Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Imelik mure
 
Imelik naine 05. juuli 2017, kl 11.20
Mure nagu polekski, aga...
Mees tüdines meie kooselust ära, läksime lahku. Algul arvasin, et elu on läbi, kes mind ikka enam tahab ja et kas ma oma armastusest üldse üle saan. See viimane on praegugi natuke kahtlane, kuid muus osas...
Uueks probleemiks on meesteuputus. Saan aru, et tutvusportaali tehtud konto toob tutvujaid, aga tuli välja, et ka kõik muud kanalid, kus ma ei tee muud kui olen ja liigutan ka natuke :) Vahel, kui messengeri sisse login, tuleb mitu kirja korraga.
Point selles, et tundeid mul pole, aga huvitavaid kandidaate isegi on. Samas ei saa ju kõigi nendega midagi proovima hakata, sellest tuleks arvatavasti totaalne jama. See pole mu fantaasia, vaid järele proovitud - ükski kohtujatest pole miskipärast pettunud ja on tahtnud uuesti kohtuda, aga minul koguaeg sama, ei huvita piisavalt. Käehoidmisest enamat ei ole tahtnud. Üks erand siiski oli, nii et exi küljes kinni pole, lihtsalt õige objekt puudub.
Imelik ehk, aga ma ei oska sellisest olukorrast kuidagi rõõmu tunda. Kenad sisukad mehed on kõik, kuid neid lihtsalt meelelahutuseks ka tarbida ei soovi, elu on näidanud, et nad kipuvad kuidagi kinni jääma ja pärast solvuma, kuigi kõik on ilusti selgeks räägitud. Mulle üldse ei meeldi inimestele haiget teha ega nendega mängida. Tulemuseks on see, et hoolimata kõiksugu kutsetest igale poole olen endiselt üksi.
Peale suurt armastust endiselt ärajäämanähud või olen lihtsalt kannatamatu?
 
Naine teab 05. juuli 2017, kl 13.47
...mida sa tunned. Olin ise samas olukorras mõned aastad tagasi. Tutvusin tormiliselt netis, kohtusin nendega reaalselt ja ka muidu olin tähelepanu keskpunktis, nagu oleksin mingi mehi ligitõmbavat armujooki joonud. See oli tegelikult jube aeg, sest kuigi mina meeldisin enamusele, siis minu poolt oli totaalne huvi puudus, kuigi netis tundus, et leidsin unistuste mehe. Palju oli solvumist ja isegi siiani vihapidamist, kuigi üritasin viisakalt ära öelda. Oli ka mul paar erandit, aga kuri saatus keeras need tärkavad suhted kihva. Tänaseks olen otsimise ja ootamise lõpetanud ja kuigi seda hullumeelset aega ei kahetse, ei igatse ka tagasi.
Ära pane tähele, varsti tulevad siia solgiga ülevalajad, sest keegi ei usu, et üks mitte enam esimeses nooruses naine võib olla selline meestemagnet.
 
Imelik naine to Naine teab 05. juuli 2017, kl 14.37
Aitäh :) See ülevalamine ei liiguta mind, sest mina ju tean tõde. Ja tore on leida saatusekaaslast. See armujoogi jutt on ka kümnesse - ok, panin paar uut pilti üles, aga tappev see ilu nüüd ka ei ole, ometi kirjutavad: oled ilus, saaks tuttavaks, isegi kaks suhtest vabaks saanud endist tegid ettepaneku uuesti proovida. Ma pole end isegi vallaliseks märkinud :)
Olen kõik lahkuminekuetapid nagu läbi teinud ja ju ta varsti tuleb... Kui ise valmis oled, siis see tavaliselt juhtubki, eelmine kord just nii läks ja leitud õnn ei olnud küll igavene, ent oli siiski suur :)
 
Naine teab 05. juuli 2017, kl 23.08
Tundub, et sellist kummalist kogemust on vist vähestel ja minust ei saanud mitte keegi isegi aru. Ilmselt ka sina veel mitte, kui sul on üldse nii nagu minul oli, sest esialgne rõõm asendus pigem murega. Mingil hetkel muutus see juba ahistavaks, sõbrannad hoidsid minust eemale, mind ei kutsutud enam kusagile, kuna nende meestuttavad asusid mind oma naiste silme all kiimas nägudega kiitma ja minuga flirtima Sellist tähelepanu ei saanud ma isegi noorelt, kuigi põhjust oli siis küllaga. Pikemalt ei tasu isegi kirjutada, aga siiani ei saa ma aru, mis seda nii järsku põhjustas ja mis peamine, ka mina olin sel ajal üksi. Millal ise valmis oled, seda kahjuks vist ise aru ei saagi, seda otsustatakse kuskil kõrgemal pool:)
 
Imelik naine 07. juuli 2017, kl 12.27
Mulle jälle huvilised väidavad, kui ma nendega midagi arendada ei taha, et: sa ei ole ikkagi veel eksmehest üle saanud. No ma mõnel juhul noogutan, et ju vist. Oleks ju ebaviisakas seletada, et üks mees tekitas ka peale suhte lõppu sellist tõmmet et anna olla, lihtsalt sinu suhtes ei tunne seda... Mõni nimetab pipardajaks ja mõni arvab, et ainult seks oleks ka tore ju. Aga mulle see ei sobi.
Lootus jääb, et neid tõmbega versioone leidub veel ja patt on vist ikka kurta, et valikut pakutakse ;)
 
Naine teab 07. juuli 2017, kl 14.32
Patt on kurta tõesti:) Tegelikult on tore leida saatusekaaslane, kuigi sa oled selle imeliku probleemi alguses alles, minul aga juba minevik, nii et saan adekvaatsemalt asja analüüsida. Muidugi ei pruugi sul see nii hulluks minna kui mul läks. Me kõik ju tahame olla tahetud, imetletud, kiidetud, komplimente lendaks nagu ei iial varem ja seda kõike siis, kui ise arvad, et rong on ammu läinud. See kõik oli aga üle võlli. Valik oli nii suur, igas vanuses (nooruses) mehed, enamasti edukad, vaesed ei julgenud ilmselt nii "vinge" naise poole vaadatagi:) Aga ma ei tahtnud neist kedagi, olin üksi ja kurb. Mõtlesin tookord, et mis saab olla lihtsam kui sulgeda tutvumisportaalis konto, aga siis kandus kogu "tants ja tagaajamine" reaalsesse ellu. Täna ma just mõtlesin, et äkki oli vale olla aus enda ja meeste suhtes, oleksin pidanud kõik ära proovima, äkki oleks selle valiku seest siiski keegi olnud, keda kohe ei märganud. Aga need on vaid oleksid. Eks ta ole nagu poes, kui on valik liiga suur, siis ei suudagi otsustada ja lahkud hoopis tühjade käte ja tüdimusega.
Mõtlen ikka, miks see tekkis, kui peeglisse vaadata, siis miks mitte, kuigi jalustrabav iludus pole ma ammugi mitte, aga ma olin samasugune ju ka enne seda perioodi ja ka praegu. Kõik soovid pidid täituma, äkki ma soovisin õigel ajahetkel natuke valesti? Loen siin, mis kõike armumaagiat ja nippe naised ei tee, aga mina tegin lõpuks vastupidi, palusin abi, et sellest õudusest vabaneksin, sest sellega kaasnesid nii suured probleemid, kohati ka tragikoomilisi olukordi, mida ei usuks, kui keegi mulle sama räägiks. Õnneks on see minevik, sest kui sellise hullumeelse tahetavuse juures ma õigega kokku ei saanud, siis järelikult oli see mõttetu. Tunned, et see on imelik, aga võib olla selle pärast, et see tekkis nii järsku, nagu minulgi, kuigi tähelepanu puudust pole ma kunagi tundnud. Tahaksin teada, millega sul see lõppeb ja minult tagantjärgi tarkusest soovitus, ole ettevaatlik, aga naudi täiega, mis iganes põhjusel see su ellu saadeti ! :)
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 10.59
Häda ja viletsus. Nii diip, et oleks peaaegu ise kivialla pugenud. Hormoonid paigast, sõltuvuses ja kiimas. Sul on lõbupoissi vaja, süümepiinadeta ja avaliku hukkamiseta nu*** teha, ma annaks sulle numbri aga ;) hoian endale.
 
Imelik naine opakale 08. juuli 2017, kl 23.29
Räägid talle päikesest ja tema räägib kuust, see oli nüüd diip tõesti :)
 
Mis selle jutu mõte on? 09. juuli 2017, kl 10.49
Et ei tea isegi mida tahan, midagi vist tahan ja niisama tahetud olla ka ei taha?
 
kuidas? 09. juuli 2017, kl 11.48
Jutu mõte on see, et tahetakse vastastikuseid tundeid, mitte igasuguguseid riistapakkujaid.
 
Doctor collins 14. juuli 2017, kl 20.26
Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Riiklik Sihtasutus ostab praegu terve neer. Minu nimi on dr Collins, nefroloog, neeru riiklik haigla. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan sinu vastust…. Parimate soovidega Dr Collins
 
liza 23. september 2017, kl 01.51
üks huvitav aspekt millele vaadata oleks, kas sa kujutad ette, et sa selle tüübi najal ka siis kõõlud, kui viimane kuu rasedus hinge matab, korralikult keerata ei saa, kas ta su siis ka välja kannatab kui sul ikka kuu agega magamatusest närv mus on jne. jne. Noh ja siis sünnib pisike, ütleme ja su kogu aeg läheb lapse alla ja te ei käi enam baaris ja kinos. Ta käib üksi siis või istub kodus ka. Et tüüp siis ei teata, et kuule mul üks huvitav pool aastat kestev välisreis ees või, kuule sa oled pisut paksuvõitu, tutvumiskuulutusel küll nii ei olnud, ja teeb minekut vms. Norskajatega ei ole ka mõtet asju ajada, siis peab klappidega magama vms vms.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!