Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks koristajaks soovitatakse?
 
Agneke 17. jaanuar 2021, kl 20.35
Miks soovitate hulludel koristajaks minna? Ise ei visitsi koristada vä? Minu sõbrad seda õigeks ei pea, just minu puhul! Aga kassapidaja ja õmbleja ameti peale plaksutavad vaid käsi! Koristajad peale tööpäva kodus koristada ei viitsi! Kokaks ka ei viitsi minna! Teen ise midagi! Võiks ju rohkemat! Tippjuhiks kandideerida!!!
 
kull 17. jaanuar 2021, kl 21.37
Miks inimene üldse mingit tööd teeb eks ikka raha pärast. Miks inimene valib kehvema töö kui võiks valida parem töö selleks on mitmeid põhjuseid. Põhiline põhjus on see, et paremat tööd ei ole saadaval. Sellele kohe järgneb põhjus, et parema töö jaoks ei ole kvalifikatsiooni ja kolmandaks põhjuseks on see, et inimesel pole enese usku, et ta saaks parema tööga hakkama. Iga üks tahaks hästi tasustatud kõrge prestiiziga tööd aga kõigile ei jätku. Eriti praegusel ajal kui on palju töötuid siis ka kõrgema kvalifikatsiooniga inimesed teevad kehvemaid töid kuna vaja kuidagi ära elada.
 
Agneke 18. jaanuar 2021, kl 14.25
Maasikad ja mesindus on tähtsamad, kui kõrgharidus! Enamus inimestest niiguinii midagi ei tule! Ei avasta midagi! Kahjuks pean tööl kâima, ja huvitab ka, saab sõimata! Alguses, kui Olin kümme. aastat talus elanud,siis valitses minus suur jõud! Tööle minnes! Nüüd mõtlen puhkusele!
 
kull 18. jaanuar 2021, kl 17.57
nagu ennem ütlesin inimene teeb tööd raha pärast ja eelistab töid millel on kõrge palk. Teine oluline asbekt töö juures on enese teostus või siis tunne, et tema tegevusel on eesmärk. Kui inimene ei tunne, et tema tegevusel on mõte siis tekkibki suhtumine, et ei soovi tööd teha. Õigemini peab inimese tervel elul olema mingi tagant tõukav jõud mille pärast ta püsib liikumises ja tegusana. Kui inimene ei tunne, et tema elul on mõtet ja töö mida ta teeb teeb vaid selle pärast, et söök laual oleks ja arved makstud siis ta ongi õnnetu tööd tehes ja kogu aeg kui teeb tööd mõtleb sellele.

Kui aga inimesel on mingi eesmärk mille jaoks ta teeb tööd või teenib raha siis ei tee ka ebameeldiv töö inimest väga õnnetuks.
 
Agneke 18. jaanuar 2021, kl 18.06
Eesmärk on hoida seda mis on ja natuke edasi arendada, aastatega! Ja ongi kõik! Isiklikku elu pole! Pole mingit suret armumist, ega lapsi ja pereelu ja ringirallimist, kõik on tavaline ja üsna igav!
 
pensionar 31. jaanuar 2021, kl 15.16
olin 20 astat tool kontoris (suurem osa sellest mitmes riigiasutuses), 1996 sai sellest korini, sest ei nainud oma tool mingit nahtavat tulemust. Tegin kannapoorde ja laksin laevale kajutiteenijaks ja hiljem valismaale hotelli toateenijaks. Armastasin seda tood, sest olin rahul, et kui ukse kinni tombasin, teadsin, et suur hulk tood sai tehtud, toad korras ja kulalised voivad tulla.
 
Agneke 03. veebruar 2021, kl 18.58
Jätan selle võimaluse tulevikuks! Õed käivad üksteisel koristamas! Mõisaproua käib taluperes ka koristamas! Koristagu ikka igaüks ise! Enda järelt! Ja jutul lõpp! Vanaemal käisime ka koristamas! Loominguline segadus on ilus!
 
Opus... 23. veebruar 2021, kl 17.54
Koristamas käies, võiks ju osa rahast investeerida ja nautida dividende...
 
Agneke 23. veebruar 2021, kl 19.52
Olen veel kassas ja iseteeninduses, ei pea koristamas käima, vaid endal ja talus, varsti pean vist küll 0,5 kohta võtma , et talus maasikaid ja mesilasi rohkem harida!
 
Opus... 23. veebruar 2021, kl 20.03
Mina ei panustaks maasikate jne peale vaid ikka divikate peale!!
 
Opus... 23. veebruar 2021, kl 20.06
Et millal nagu väärtpabereid osta? Ikka siis, kui hakatakse rääkima peatsest maailma lõpu saabumisest... Mis kas nagu viimsel päeval rahast??? Kui aga seda kaua oodatud lõppu ei saabu, siis pärast on divikad magusad...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!