Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mida teha kui olen rase ja mees ei ole lapseks valmis.
 
Anonüümne 07. juuli 2017, kl 15.48
Mida teha? Ma olen esmakordselt rase ja sünnitan juba kuu aja pärast, aga mees last veel ei taha.
 
NõutuNeiu 07. juuli 2017, kl 15.54
Mida teha kui olen lapseootel aga mees ei taha minuga seksida enam.. Ainuke mis talle huvi veel pakub on suuseks. Ta mulle ise ka öelnud et meie vahel ei ole enam sellist tõmmet sest ma olen rase ja ta pole lapseks valmis. Äkki oskate mingeid nippe soovitada.
Agne Tamm 07. juuli 2017, kl 16.06
Ise tegid, ise sünnita, ise kasvata!
 
Ceb 08. juuli 2017, kl 08.02
Huvitav mees, aga eks selliseid on. Avastab 8. kuul, et tema pole valmis...?
 
neiule 08. juuli 2017, kl 09.42
Kuu aega enne sünnitust vist polegi mõistlik enam seksida.
Mõtle oma lapsele. Mehe vahetad välja hiljem.Milleks sellise pärast oma pead vaevata.
 
Opak 08. juuli 2017, kl 10.18
Õige õige, mis sa lauajalaga ikka vaidled, paistad loll nii veel. Selg sirgu poes kurki küllaga.
 
Doctor collins 14. juuli 2017, kl 20.32
Kas te vajate kiiret laenu täna? Kui jah, võtke täna meiega ühendust: johnsonyeman022@gmail.com. See ettevõte on dünaamiline ja usaldusväärne laenuvõtmisettevõte ning alati on meie prioriteediks alati alati võimalus lõpetada oma probleemid. Võtke täna meiega ühendust ja ärge muretsege enam.

Parimate soovidega
Härra Johnson
 
aga hoopis hullem 20. juuli 2017, kl 06.39
Kas see oleks parem, kui ise avastad, et pole emaks olemiseks valmis ja seda alles 8. ndal kuul. Mehed tulevad ja lähevad. Mis neist ikka taga nutta.
 
isekus 20. juuli 2017, kl 09.59
kõige hullem on see, kui lapsele polegi vanemaid, kes teda tahavad...
Agne Tamm 20. juuli 2017, kl 12.15
Minule üteldi, et rase naine peabki mehe riista koguaeg suhu võtma! Kui ta tahab meest kodus hoida! Aga mina seda ei arva, mees peab talitsema end!
 
isekusele 21. juuli 2017, kl 19.54
Kahju jah sellistest lastest ja mille pärast nad sellise elukarma ära on teeninud. Õnneks on selliste laste isadel võimalus kiirelt asendusema leida. Eriti, kui nad veel väga kenakesed on ja naiste järjekord ukse taga.Mida muud, kui ainult valida.
 
soh 21. juuli 2017, kl 21.57
Neiul on mure, et mees ei hooli ja laps võib jääda isata, aga siin soovitatakse asendusema.
Vanasti vaadati vallasemale kõõrdi, aga tänapäeval on täiesti normaalne üksinda last kasvatada. Kui oma rasedat naist nii vastikult kohtleb, siis milleks sellist üldse kinni hoida.
Loodetavasti oled tulevikus nutikam, leiad hoolivama mehe. Praegu tuleb aga lapsele mõelda.
 
neiu Tamm 22. juuli 2017, kl 16.19
Millest jutt?
 
Liisa 22. juuli 2017, kl 17.59
Minu eks ütles, et sina sünnitasid,, järelikult sinu laps ja nii jäigi. Mind kasvatati õnneks nii, et normaalne naine teeb ja saab nii mitu last, kui on võimeline üksi üles kasvatama. Karm aga tõsi.
 
Liisale 22. juuli 2017, kl 19.19
üldselt normaalne naine oskab valida normaalse mehe, kellega abiellub ja kellest sünnitab, mitte ei klammerdu esimese muna külge ja ei rasestu upsmeetudil, lootes meeleheitlikult nii lollil moel meest enda külge siduda.
selliste hullude klammerduvate naiste ja vastutustundetute joobarite lastest on väga kahju. miks sigivad inimesed, kes pole veel täiskasvanuks saanud, ei saa aru.
 
Anni. 22. juuli 2017, kl 20.20
Liisat on õigesti kasvatatud, sest elus võib ette tulla kõige mustemaid stsenaariume ja siis saab loota ainult iseendale. Klammerdumisest pole siin ju juttugi. Jääb üle vaid kadestada neid, kel on õnn leida esimese hoobiga kaaslane kogu eluks. Armastus on on sel juhul pigem segav asjaolu, sest see kurinahk pimestab ja ei lase ette näha inimese muutumist poole sajandi vältel.
 
annile 22. juuli 2017, kl 22.15
esimese hoobiga ei peagi kedagi leidma oma lapse isaks.
see esimese hoobi värk on mingi haige kristliku jama uinamuina.
inimene võiks enne elada ja ennast ja vastassugu tundma õppida, mitte hakata varases nooruses kohe kedagi otsima, kellega sigida.
 
Esopus Spitzenburg 23. juuli 2017, kl 09.54
Me ei tea, mitmes hoop see teemaalgatajale on, kaua mehega eelnevalt koos olnud jne.
Ega siin muud soovitust polegi, kui et pead aga edasi elama, sünnitust ja lapsesaamist enam vältida pole võimalik. Ainuke soovitus on ehk see, et ära kibestu ja anna mehele aega. Mõnikord meestel on see isaksaamine väga vaevaline ja pikk protses. Isegi kui te lahku lähete, ära keela lapsega suhtlemast. Ma tean päris mitut lugu, kus lõpuks on kõik hästi läinud.
 
Anni. 23. juuli 2017, kl 10.38
Mööda võib oma valikuga panna nii esimesel hoobil kui ka jumal teab mitmendal-mitmekümnendal, sest ma ju ütlesin, armastus pimestab ja nägijaks saades need nähtamatud küljed esile tulevadki. Kristlik uinamuina on pigem 'kuni surm neid lahutab', 'nii heas kui halvas'. Pole midagi jubedamat sellest kiriklikust eneseneedusest ja pealesunnitud kannatamisest. Samas tean samuti mitmeid juhtumeid, kus verinoor isa pani enne lapse ilmale tulekut kõigi nelja tuule poole, aga aasta pärast oli tagasi ja elavad tänaseni õnnelikult koos. Neid juhuseid oleks vb isegi rohkem, kui naised andestaksid ja ei keelaks ka eksinud isal lapsega kohtuda. Kui aga kogu lugu oligi vale ja viga, siis pole viga laps, kes siia ilma sünnib.
 
Mõistlik 23. juuli 2017, kl 18.01
Liisale, kust sa selle joobari välja lugesid? Kujutad asju oma väikeses ülbes peakeses ette ja siis kukud tühja targutama?

Teemaalgatajale rahulikku meelt. Keskendu lapsele ja tee kõik selleks, et sul peale sünnitust lihtsam oleks. Seda lapse tahtmist, mitte tahtmist ei tea keegi ette tegelikult. Mõnikord on isegi ema enne sünnitust segaduses ja paanikas, et ta ei taha lapsi, pärast on armastust täis ja hoiab neid nagu kuldmune :) Meestega võib sama juhtuda. Jätaks mehe täitsa rahule ja püüaks kohe hästi rahulik olla. On elus selline periood ja see tuleb rahulkult üle elada. Paljudel paaridel on väikeste laste ajal suhtes tõsine kriis. Kui peaks tulema lahkuminek, siis tuleb nii kui nii, oleks tulnud ilma lapsetagi. Ette ära muretse. Kui sa teise kommi ise kirjutasid, siis sellisele mehele ütleks, et minu vajadused tahavad samamoodi rahuldamist saada ja kui seda ei toimu, siis vaadaku ise, kuidas hakkama saab. Kerget sünnitust ja palju armastust Sulle ja Su lapsele!
 
nn mõistlikule 23. juuli 2017, kl 18.12
see sinu lause - Seda lapse tahtmist, mitte tahtmist ei tea keegi ette tegelikult - annulleerib su võetud nime mõiste.
kui sinu tutvuskonnast keegi ei tea, kas tahab või ei taha, aga sigib ikka, siis on hull lugu küll. kari psühhe koos ohtralt sigimas ja siis näpp suus põnevil arutlemas, et kas ikka tahan või ei taha
seda titte tegelt.
no irrw
 
Ülbikule 23. juuli 2017, kl 18.53
Kas näed vahet
Titt vs laps?
Sigimine vs lapse saamine?
Kari psühhe vs inimesed?
 
18.53-le 23. juuli 2017, kl 20.01
mina näen, sina mitte.
maailm oleks parem paik, kui sinusugused möliseks ja õigustaks oma halbu tegusid vähem ja selle netis mölisemise asemel vaataks enda sisse ning steriliseeriks end lõpuks ometi ära. sest see, mis su seest vastu vaatab, pole midagi sellist, mida tasuks paljundada..
 
Olen meesterahvas. 24. juuli 2017, kl 19.42
Mulle kunagi üks vanem inimene ütles sedapsi: "Kaua sa ootad, tee ükskord laps ära juba. Oled juba kolmekümnendates"
Mina vastu: "Teeks kui leiaks selle "õige", kellega teha. Ei taha iga suvalisega neid lapsi kah treida. Eesti isegi neid üksikvanemaid täis"
Tema vastu "Ah vahet pole, kui lahku lähete, peaasi, et lapsed olemas, tulevikus keegi, kes aitab"
No anna mõistust...teha lapsi pelgalt sellepärast, et ühiskond vildakalt ei vaataks, kui imelikku ja egoistlikult ainult enesele mõeldes. Mina nii ei suuda mõelda. Laps peab olema ikka soovitud siia ilma tulema kahe inimese poolt, mitte pelgalt sellepärast, et teistele midagi näidata/tõestada.
 
liza 23. september 2017, kl 01.22
Kift kuulda, et jälle sünnib üks. Kuidas sul nüüd pisikesega läheb, kirjuta. Kas kõik korras? Võta ühendust info a t visualiza.nl kui vaja pisikesele riideid. Siin on mingeid varusid varasemast jäänud. päikest!
 
oh sind küll 30. jaanuar 2018, kl 15.02
Anonüümne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida teha? Ma olen esmakordselt rase ja sünnitan j
> uba kuu aja pärast, aga mees last veel ei taha.
Mis kuradi mehe --sina leidsid ,,
KES kardab last ..või lapsi,,,,Teha lapsi oskab
aga kardab suureks kasvatada
 
Eelmisele 30. jaanuar 2018, kl 18.13
Milleks sa lammas vanu teemasid tõstad?
 
mina teeks 30. jaanuar 2018, kl 19.53
Abort kindlasti.
 
ema ja isa ootavad sind 31. jaanuar 2018, kl 17.32
Anonüümne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida teha? Ma olen esmakordselt rase ja sünnitan j
> uba kuu aja pärast, aga mees last veel ei taha.
Mine vanemate juurde ---kui lugu on kodus nii halb..
Järsku peale sünnitust ---tuleb mees ja isa ,,
Roosikibuga ka sind vaatama ,,,meil see nii oligi
 
EI TEEKS ENAM MIDAGI 31. jaanuar 2018, kl 17.33
mina teeks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Abort kindlasti.
MIS abort ::::LUGESID ..VÕI EI LUGENUD
SÜNNITAMIS AEG ON 1. KUU PÄRAST
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!