Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Meeste kohta
 
tahaks teada 17. juuni 2017, kl 19.06
Kas on t6si et mehed vastavad mitte s6nadele, vaid mitte kontakti v6tmisele? Et parem on suhtlemisest hoiduda kui tahad neid reageerima panna, mitte selgitada ja kontakti taotleda? Mis kogemused teil on?
 
Mees 39 17. juuni 2017, kl 19.56
Siin ei olene mis soost on inimene, vaid näitab tema iseloomu omadusi. Minul isiklikult küll suhtlemisega probleeme pole, isegi, kui keegi otsekoheselt sõnadega virutada tahab, ei jookse ega väldi kedagi. Seega on asi pigem konkreetses inimeses. Ise ka selliseid inimesi ei salli, kes kardavad mingit teemat lahata.
soni 18. juuni 2017, kl 08.41
tahaks teada Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui tahad neid reageerima panna

Sa võid ju tahta midaiganes, aga kui see teine ei taha reageerida, siis ta ei reageeri. Ja pole mingit vahet, kas see teine on mees või naine. Äkki see mees on õnnelik, et sa talle enam pinda ei käi? Saabki oma elu rahulikult edasi elada.
 
ehh 18. juuni 2017, kl 15.45
on ju selline teooria et mehed ei reageeri s6nadele, vaid vaikusele (suhtes siis). Olevat mingi erinevus naistega. Kes teab.
 
R 27. juuni 2017, kl 01.19
Ma ei rääkinud peale sellist poole päevast vaikimist 2 nädalat. :D Rohkem seda nippi ei üritatud. Selles mõttes on sul õigus, et reaktsioon järgneb, aga kas ka oodatud.
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 11.05
Mehele meeldib tark naine, tark naine on õigel ajal kuss, õigel ajal häälekas, kui sa tead mis ma mõtlen ;)
 
liza 23. september 2017, kl 02.06
Miks sa ei otsi migi uue ja põneva hobi, longboard, surfamine, mida iganes. Barkuur, breik. Mägironimine. Langevarjuhüpped. Mingi põnev riskiga ja ennast arendav tegevus. Elu täituks vahvate elamustega ja sa ei peaks mingi tüübi pärast muretsema...
 
Muidugi 23. september 2017, kl 22.35
Mehed pole veel maailm, kuula kim wildi ja hakka kõvasti nooremaks kui tegelt oled. Parkuuri vanus minema ja bregi noorusele vastu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!