Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Sooviks nõu
 
123naksitrall 28. oktoober 2018, kl 10.57
Tervist, küsimus suurele ringile. Hetkel teenin kaitseväes, ning kodus on rasked ajad. Kas kaitseväest saab ära kui rääkida seal raskustest kodus, et oleks vaja toetada isa rahaliselt ja olla toeks talle?
 
Mari 28. oktoober 2018, kl 12.20
Võiks siis ehk ülemuse enda käest küsida? Minu teada on võimalik kaitseväest puhkust saada kui peres on näiteks hädaolukord pereliikme tervisega seoses.
 
123naksitrall 28. oktoober 2018, kl 12.30
Täna ise lähen linnaloalt tagasi, saan uurida. Lihtsalt kindluse mõttes, vaatan mis keegi kirjutab on äkki olnud kellegil sama probleem.
 
Hel. 28. oktoober 2018, kl 13.49
Siin paraku ei liigu eriti selliseid, kes saaks sulle oma kogemusi jagada. Aga tsiteerin vastavat paragrahvi kaitseväeteenistuse seadusest:

§ 36. Ajateenistust võib tervislikel ja perekondlikel põhjustel, hariduse omandamise lõpetamiseks, eksamite sooritamiseks, rahvusvahelistest spordivõistlustest osavõtuks ning muudel mõjuvatel asjaoludel kuni kuueks kuuks katkestada vastavalt kaitseväe juhataja või vastava ministri loal.

Ehk siis esimese asjana pead ikka oma otsese ülemaga rääkima ja kui peres olukord piisavalt tõsine, saad teenistuse katkestada. Edu
 
123naksitrall 28. oktoober 2018, kl 13.57
Äitahh positiivse vastuse ja abi eest.
Ebakvaliteetne isane troll 28. oktoober 2018, kl 23.03
Kui ülemaga ei taha kohe rääkida, siis väeosa kaplani jutule võid alati minna. Tavaliselt on normaalsed tegelased, kes usukuulutajad ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!