Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kui naisele suhte elguses liiga palju tundeid avaldada, kas see on VÄGA suur turnoff? :)
 
köhija 21. juuli 2007, kl 18.28
kust sa mirr, tead, mis neil seal oli kuhuni jõudis? sisse või välja. öeldi ju vaid, et lõpuni ei mindud. osadel see ehk tähendab mingit kombaini (kõigisse avaustesse) või kesteab mida.
iga ikka oma mätta otsas. : )
 
Activia 21. juuli 2007, kl 21.45
On tuldud lillede ja tordiga ukse taha. Las tulevad. Luuletused vist ei meeldiks, ma pole selline luuleline inimene. Armastust ära veel avalda, nii ruttu armastust ei teki.
 
konkreetne 21. juuli 2007, kl 22.03
üldiselt piinlik öelda, aga oleks sa nn minu austaja, siis selle napi info põhjal ma ütleks " öakkk ":) Kui veel üldse midagi päästa annab, siis hoia distantsi ja anna teisele hingamisruumi ja luuleta sahtlisse
 
särin 21. juuli 2007, kl 22.33
Mulle läheks selline lähenemisviis jälle vägaga peale. Olen ise tunnetele üsna avatud ja kergestisüttiv, mõnikord samasugused raskused nagu teemaalgatajal:).
 
Turn -off 21. juuli 2007, kl 22.59
Ikka oled jobu küll - tunded? ja naisele avaldama? päris rumal ju - mine arene väheke. Aga üldiselt - su oma asi, käi või pea peal kui meeldib!
 
mnjaa 22. juuli 2007, kl 18.09
Tundud täpselt selline mees, keda minagi kohata tahaks. Kus teiesugused küll end peidavad, et minu teele ühtegi ei satu?
 
:))) 23. juuli 2007, kl 11.19
väiksemate kogemustega-rikkumatta mehed, ootavadki naiselt samaväärset suhtumist/kohtlemist..., et kui mees alustas kabistamisega, siis naine peaks samaga vastama, kui tema luuletab, peaks naine vastu luuletama jne.
üldiselt aga on tõde küll, et kui naine lubab juba kabistada, siis on roheline tee, kuid tema liigutused ei ole sinuomadega võrdsel tasandil, siis selline naine ilmselt tahab, et sa oleksid ratsanik kes juhib, sellisele sinu harmoonia, et vastan samaga, ei sobi.

tegelikult aga iga naine nii ei vasta..., oodates hoopis seda "isast" kes talle lihtsalt tahapaneb..., ilusate sõnade saatel.
ilmselt pole autoril suhtes samaväärne partner. te ei sobi vaimselt kokku, sina oled emotsionaalne, tema on praktilisem.

muidugi oleks väga täiskasvanulik, kui naine, tundes ebaklappi, laoks tõe ka lagedale sulle, kuid seda temalt nõuda ei saa-naised on nagu noorpullikad, kes on miskit eelarvamuslikult juba türukueas pähe võtnud ja "selliselt" käituvalt printsi tema ka ootab, kuid millist-see on see, mille kohta naistel sõnastu puudub või arvavad, et ei pea seda ütlema.
nii, et autor, tõmbu tagasi, ära raiska enda vaimu, kui sulle ei vastata samaga. sulle on sobiv selline kaaslane, kellega sul on vabatunne olla koos, mitte, et sa peaksid ennast piirama mõtetega, olles juba kohanud ta ebalust, tõrksust, mõeldes igaminut, "kas talle meeldib-aga see ikka peaks meeldima, mida ta soovib..."-õigema kaaslasega tuleb see iseenesest ja saad vastu samavõrd.
kui on õige valik, siis ei heidaks tema sulle su käitumist ette, eriti veel, kui suhe nii noor, pigem saaksid temalt samavõrd emotsioone ja tegevusi vastu, mis veelgi ergutaks ja arendaks suhet, sest ega etteheited on ju ka sinul temale!!! järelikult ei ole tema halb, ega sina halb, vaid te lihtsalt ei sobi.
sul pole enam selles suhtes arengut, areg oli sul ~esimesed kohtumised, kuid nüüd on juba taandareg-ole kriitiline ja realistlik.
 
suflöör 23. juuli 2007, kl 23.07
teema autor tundub lahe tüüp. kuid loetud kirjelduse põhjal kahtlustan, et armumine pole vastastikune. mis põhjusel, seda on juba keeruline loetelu põhjal oletada. põhjused võivad olla igasugused ka siis kui välistada võimalus, et kahe vahel puudub tõmme.
teemaalgataja analüüsib oma tegevust üsna korralikult minu meelest seega liigses hullumises ma teda ei süüdistaks;)
soovitaks siiski teemaalgatajal mitte ennast liiga alla suruda, nagu Pedro juba eespool nõu annab. jää ikka iseendaks, sellisena võid ja peadki endast lugu pidama:)
 
naine 28. juuli 2007, kl 14.33
armumine võib olla küll vastastikune aga igalühel käivad need tunded erineva kiirusega ikkagi.
ehmatas naise ära aga see ei tähenda et kõik lõppend oleks siiski.
võibolla selgitada oma käitumist mõnes tagasihoidlikumas kirjas mingi pikema aja pärast.
alice alice 08. jaanuar 2020, kl 10.57
Kui ta abikaasa leiab, olin veendunud, et see võib ka minu olukorda parandada.
sest ma olin absoluutselt meeleheitel oma mehe saamiseks. Elu ilma temata oli
segadus mulle ja mu lastele. Tahtsin radikaalset muutust ja arvasin seda
lahendus võiks olla manuka tempel. Pärast resolutsiooni arutamist
preester Manukaga pani ta mind lootma, et taastab minu abielu. Mina
tundis enesekindlust, et ta tõepoolest toob mu mehe ja ta tegi seda! see on
fantastiline, mida preester Manuka on minu pere heaks teinud. tema abi on
hindamatu, veelkord tänan teid. Tema kontakt on [lovesolutiontemple1@gmail.com]
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!