Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Külm ja kole maa!
Agne Tamm 24. detsember 2017, kl 18.55
Kui meie korterid pole soojad ja majad soojapidavad, ärge lootkegii ühtegi last! Eesti on külm ja kole maa! Metsad-rabad iluks , aga kauaks sedagi! Külm ja vastik maa! Inimene võiks käia paljajalu lumel kui pärast kodus soe oleks! Rõskus! Brr!
 
tont 24. detsember 2017, kl 19.58
kallis Agne!
joo kuuma hõõgveini, prae endale üks pikk jupp verivorsti(kasuta sihipäraselt!) ja tunned, et hakkab soe ja elu on lill.
 
to autor 24. detsember 2017, kl 20.06
mis diagnoos sulle pandud on arstide poolt?
Agne Tamm 24. detsember 2017, kl 20.21
Hõõgveini peaks jah jooma! Pole ammu joonud! Jõin Värskat ja porgandi mahla! Apelsine -mandariine!
Helve Tamm 25. detsember 2017, kl 18.06
Táiega nòus, kùlm ja hall ja vihmane maa. Kui paljud vanurid kannatavad igasugu luuvalude káes, mina ka ùks neist. Páikest nii váhe, D vitamiini puudus enamusel, depressioon juba lastel. Lòunamaal on soe, rahvas ròòmus ja muret váhem. Ilm on kòle ja selleks ka ise kogu aeg tigedad, saaks teisele ainult sitasti náhvata!
 
agnetammel 25. detsember 2017, kl 18.11
jälle aeg haloperidoolisüsti saada
 
mis mõte 25. detsember 2017, kl 20.49
Mis mõte on kurta ilma üle kui nagunii ei ole meie võimuses seda muuta? Või on kõik muud asjad juba ära kirutud, ainult ilmateema veel jäänud. Tont on sulle head nõu andnud. Tõesti, joo hõõgveini ja söö verivorsti. Kui Eestis on külm ja kole, siis miks sa ikka veel siin oled. Mine siis sinna, kus on soe ja ilus. Kindlasti on seal ka pudrumäed ja piimajõed. Eks ikka on seal parem kus meid ei ole.
 
soovitus vingujatele 25. detsember 2017, kl 22.10
Eks kolige siis soojale maale, kus on soojad korterid ja igasugused "meeldivad" elukad, näiteks maod, igat sorti mürgised putukad jne.
Agne Tamm 26. detsember 2017, kl 02.47
Snake Dance you tubest
 
pole uudis 26. detsember 2017, kl 21.37
Mis siin imestada? Vingumine,kadedus ja õelus on kõikjal,paljud selleta elada ei saa.
 
mulle sinu probleemid.. 26. detsember 2017, kl 22.19
ma keerasin oma vanad radikad 2 milli täielikust kinniolemisest puudu, et pääseda põrgukuumusest, mille meie korteriühistu jobud küttesüsteemi taatlemisega (protseduur oli kolekallis, muideks) vussi keerasid.
seega meie korteris on juba mitu aastat põrgukuumus ja alumistel on näod külmast sinised. seega keeratakse pidevalt kuuma juurde, mis mul siis üle jäi, kui oma radikad ära tappa.
maksan mittemillegi eest, sest et mitte surnuks keeda, keerasin radikad praktiliselt nulli.
vanad radikad, praktiliselt ennesõjaaegsed malmikad, vaevalt et neid lahtikeerates vesi neis uuesti laialt vulisema hakkaks.
 
btw 26. detsember 2017, kl 22.24
külmal ja külmal on vahe, oleneb inimesest.
mulle meeldib, kui korteris on ca 21-22 kraadi, mõni hull tahab, et oleks 29 kraadi.
no mul oligi enne radikate kinnikruttimist kodus pidevalt 29 kraadi kuuma, ei olnud võimalik riietega toas ringi käia, polnud võimalik külalisi võõrustada, sest aluspesus ju naljalt taha külas olla, kuid meie külalised oleks üleriietes lihtsalt ära küpsenud. sõbrantsidele andsingi oma kimonod selga, võtsid oma teksad ja kampsikud seljast, sest muidu higi voolas nagu künnihobustel
Agne Tamm 27. detsember 2017, kl 11.07
Vat mina tahangi et toad oleks soojad ja siis käia paljajalu lumel! Siis on hea Eestimaa tagasihoidlikku ilu nautida! Karget ilu! Aga kui toad ka külmad, siis tundub kõik vastik ja kole!
 
G 29. detsember 2017, kl 18.39
Pole aasta otsa soojale maale saanud, aga tunded reisidest on meeles: tagasi tulles on nii hea meel 4 aastaaja üle, rohelise rohu, muutliku ilma üle. Sealne lõõskav päike, kuivanud maa ja poolsurnud kollaseks tõmbunud taimed, mis ilma niisutussüsteemita ära sureksid. Seal käia on tore, aga elada seal küll ei taha. Kesk- ja Põhja-Itaalia ehk veel. Lisaks saad kodus eesti keeli asju ajada, ei pea mingit itaalia-hispaania-inglise segu peas väänama. Aga ma enne ka kohaliku ilma üle kurtnud, lihtsalt ei teadnud võrrelda.
Mina olen õnnelik, et õues on plussis, sest praegugi on koju tulles toas +11, mille peal kütma hakkan. Varsti on 19-20 ja juba täitsa mõnus olemine.
Ma kardan, et ju see kõik ikka suhtumises kinni on, kas tahetakse näha plusse või miinuseid. Mina tahan plusse näha ja otsin neid ka kõige s... olukordades. Sest ALATI on plusse :)
 
G veel 29. detsember 2017, kl 18.49
Vahemeremaades on suvel soe küll, aga korterid on ju soojustamata, põrandad kivi või marmor, sest puit on kallis. Läbi maja korterites elad pidevas tuuletõmbes, eriti veel mere ääres elades. Ja rõske on ka. Seal tekkis küll igatsus fliiside, paksude sokkide ja kamina järele. Eestis vähemalt tead, et võib külm hakata ja oled igapidi varustatud :)
 
G'le 29. detsember 2017, kl 21.39
See on sinu vaatenurk, oled laiemalt käinud näinud ja olnud. Selline rääbis aga kes teema algatas pole käinud kusagil ega saavutanud midagi peale vingumise meistriklassi. Tema nõuab tahab ja on ning olgu mees kes selle kõik sülle kätte toob. Muig. Pole seni seda meest näha olnud ei tule teda ka kusagilt, isegi välismaalt mitte. Võibolla mõni hästi uudishimulik korra tuleb uudistama, et kas selline naine päriselt ka on olemas või trollib mõni elu eest, et foorumile hinge sisse saada.
Ahjaa, 1tuttav sakslane korra nentis, et temal ei tee mingit vahet kui tuleb eestisse jaanuaris või juulis=koguaeg on umbes 10 kraadi ja vilu tuul. A ta on alati täis ka muidgi.
 
G 30. detsember 2017, kl 08.44
See käimine oli viimased 5 a, enne seda nii kaugele ei olnud saanud.
Loomulikult on lubatud vahel lömmis olla, kurb või vihane, natuke võib ju vinguda ka, aga sel ei tohi lasta iseloomujooneks saada. Vinguda võiks naljaga pooleks, no kas keegi tõesti tahab olla selline tõsimeeli kõige kallal vinguv mutt enda ja teiste silmis? Või mees?
Mina usun mõtete jõusse, elus olen soovinud ja saanud. Seega sõna võib täide minna, nii hea kui ka halb. Siis oleks ju kavalam ikkagi alati positiivselt mõelda.
 
solio 30. detsember 2017, kl 09.18
Agne Tamm ongi üks nendest trollidest kes ainult vingub, halab ja süüdistab teda ravivat psühhiaatrit. Tema pikim reis on olnud metsast Raplasse vist ja tagasi oma onni.
Agne Tamm 31. detsember 2017, kl 00.13
Teate, mina käisin juba nõuka-ajal Musta mere ääres sanatooriumis, mitu korda, ja matkamas ka, loomulikult seal- kandis! Kelleks te mind peate!!???
Agne Tamm 31. detsember 2017, kl 00.16
Üksi käisin Inglismaal! Ja muidugi Soomes mitu korda! Kelleks te mind peate??? Või laimate sihilikult!??
Agne Tamm 31. detsember 2017, kl 00.42
Üksi käies tuleb ikka keegi vastu, ega päris nii pole käinud, üksi, et ööbimiskohta otsida vaja ,noh uisapäisa pole käinud! Välja -arvatud Soome muidugi! Soome minnes saab laevaga tagasi! Kunagi tundus Tallinn suure linnana maatüdrukule!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!