Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Pärimine, vanemate kodu. minu ema ja isa kodu
 
õnnetu neiu 02. juuli 2022, kl 15.41
Tere

kas keegi oskab aidata mind murega? Elan ema ja vennaga. Vend joob nagu isa.Isa kes teenis selle maja kus elame, vanemate kodu, koos maaga ja garaaziga suri 2014 joomisest vähki. Isapoolne vanaema jättis mulle kunagi korteri linna aga seal uputab kinkelepinguga ja teistele lastelastele jättis muu variandi.ma ise ei ela sela ja olen sissekirjutatud ja ei taha myya kuna pole lootust ja olen kaassoltuv. pole lootust ema ja venna peale, suhted on halvad.Ema ei ela Eestis aga käib, ei ole siia sissekirjutatud. mis ma teha saan kui äkki emat ei ole? Vend ja ema on rikkunud terve elu. kunagi olid head suhted emaga, isa ta meeliats alla kirjutama maja kuna isa elas meiega ja isal olid esimeste abielust lapsed. Ema on siin kõikke maksnud. Aga isa ja isapoolse isa kaardid on siin majas.Emal on veel täid kes on haige ja kellel linnas ühetoaline ja tänu minu soovitusele ema tegi juba temaga kinkelepingu ja se ekorter ehk jääb vennale üldse. ema pooldab jotat venda.

kuidas oieti käituda vara puhul? miks mina ei voi saada maja pool osa ja garaaz jne? see oli vanaema soov mulle jätta mitte pojale korter kes job maha aga tol ajal ei olnud sellist probleemi et uputab. kui päris aus olla siis vend on siia registreeritud mina aga seoses korteriga linna. Vend ei tee midgai ja maksab vaid prügiarve, ema peab üleval ja maksab koik teeb siin nö. Suhted lähevad aina halvemaks emaga. Mina leian et peab pooleks jätma

Vend joob maha nagunii selle maja. maja on ilgelt vana ja ema usub et renoveerib selle aga asja ei saa.

Tänan
 
kõik ongi nii 03. juuli 2022, kl 09.52
vaata lilleke elu ongi selline.
 
tõdemus 03. juuli 2022, kl 10.14
see on ainuõige lahendus, et kui sul on juriidilist nõu vaja, siis tule ikka delfi naisteka feministide nurka nõu küsima ja ära sa mitte pöördu juristi poole.
sama kehtib ka haigestumisel, sest mida need arstid ikka teavad, teadjad on siin.
 
no ikka 03. juuli 2022, kl 10.24
Juristi käest peaks küsima jah. Ma olen kuulnud sundosast pärimisel, see vast kehtib praegu ka. https://www.juristaitab.ee/et/testament/mis-sundosa-kellel-selleks-oigus
 
to no ikka 03. juuli 2022, kl 13.11
Tänan Teid väga.
 
Agneke 03. juuli 2022, kl 23.37
Apelleerida venna joomisele, rõhuda sellele, ja saata vbla ravile, kui muudmoodi ei saa. Aga vbla vennal õigus, liialdad iga õlu pärast? Vbla ta Ei joo palju? Iga šampus pole joomine! Äkki ta Ei joo palju? Äkki käib tööl? Mis teha?
 
to agneke 08. juuli 2022, kl 12.36
ei käi tööl ammu
 
Agneke 09. juuli 2022, kl 08.10
Päästa veel, mis päästa saab! Helista hullumajja! Ütle, et Ei käi tööl, joob! Sellest piisab! Tullakse järgi! Soovite Ise pärida, muidu joob maha! Kõik!
eid_1534ee99c0384d 02. august 2022, kl 10.35
Võib- olla on teema juba vana, aga ise soovitan juristilt nõu küsida. Ja veel soovitan eesti keelt õppida ja proovida ennast korrektselt ja arusaadavalt väljendada. Mida tähendab: "uputab kinkelepinguga"? Kui korteris uputab, siis on Teie kohustus oma kinnisvara eest hoolitseda ja probleem lahendada, mitte raisata energiat selle peale, et teistele määratud osa endale saada, millega Te ei pruugi toime tulla.
 
Naksitrall 03. august 2022, kl 15.15
100% nous, et jutt paris segane.
Ma ei suutnud peale "Emal on veel täid" lugeda, sest olin naerukrampides!
 
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR 03. august 2022, kl 17.05
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
Tere kõigile
Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest.
Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul.
See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav.
Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta.
Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma.
E-post: charlykerkir@gmail.com
Aitäh

Märkus
Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale
 
autor. 03. august 2022, kl 21.56
Ma kirjutasin depreisoonis. oma korterit uputab jah ja tean et pean hoolitsema ja hoolitsengi vastutan. See ei ole see vara vaid vanemate maja millest ma siin kirjutasin

Saite valesti aru. Voib olla tõesti apelleerida joomisele ja haigusele kuna inimesel ei ole ka sisetulekut et maja üldse hoida üleval kunagi peale ema surma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!