Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mis saab pärast maise keha surma?
 
vaglad 01. oktoober 2015, kl 03.45
no peale maise keha surma saabuvad vaglad. Järgi jäävad luud koos hammastega, kelle neid ikka oli.
kas on nagu muid kõdunemise võimalusi? ikka vaid muld.
 
kollid on vaid meie peas 01. oktoober 2015, kl 20.15
Kui imeline ja võrratu maailm ei saa eksisteerida iseenesest, siis kuidas selle maailma väidetav veel imelisem ja võrratum looja saab?
 
päriselt 01. oktoober 2015, kl 23.49
on kollid ninas.
 
ela ja naudi 03. oktoober 2015, kl 23.24
*Keha surm on indiviidi eksistentsi lõpp. Ja inimese elul polegi mingit mõtet ega eesmärki.
Nii karm see elu ka ei ole, , jah, surm lõpetab isikliku kaasarääkimise, aga lapsed ja sinu tegemised elavad veel tükki aega.

*elu mõte on liigi säilimiseks vajalike järglaste andmine.
Liigi seisukohalt jah, aga küsimus vast, mis on minu elu mõte?
See eesmärk sõltub pea 100% sinust endast, elu on võrratu ja on mida nautida, seega mõtet kuipalju!
Nautige elu, jah, see meie eluke pole pikk, pole mõtet aega raisata teemadele, mis ei sõltu meist ja mida me muuta ei saa.
 
Andke nüüd tuld. 10. oktoober 2015, kl 23.38
Mitte midagi ei saa. Inimene on nii loll, et ei saa aru, et Maa ongi paradiis. Siin elatud aeg on privileeg. Paraku on inimene nii loll, et otsib uut elu pärast surma. Elu on antud sulle siin elamiseks, kui ei oska või ei saa või ei taha. Ega siis elult midagi saagi. Inimestel polegi mingit mõtet, töötavad, söövad, si...tuvad, ni...vad ja lihtsalt reostavad ja tapavad planeedi ära. Õnneks siis koos endiga. Loomad ega linnud vaevalt et vaevavad pead mis saab pärast surma. Nemad elavad siin ja praegu. Igatahes ka mitte midagi uskudes pärast surma, tuleb elada oma elu nii, et juhul kui äkki ongi see miski seal pärast, et siis oleks südametunnistus võrdlemisi puhas.Ja kõige suuremat kurja saadavadki selles maises elus siin korda igasugu sügavusulised, kes võitlevad ja tapavad mingi muistendi pärast. Maa ongi meie niiöelda jumal. Maal pole inimesi vaja aga inimestel on väga vaja Maad. Hoidkem siis seda selles elus niipalju kui saame.
 
njahh 11. oktoober 2015, kl 10.31
hauatagune elu mõeldi välja selleks, et jumalavallatut inimest vaos hoida. Põrgu oli kole koht ja sinna ei tahtnud keegi sattuda. Selleks aga tuli olla kuulekas ja kõrgemaid võimusid sõnakuulekalt orjata. Või nagu juba suur Lenin ütles: "Usk on oopium rahvale." Eks tal ju oligi ses küsimuses õigus, et hirmutatud inimest on kergem valitseda. Vahet ju pole, kas usume jumalat, tsaari või mõnd muud isakest - Taarat, Kimi või Savisaart...
 
valvur 12. oktoober 2015, kl 17.39
just nii, jumal oli vanaaja politseinik, aga milleks teda 21 sajandil vaja, mitte ei mõista:)))
 
pepe 20. juuni 2017, kl 09.00
Kui inimene otsustab enesetapu kasuks, siis ta ju otsustab oma elu yle.
 
Üks ullike siin tõemeeli unistab: 23. juuni 2017, kl 16.43
"Kui kord sealmaal oleme, et vaja siirduda teispoolsusesse, ootavad seal ees meid meie armsad tuttavad ja lähedased :)"
Ole nii hea ja arvesta välja kui vana on meie planeet, kui palju inimesi selle aja jooksul siit lahkunud!
Ja nüüd tee mulle selgeks, kus on see koht,kus nad kasvõi hingedena pesitsevad?
Aga taaskehastudes, mitu maakera tollest ajast siiani meil vaja oleks olnud?
J veel, kui me endale ISE VANEMAD VALIME, siis me ju olemegi mingid ajuvärdjad, sest KES valib neid joodikutest küülikutest paljunejaid ja muid hulle õudusi, kes siin maamuna peal töllerdavad!?
Agne Tamm 23. juuni 2017, kl 18.59
Meie tuttavad ja lähedased sünnivad meie lastelastena! Kui veab!
 
väsind 28. juuni 2017, kl 19.12
mulle tuli seoses selle teemaga meelde osa vist family guyst, kus oli pildike moslemiterroristist, kes lasi end õhku ja lootis saada taevasse, kus teda ootab ees hunnik neitseid ja sattus arvutiklassi, kus oli kamp koledaid vinnilisi it noorukeid..
see siis igavesest elust ja paradiisist.
mina loodan et kui on lõplik pauk, siis saab rahulikult ja lõplikult mitteolla.
nende lapsesuude vaimustunud ergutmine ala elu on kõigile nautimiseks, kehtib ju siis ka kõiksugu sadistidele ja pedofiilidele, sarimõrtsukaile jne. et nautige, ärge põdege, võtke või esimene ettejuhtuv tänavalt, minu ema, laps ja nautige!
miongit loojat pole. me oleme lihtsalt tavaline hallitus, mis vohab
 
nõus väsinuga 28. juuni 2017, kl 20.10
Ja lisaks see maa on paradiis jutt. ISIS söötis emale ta beebi sisse ja vägistas 10 aastase tüdruku ta pere ees surnuks. Kui see on paradiis siis ma tahan küll põrgu.
 
:(( 28. juuni 2017, kl 23.47
kus selline asi juhtus?
 
uitaja 05. juuli 2017, kl 20.26
Olen Souliga nõus ja taassündi uskusin, ei tea kuidas, juba varasest noorusest. Sest meie hetkeelu on nagu jagatud kaartidega mäng, kes sünnib vaesena, kes rikkana ja see ei ole minu meelest õiglane. Ju see on ikka seotud mingi n.ö. jätkueluna, sest miks osad peaksid kannatama ilma põhjuseta. No eks rikkad ka nutavad, see on tõsi, aga paremates tingimustes.
Olen näiteks mõelnud, et need noored pommiterroristid, kes reeglina vara surevad, peaksid varsti uuesti juba sündima ja hakkama siis oma vigu parandama, ehk maailmas rahu looma. Lootust on, peame lihtsalt natuke ootama:)
Kõige mõtetum ongi vihata kedagi rahvuse või rassi pärast, sest järgmises elus võime ise samasugused olla, see paneb ikka mõtlema ja vastutama oma selle elu tegude eest.
 
tõepoolest 07. juuli 2017, kl 15.38
Elada tuleks ainult iseendale ja pole vajadust kellegi nimel enda elu ohvriks tuua. Isegi mitte laste nimel ei tasuks oma elu ohverdada. Elu on sellekd liiga lühike ja kellel lõpeb see varem, kellel hiljem.
 
15.38-le 07. juuli 2017, kl 20.09
miks lapsi üldse teha, kui nende nimel ei taha pingutada ja ohverdusi tuua?
kui juba teed lapsed, siis pead paljust loobuma ja võtma endale kohustuse nad ka armastuse ja hoolega üleskasvatada. laste peale läheb väga palju aega ja energiat ning muidugi ka raha.
kui pole selleks valmis, siis ära tee lapsi. eneseõigustus ala elu on ainult üks, no siis elagi üksi ja naudi, keegi ei pane seda sulle pahaks, küll aga pannakse pahaks, kui lapsed su elus jäävad tähtsusjärjekorras mehe ja hobide ning naudingute järel millalgi kolmandaks või neljandaks. see pole õige.
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 10.44
Kui Jeesusega diili peale said, siis peaksid tasuta Mac'i, iPhone'i ja Wifi saama.
 
kõigi portaalide rosinatoppijad, ühinege! 12. juuli 2017, kl 15.20
Alu nukras meeles
lehkab üksildane rosin.
Kuigi nùssivabu aastaid
möödunud on tosin.
Hètääripildid põhjustavad
puhast piina!
Krt kui vaid meenuks,
mis imeloom on vagiina:(
 
Doctor collins 14. juuli 2017, kl 20.25
Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Riiklik Sihtasutus ostab praegu terve neer. Minu nimi on dr Collins, nefroloog, neeru riiklik haigla. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan sinu vastust…. Parimate soovidega Dr Collins
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!