Feministi nurgake
Rämpstoit.
ema 24. november 2004, kl 13.02 |
Tere!
Tahaks teada,kui paljud emad-isad oma lastele rämpstoitu lubavad. Teada on see,et burgerid,colad ja muus elline stuff on noorte seas pop. Aga kas ikka lubate neile seda? Minu noorem poeg (6a) tahab friikaid ja cocat. Ta vöiks sellest eladagi muidugi ei anna ma talle seda iga päev. Cocat kohe eriti harva. On ju mahlad,morsid ,jogurtid sama head. Aga vanem poiss (8A) pole iial ühestki burgerist või krõpsust lugu pidanud. Tükki pizzatki veeretab suus ringi. Tema sööks meelsamini suppi ja kala ja makarone.
Kas käite sageli oma lastega näiteks MacDonaldsis?
Tahaks teada,kui paljud emad-isad oma lastele rämpstoitu lubavad. Teada on see,et burgerid,colad ja muus elline stuff on noorte seas pop. Aga kas ikka lubate neile seda? Minu noorem poeg (6a) tahab friikaid ja cocat. Ta vöiks sellest eladagi muidugi ei anna ma talle seda iga päev. Cocat kohe eriti harva. On ju mahlad,morsid ,jogurtid sama head. Aga vanem poiss (8A) pole iial ühestki burgerist või krõpsust lugu pidanud. Tükki pizzatki veeretab suus ringi. Tema sööks meelsamini suppi ja kala ja makarone.
Kas käite sageli oma lastega näiteks MacDonaldsis?
tydint 24. november 2004, kl 13.12 |
g 24. november 2004, kl 13.16 |
ema 24. november 2004, kl 13.24 |
tydint 24. november 2004, kl 13.30 |
n 24. november 2004, kl 13.31 |
jefrosiine 24. november 2004, kl 13.33 |
ema 24. november 2004, kl 13.45 |
alu 24. november 2004, kl 14.13 |
xxx 24. november 2004, kl 14.15 |
jefrosiine 24. november 2004, kl 14.24 |
ema 24. november 2004, kl 14.27 |
mami 24. november 2004, kl 16.15 |
Pihv söödav
Sai -söödav
salat-söödav
kaste-söödav
aga kõik kokku ei või siis on rämps
kuidas ma keelan lapsele seda vahest see on ju nõmedus
kellegi resto suur viha ja kadedus mina näiteks ei jõua oma kaht last restoranis toita kus praad maksab a`100.- ja veel rohkemgi
koguaeg ei viitsi ka kodus vaaritada ja pudrust nad ei toitu ka ainult,ikka käime vahel näksimas (sry kirjavahemärgid ei viitsinud)näed praegugi kiire
ja ma ei arva et mu lapsed on halvasti toidetud
Sai -söödav
salat-söödav
kaste-söödav
aga kõik kokku ei või siis on rämps
kuidas ma keelan lapsele seda vahest see on ju nõmedus
kellegi resto suur viha ja kadedus mina näiteks ei jõua oma kaht last restoranis toita kus praad maksab a`100.- ja veel rohkemgi
koguaeg ei viitsi ka kodus vaaritada ja pudrust nad ei toitu ka ainult,ikka käime vahel näksimas (sry kirjavahemärgid ei viitsinud)näed praegugi kiire
ja ma ei arva et mu lapsed on halvasti toidetud
barbariss 24. november 2004, kl 16.22 |
anx 24. november 2004, kl 17.14 |
tähenärija 24. november 2004, kl 17.35 |
kahjuks 24. november 2004, kl 19.40 |
kahjuks on mu rahakott nii õhuke,et pean hoolega süüa tegema ja raha lugema.Nii et mitte kokat,friikaid,krõpse.Kuna lapsed on veel selles eas,kus kaaluprobleeme pole,küpsetan ikka vähemalt kord nädalas,sellega saavad oma magusaisu täis ja nagu polegi probleeme.Ainult pean hoolikas olema,ei saa laisaks minna,siis vaja kohe näksimist otsida,need aga ongi,mis raha kulutavad.
Aga noh,eks igaüks ise tea.
Aga noh,eks igaüks ise tea.
Lisa postitus