Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks on loll mees voodis hea?
 
Alizee 29. detsember 2001, kl 03.35
Öelge palun, kas teie ei ole tähele pannud, et lollid mehed on voodis paremad kui targad, rikkad, intellektuaalsed??? Olen ise ainult seda kogenud. Kahjuks. Minu praegune mees on kohutavalt loll, mul on tunne, et kõik ta anne, intellektuaalsus, loovus on suundunud ühte kohta - ja arvake ära, kuhu. Ta loeb mu soove. Ta teab kõike, mida tahan. Aga väljaspool voodit ei ole mul temaga mitte millestki rääkida, sest kuuleb ainult idiootsusi. Inimesed vaatavad mulle viltu, et olen temaga koos. Aga olen selle probleemi enda jaoks juba kuidagimoodi lahendanud - et kohvikus käia, selleks on üks mees, et tantsimas käia, selleks teine, et intellektuaalseid probleeme lahata, selleks kolmas, et raha teenida, selleks olen ma ise, ja mees, kes mitte millegi muuga toime ei tule, on niisiis ainult üheks asjaks. Kõik tarkpead, rikkad, intellektuaalid, ilusad, keda olen aga seni proovinud - mehed - on olnud täiesti jamad. Fantaasiavaesed, kompleksides, igavad nühkijad, kes arvavad, et juba keelekas on midagi erilist.
 
ewa 29. detsember 2001, kl 10.40
oi kus nüüd tuli tarkusejumalanna välja! äkki su mees leiab, et sina oled nii loll, et sinuga ei kõlba muud teha kui keppi..
 
kadri 29. detsember 2001, kl 11.05
Tegelt,Alizee,oled sa ise fantaasiavaene,kompleksides,igav nyhkidalaskja,kes arvab,et on meestele kingitus!Nojah,sa oled ju NIII HEA,NIII ILUS,NIII TARK ja OLED SELLE K6IK ISE AVASTANUD!!!
Sarnane t6mbab sarnast!Ju oled ikka ise ka vist LOLL kui aind lolle mehi kohanud oled!
 
sx 29. detsember 2001, kl 11.13
Täiesti vale avastus! Haritud ja intelligentne mees on palju parem! Loll mees tegutseb loomalikult - instinktiivselt! Tark mees võtab ka naise soove kuulda ja huvitub ka sellealasest kirjandusest, internetist jne. Haritud mees oskab ka Sulle muudmoodi tänu avaldada ja hinge minna, kui keppides! Loll aga avaldabki kõik oma emotsioonid seksiga:(
 
kaia 29. detsember 2001, kl 11.41
minul on ka sedasorti kogemused, et targad mehed on voodis tegijad ja mida lollim seda jubedam. viimati juhtusin mõned kuud ühe ajukääbikuga suhtlema-tahtsin teda pidada mõnda aega kui mugavat voodivarianti,kuid peale paari esimest korda oli pilt selge-nii fantaasiavaest ja jubedat voodipartnerit pole mul enne olnud(enamasti suhtlen intelligentsete meestega)
 
mm 29. detsember 2001, kl 12.04
Loe Loomingu Raamatukogus ilmunud Mihkel Mutti "Mehed"
 
Kis 29. detsember 2001, kl 15.27
Ilmselt sulle meeldib selline pisut loomalik ja brutaalne sex, kus mees on domineeriv pool,kui see mees end sellisel moel ekspluateerida laseb ja end ärakasutatuna ei tunne siis go for it!
 
Kiiz 29. detsember 2001, kl 16.06
Kes keda erutab? Kui lollus on võluv, miks mitte.
 
Alizee 29. detsember 2001, kl 22.42
ewa ja kadri -
mul on kahju, et nii tigedalt reageerisite mu probleemile. Ma ei ole kohanud ainult lolle mehi - muidu ei oskaks ju võrrelda... Aga näiteks mu eelmine sõber oli selline väga, väga tark, IQ nii 150 kanti, aga voodis lihtsalt igav, igav, igav! Ilma igasuguse mängulisuseta. Seda, et praegune kohutavalt loll oleks, ei saa ma öelda, aga võrreldes mu muude sõpradega jääb ta vaimsuse poolest alla.
sx -
et loll mees tegutseb instinktiivselt, tark otsib aga materjali internetist ja mujalt, ei julge ma väita. Mu praegune ei ole muidugi mingi turumüüja, müügimees ega kinnisvaramaakler, aga jääb siiski paljudele teistele alla. Aga just need intellektuaalsemad, vaimsemad, ei viitsi midagi uut õppida, midagi mujalt otsida, et voodielu lõbusam oleks. Kahjuks.
Ka ei arva ma, et oleksin ise mingi kohutav tarkpea, aga olen kohanud uskumatult palju suhtumist, et kui olen endale juba sellise mehe valinud, ju mul siis latt madal. Aga seda, miks ma seda teinud olen, ei saa ma ju rääkida. Eeldatakse alati, et mees peab olema naisest targem ja rikkam ning naine pakub talle vastu hoolt, seksi, ilu. Meil on just vastupidi.
 
mees (vist) 30. detsember 2001, kl 00.28
Kallis Alizee, kas tead, et naistega on sama jama. loll naine on voodis parem. Sina oled ju voodis hea, eksju?
 
s 30. detsember 2001, kl 15.51
Pahased kommentaarid Alizee aadressil on ajendatud ehk sellest, et nimetad kedagi lolliks. Mis siis automaatselt mõjub eneseupitamisena. Kui asja nimetada erapooletumalt, näiteks, vähem koolitarkust saanud , siis olen ka märganud, et sellised NÖ. naturaalsemad, või loomulikumad, või looduslikumad, või kuidasseda öeldagi mehed on voodis vabamad, kirglikumad, kui mnõnedki üleõppinud nohikud.
Aga muidu, Alizee, miks sa tesate arvamuse pärast nii vaevas oled, kas elad endale või teiste arvamusele?
 
dezi 31. detsember 2001, kl 01.41
Lollus on ikka konkreetne omadus. Kes ise see pole, tunneb teises lolli ära kindlasti. Kui ikka möh ja vä tuleb suust igas lauses, käitumine ja jutt on ebaadekvaatne (sest lollike ei saa aru et on kohatu ja tekitab teistes piinlikkust) on loll mis loll. Eks vähe haridust saanute hulgas ole neid rohkem aga ega kool ka matsi riku. Tundlikku, tähelepanelikku inimest lolliks nimetada vist ikka ei saa, olgu ta siis väheharitud (tähelepanelikkusega kogub ju vajalikku tarkust elust enesest). Võibolla mingi karm, ürgne ja naturaalne metsamees olekski kõige parem seksija, sihuke spontaanne ja ürgmehelik.
Kõva iikjuuga haritlane võib olla jälle jõle kuivik, kui tal emotsionaalne pool lahja juhtub olema. Üldiselt vist on nii, et seksis ja suhetes mängib suuremat rolli see, mida nimetatakse emotsianaalne intelligentsus. Kui seda pole, on olukord lootusetu, raamatutarkus ja iikjuu seda ei asenda (kui sa ise just samasugune kuivik pole).
Seda tõelist lolli mina küll ei tahaks, sest kohatu inimene võib solvata. Lolle on ka jalaga segada, ööklubid neid kepivendi täis ongi ja ei mina usu, et kogu see kamp voodis nii jõlehea on. Kui oleks, oleks ju päris pidu. Iga õhtu võiks mõne uue proovida võtta:) Naturaalne looduslaps, olgu, et väheintellektuaalne läheks aga peale küll vist, kui õnnestuks sihuke kuskilt kätte saada.
Kui sa, Alizee, oma mehe kasina vaimsusega ise lepid, on kõik ok. Tähelepanelik, taktiline inimene, kes neid omadusi ka voodiasjades kasutab, ikka päris loll olla ei saa.
 
Fey 02. jaanuar 2002, kl 11.56
Vaidleks vastu- haritud ja targad inimesed (s.h.mehed) on voodis VÄGA head. Aga kuna neid on tunduvalt vähem kui lolle ja neid on raskem kätte saada, sest nad mõtlevad ka muu kohaga kui 'see', siis enamikul on need tõeliselt tasemel targad mehed proovimata...
 
eneL 02. jaanuar 2002, kl 17.36
IQ?? Noh IQ-l ja voodil küll ühisosa pole. Tramm oli roheline, aga keeras paremale. Tegelikult loeb, arvan, rohkem EQ. Ja võib olla mitte ka ainult see.
Tõesti, kõrge IQ-ga inimesel ei pruugi sugugi hea fantaasia olla. Samas võib vägagi hästi olla. Ilmselt Sa lihtsalt oled kogemata sattunud selliste kõrge IQ-ga meeste otsa, kellel on vilets fantaasia. Ei usu, et Sa oled nii suure hulga mehi läbi töötanud, et võiksid statistikat teha. Pigem kokkusattumused :-)

Aga ausalt, pole ühelgi oma kallimal IQ-d mõõtnud, ehkki nad on olnud väga arukad. Tegelikult inimesega, kes mind ei huvita või kelle pärast piinlik on, voodisse küll ei läheks
 
Gloria 04. jaanuar 2002, kl 23.37
Paraku võin ka kinnitada Alizee tähelepanekut ja olen isegi pead murdnud, miks see nii on. Minu eelmine mees oli voodis super. Samas aga kõiges muus....nojah. Arg, närvliline, kergesti ägestuv, ilma huvideta, ilma anneteta, labane, lapsik, väga piiratud inimene. Pärast seda kui lahku läksin, otsisin uut meest väga hoolega ja proovisin erinevaid. Valdavalt siis muidugi kõrge IQ-ga, andekaid, tarku. Nüüd olen uuesti abielus, mees peaks olema nagu igatpidi ideaalne ja mustereksemplar, aga....voodis on ikka kehv. Kuna ta on lisaks muule ka väga loominguline, arvasin, et ehk ajapikku õpib juurde. Tühi lootus. Midagi ei ole paranenud ja minu jaoks on seks selle tõttu täiesti ebahuvitavaks muututnud, ehkki eelmise mehega vallatlesime suvalistel hetkedel suvalistes kohtades ja tegime igasuguseid toredaid pöörasusi.
 
Alizee 05. jaanuar 2002, kl 00.07
Jaa, see on tõesti täpselt nii nagu Gloria kirjutas. Ka minu kaks eelmist sõpra olid väga loomingulised, iga normaalne inimene eeldaks ju, et selliselt võiks ka seksuaalselt midagi loomingulist leida, aga ei, ei, ei! Ja ma ei osanudki tegelikult loota, et midagi nii head võib teele jääda, tundsin korraga lihtsalt mingit meeletut iha, ja saatsin kõik muu pikalt. See, mis ma leidsin, ületas 1000 korda mu ootused. Seksuaalses mõttes. Seega ongi mul tekkinud küsimus: äkki on tegu mingi seaduspärasusega? Ja ausalt öeldes, ega siis, kui oma eelmiste sõpradega koos olin, ei osanudki uskuda, et seks võib olla nii taevalik, nagu nüüd selle... nojah, nimetame lollust isikuomaduseks.
 
Munnu 14. jaanuar 2002, kl 03.08
Mnjah - ei oskagi arvata. Ka mulle meeldivad lollid mehed voodis rohkem. Nad oleks nagu kompleksivabamad, neid ei kammitse mingid m6tted jne. Yhes6naga on nad loomalikumad. Ma ise ennast p'ris lolliks ei pea, olen ka v'ikest viisi loomingulise elustiiliga seotud (kyll mitte alati Eestis). Ja pyyan oma loomingulisuse ka voodisse tuua. Aga nagu arvata v6ite, on mul veel raskem head ja mitmekylgset meest leida kui teil, naised...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!