Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lesbid - see ei ole ju seks!
 
tahaks teada 26. oktoober 2007, kl 16.36
Minu enam mitte eriti lähedane sõbranna - vist biseksuaalne, tema kalduvusi me ei aruta - kirjutab oma blogis oma salasuhtest ühe naisinimesega. Võõra nime all, aga ma tean, et see on tema blogi, sest kõik langeb tema eluga kokku, inimesed, nende nimed ja kirjeldused jne, selles pole mõtet kaheldagi ja see ei oma tähtsust niagunii.

Igatahes, ta kirjutab, et seksib selle naisega salaja ja sõprade eest varjab. Aga see pole ju seks! Mina leian, et suuseks ja näpukas on rohkem eelmäng, vahekorra osa või mõnus vahepala aeg ajalt muude tegevuste vahel (nt. hommikuti kiiresti!) - kuidas kellegile, aga mitte kogu seks!

Kirjutab, et teevad seda igal pool. Küll peldikutes ja raamatukogus ja kinosaalis - jah, kui mees sul käe püksi pimedas kinos paneb, kas siis pärast vihjad sellele kui seksile?

Mind ei häiri mitte see, et ta mingi naisega suhet arendada üritab, aga hoopis see, et minule kui hetero naisele on seks üks kindel asi - ja see, mida lesbilised teevad on vaid selle üks väike osa!
 
lipsi 26. oktoober 2007, kl 16.43
ja mina kui lesbi leian, et sinul on väga ühekülgne arusaam seksist. môni vôib näpu ja sôrmega palju vôimsama orgasmi saada kui teine vaginaalselt, mida nagunii suur osa naistest ei saa kunagi. usa läänerannikul ônneks naistest puudust ei ole, nii et ma olen päästetud sellest igavast nühkimisest, mida sina kui hetero "korralikuks" seksiks loed.

http://www.hogtied.com/php/banners/
 
öö 26. oktoober 2007, kl 16.51
mu meelest kah - kui orgasmi saab, siis on seks
 
mina 26. oktoober 2007, kl 16.56
vibraatorid ju ka.

ja no okei, kui mees kinos sind niisama näpib, siis pole seks, aga kui võtad mehelt suhu ja lõpuni... see on suuseks, nagu nimigi ütleb üks seksi liik lihtsalt. anaalseks on vägagi reaalne seks, puha auku ja värki. suuseks on täpselt samamoodi, täpselt samad kaitsevahendid peavad olema, sama tunne ja samad haigused levivad jne. ja suuseks on ju seksiga ühel tasandil, sest igale võõrale seda ei tee... täpselt samamoodi nagu iga võõraga ei astu vahekorda.
 
k 26. oktoober 2007, kl 17.01
naised võivad ju m´nni aseaineid kasutada, ongi sinu seks olemas.
 
see 26. oktoober 2007, kl 17.05
see autor lispi pole korralikku meest saanud,sellest ka selline väärarvamus õigest seksist!
 
otsilolli 26. oktoober 2007, kl 17.07
Mehel sul siis hea petta. Teeb(saab) suuseksi teise naisega ja siis pärast hea ausalt öelda, ei me ei seksinud.:D
 
tahaks teada 26. oktoober 2007, kl 17.24
Kui mina masturbeerin kasutades kätt ja vibraatorit, siis see küll seks pole. Kas teie arust on - monoseks?

Kui mees petab? Ka suudlemine on petmine, isegi räiget flirtimist võib emotsionaalseks petmiseks pidada! Ega ainult vahekord petmine pole.
 
lipsi 26. oktoober 2007, kl 17.29
see 17:05
sinu rumalale kommentaarile vôib vastata sama rumalaga, kuigi môlemad on valed: iga mees kes harrastab naisega anaalseksi on kapihomo.
 
öö 26. oktoober 2007, kl 17.37
a miks sulle üldse oluline, et sinu jaoks peab selle tädi seks see õige seks olema? tema jaoks on vägagi seks, eks. sina seksid omamoodi
 
grrll 26. oktoober 2007, kl 17.49
no tule taevas appi

nii lollile mõttele saabki tulla ainult hetero - ei ei ma ei ole heterofoob:D vist..

igatahes muidugi on see päris seks, see ongi minujaoks tõeline seks, intiimsus, making love noh, mitte taha keeramine ja sisse toppimine, mulle hakkab mõtegi mehega olemisest vastu:/
 
grrll 26. oktoober 2007, kl 17.49
no tule taevas appi

nii lollile mõttele saabki tulla ainult hetero - ei ei ma ei ole heterofoob:D vist..

igatahes muidugi on see päris seks, see ongi minujaoks tõeline seks, intiimsus, making love noh, mitte taha keeramine ja sisse toppimine, mulle hakkab mõtegi mehega olemisest vastu:/
 
lohe 26. oktoober 2007, kl 18.43
to grrll
näha on jah, et näputööd nii enda kui oma pruta peal kõvasti harrastanud, isegi postitada ei suuda nii et käed ei väriseks
ananape311 07. september 2021, kl 12.04
Seksi tutvumissaidid - http://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!