Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
lihtsalt ei mõista süüdistust
 
lihtne 12. aprill 2002, kl 15.18
Tere!

Saan aru , et see on kulunud teema, kuid ei saa aru abielunaiste süüdistusi armukeste kulul! Kas tõesti on nii raske mõista seda, et petmiseks on vaja kahte inimest, ja nii kurb kui see ka pole, on üheks osapooleks teie mees. Saage ükskord aru ja üritage oma abielu korda saada, nii et mees ei vajaks teist naist.
Ärge karjuge ja kamandage koguaeg, seda on lihtsalr jube vaadata!
 
Feliks 12. aprill 2002, kl 15.21
kuidas Sa aru ei saa....see j unii lihtne...keegi ju peab süüdi olema ja miks see mina pean olema, olen ma siis kes iganes. Armuke väidab, et team pole süüdi (ja tal on õigus) naine väidab, et tema ka pole (ja talgi on õigus) ja ka mees väidab, et temagi pole see süüdlane (ja on temalgi tõsi taga)....ja kas peabki keegi süüdi olema?
 
Minake 12. aprill 2002, kl 15.24
See on jutt stiilis: ega minu laps pole süüdi, sõbrad on halvad. Ehk: veri on paksem kui vesi.
 
lihtne 12. aprill 2002, kl 15.24
Mina ei väidagi, et keegi peab süüdi olema! Kuid eelmise teema juurde minnes, saan just nii aru. Umbes, miks armukesed mehi rahule ei jäta jne. No kuulge abielunaised, kõigepealt vaadake kriitilise pilguga oma abielule ja seejärel tulge kedagi süüdistama!
 
Feliks 12. aprill 2002, kl 15.33
Sa väidad, et keeg ipeab süüdi olema..ei pea olema..no mismoodi suudad Sa vahet teha kas ja kes on suhtes (selle ebaõnnestumises) süüdi?
 
Pipa 12. aprill 2002, kl 15.33
Keegi pole süüdi. On litsid-mehed ja litsid-naised. Kumbki kategooria väärib omasugust. Teistsugused hoidku omaette ja otsigu endasuguste seltsi.
Ise olen teistsugune ja leidsin endasuguse.
 
kassikakk 12. aprill 2002, kl 15.46
On inimesi, kes alati kõiges ja kõiki süüdistavad, on inimesi, kes mõistavad, et pole süüd on ainult vead... ja kõik jamad, mis toimuvad, on rohkemal või vähemal määral ikka enda tekitatud. Igaüks vastutab ise ainuisikuliselt oma (hinge)elu ja tunnete eest (sealjuures teisi tahtlikult mitte kahjustades ja võimaluse korral ikka "uppujale" kätt ulatades, edasine on juba "uppuja" enda asi). Muud miskit. Kahtlen, kas inimesi 100% sellest aru saama saab panna... Nats segane tuli, aga loodetavasti saate aru :)
 
ehee 12. aprill 2002, kl 15.49
wow, braavo Pipa. "otsigu endasuguste seltsi" palun kas sul äkki mõni test selle määramiseks et kes on, khm, @!#$-mees-naine?? no ma mõtlen et enne kuii plaanid abielluda ntx?
 
kassikakk 12. aprill 2002, kl 15.55
Ole rahulik, ehhe, nii nagu iga pott leiab sobiva kaane, nii leiad Sinagi endasuguse - ole siis teistsugune või mitte. Ja kui leiadki teistsuguse, siis vahetad ta varem või hiljem omasuguse vastu. Selge? :)
 
Pipa 12. aprill 2002, kl 16.00
Teistkordselt abiellusin peale 3aastast prooviabielu.
Esimese abieluga(peale 1a tutvust) läxin sohu, armastav mees, kuid @!#$ mis @!#$, siiani selline, truu sõber, siiski.
 
Armuke 12. aprill 2002, kl 16.15
No oleks siis neid vabu mehi võtta! Ei ole ju! Aga mina tahan end ka naisena tunda ja hellitatud saada! Ja see, et mehel, kes mulle meeldib, kodus ka naine on - see on nendevaheline asi. Vägisi pole kedagi enda juurde toonud!
 
muri 12. aprill 2002, kl 16.17
to lihtne:
Miks mitte süüdistada mehe armukest, konkurent ikkagi. Miks sina süüdistad abielunaisi? Kas oled ise armukese rollis?
 
Mutant 12. aprill 2002, kl 16.26
Mul tekkis ka selline küsimus.
 
Kaits 12. aprill 2002, kl 16.28
Kui löön mina üle aisa, olen süüdi mina, kui minu mees, siis tema ja kui mulle hakkab meeldima abielumees, katkestan kiirelt suhte. Polegi eriliselt keeruline, või...?
 
ehee 12. aprill 2002, kl 16.32
ei saa rahulik olla:)) labane on niiviisi liigatada inimesi nagu Pipa...
 
Pipa 12. aprill 2002, kl 16.43
ehee
Ise @!#$ mees/naine? Hammustas tagumikust selline liigitamine?
 
ehee 12. aprill 2002, kl 16.49
sa väljendud nii kenasti, Pipa:))
 
Pipa 12. aprill 2002, kl 17.01
Seeeest elan võrratult! Väljendumine maiääss!!!
 
zz 12. aprill 2002, kl 17.32
Ei saa vait olla: Pipa mõjub toniseerivalt!!
 
Pipa 12. aprill 2002, kl 17.40
 
Mercantile 12. aprill 2002, kl 17.42
kas nii on ka võimalik,et Naine ilus ja @!#$ ja mees möku ja kodune!Juu,sobivad!Kas ka need on pott ja kaan!?
Arvan ise,et on!
 
Mercantile 12. aprill 2002, kl 17.46
Kuidas saab oma abielu korda seada?
Meestele mõttes meeldib ikka mitu naist!
Äkki unistab see,kes soovitab abielu korda seada!
Võimatu on rahuldada kõike ühe inimese soove!
Soovitan kõrva taha panna.Vajaka jääb oolveis.
 
Svea 12. aprill 2002, kl 18.17
Nendele siis,kes ei saa aru. Abielunaise ja armukese seisund ei pruugi alati olla võrdne. On ju arusaadav, et kui naine kannab last või imetab, siis ei ole ta nii atraktiivne nagu selline naine, kellel ei ole magamata öid, muret pisikese pärast, sünnitusväsimust ja sünnijärgset deprekat ja muid vaevu ja kes saab kogu energia iseenda eest hoolitsemisele panna. Isegi hormonaalne seis on mõlemil täiesti erinev kuid hormoonidel on ka vastassugupoolele tugev mõju. Rase naine või pisikese beebiga ema ei erita selliseid hormoone, mis meest ligi meelitaksid samal määral, nagu küps naine, kes on parasjagu seisus, et ainult mees puudu. Võib ju küll väita, et kas mehel tahet ja oma mõtlemist ei olegi, aga tihtipeale ei ole sellises olukorras tegu ainult füüsilise mõjuriga (mis on väga tugev) vaid ka emotsionaalsega: teadagi, et paljudes peredes on pinged kui laps on pisike, naisel väga raske, mehel selle tõttu ka. Kõik on muutunud, naise ja mehe suhted on lapse tulekuga muutunud ja nad ei oska algul uue olukorraga toime tulle eriti hästi. Küllap paar saaks selle olukorraga hakkama ja tuleks toime, raskused läheksid mööda, aga kui siis ilmub lähedusse mõni väga atraktiivne naine, kes mehe peal täiesti teadlikult oma võlud lahti laseb ja teda moosib, siis ei pruugi pinges mees vastu pidada ja abielunaisest ei ole sellel hetkel võrdväärset konkureerijat. Sellepärast ma arvan, et niisugused perelõhkujad teevad umbes sama, mida need, kes kaitsetu linnupesa puruks astuvad. Sest kui paar läheb lahku, suhted purunevad, saab kõige rängema hoobi see pisike laps, kes ei ole kelllegi midagi halba teinud, ei ole süüdi, aga end kaitsta ei saa kuid jääb isata. (Pühapäevaisa ei ole see, mis päris-oma-isa, kes igal hommikul kalli teeb ja õhtul mürab-unejuttu räägib.)
Naised võivad erinevatel eluetappidel olla lausa mõlemis rollis. Olla millalgi teise pere sisse kiilulööjad, olla hiljem aga ise selle õnnetu naise staatuses, kelle mehe mõni tibi ära lohistab ja kes verd tilkuva südamega oma pisikest last vaatab, kes edaspidi ilma isata peab elama. Mõelge enne järgi, mis teete, kõik tuleb endale tagasi.
 
Ly 12. aprill 2002, kl 19.10
Svea panigi kõik täpselt paika, sellele pole küll mitte midagi veel lisada. Täitsa poolt kogu mõttega:)
 
mees35 12. aprill 2002, kl 19.24
Paika pani Svea küll, aga kujutaks teistsugust olukorda ette, kus lapsed juba suured. Ei ole siis naisel hormoonid teisiti ega midagi. Ja kui armuke ka abielunaine ja sama vana või vanemgi. Ja kujutaks veel ette, et kõik see kamp on ühed kenad inimesed. See on palju tüüpilisem armukese lugu ju, kui et naine väikese lapsega kodus. Minu meelest ei pannud Svea midagi paika.
 
M69 12. aprill 2002, kl 19.29
Ei saanud Svea asjale teps mitte pihta. Vastsündinud lapse juurest mehed naljalt ära ei jookse, enamikul isadel on isatunne
üpris tugev. Armuke leitakse reeglina ikkagi emotsionaalselt
ammendunud suhte kõrvale ja enamikule meestele pakub nn. armukese
pidamine märksa rohkem, kui lihtsalt ohtralt ja head keppi teise naisega. Tähtis on vaimne side armukesega, mingil määral ka ühised huvid ja eriti tähtis - ühine arusaamine huumorist. Minu
armuke arvas ka, et iial ei sa ta enam abielumehe armukeseks:)))
NO nüüd on ikkagi...
 
Laura 12. aprill 2002, kl 19.36
M69, kui lastega probleeme ei teki ja nii hea armuke on, miks sa siis oma naist petad? Ja armukese juurde ei koli?
 
Laura 12. aprill 2002, kl 19.36
M69, kui lastega probleeme ei teki ja nii hea armuke on, miks sa siis oma naist petad? Ja armukese juurde ei koli?
 
M69 12. aprill 2002, kl 19.39
Laura - et topelt ei kärise...:))) Aga ma ju nimetasin nagu isatunnet, või mis? Lapse särasilmad on mulle tähtsamad, kui kallimate-armukeste-sõbrannade omad kõik kokku. Understood?
 
Laura 12. aprill 2002, kl 19.42
kuidas su lapse silmad siis säravad, kui saab teada, kuidas ta emaga käitud?
ja armukese "pidamine" on asi, mis kipub välja tulema...
ma pakun, et su lapse silmad on siis kõike muud kui säravad, kaasa arvatud tema purunenud hea arvamus sinust...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!