Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lõpuks leidsin sind
 
Kibuvits 11. märts 2018, kl 10.29
Deitimisest. Olles juba aastakese ringi vaadanud ja sadu pakkumisi saanud, tutvumisportaalid läbi kamminud - paar meeldiva välimusega meest mitmesajast, heal juhul. Lootus sureb viimasena, aga sellest polnud enam palju puudu.
Korraga, siin ta oli, ülimalt sümpaatne, kena. Hakkasime suhtlema, ta oli ka väga huvitatud, mõned ebakõlad, aga ikkagi, nii ilus ju, äkki tekib see tõmme ka lõpuks. Saime kokku, oli tõmme ka, aga mees nii vale kui vale. OK, mitte üleni vale, aga põhimõtted ei klapi, huumorimeel on väga erinev. Võimalik, et teine mulje oleks tapnud esmamulje, aga ma ei usu sellist asja. Tema oli väga huvitatud, kuid ma ei näinud mõtet alustada midagi, mis ei kesta, tunnen ju ennast.
Mina pettunud, mees solvunud. Vaatan tema nunnut pilti: milline raiskamine, kuid tuleb teistele jätta.
Olen valiv, aga teisiti ei saa ju: 3 in 1 sobivust on vaja - hing, vaim ja keha. Kaldun arvama, et paljud lepivad vähemaga...
 
Alu 11. märts 2018, kl 12.46
Ole optimistlikum. Pole olemas meest, kelle juures õige naine pirtsutamist ei leiaks. Sina ju oled õige naine ja mitte see, kes vähemaga lepib:)
 
Kibuvits 11. märts 2018, kl 13.43
Füüsiline tõmme on asi, millega ei saa ma midagi teha, see kas on või seda pole. Aga seda on nii harva noh. Ja ma ei suuda katsuda meest, kelle suunas füüsiline tõmme puudub. Need vahepealsed deidid on täiesti toredad inimesed olnud, aga puudus füüsiline, seekord oli kauaoodatud tõmme, ent puudus vaimne, hingelise kohta ei saa 100% väita, et null, midagi temas oli, aga selliste maalimavaateliste erinevuste juures pikka pidu ei oleks. Raiskaksin lihtsalt mõlema aega. Ma ei saa ju öelda: ärme räägi midagi, las ma vaatan sind :)
mansion ghost 11. märts 2018, kl 13.57
Oh okasroosike, sinu jaoks unustati prints lihtsalt tegemata. Polegiii seda meest, lepi sellega.
 
Jõrm Tuulik 11. märts 2018, kl 14.15
saan ma õieti aru et loodad leida endale "kolm ühes meest" kes nõustub kõigega mida sina arvad ja ütled nagu John filmist "Siin me oleme " , näeb välja nagu Brad Pitt ja kepib sind nagu Ron Jeremy? A mis sul endal on ka sama võimsad väärtused vastu panna või?

Nali naljaks aga.... Tundub et tädi mitte ei otsi omale meest vaid teist iseennast!? Küll ei sobi huumor, maailmavaated ja mida kõike.
Karl Kindermacher 11. märts 2018, kl 15.50
 
Kibuvits 11. märts 2018, kl 17.14
On jah võrdsed väärtused vastu panna ja päris palju pakkuda :) Minuga on seni rahul oldud. Ma ei nõua midagi üleloomulikku, ka mitte suurt rahakotti, võiks olla ilus ja hea ja sarnase huumorimeelega. Ongi päris kenasti läinud, kui seda keemiat kuskilt purgist annaks lisada.
mansion ghost 11. märts 2018, kl 17.23
 
Kibuvits 11. märts 2018, kl 17.30
Sõna võiksid võtta ainult need mehed, kel kodus inetu naine suurepäraste sisemiste väärtustega :)) Kahtlemata saab aja jooksul inimesi armastama hakata, aga kui esimestel kohtumistel seda sädet ei teki või pead oma nalju tõlkima, või on ISIS-e pooldaja (väike liialdus), siis lihtsalt ei jõua edasiste arenguteni.
Ega ma tõsimeeli kurdagi, eks tulevad järgmised, lihtsalt nii kena vale mees oli :)
 
john snow 11. märts 2018, kl 17.51
Ühe kohtumise järel ei saagi inimesest aimu. Tegid rutakaid järeldusi vb.
 
Alu 11. märts 2018, kl 21.34
Kibuvits Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> On jah võrdsed väärtused vastu panna ja päris palj
> u pakkuda :) Minuga on seni rahul oldud. Ma ei nõu
> a midagi üleloomulikku, ka mitte suurt rahakotti,
> võiks olla ilus ja hea ja sarnase huumorimeelega.
> Ongi päris kenasti läinud, kui seda keemiat kuskil
> t purgist annaks lisada.

Kuidas see võimalik on, et naine, kellega on seni rahul oldud, otsib jälle järgmist meest?!
mansion ghost 11. märts 2018, kl 21.58
Ära parem küsi ;D)
 
Kibuvits to Alu 11. märts 2018, kl 22.25
Sest et ma olen need asjad ära lõpetanud, kui teine pool on hakanud ikkagi tõsisemat suhet tahtma, ehkki oli kokkulepe asju vabalt võtta. Mina olen alati otse ja ausalt öelnud, et seda õiget tunnet pole, lihtsalt tore on koos, kui on, aga mehed kipuvad oma tõsisemaid plaane varjama ja on pärast pettunud. Sellist imelikku elu elan oma natuke katkise südamega. Aga muus osas on lõbus.
 
Alu 11. märts 2018, kl 23.35
Aga head lõbutsemist proua, kuniks välja mõtlete, mida meestega koos üldse soovite. Teemaalgatus näib olevat suhte otsinguil, mehed on sellega rahul ja kui asi tõsisemaks muutub, hyppate alt ära, omasõnul lõpetate algatuse.
Pealegi, vaimu teises otsivad vaimud ja mitte enam noored naised:)
mansion ghost 11. märts 2018, kl 23.48
alu, teema on sellesama analoog, ainult veidi teises noodis http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?15,143...
 
Alu 12. märts 2018, kl 00.00
Jah, pole võimatu, et üksjasama proua otsi siin mehi või vaime ja ära saavad proovitud kõik noodid. Lõpusalm tuleb juba rosinates või jumal teab milles, mida igasugune lennuhirmu puudumine aga võimaldab:)
 
Arvaja77 12. märts 2018, kl 00.49
Tundub sama pada.
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?23,14341815
 
Kibuvits 12. märts 2018, kl 12.36
Pahasid poisse pole kunagi otsinud ja mu sõbrapäev oli täiesti õnnelik, naistepäev tore.
Minu teema on minu teema. Lihtsalt ajutine hala, eks ma ju ka lootsin, et äkki seekord.... :)
 
Alu 12. märts 2018, kl 13.16
Kibuvits Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pahasid poisse pole kunagi otsinud ja mu sõbrapäev
> oli täiesti õnnelik, naistepäev tore.
> Minu te
> ema on minu teema. Lihtsalt ajutine hala, eks ma j
> u ka lootsin, et äkki seekord.... :)

Peale kõike seda õnne ja toredust loodad leida siit siis mida?! Kedagi, kellele järjekordne tyhi lootus anda või? Mine tea, äkki aitab selline tegevus tõesti ära elada ja tekitab enesetunde, et ollakse tahetud:)
 
Kibuvits 12. märts 2018, kl 13.55
Deitimisel pole ju mingeid garantiisid kummalgi pool. Olen pigem see kiire lõpu pooldaja kui venitaja ja ärakasutaja. Hulga humaansem ju?
 
Alu 12. märts 2018, kl 15.54
Ehk siis oled kiire allaandja maratonil ja pmst rohkem kui spurdiks tossu ei jagu. Palju säravaid ja võidulootusrikkaid starte siis!:)
Mulle, erinevalt paljudest vist, on ylimalt kahju loobuda poole jooksu pealt. Väärt kaaslased sel teel on lõppu jõudmisel suureks abiks. Ja neid on vähestel. Vaid neil, kes näevad asja suuremas plaanis, kui argielu väiksed tagasilöögid.
 
Kibuvits 12. märts 2018, kl 18.34
Oleksin oma mehega kokku jääda tahtnud, aga nii ei läinud. Nautisin vahepeal vabadust, teostasin edukalt oma muid unistusi, nüüd tasapisi hakkab hing jälle teist inimest käekõrvale tahtma. Kas päris sellist vastastikust äratundmist ja armastust leiab, aga midagi ma ikka loodan.
See kõige ilusam mees oleks võinud olla mulle sobiv ka muus, aga ei olnud, no tõesti ei olnud, detailid las jäävad.
 
Alu 12. märts 2018, kl 20.08
Kibuvits Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oleksin oma mehega kokku jääda tahtnud, aga nii ei
> läinud. Nautisin vahepeal vabadust, teostasin edu
> kalt oma muid unistusi, nüüd tasapisi hakkab hing
> jälle teist inimest käekõrvale tahtma. Kas päris s
> ellist vastastikust äratundmist ja armastust leiab
> , aga midagi ma ikka loodan.
> See kõige ilusam m
> ees oleks võinud olla mulle sobiv ka muus, aga ei
> olnud, no tõesti ei olnud, detailid las jäävad.

Kõlab kyll nagu, et noo, võtke järjekorda, vaatame mis mehed olete ja kas yldse sobite edukalt täitunud unistuste keskele:)
Umbes samamoodi praalivad mingid väikeettevõtjad oma tsunfti arendamisega, et oleks kyll tahtnud suuremat aga viisin väiksema börsile ja nüüd tahaks laieneda, kas keegi tahaks tulla seda tegema aitäh eest:)
 
kõik on liba 14. märts 2018, kl 10.33
 
Marju 14. märts 2018, kl 21.10
Imetlen, et kohe ühe kohtinguga kõik olulised eluväärtused selgeks said WOW... õpeta teistele ka, kuidas see käib?
 
Kibuvits 14. märts 2018, kl 23.28
Vaist...Kogemus. Palju inimesi näinud. Kõik deidid n-ö edukad, kõik käituvad väga ühtmoodi. Mispärast meeldin alati, aga see pole tähtis, mõnusaks segaseks läheb asi alles siis, kui endas mingi huvi tekib. Seda ootan, elu on näidanud, et vahel juhtub ka niipidi.
 
Alu 15. märts 2018, kl 13.19
Tekib küsimus, et kas inimesel on mingi enesehinnangu probleem, kui nii on ennast upitada vaja?
 
Kibuvits 15. märts 2018, kl 18.27
Khm... Info on täiesti objektiivne ja pealegi anonüümne, upitamine on subjektiivne ja vaataja silmades, nagu ka meeste positiivsed hinnangud. Mina ei arva, et olen kõige kaunim, parem, targem, kaugeltki mitte. Olen lihtsalt iseenda parim versioon, enamaltjaolt :)
 
Alu 15. märts 2018, kl 18.57
Ahaa. Kohe nii hea. Aga kuidas fertiilsusega lood on, kui meeldimine väga tõsiseks kisub, siis las parem teised naised synnitavad, maailm niigi ylerahvastatud?
 
Kibuvits 16. märts 2018, kl 00.10
Pole ise küll sellist naist näinud, kes esimesel, teisel või kolmandal deidil on sünnitama hakanud... Lastesaamise teema käib ikka pikema suhte juurde. Minu teema räägib õige objekti leidmisest. Esialgu on tähtsad pigem kõrge libiido ja potents.
Saan aru küll, Alu, et sa üritad meeleheitlikult mingit nõrka kohta leida, see sul ju nagu kaubamärk :) Kuigi paistab, et aeg on isegi sind kuidagi leebemaks muutnud.
Kui pole paks, siis äkki on vana; kui pole kole, siis äkki on viljatu; kui on ilus, loodetavasti on frigiidne :) Aga millestki peab kinni saama. Päris naljakas järjekindlus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!