või lahutust nagu nõks vähe ei ole ja nimetagem asju oma nimedega, kui jalgevahe ikka nii sügeleb, siis see ei ole ju mingi süütu värk hõivatud mehega. :) Hõivatud meeste peale ennast raisata on üldse mahavisatud aeg, kui endal midagi pikemaajalist plaanis on.
 
naised ei ole mehed 25. aprill 2017, kl 16.30
naised ei mõtle nii palju seksist kui mehed
 
Le T 25. aprill 2017, kl 18.26
Ei sügele mul midagi, head seksi saaksin praegu lausa kahest kohast, aga olen seni loobunud, sest... ma ei teagi öelda, aga seksist on mõneks ajaks kõrini, saanud küll teda juba ja suhtes kippus see lõpuks lihtsalt rutiiniks, kuigi oli tehniliselt tasemel ja piisavas koguses.
See silmarõõm on ikka rohkem hingele ja rõõmustan tõesti selle üle, et suutsin taas peaaegu armuda. Uskuge või mitte, aga inimesed on erinevad ja ma ise ka ei tunne end enam ära. Aga rahul olen :)
 
vana nõid 25. aprill 2017, kl 23.00
On teaduslikult ammu juba tõestatud, et armumine(liblikad kõhus) pole inimesele tervislik, vaid vastupidi kahjulik nähe. Põhjusi ei viitsi siia kribada. Otsige ja lugege ise.
 
jutulinnuke 26. aprill 2017, kl 10.10
Le T Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei sügele mul midagi, head seksi saaksin praegu la
> usa kahest kohast, aga olen seni loobunud, sest...
> ma ei teagi öelda, aga seksist on mõneks ajaks kõ
> rini, saanud küll teda juba ja suhtes kippus see l
> õpuks lihtsalt rutiiniks, kuigi oli tehniliselt ta
> semel ja piisavas koguses.

Heal seksil pole midagi pistmist rutiiniga. :) Ja kuidas saab seksist kõrini olla, heast ja tasemel seksist? Ära tüüdanud kaaslane, kes ei paku emotsionaalses mõttes midagi jah, tõesti, tõesti, aga seksist? Su partner võib olla muide eriarvamusel ja rutiinitunne võis ka sinust ära rippuda - mehed lõppeks pole siia ilma loodud naisi lõbustama ja rutiinist vabastama. Rutiin ja harjumused on sellised asjad, et need on kõigil, sinul kaasa arvatud. Kirjutasid, et armastad vaheldust, vahelduse loomine on nagu teiste, mitte sinu asi?

> See silmarõõm on ik
> ka rohkem hingele ja rõõmustan tõesti selle üle, e
> t suutsin taas peaaegu armuda. Uskuge või mitte, a
> ga inimesed on erinevad ja ma ise ka ei tunne end
> enam ära. Aga rahul olen :)

Ära muretse, küll see üle läheb, see rahulolev tunne, kui rutiin sisse murrab. :)
 
eskortlinnuke 26. aprill 2017, kl 12.37
Seksist ei ole tõesti võimalik ära tüdineda. Muule ei mõtlegi, kui seksile, ei tea, kust saaks, kõik pakkuvad haisuseid viinereid ainult:)
 
Alulinnuke 27. aprill 2017, kl 15.34
Anaalist ei ole tõesti võimalik ära tüdineda. Muule ei mõtlegi, kui anaalile, ei tea, kust saaks, kõik pakkuvad haisuseid viinereid ainult:)
 
:) 27. aprill 2017, kl 17.16
Alu on täiesti segaduses
 
Le T 29. aprill 2017, kl 10.13
Leopard oma täppidest ikka ei vabane. Mõtlesin, et ei hooli vahelduseks eetikast, aga see mõte sobis vaid unistamiseks. Asi arenes natuke edasi ja tema huvi on nüüd pooleldi sõnadesse pandud. Ilus hetk oli... :)
Samas läheb ta koju koos oma praeguse kaaslasega. Nende vahel ei ole küll mingit keemiat ega südamlikkust märgata, aga mind väga häirib see mõte, et praegu ta ju valetab teisele inimesele. Lahkuminek võib muidugi võtta rohkem aega kui paar päeva, aga kui ta mõtleb, et hakkab nüüd kaht korraga pidama, siis ta eksib, mina ei ole kunagi teine naine ja ise paralleelselt mitut kunagi ei pea.
Samas olen kergelt armunud jah ja mingis järjekorras ei jaksa oodata. Armumine iseenesest on ka tore üllatus.
Ootan nõuandeid ja lahmivat kriitikat :)
 
L Ts 29. aprill 2017, kl 10.33
Tore väljavaade tõesti lasta kellelgi enda üle niiviisi irvitada... Parem juba ise ka paralleelset pidada ja olla aus teine. Vötame mönuga... Sinusugune seda õiget ei leiagi, sa lihtsalt ei oska, väärikust ja arukest napib. Arvesta sellega parem ja sea oma elu vastavusse reaalsusega. Sul ei ole tõesti mõtet rippuda kujutluse küljes oma väärikusest ja eetilisusest. Enesepettus vaid segab sind, sa pole see ega teine, loodad olla targem kui sa oled ning hellitad tühje lootusi, mille täitumist sinusugune naine iialgi ei näe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!