Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Murtud südamete klubi
 
1naine 06. aprill 2008, kl 23.10
Kas ei ole kuskil sellist organisatsiooni nagu murtud südamete klubi....? Kui inimesel on suhe läbi ja hinges raske, siis öeldakse, et ära sa kedagi teist hakka õnnetuks tegema enne kui oled oma valust üle saanud. Samas tunnen, et just üks selline üleminekusuhe aitaks, sest kindlasti on kuskil keegi kes samamoodi peale suhte purunemist lohutust vajaks et ta eneseteadvus uuesti ärkaks...
 
n 07. aprill 2008, kl 00.05
no siis on see üleminekusuhe küll aus, kui sa talle kohe algul ütled, et sa ei taha midagi tõsist kuna sul just üks tõsine suhe lõppes.
 
Tont. 07. aprill 2008, kl 01.20
Kulla autor,siin aitab ainult AEG.Olen korra ise sellise asja üle elanud,kui naine linnuks läks e.maakeels tõmbas peale 8-aastast abielu teise mehega uttu.Üks magushapumaid hetki tuli 2 aasta pärast,kui ta kahetses ja nuttis,aga mis läbi,see läbi.Muidu suhtlen eksi ja lastega normaalselt edasi.Arvan,et selline kurbade klubi midagi paremaks küll ei tee.Igaühe jaoks on kuskil keegi....
 
kepijuku 07. aprill 2008, kl 07.55
Mul oleks just tarvis sellist üheöö-üleminekusuhet.
 
sirts 07. aprill 2008, kl 08.43
Jah see on õige, et siin aitab ainult aeg. Tuleb leida endale tegevust, mine kuskile kursustele, tee sporti, loe midagi jne.
 
Roosa Helikopter 07. aprill 2008, kl 10.34
Sellepärast ma mingeid suhteid ei loogi, et elu üksinda palju muretum ja rahulikum, pole klubisid ega midagi vaja, kus pärast oma kurba saatust nutta.
 
hmm 07. aprill 2008, kl 18.04
tahaks ka kurbade klubisse kuuluda. kes klubi teeb?
 
niuks... 24. september 2011, kl 22.21
kui oled sattunud sellisesse rumalasse olukorda, et sõltud kellesti kes ei ole halb.. kes on tegelikult hea ja hooliva aga armastad kedagi teist ....ja ei taha sellele kellega koos oled haiget teha et ta lihtsalt lambist maha jätad.... mida teha... tunne on nagu tahaks ennast lõhki rebida....valus ja mitte vähe... see ei ole kindlasti mitte aus selle suhtes kellega koos olen ... aga ei suuda ilma selleta kellele mu süda kuulub... ja ta tunneb sama.. tunnen ennast nagu loll pubekas aga see tsirkus on kestnud juba kaua.. räägin aastatest..
 
jama 26. september 2011, kl 17.20
hea mõte küll aga kuidas sa ei või kindel olla, et sinna klubisse ronivad igast nõmedikud ja valelikud isased, et naisi saada ja neid ära kasutada
 
triin 27. september 2011, kl 20.02
eelmisele

Aga mis vahet seal tegelikult on, miks need isased sinna ronivad, kui nad pakuvad seda mida vaja - tõsiste ohustute suhet.

Ma ise just olin selline "ülesaamise vahend" ja see tegi meeletult haiget. Ma tajusin seda tegelikult koguaeg, aga ikka lootsin...lõpuks mees ikka jättis mu maha, kui aeg oli tema jaoks küps.

Nüüd ongi kõige tobedam see, et ma tunnen kah, et vajan just mingit ülemineku suhet. Ilmselt see vajadus tuleb sellest, et hing on hell ja valus on ja lihtsalt tahaks, et keegi hooliks minust ja hoiaks mind kaisus jne. Nt minu purunenud suhtes tundus ka, et mees vajas rohkem niisama hellust ja kallistusi, mitte aga kirge

Mõtlen, et mees oleks pidanud minuga aus olema. Samas ei kujuta ette, kui kedagi kohtan, kes võiks olla se "üleminek", et kuidas ma talle haiget tegemata selgeks teen, et minuga on nüüd lood nii ja ma ei taha miskit kindlat, samas ei saa ma ka kindlalt öelda, et ma lõpuks ikka tahan midagi tõsist, sest südant ette ei tea ju
 
naine 27. september 2011, kl 22.49
et siis selline tore klubi, kus liikmed üksteisele füüsilist ja emotsionaalset lohutust pakuvad seni kuni süda terve?
lahe!
kus me kohtume?
 
to niuks... 28. september 2011, kl 20.29
Vali see, mida sa rohkem hindad ja ole aus eelkõige enda vastu.
Ennast salates teed sa kõige rohkem haiget inimestele, kes sinu lähedal on.
Valuga tullakse toime, kahetsusega on keerulisem. See jääb kestma.
 
Pirx 30. detsember 2019, kl 18.36
Tere kõigile. Armusin kutti, kes 32 aastane meeletult. Olin nõus tema pärast kõike tegema. Tema ainult kasutas mind ära. Leidis lolli, kes teda tasuta mööda linna ringi vedas. Nii väga armusin, et tegin isegi jõuludeks hinnalise kingituse. Olime koos kuu aega. Olin nii loll. Olen seega 2x elus väga haiget saanud ja ei usalda enam mehi. Püüan häälestada end nende vihkamisele. Töö on mul hea, välimus ilus. Täötan kontoris. Mida teha? Selline mõttetu tunne on, nagu oleks eluisu otsas. Palun andke tarka nõu...
Agne Tamm 01. jaanuar 2020, kl 06.30
Armumine ongi enese lolliks tegemine! Kelle kaudu ja mille eest sa selle töökoha said? Vaata ringi! Võta vabalt! Ära kiirusta! Käi kohvikutes! Naudi head sööki! Aga parasjagu nii, et hoia raha! Ära üle pinguta!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!