Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
seelik ei seisa paigal
 
ohisver 29. mai 2007, kl 16.56
Krt, miks KÕIK seelikud mu seljas keerlevad ja üles tulevad kõndimisega?
No mitte ükski seelik seljas ei istu....koguaeg tuleb üles, st kerkib. Kõndida üldse ei saa, pidevalt tiri seelikut allapoole. aga sihukese kuumusega on seelik parim variant.
Mina ei tea...kas teistel ka nii? Naise, kuidas teil selleikud õige koha peal paigal seisavad?
Ok, olen vöökohast võrreldes puusaga väga peenike....no 30 cm on kindlasti vahet ja päris A-lõikega seelikut ei ole ka, mis vöökohast palju kitsam oleks kui puusast. Aga isegi kui ma seeliku puusadele lükkan ja siis vöö peale panen---IKKKA KERKIB!!!!

Täitsa tõsi probleem on, et seelik seljas ei seisa.
 
tp 29. mai 2007, kl 17.01
Tugevast materjalist seelikud (a la teksa) kipuvad seda tegema. Sellised hästi langevad seelikud palju vähem. Nii et ... otsi õige materjal, või kanna kleiti :)
 
ohisver 29. mai 2007, kl 17.08
tegu oli teksaseelikuga jah:S
 
lala 29. mai 2007, kl 18.47
Need puusad ongi probleemiks, miks sul seelik üles tõuseb :P
 
Mirr 29. mai 2007, kl 19.28
Mul ka sama jama, ka teksaseelikuga. :D Tavaliselt üritan teda puusade keskkohast veidi allapoole panna, et siis nii väga ei tule üles. Aga kui rohkem üleval pool on, siis on varsti ta kõhu peal väljas. :D
Ja kogu aeg kisu alla poole. :D
 
jubee 29. mai 2007, kl 19.33
Sama mure - teksaseelik, mis ei ole väga madala värvliga, aga peaks asumanatuke allpool naba, kerkib ülespoole naba- tobe! Ja peale selle keerleb seljas - küljeõmblused sõidavad ette. Õhemast puuvillastretshist sportlik seelik teeb samu trikke. Mul on üsna kitsas puus, lihtsalt käimisel jalad ju liiguvad janii see juhtubki. Kujutan ette, et paigal seisab seelik siis, kui on kõrge värvel kõvasti ümber kõhu ja seelikuosa hästi lai ja lohvakas.
 
annamai 29. mai 2007, kl 19.40
Seeliku all peaksid olema õhukesest materjalist nagu püksid, mis paigal hoiaksid (tantsijatel on sellised seelikud) või siis üldse püksseelik.
 
vanasti sama jama 29. mai 2007, kl 21.41
mina saan nii kantud, et ostan veitsa suurema numbri. mis on hästi kitsas, see tulebki ülesse. nüüd seda jama enam pole.
 
rätsep 29. mai 2007, kl 22.37
Seelik kerkib üles siis, kui on puusade kohalt kitsavõitu. Need hästi liibuvad seelikud kerkivadki üles.
 
keerusai 29. mai 2007, kl 23.26
Minur keerleb ka seelik seljas, aga just on liiga suur ja lai.
 
linda 30. mai 2007, kl 02.27
Just! Mulle ka hirmsasti meeldivad kitsad seelikud ja kerkivad jah üles! Mina olen käega löönud, kohendan aeg-ajalt seelikut ja lähen aga edasi. Mul pikad jalad ja pikk samm ka, kui seelikuga olen, siis aitab sammu koomale tõmbamine. Suvel seega üritan liikuda nagu tigu:-)
 
:D 30. mai 2007, kl 19.27
:D:D:D JUST koju kõndides mõtlesin, et küsiks nõu vahelduseks selle kohta, et mida teha, kui see paganama seelik pidevalt keerleb ja kerib üles:DD a siis mõtlesin ümber, et ei küsi, saan niikuinii sõimata, et missa l.its siis seelikut selga ajad, kui kanda ei oska:DD
 
kaisi 30. mai 2007, kl 21.37
ja mina m6tlesin et olen selle murega yksi! jumal tänatud et ei ole! mul täpselt sama lugu! täiesti v6imatu on seelikuga käia1 just täna käisin seelikuga ja muudkui sikuta ja sikuta alla poole. minu jaoks on ainus variant, et t6mban seeliku puusadele ja siis vöö nii k6vasti et raske on hingatagi :) ei jää muud yle lihtsalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!