Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mees kui keha
 
Marit 25. märts 2002, kl 08.59
Tere ja kaunist kevadet kõigile!
Nii, nagu kevadeti naiste seelikud lühemaks lähevad, nii tekib suurem huvi ka üldse vastassoo suhtes. Sellest sai ajendatud ka käesolev teema.
Pole vist olemas naist, kes poleks kokku puutunud suhtumisega, kus teda võetakse ainult kui seksobjekti. Seda siis pidudel, baarides, tänaval ja isegi tööl. Kindlasti olete kuulnud endile järelehüütavat kahemõttelist repliiki tänaval, taktitut pilku kehal ülalt alla libisemas jne.
Paljudes foorumites on silma jäänud meeste poolt avaldatud arvamused naiste välimuse kohta - siis mida naise puhul kõigepalt vaadatakse. Esikohal paljude meelest on rind, jalad, siis figuur üldplaanis ja nägu. Niiviisi lammutavad nad meid "osadeks". Väga vähesed mehed mainivad ka midagi naiste iseloomuomaduste ja hinge kohta.
Vot nüüd naised, võtame mehed ette ;) Milline peab üks tõeline mees olema. Milline keha (käed, jalad, õlad, kõht, rind, kael, tagumik) Kui pikk (mitmes mõttes). Mis värvi juuksed jne.
 
Tigr 25. märts 2002, kl 09.21
Juuksevärv pole oluline, õlad peavad aga olema laiad ja tugevad, puusad kitsad.....pagan, ma kirjeldan siin oma ex-i praegu.....ja seda küll vaja ei ole :(
 
Tova 25. märts 2002, kl 09.25
Tähtsaim on see, et ülalpool lipsusõlme poleks haigutav tühjus.
 
Elena 25. märts 2002, kl 09.30
Mmm, eelistan tumedaid juukseid,silmad võiksid ka tumedad olla... Üldmulje - väga mehelik. Selline macho-mees...
Brad Pitt'i taoline jätab küll külmaks.
 
kassikakk 25. märts 2002, kl 09.33
Mulle meeldivad tihedad, tumedad kulmud. Keha? Mitte lühem ja kiitsakam kui mul endal :) Tugevad jalad ja laiad õlad, hellad käed ja suur süda :)
 
Elena 25. märts 2002, kl 09.33
Aga kindlasti peaks ta olema tark ja hea huumorimeelega!
 
Valeria 25. märts 2002, kl 09.40
Kindlasti harmooniliste näojoontega,paksud kergelt lokkis juuksed ja sinised silmad,pikk ja sale keha,mis majesteetliku rühiga.
 
mai 25. märts 2002, kl 09.44
mees peax olema tumedate juustega ja heledate silmadega, pikk, tugeva kehaehitusega ja ka tugev :), hoolitsev ja kaitsev, viisakas ja lõbus :) selline mees on minu elus õnnex olemas!
 
arina 25. märts 2002, kl 09.50
eeee..mul keel nii sügeleb,tahaks pikkuse kohta sõna võtta.aga praegu on selleks vist liiga asjalik hommikune aeg :))
ma proovin hiljem kogu julgust kokku võttes kirjelduse üles panna.
 
pilvik 25. märts 2002, kl 09.56
mees peaks olema pikemat kasvu(lihtsalt ise olen üle 170), laiaõlgne, kõhn, aga selline sooniline, tugevate ja soojade kätega, juuste värv ei omagi tähtsust, habe (minimaalne võib ka olla), aga silmad...peaksid olema läbitungivad, terashallid, kuid mitte külma läikega. nüüd veel tarkus pähe ja huumorimeel ning mees minu jaoks ongi olemas. oh jah, sellist meest pole leidnud ma mitte!!!!!
 
Anna 25. märts 2002, kl 10.01
Kuulge naised aga mis siis saab kui juhtumise hakkab meeldima mees, kes vastavale ideaalile ei vasta?

Või on see välistatud?

Olen enda puhul tähele pannud et mida vanemaks ma saan (nuuks ei taha vana olla) seda vähem mulle mehe välimus korda läheb. Loomulikult mingid parameetrid jäävad - hoolitsetus, puhtus, hea lõhn. Aga pikkuse, laiuse ja muu sellise puhul olen pidanud küll sõnu sööma. Et pigem kipub olem avastupidi, et tutvud mehega, vaatad vow kui kena: pikk ja tume ja laiaõlgne ja siis teeb suu lahti ja ... .
 
LaTetra 25. märts 2002, kl 10.26
Eks ta ole jah, et üks asi on ideaal ja teine asi tegelikkus. Mulle meeldivad pikemad mehed, tumedapäised, temperamentsed, rõõmsaloomulised. Aga mehi päris mustademaalt võõrastan... Kena mõõdukalt lihaseline kaeha ja karvane rind on erutavad. Meeldivad tugevad mehed, kes naise sülle jaksavad võtta. Hea on tunda end turvaliselt kellegi suure, tugeva ja sooja embuses :)
 
sandra 25. märts 2002, kl 10.29
Kui pea ja süda õiges kohas, siis võib mees välja näha kuidas iganes, ainult õllekõht on KEELATUD.
 
Kükk 25. märts 2002, kl 10.34
minu kallis mees on selline, kelle välimus mulle meie tutvumise alguses kohe üldse ei meeldinud. mulle ei meeldinud, et ta on minust vait cm pikem, et ta pole kohe üldse mitte macho tüüpi, vaid pigem selline nunnu, et ta polnud sugugi lihaseline kuju, et ta riided olid koledad ja kulunud, et ta hambad olid katki jne...
täitsa horror, onju? novot, aga kõige selle kaalub üles kohutavalt hea iseloom, briljantne mõistus ja mis seal salata...lahtised käed.
ja nüüd on nii, et hambad on ää parandet, uued riided selgas, trenni teeme nüüd koos, pikemaks pole ta kasvanud, aga mis siis? tühja sest sentimeetrist:)))
 
chameleon 25. märts 2002, kl 10.37
Teele ette kipuvas juhtuma ikka sellised ideaalile vastased mehed, kellest pärast pikka aega aru ei saa, et millega tal ometi õnnestus mind võluda?!
Aga muidu olgu see välimus neil milline tahes jah, kuid õllekõht on tõesti keelatud. Peale selle on keelatud veel ka längus õlad. Kui tänaval ringi vaadata, on silme ees ikka nukker pilt küll, kui vedel kehahoiak noortel meestel on. Nagu oleks äsja puu otsast alla saanud ja kahel jalal veel tasakaaluga probleeme.
Mehed, seljad sirgu!
 
Kükk 25. märts 2002, kl 10.44
ma lisaks veel juurde, et täiesti out (minu jaoks vähemalt) on kibestunud olek ja edasipüüdlikkuse puudumine. samuti enesekindluse puudumine, mille väliseks vormiks minu tähelepanekute järgi ongi siuke "längus" ja kühmus olek.
 
Tigr 25. märts 2002, kl 11.02
lõhn.....lõhn on väga oluline.....midagi, mis justkui tõmbab tema poole....mingi seletamatu ürgsus....ja seda olen ma vaid korra kogenud, kuidas lõhn võib olla nii eemaletõukav iganaise-unituste-mehe välimusega ja nii külgetõmbav täiesti tavalise, ehkki küll fantastilise keha ja teovõimega mehe juures....

käed.....ilusad on soonilised käed, tahaks kohe käe välja sirutada ja sõrmega seda pehmet sinist joont puudutada, häästi õrnalt....
 
opossum 25. märts 2002, kl 11.22
ikka tumedad juuksed, tugev kehaehitus. kohe üldse ei lähe peale tömbid sõrmed- vuih..
 
laila 25. märts 2002, kl 11.25
turske, aga mitte nagu need jõusaali tüübid.no umbes 170.ilma õlekõhuta.keha ja välimuse poolest olekski kõik
iseloom... muidu tõsine, aga huumorimeel ei tohi puududa. pisut salapärase olekuga, kahju ainult et lähemal tutvumisel tavaliselt see salapära ära kaob. kindlasti mitte selline tüüpiline dreem boy. pigem omapärane.ei tohi karta erinev olla.selliseid vist ei eksisteerigi...
 
Kärt 25. märts 2002, kl 11.45
Mul küll mingit ideaali pole paika pandud,olen vist sellest east väljas. Aga eelituseks on suurt kasvu ja suure kehaga mehed. Ei ole oluline et ta lihastes on, peaasi et vedel ei oleks. Silma ja juukse värv on nüüd küll vähe tähtsad. Selle peakese sees võiks midagi olla. Esmamulje jätab mulle siiski mehe riietus,just hoolitsetus. Lips peaks ikka otse ees olema ja plekid ei tohiks kuskilt pintsaku äärelt vastu hiilata.
 
Kaisa 25. märts 2002, kl 11.51
Mulle meeldivad ka pikad,laiaõlgsed,tumeda paksu juuksepahmakaga,saledad,maitsekalt riides,meeldivalt lõhnavad ja et hambad oleks terved!Vot just selline ideaalvälimusega oli mu esimene mees ja lapse isa.Kahjuks pidasin suure vaevaga vastu 10 aastat!Läksime lahku,sest iseloom oli tal oi kui s...t!Teine mees on minust aind 10cm pikem,jässakam,riietuse suhtes sugugi mitte nii valiv,karvase rinnaga.Kui tutvusime 12 aastat tagasi,olid tal suured vuntsid ja habe ja õllekõht.Olin kindel,et et tema pole küll see mees,kellega elama hakkan.Otsisin instiktiivselt ikka oma exmehe sarnaseid pikki ja sportlikke mehi.Aga võta näpust-iseloom ja tema sisemineMINA panid asja paika.Habet ja vuntsipahmakat tal enam pole,selle alt tuli kena mees välja,eriti sügavsiniste silmadega.Riietuse suhtes on ka suured muutused toimunud,aind õllekõht on jäänud.Kummaline küll-kui kunagi olid õllekõhuga mehed välistatud,siis nüüd pean tunnistama,et ma ei märkagi seda tema juures.Muu on hoopis olulisem.
Olen mõelnud,et kui võtta esimese mehe kest ja teise mehe sisu-siis saaks ideaalmehe kokku!(minu jaoks).
 
arina 25. märts 2002, kl 12.09
naudin seda peenikest ja oi kui ülierutavat karvatriipu,mis algab mehe nabast ja juhatab hell-diskreetselt suure (20 cm) riista juurde...
 
sipsu 25. märts 2002, kl 12.13
Jaa..päevakohane teema tõesti, käisin eile Aura Keskuses mõnulemas (kes ei tea, siis Tartus on mikro Serena)...novat, tuiasin hommikumantliga mööda maja ringi ja ei näinud ühtegi sellist meest, kel silm oleks pidama jäänud...lühikesed...paksud...vutside ja õllekatega...
Ma ei tea, kas need nunnud poisid pumpavad end jõusaalis, aga kudagi kurb oli ikka;((
 
arina 25. märts 2002, kl 12.17
ähh,tembeldatagu mind maniakiks aga mulle meeldivad mehed,kes on oma lihaste jaoks vaeva näinud.kellel on tugev ja trimmis keha..kelle õlapealseid ehivad vägevad trapetslihased..kelle käed on nii tugevad,et jõuavad sind seksi ajal süles hoida :))
 
krokodill 25. märts 2002, kl 12.33
Kuna jutt on kehast, siis silm jääb pidama mehel, kes:
on üldjuhul heledapäine;
on väljendusrikka pilguga;
on minust vähemalt niipalju pikem, et pean talle silma vaatamiseks pisut lõuga kergitama;
on hea rühiga ja kindla sammuga, mitte loivav või sibliv :)
on tugeva kehaehitusega, mitte piitsavars, aga ka mitte pehme pallike. Mehel peavad kehal ikka lihased eristatavad olema;
on õllekõhuta ja sangadeta!
on mitte väga tumedalt karvane;
käed on väga olulised - tugevad, mitte viiulimängija pikad ja peened valged sõrmed, vuih ;)
eriti oluline on pepu - prink, lihastes, mitte karvane, lodev ja vistrikuline :(
no ja last but not least - minu juures löögile pääsemiseks peab tema meheuhkus olema vähemalt sama pikk kui minu vanamehel ;)

Issanda teed on imelikud ja seepärast ei välista võimalust, et sellise mehe suust tuleb tegelikult nii loll jutt, et see tema kehalised väärtused nullib. Samas kui mõne mõmmibeebiga tekib säherdune hingesugulus, et anna olla :)
Aga küsimus oli ju mees kui keha, ic.
 
ornella 25. märts 2002, kl 12.52
no riist on mehe juures ikka põhiline, kui 30 cm ära ei ole, siis pole miskit teha, kahjuks pole selliseid mehi ma kohanud...:( kui kohtaks, siis kohe altari ette tiriks ta
 
sipsu 25. märts 2002, kl 12.57
arinakene...oleme siis koos maniakid ic ic
Jah..vot see süles hoidmine on oluline...ic ic
Kevad on ikka nelja jalaga selga tulnud;))
 
Anni 25. märts 2002, kl 12.59
Vuntsid ja lehvivad lokid peletavad eemale, pigem olgu kiilakas.
 
tiit 25. märts 2002, kl 13.02
A miks Sa, Sipsu, hommikumantlis tuiasid, ei julgend ää võtta vä?
Ja naised, kust pagana kohast te kõik need tõmmud ja heledasilmsed leiate? Aretate kuskil? Vot Kaisa on tubli - ilu on ikkagi vaataja silmades. Juuste ja pükstesse vonkleva karvajuti vahele peaks kah ikka midagi jääma:))))
 
sipsu 25. märts 2002, kl 13.11
Ei Tiit, kuna maja on suur ja ruumid on erineva jahedusega...et basseinist masseini ja korruste vahel kõndida, panen ikke hommikumantli selga...
Kui vihjad sellele, et ma vormist äää, ei ole hullu, näen vaeva ja teen tööd...naised teavad mismoodi see käib...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!