Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
vene tüdrukute maitse
 
leena 11. aprill 2002, kl 14.02
Mul tekkis küsimus, et mida te arvate vene tüdrukute maitsest, täpsemalt riietusest ja meigist. Kas te olete tähele pannud mingeid erinevusi eestlastest ja teistest. Minu arvamus on see, et 8 vene tüdrukut 10st võiks kirjeldada sõnaga overdressed, aga mida teie arvate?
 
:) 11. aprill 2002, kl 14.14
oled käinud mõnes tüüpilised vene perekonna kodus? enamasti on need 9 mustri ja 12 värviliselt tapeeditud, pluss sinna juurde eri mustri ja värviga diivan ja kardinad veel eraldi ooperist. väga põnev kultuurielamus, kui sinna minna veel pesupäeval, kui kogu pere ja koer-kass kodus on. mina kisuks vist sellises kirjus ja ülepakutud keskkonnas pärast teist nädalat endal juukseid välja...
mina kirjeldaks ka vene tüdrukuid sõnaga overdressed, aga samas tean ka väga maitsekaid vene neide!
 
? 11. aprill 2002, kl 14.14
kristin, sina jälle või?
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 14.16
A mehed meeldivad vene tüdrukutele surnult? ;)))
Ei ütleks, et overdressed, pigem matrjonushka või midagi sellist.
(küsisin vene rahvusest kolleegi käest, kuidas ta seda nimetaks, ta ütles niiviisi, lisas juurde (selgituseks), et tead küll... olid kunagi sellised... seitse tükki olid üksteise sees...
njah, ma arvan, et ta ei mõelnud ropusti... ;)))
 
Laine 11. aprill 2002, kl 14.25
Pigem on vene tüdrukud owermaked. Mõne puhul saab jah värvivalikust ja mõnest riietusesemest aru, et venelane, aga see vahe hakkab üha väiksemaks jääma.
 
Lemps 11. aprill 2002, kl 14.25
Keskmine vene neiu meeldibki eesti meestele seepärast tavaliselt rohke, et ta on hoolitsetum ja naiselikum kui eesti neiu. Muidugi on palju liiald´avaid venelannasid aga üks kena venelanna oskab tavaliselt palju kaunimalt kõndida ja ennast välja näidata kui eestlanna. ärge mind nüüd kividega loopige, ma ise venelannat ei taha, ehkki nad jah on üldiselt tähelepanutõmbavamad kui hallid eestlannad. Mina tahan ikka eesti naist, sellist pigem maavillast kui litritega.
 
Ulakas naine. 11. aprill 2002, kl 14.39
Uhh, Lemps! Hea, et sa selle viimase lause ka panid, muidu mul oli juba paras kivi sinu jaoks valmis vaadatud... :))) :P
 
eneL 11. aprill 2002, kl 14.41
See, mis inimestele meeldib, sõltub ikka pigem sellest, mis kultuurikeskkonnas ta on kasvanud ja millega harjunud. See, mis ühe maitse jaoks võib olla liig, on teisele parasjagu. Suhtlesin ühe vene noormehega. Tema arvamus oli, et eesti naised värvivad liiga vähe. Samas väga paljud eesti mehed on arvaldanud arvamust, et meikima peabki minimaalselt või üldse mitte.
See muidugi ei tähenda, et kõik on ühte moodi - mõnele eestlasele meeldivad väga meigitud naised ja mõni venelane ei salli meigituid.
 
Tarakan 11. aprill 2002, kl 14.42
Huvitav jah, et vene naised lähevad eesti meestele peale. Kusjuures naljakas on see, kuidas see eesti naisi häirib, ajab lausa marru.
 
Tix 11. aprill 2002, kl 14.48
Naisena arvan, et põhjus on selles, et venelannasid kasvatatakse pigeb naine olema ja edukalt mehele minema, eestlannasid pigem inimene olema ja endaga hakkama saama ja armastust otsima. Eestlanna puhul kahtlustame ju kohe ajuhalvatust, kui mõni neiu võõrast noormeest hirmsa silmavolksutamise ja dekolteepaljastamisega baaris võluma hakkab. Venelannad volksutavad silmi ja kannavad liibukat dekolteeritud pitsbody isegi kodus peldikupotti küürides. Tean, sest esmalt on mul venelannast sõbrannasid ja teiseks venelannast koduabiline.
 
eesti-vene segu 11. aprill 2002, kl 14.49
Mind peetakse ka vahel venelannaks-nt. olen täheldanud,et komplimente saan eriti just vene noormeestelt (isegi oma elukaaslase juuresolekul)-ja neile just meeldib see,et minus on glamuursust,huvitav ja isikupärane meik, naiselikkust rõhutavad riided (mis samas pole üldse paljastavad).
 
leena 11. aprill 2002, kl 14.51
Panin teema praegu üles mitte eesti meeste pärast (vabandused, kallid mehed). Põhjus on hoopis selles, et puutun vene naistega palju kokku ja peaaegu alati hakkavad nad mu välimust disainima. Esimene valupunkt on nende jaoks püksid so miks noor ja ilus naine kannab pükse ja veel koos madalate kontsadega. Teine valupunkt on soeng. Neil on raske aru saada, et minu jaoks on ilus soeng puhtad, läikivad juuksed, mitte valge, punane või must lokikuhi. Kolmas on meik, seda on ikka liiga vähe nende arvates. Ja ongi kultuuride konflikt missugune, sest minu meelest on hoopis vähe veider hommikul minna välja 10 cm kontsad all, meik ka 10 cm, seelik 10 cm jne.
 
kiisuk 11. aprill 2002, kl 14.52
jahh
ma olen mõnikord ka imestanud
et kõik nagu ok riietuses ja siis jalas näiteks rohelised üliläikivad kroko nahast saapad-ma usun et väga kallid aa
minu meelest täitsa maitsetud teatud riietuse juures
siis nagu ok meik-aa üliroosa huulepulk, täitsa kohe kargab silma
mh jällegi täitsa sobimatu
mudugi on ka väga ilusaid vene tüdrukuid ja koledaid eesti tüdrukuid
aa maitsetumaid olen venelasi rohkem näinud kahjuks :(
 
Pipi 11. aprill 2002, kl 14.59
jaaa...kui ma veel ülikoolis käisin siis kunagi tuli yhe meesõppejõuga teemaks kuidas vene gruppide neiud riietuvad...ja too muidu väga intelligenten, sympaatne ja maitsekas sic! härra ytles samamoodi : aga nad on ju niiiiii naiselikd oma lühikeste seelikute, alati lokitud juuste ja lakitud kyyntega, kulla ja karraga....samas andis ka kohe endale aru et see tegelikult pole maitsekas ega alati sobilik...aga mees on mees ja talle meeldib vaadata sellist naist...kas nyyd omale koju just võtaks...
 
Padraic 11. aprill 2002, kl 15.02
Slaavi rahvad on väga erineva riietus- ja meigimaitsega, aga üks iseloomustab neid kõiki: nad on väga truud, perehoidjad ning alati valmis (!) oma meeste eest väljaastuma, neid kaitsma.
See on omane rändrahvaste pereelule, sest muidu ei püsiks hõimud koos. Slaavlased on ajalooliselt rändrahvad olnud. See seletab ka nende kirju ja segase maitse tagamaid.

Eesti naisi iseloomustab vastupidiselt slaavlastele pigem truuduse vähesus. Klassikalist pereelu peetakse vanamoeliseks, sarnlevalt taanlastega püütakse ise karjääri teha, mis kahtlemata pere kooshoidmise faktoriks ei ole. Samas on eesti naistel väga hea maitse - kunstis, kodukaunistamisel, mööndustega isegi toiduvalikul.
 
free 11. aprill 2002, kl 15.16
Mulle tundub et ei saa ikkagi öelda et vene tüdrikutel on halvem maitse kui eesti tüdrukutel. Venelased lihtsalt valivad julgemad värvid ja tegumoed, mis torkab silma. Samas paljud eestlased riietuvad nii hallilt ja mittekuidagimoodi kirjeldavalt et seda kah hea maitsega ei saa nimetada. Kodusisustamisel aga tihtipeale võidab just eestlasele omapärane tagasihoidlik minimalism.
 
Sippsikk 11. aprill 2002, kl 15.22
To Padraic. Kas Sinu teooria kehtib vaid naiste kohta või võib seda laiendada ka meessoole. Tead mix see ajalooliselt on nii välja kujunenud? Seetõttu vist, et eesti naised ei ole juba kauges minevikus meestele loota võinud. Mehed olid ju enamus aega merel või röövretketel (viikingid).
Aga see mis puudutas eestlaste maistet, kehtib kahtlemata ka meeste osas - oskavad nad ju valida omale vaid väga häid ja toimekaid (loe- töökaid) naisi.
 
Miisu 11. aprill 2002, kl 15.27
Vene naiste maitse on kohati ülepakutud, see on selge. Aga ju siis neile ja nende peikadele meeldib. Ma ei tea kuidas teised mehed, aga minu venelasest boyfriend pöörab mu väljanägemisele küll suurt tähelepanu. Kui midagi ilusat selga panen, on kompliment garanteeritud. Kusjuures mul tuleb balansserida oma klassikaliselt igava ja veidi seksikama riietumisstiili vahel. Eesti mehed pole kunagi nii tähelepanelikud olnud.
 
kröömike 11. aprill 2002, kl 15.34
Töötasin kaua koos vene naistega ja harjusin nende riietuse ning ülemäärase meigiga. Mis mind aga üllatas, oli see, et paljud venelannad peavad prillide kandmist invaliidsuseks.
 
liisu 11. aprill 2002, kl 15.38
Vene tüdrukud meenutavad natuke prantsuse naisi, vähemalt tekkis mingi seos Saint Tropez'i vaadates. Tõepoolest, kontad, minid, läikivad vidinad. Meigi juures aga häirib mind selline tavaliselt liiga äge krohv. Puuder, mida eestlased eriti ei kasuta, huulte ümber kontuur, räige huulevärv, silmade ümber mustad jutid jne. Et kui te, venelannad, miskipärast tahaksite eestlaste moodi välja näha, siis kõike seda viimast võiks arvestada.
 
free 11. aprill 2002, kl 15.40
to Liisu: Miks venelannad peavad/võivad tahtma/tahta eestlaste moodi välja näha? Ausõna aru ma ei saa.
 
eesti mees 11. aprill 2002, kl 15.48
Vene tüdrukud, lahe ..., mõtlen neid kes Venemaal elavad. Palju selliseid, kes ennas ei laki, värvi, meigi ... Kui kohe meenutama hakkan ...
 
cat 11. aprill 2002, kl 15.53
Igal ühel oma maitse, ütles sitasitikas ja sõi sitta. Võib-olla venelannad arutavad hetkel kuskil mujal, kui maitsetud ja igavad eestlannad on.
 
Vanja 11. aprill 2002, kl 16.00
Vene naiste puhul see häda, et täiesti korralik pereema võib välja näha nagu prostituut või @!#$. See mõnele mehele jälle meeldib, vene naised on lihtsalt pandavad. Laki ja juuste all pole tihtipeale seda organit, millega mõeldakse. Tegelt organ on, aga seda ei kasutata kunagi. See vist mõne arust ongi seksikas?! Minu arust mitte!
 
Naine25 11. aprill 2002, kl 16.00
-"Slaavi rahvad on väga erineva riietus- ja meigimaitsega, aga üks iseloomustab neid kõiki: nad on väga truud, perehoidjad ning alati valmis (!) oma meeste eest väljaastuma, neid kaitsma"-

ma olengi täpselt selline,nagu siin kirjeldatud-nüüd saan aru,et sellel on ka rahvuslik eripära:)
 
leena 11. aprill 2002, kl 16.07
Eks sul, cat, ole muidugi õigus. Aga asi on selles, et need atribuudid, mida venelannad kannavad, eeldavad väga head algmaterjali. Näiteks 20 cm läikiv seelik eeldab minu vanamoelise arvamuse kohaselt ilusaid treenitud jalgu ja figuuri, 10cm kontsad ilusat kõnnakut, väga tugev meik ilusaid näojooni jne. Seda aga siiski alati pole ja siis omandab kogu kupatus kuidagi groteskse värvingu. Seda võib juhtuda ka eestlannadega (igaühega meist) aga mitte nii tihti minu meelest.
 
kassikakk 11. aprill 2002, kl 16.08
Mul kuri kahtlus, et see kaunis Slaavi naiste kirjeldus kehtib vaid tõesti Venemaal elavate naiste kohta - nn. puhtad venelased. Siinsed, olgem ausad, on enamasti maistelagedad, bravuurikad, litsilikud... no vaadake ise, enamik proste on muulased, kisavad/röögivad/tülitsevad muulastest pered (mul naabrid näiteks)... Ei taha siinjuures solvata kõiki, kel vene verd sees voolab...
 
kõiketeadja 11. aprill 2002, kl 16.12
Mis te siristate ! Ammu teada ju, et Eesti naine on Eesti Nokia !
 
liisu 11. aprill 2002, kl 16.22
To:free. Mõni tahab. Mul endal oli kord üks sõbranna, kes häbenes venelane olla, sest minu kodulinnas on nende protsent väike. Tema tahtis koos minuga eestlaste seltskonnas liikuda ja eesti poistele meeldida ja neid ära petta, et on eestlane. Tegi kõik mis võis, aga meik andis ta välja. isegi lusika võttis teetassist välja ja silma ka kinni ei pigistanud, aga meik jäi venepäraseks. Muidu oli kena tüdruk ja tegelikult meeldis ta eesti poistele küll.
 
sandra 11. aprill 2002, kl 16.25
Mul läheb süda pahaks seda juttu lugedes!!!!!!!!
Öak! Kartulikarva eesti tüdrukud vormirõivastena selle hooaja trendi kandmas!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!