Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Sõber, kes kogu aeg halvustab
 
Sõbranna 15. mai 2017, kl 16.06
Mida arvata inimesest, kes nimetab ennast mu sõbraks , kuid on mul pidevalt turjas - halvustab kõike, mida ma teen või tegemata jätan. Ei meeldi talle mu hobid(lugemine, kinos käimine), ei meeldi mu isikuomadused ( ta leiab et ma olen väga külm ja ükskõikne inimene ) , ei meeldi mu elukorraldus ja igapäevased asjatoimetused (käin tihti vanemaid aitamas). Tegemist on siis meesterahvaga, kes nimetab mind enda sõbrannaks, kuid minu jaoks on see väga segane olukord.Mingit suhet meie vahel pole, lihtsalt tuttavad pigem. Ma ei saa enam aru, mis toimub ? Samas ise helistab ülepäeviti, uurib mis ma teen ja siis algab suur materdamine. Ei tahagi enam suhelda, sest viimati peale kõne lõpetamist nutsin korraliku peatäie , väga kehv tunne oli, et kuidas siis nii võib oma sõbraga käituda. Ise ta muidugi arvab, et on kohutavalt hea nõuandja ja õpetaja, et juhib mind õiget elurada pidi ja et kõik see materdamine on minu hüvanguks. Aga minul on hing nii haige ja valus, kuna sõbralt ootan mina pigem toetust ja mõistmist, mitte sellist mutta trampimist. Kas see on siis sõprus või saan mina kõigest valesti aru (nagu tema mulle pidevalt korrutab) ??
Agne Tamm 15. mai 2017, kl 16.40
Ta tahab sind seksile meelitada! Iseseisvaks tampida! Et sa vaid talle kuuluks! Aga inimestel on ikka tunded ja vanematega oled liiga seotud, pärast, kui sul lapsed on ,oleks see norm, aga praegu on vara kodu mängida, tuleb eralduda vanematest ja pere luua,. Siis külastatate jälle vanemaid ja näitate tittesid, praegu vara!
Agne Tamm 15. mai 2017, kl 17.12
Pane tähele, et mees ise jääb vanematega rohkem seotud ja sina ise heidad lõpuks seda ette talle! Paljud tutvused ja raha tulevad siiski sealt! Vanematelt , suguvõsast!
Agne Tamm 15. mai 2017, kl 17.17
Ta tahab sind saba ja sarvedega endale vaid!
 
Sõbranna 15. mai 2017, kl 17.33
No see tundub küll veider, et oma halvustava suhtumisega loodab siis mind enda poole kuidagi võita või ?
 
Ära usu 15. mai 2017, kl 18.47
Sellistel lähevad varsti käed kah käiku .Pole mõtet suhelda sellistega.
 
lihtne 16. mai 2017, kl 06.53
Miks nutta, kui järgmine kord helistab, ütle otse, et sulle ei meeldi, et ta nii teeb ja kui talle miski ei sobi, siis ärgu enam helistagu. Ja pane toru hargile
 
mina näiteks... 16. mai 2017, kl 15.00
Ei usu, et sellest edaspidi midagi head sulle tulemas on.
 
loodab küll 17. mai 2017, kl 08.14
ja näib, et on juba poolel teel. irw. endal ei tuleks pähegi kellegagi suhelda, kes halvustab. mis sõber see selline on? miks nimetad sõbraks? arene natuke ja vaata ringi , kuidas normaalsed inimesed suhtuvad ja suhtllevad ning kes on sõber ja kes ei ole.
 
Tohhohhh 17. mai 2017, kl 14.21
Ei ole mõtet suhelda inimestega, kes sulle haiget teevad.

Isegi kui talle ei sobi sinu tegemised ei ole tal õigust sind materdada.

Ta ei ole sõber.

Lihtsalt anna talle teada, et sa ei soovi enam temaga suhelda ja punkt.

Kindlasti on sul ka mõni positiivne sõber suhtle nendega või sii loo uusi tutvusi.

Ole tugev ja saada see sõber pikalt.
 
Sõbranna 21. mai 2017, kl 19.53
Nojah, asi ongi sealmaal, et rohkem ta ei helista ja ei ole ka mingi sõber. Isegi Facebookis blokeeris mu ära ...
 
tüüpiline 22. mai 2017, kl 05.47
tüüpiline eesti mees, vingub naise üle ja arvab, et on suur juht ja õpetaja või et nii saab seksi
 
Sapiens 22. mai 2017, kl 14.16
Algataja! Aga miks sa teda üldse sõbraks kutsud?
 
Sõbranna 23. mai 2017, kl 19.24
Miks teda sõbraks kutsun - seepärast, et tema ise väidab, et on minu sõber, tahab aidata ja õpetada mind. Algul jäi mulje, et soovib lausa suhet minuga, siis algas mingi selline jutt, et ah oleme lihtsalt sõbrad, et küll jõuab ka suhteni... Siis algas aga õpetamine ja materdamine, et ma millekski ei kõlba ja saan asjadest valesti aru jne. Ühesõnaga õigem on vist jah pigem nimetada tuttavaks, isegi tüütuks tuttavaks, kes tänaseks päevaks on lausa võõras juba... Millest sellised kannapöörded, aru ma ei saa... Aga seda võin küll öelda, et kui mees hakkab ajama mingit sõbra-teemat, siis on asi hapu ja peagi algab lausa mõnitamine ja tõrjumine, kuni täieliku blokeerimiseni. Sain ikka korduvalt nutta peale tema tänitavaid kõnesid. Ise ka imestan, et lasin sellel juhtuda, ju ikka lootsin, et inimene, kes peaks nagu sõber olema, ei tee ju teisele nimelt haiget ja ei tambi teda mutta. Aga võta näpust ! Tegin nüüd järelduse, et mees ei julgenud ausalt ja viisakalt öelda, et ta ei soovi ei suhet ega sõprust ning alustas sellist mõnitavat suhtlemist, et saaksin ise aru ja tõmbaksin mugavalt uttu... Et tekitada minus süütunnet, et näe milline loll ma olen . ei mõista tema head tahet ja et no siis temal ei jäägi muud üle, kui mitte suhelda enam... Ahh, argpüks mees, muud midagi.... Või saan ikka tõesti mina kõigest valesti aru ? :))
 
Huvitav 25. mai 2017, kl 11.36
Too mõni näide, mille kallal niinimetatud sõber noris.
Maris Kurm 29. mai 2017, kl 11.41
Miks sellisega üldse suhtlesid?
Ole õnnelik, et ta su ära blokeeris. Järelikult oled liiga tugeva iseloomuga ja läks järgmist ohvrit otsima, keda vaimselt maha teha.
 
otse 16. juuni 2017, kl 15.02
No päri sellelt sõbvaenlaselt, et miks tal on vaja, et sina end halvasti tunneksid? Eks ta ise teab kõige paremini, miks.
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 11.33
Hostile takeover. Sul on seljatagust vaja tüdruk. Nagu päriselt, veits hirm hakkas.
 
liza 23. september 2017, kl 02.14
sõb-vaenlane haha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!