Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Keeruline suhe
 
Marita 14. juuni 2017, kl 21.41
Oleme mehega koos olnud peaaegu aasta ning meie suhtes oli küll palju tülisi,milleks enamasti oli pidev õlle joomine, mida ta küll lubas vähendada, aga siiski ei teinud seda. Mees tegi mulle palju romantilisi üllatusi ning nautisime üksteise seltskonda ja veetsime palju aega koos. Ühel õhtul, kui läks töökaaslastega välja ja läks joogiga liiale ei ilmunud ta koju vaid läks maale vanemate juurde ööseks, kuna väidetavalt kartis, et saan pahaseks liigse joomise tõttu. Läksime küll suure tüliga lahku aga suutsime juba paaril möödunud päeval täiesti adekvaatselt sõpradena suhelda. Pidime veel kokku saama, et anda mulle üle asjad, mis veel tema juurde jäid, mida ta lükkas üsna tihti edasi. Väidetavalt ei pidanud ka tal enam minu vastu tundeid olema. Nüüd, kui nädalavahetusel sõbrannaga pidutsemas käisime ütles ta ka mulle pahaselt, et ma vähem jooks ning peale seda ei olnud meie vahel ka enam eriti suurt suhtlemist. Hakkas mind võimalikult palju vältima, kuid hoidis silma peal minu tegemistel sotsiaalmeedias. Nüüd, kui rääkisime, et ma oma asjad kätte saaks lükkab ta samuti seda edasi, eemaldas mind paljudest sotsiaalmeedia kanalitest ning ütles, et võime sõbrad olla, aga tal on vaja natuke aega eemal olla.. Küsimus, kas tal võivad olla endiselt minu vastu tunded, kuid ei taha ega julge seda tunnistada ning võtab võibolla lihtsalt aega mõtlemiseks..?
 
silm 15. juuni 2017, kl 00.06
jahnoh. mingid tunded on tal tõepoolest, aga ainult niipalju, kuipalju piisab tal enda mugavuseks. vaimselt üsna loru tegelane. suuremat arengut ka esialgu ei toimu.
kummaline on veel ka see, et sa igatsed ta järgi. täitsa imelik, aga eks sa ise tead oma elujoont ja selle kulgu.
see asjade-jutt ning lugu nende kättesaamisest on iseloomulik nendele, kes ilmselgelt tahavadki teineteisega jahuda.
perspektiiv puudub teil kahel täielikult, aga võite ju oma naljakaid veidrusi edasi kultiveerida.: )))

keeruline suhe....: )))....seda nimetatakse üldse suhteks?? ; )
 
nina 16. juuni 2017, kl 10.55
Sellel suhtel pole tõesti perspektiivi. Kedagi ei saa muuta ega talle midagi keelata. Ta teab, et see Sulle vastumeelt on ning kui ta seda tähtsaks peaks, oleks ta sellega juba ammu tegelenud või midagi ette võtnud (suhte nimel),kuid ilmselgelt pole tema käitumist vaadates teie suhe tema jaoks prioriteediks! Ausaltöeldes ..pannes ennast selle mehe olukorda, siis ei saagi see midagi meeldivat olla, kui tead, et sind pidevalt tahtakse piirata ning see asjaolu, et ta ei julgenud isegi koju tulla, kartes sattuda Sinu pahameele osaliseks.

Miks olla üldse koos inimestega, kelle käitumine tekitab suuremas osas pahameelt või kurbust? Elu on liiga lühike, et olla valede inimestega ning loota, et nad muutuvad :)
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 11.39
Vaimuvaene fantaasia, et võttis aega mõtlemiseks, mida, teistest naistest? Pfui. Ma soovitan sul mõni suurem sõber kaasa võtta kui asjade järgi lähed. Mhhhmhh.
 
Doctor collins 14. juuli 2017, kl 20.28
Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Riiklik Sihtasutus ostab praegu terve neer. Minu nimi on dr Collins, nefroloog, neeru riiklik haigla. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan sinu vastust…. Parimate soovidega Dr Collins
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!