Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Rämpstoit.
 
ema 24. november 2004, kl 13.02
Tere!
Tahaks teada,kui paljud emad-isad oma lastele rämpstoitu lubavad. Teada on see,et burgerid,colad ja muus elline stuff on noorte seas pop. Aga kas ikka lubate neile seda? Minu noorem poeg (6a) tahab friikaid ja cocat. Ta vöiks sellest eladagi muidugi ei anna ma talle seda iga päev. Cocat kohe eriti harva. On ju mahlad,morsid ,jogurtid sama head. Aga vanem poiss (8A) pole iial ühestki burgerist või krõpsust lugu pidanud. Tükki pizzatki veeretab suus ringi. Tema sööks meelsamini suppi ja kala ja makarone.
Kas käite sageli oma lastega näiteks MacDonaldsis?
 
tydint 24. november 2004, kl 13.12
http://woman.delfi.ee/foorum/list.php?f=35
või
http://www.perekool.ee/
või
ninnu-nännu, sööme jah ja niipalju kui isu on - mis see sinu asi on?
 
g 24. november 2004, kl 13.16
Lapsed 12 ja 14. Kui väiksemad olid, siis käisime McDonaldsis igal 3. aastal. Nad pidid sellega lihtsalt leppima, sest minule on see väga vastuvõetamatu söögikoht. Tõsi, burgereid ja friikaid söövad paar korda kuus ja cocat ostame iga nädal.
 
ema 24. november 2004, kl 13.24
Tead,tydinud! Minu asi on see niipalju,et olen oma laste ema. Jakui sind see ei huvita,siis mine oma noortenurka ja kasva. Kui omale lapsed saad,siis sööda sisse mida tahad!
 
tydint 24. november 2004, kl 13.30
kuna siin võib auru väljalasta, siis seda ma seekord ka tegin
* 2 lapse ( peaaegu täiskasvanu )ema...
** ja sa, teemaalgataja, va ohmoon, keri oma pereteemadega tervisenurka või vastava sisuga alateemasse :PPPP ...krdi.kanaaju selline ;(
 
n 24. november 2004, kl 13.31
miks pizza rämpstoit on: pannkook+vorst+juust+ketsup.. miss seal hulgas see rämps on? Frrikatest ma saan aru, et neid paretase samas rasvas lõputult kaua ja cocajms limonaadilised on E-d täis. Aga kus on rämps pizza sees?
 
jefrosiine 24. november 2004, kl 13.33
soovitan emal osta külmikusse piisav tagavara friikaid ja neid iga päev lastele ette anda... nädala-poolteisega on neil see isu ammendunud ja vähemalt aasta rahu majas.
17- ja 10-aastaste poegade ema
 
ema 24. november 2004, kl 13.45
Küll on ikka õel rahvas! Ma ei kolla siin iga hetk,sest on muudki teha,aga neile,kes siin 24h istuvad-tänan soovitamast.Ehk on mujal tõesti arusaajam ja täiskasvanum lugejaskond.
Päikest headele inimestele!
 
alu 24. november 2004, kl 14.13
"Cocat kohe eriti harva. On ju mahlad,morsid ,jogurtid sama head"

kle, mida võrdlust? eesti mehel ja välismaa mehel pole samuti vahet või?
 
xxx 24. november 2004, kl 14.15
Pärast kooli on saanud harjumuseks,et mc-st läbi, ja nii juba aastaid.See aga veel ei tähenda ,et lapsed muud ,tervislikku toitu ei sööks...
 
jefrosiine 24. november 2004, kl 14.24
küsimisega peaks ikka ettevaatlik olema, vastused ei pruugi meeldida ja sis kisa kui palju:)))) vastasin puhtast südamest ja omadest kogemustest ja nüüd veel õel kah... aitähh:))))
 
ema 24. november 2004, kl 14.27
cocat ehk 4-5x aastas.
Friikaid 5-6x aastas
macis 2-3x aastas.

3 teismelist poega.
 
mami 24. november 2004, kl 16.15
Pihv söödav
Sai -söödav
salat-söödav
kaste-söödav


aga kõik kokku ei või siis on rämps

kuidas ma keelan lapsele seda vahest see on ju nõmedus
kellegi resto suur viha ja kadedus mina näiteks ei jõua oma kaht last restoranis toita kus praad maksab a`100.- ja veel rohkemgi
koguaeg ei viitsi ka kodus vaaritada ja pudrust nad ei toitu ka ainult,ikka käime vahel näksimas (sry kirjavahemärgid ei viitsinud)näed praegugi kiire
ja ma ei arva et mu lapsed on halvasti toidetud
 
barbariss 24. november 2004, kl 16.22
kiirtoit on ok, seni kuni seda süüakse seetõttu, et on kiire ja pole aega restorani minna või kodus vaaritama hakata
 
mami 24. november 2004, kl 16.23
igatahes,parem kui nälgida
 
anx 24. november 2004, kl 17.14
ise ei söö ja lastel ka ei luba kui neile väiksest peale rääkida et on kahjulik jäävad ilusti uskuma ja hiljem ei tahagi
 
tähenärija 24. november 2004, kl 17.35
to mami: selle ajaga, kui sa kirjutasid, et sry kirjavahemärgid ei viitsinud, oleksid jõudnud küll need paar koma ritta laduda!
 
kahjuks 24. november 2004, kl 19.40
kahjuks on mu rahakott nii õhuke,et pean hoolega süüa tegema ja raha lugema.Nii et mitte kokat,friikaid,krõpse.Kuna lapsed on veel selles eas,kus kaaluprobleeme pole,küpsetan ikka vähemalt kord nädalas,sellega saavad oma magusaisu täis ja nagu polegi probleeme.Ainult pean hoolikas olema,ei saa laisaks minna,siis vaja kohe näksimist otsida,need aga ongi,mis raha kulutavad.
Aga noh,eks igaüks ise tea.
 
mami 24. november 2004, kl 19.48
näpud olid kulmunud
 
Rämpstoidutempel 27. detsember 2023, kl 18.19
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast Ja kui neid ei ole siis võib ka ainult jahu olla igaüks teeb ise kodus Mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada sest vaata ega imperalist ka ei maga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!