Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
vabad naised
 
Dame Ali 20. detsember 2005, kl 15.58
phähh, need kellel nendeks loetletud töödeks tingimata meest vaja on, kannatavad raskekujulise õpitud abituse all
 
vaidlen vastu 20. detsember 2005, kl 17.34
ega võiski arvata, et "keegi" ikka on kellel midagi kobiseda on MINU elu kohta, olgu mainitud, et mina kirjeldasin seda , kuidas mul on ja mulle meeldibki....mitte ei tulnud maha tegema vabu naisi ja Dame Ali suguseid ja ei tulnud ka paika panema (oma tundmuste põhjal) ehheed ja tema elu, ainult jutu põhjal inimest ise teadmata.

aga ehhee, mida ameerikat sa küll leidsid, jääb arusaamatuks, aga noh sulle võib ju tunduda mis iganes, kes keelata saab (Maarja aitähh, vastasid juba minu eest ja nõus suga täitsa)

to Dame Ali
mis puutub siia linnaelanik, ma elan Tallinnas, nii et ka linnaelanik. Ja ilmselt lugesid üle rea, aga ma vastan sulle siis, et ei ma ei ela mehega koos sellepärast, et tema sa kujutad ette oskab töid, mille jaoks mina peaks torumehe kutsuma.
Kui sa nii totakalt aru said, siis sa kannatad raskekujulise paranoia all! Ja maitsed on erinevad, mulle ei meeldi baleerinist mehed kes tikivad, samuti ei meeldi mulle naised kes 20 kg raskust kannavad ja auto all "õlitavad"

PS mulle meeldis "kle" kommentaar su kohta,täitsa naerma hakkasin
 
Dame Ali 20. detsember 2005, kl 17.43
sa võtad asja liiga tõsiselt. minu kommentaar oli sinu "meestetööde" pihta. MEESTETÖID ei ole olemas keskmises linnaperes.

kirjutad ise veel nii kenasti, et vajad meest just nendelsamadel põhjustel mis minu poolt väga headeks mehevajamise-põhjusteks tituleeritud (laste tegemine, isa eeskuju laste kasvatamises, perekonnale raha teenimine ning emotsionaalne tugi)

emotsionaalne ahvike oled :)
 
Dame Ali 20. detsember 2005, kl 17.43
PS! Need munad oleks tõesti toredad - saaks kohe vähemalt 30% palgalisa küsida

:D
 
vaidlen vastu 20. detsember 2005, kl 18.08
aga minu kommentaar oli meestetöödest ju ainult ühel põhjusel, sest minu arust on olemas meestetööd (ka keskmises linnaperes). Ja mulle meeldib, et pereelus valitseb nn koostöö,ei pea tegema kõike naine või kõike mees, aga jah pean tunnistama et meie peres on küll välja kujunenud mida üldjuhul teen mina, mida üldjuhul mees.
Sinule võib ju jääda sinu arvamus, et ei ole meestetöid, kõik nii ei arva...aga ole sa nii feminist kui tahes, mehed imetada ei saa ja füüsiliselt on naised nõrgemad (on ka erandeid loomulikult, ega ma ei tea ka kellega mul on au antud juhul kirjutada ehk väga suure ja tugeva naisega) Mõttetu vaidlus tegelikult ju!
Aga nii etteruttavalt olgu öeldud, et kui üksi oleks, siis ka mul on telefon, et vajadusel välja kutsuda torumees jne
 
Dame Ali 20. detsember 2005, kl 22.05
ära aja segi bioloogilisi rolle ning õpitud sotsiaalset käitumist (viide sellele imetamisele)

mina olen tilluke, miniatuurne tegelane, aga olen avastanud emantsipatsiooni suure eelise: money talks, bullshit walks.
podarki 19. august 2021, kl 18.22
Seksi tutvumissaidid - http://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!