Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mida teha türklasest austajaga?

sa 18. oktoober 2009, kl 14.20
raputa maha, parim soovitus! pärast ütled mulle aitäh!

loomulikult 18. oktoober 2009, kl 14.36
pähh
töötan paljurahvuselisel maal. ja mitte ainult mina, vaid ka KÕIK teised on tulnud samale järeldusele - araabia rahvad ON agressiivsemad, kui teised rahvused. pole midagi teha. neil on julmad ja vallutaja geenid. koolis lapsi vaadates on see eriti tunda. kõige ebameeldivamad on moslemi lapsed - salakavalad, agressiivsed.
kui hiinlased näiteks oleks samasugused, siis oleks terve maailm juba 1000a tagasi ainult hiina. nii et mõtle ka enne, kui räägid.

kui oled abielus 18. oktoober 2009, kl 15.19
ja kõrvalsuhet ei vaja,milleks on vaja sul üldse anda sellele türklasele signaale,et oled temast huvitatud.Lõpeta ära,mida rutem,seda parem.Millegipärast on aina enam ja enam jutte ja kuuldusi,et türklased suruvad ennast peale eestis elavatele naistele,olgu nad siis ükskõik mis rahvusest.

küss 18. oktoober 2009, kl 15.49
Aga kui magad sellisega ühe korra? Mis siis saab, kas rahuneb maha või muutub veel hullemaks ja pealetükkivamaks?

vastus 18. oktoober 2009, kl 15.55
oleneb seksist

ma... 18. oktoober 2009, kl 17.42
...ei lugenud teisi postitusi läbi, aga mu töökaaslasel oli üsna sama juhtum. käis türgis, mingi mees haakis end sappa. pärast helistas ja kirjutas iga päev. lubas ka, et sõidab külla/eestisse järele või kutsus ise uuesti türki. bronnis hotellid ja asjad ära, kuniks hakkas raha nõudma.
lühidalt, saada ta pikalt. sa pole ainus naine, kellega türgi mehed nii on käitunud.

tead 18. oktoober 2009, kl 19.11
No sellega, et türklasi araablasteks nimetad ja kõik moslemid ühte patta paned, näitad vaid oma piiratud silmaringi. Kui keegi sulle Prantsusmaal venelane ütleb ja arvab, et pole ju mingit vahet, kõik on seal Idas ühed pätid-varganäod-laiskvorstid ja sovjetid, siis oled küll jube solvunud ja nördinud.

imelik 18. oktoober 2009, kl 19.13
Mida teha? On siin valikuid, mida teha?? Oled abielus ja pole tast huvitet, siis lihtsalt ei suhtle ja kõik. Mida seal veel teha annab?

R 18. oktoober 2009, kl 19.33
Lõunapoolsetel rahvustel on temperament, mida uimane põhjamaalane agressiivsuseks nimetab. Arvestades nende kuuma verd tänage jumalat, et nad seal enamus kõik usklikud on. See hoib neid suuri masse, suuremalt jaolt väga vaesed, suurepärases ordnungis. Kuigi naljakas, et eestlased, eriti mehed, neid nii hüsteeriliselt kardavad, nagu oleks kunagi nende poolt allutatud olnud.

Aadu 18. oktoober 2009, kl 19.35
Kas mõõk oli ka terav?

loomulikult 18. oktoober 2009, kl 19.56
tead
kahju küll, kuid nii see on.
sinu kaitsekõned siin ei aita. loomulikult on iga rahva seas toredaid inimesi. ma ei eitagi.
aga üldistan praegu, nagu sa isegi aru saad.
R
temperament ja agressiivsus on kaks eri asja. põhjamaalane pole uimane.
nii et sommid, eestlased, inglased, hollandlased, taanlased, rootslased jne on sinu arvates uimased??

äkki tead nimetada kas või ühte eesti meest, kes türklasi HÜSTEERILISELT kardab?
mina olen naine. mulle ei meeldi nende kombed, arusaamad, käitumine ega traditsioonid. ma lihtsalt ei suhtle nendega.

eestlanna 18. oktoober 2009, kl 20.15
Vat ei suhtle sellistega, kõnnin kauge kaarega mööda. Miks? Sest lihtsalt ei usu seda "Armastan sind siit ja sealt kogu aeg!" Eesti mehele väljamaalane vastu ei saa. Ei tea miks. Mingi müstika on eestlases.

to eestlanna 18. oktoober 2009, kl 21.27
Muidugi, kui terve elu kartulit sööd, siis ei oska ju riisi tahtagi.

fuhh 18. oktoober 2009, kl 21.44
ega sa normaalne ei ole kui sul türklase ja musta peale märjaks läheb

kahtleja 19. oktoober 2009, kl 10.20
Suured tänud Theale ja veel mônele teisele, kes asjalikku nôu andsid ja suhtusid sellisesse case`ì kui täiesti vôimalikku. Ma olen abieleus olnud väga kaua ja tôesti, sellest on saanud rutiin.

Ma pole kunagi mustade peale hoogu läinud, kusjuures see türklane pole üldse must. Ma oletasin talle hoopis teise rahvuse ja olin siiralt imestunud, et môni türklane vôib nii hele ja peente näojoontega olla?

Mis puutub kahtlustesse, siis olen seda teemat lahanud ka oma sôbrannadega ja saanud väga erinevat nôu. Loomulikult on neid, kes annavad nôu, et lôpeta ära. Teised julgustavad hoopis, et las ta olla, kui tahab kirjutada iga päev. See annab energiat, hea meeleolu ja lôppkokkuvôttes endaga rahul naise.

Ma olen siiralt üllatunud nii paljude labaste kommentaaride peale. Teinekord loe läbi see tekst,mis tuletab meelde, et teisepool ekraani on teine inimene.

manna 19. oktoober 2009, kl 11.17
ma võin enda puhul vist sarnast lugu rääkida :-)

kui oled piisavalt tugev ja oskad piire seada, siis lase käia st flirt isegi türklasega, miks mitte.

minu imekena ja noore türklase "armastus" minu vastu jahtus kui eestis käis. minu puhul siis ei olnud turismi vaid tööreis ja türkalste vastukülaskäik oli ka tööalane.

ei hakka pikalt oma lugu rääkima, kuid tõsiasi oli see, et kui üks mu kah kena, aga blond(mina ei ole blond) naine talle veidi lahkemalt naeratas, siis embas ta juba teda. ojaa, muidugi hoiab ta mitut rauda tules ehk suhtleb ka minuga.

sinu kirjast jääb kerge armumise mulje, minul seda ei olnud ja olen võtnud seda lihtsalt kerge flirdina ning ei ole kaasa läinud tema teemaga tulla eestisse elama ja töötama ning meelitustele mu välimuse osas.

no 19. oktoober 2009, kl 14.29
kui desperate peab yks valge naine olema, et end musta tähelepanust nii meelitatuna tunda???

raske lapsep6lv? 6nnetu noorus? edasij6udmatus koolipingis? abitus eneseleidmisel?

mingi eneseväärikus v6iks inimesel siiski olla.

manna 19. oktoober 2009, kl 16.43
no, sinust õhkab rassismi ikka kõvasti. ei saa kõiki inimesi nede nahavärvi järgi ühte patta panna, valgete seas on küllalt mölakaid ja mustade seas toredaid ja meeldivaid inimesi, ka mehi

aadolf 19. oktoober 2009, kl 16.45
No johhaidii, kas sa oma mehe peale üldse ei mõtle? Mida tema sellest arvaks? Kui sa oma meest enam ei armasta, siis jäta ta maha ja võta see türklane, aga ära peta oma meest.
Räägi oma mehega! Mis on see, millest teil suhtes puudu jääb? Äkki mees arvab, et kõik on kõige paremas korras! Äkki ta saaks sind õnnelikumaks teha kuidagi??? Nii et sul pole vaja mingeid türgi jorsse.

no 20. oktoober 2009, kl 10.02
manna, mina ei kirjutanud sönagi jumekama nahavärviga inimeste iseloomustamiseks. sina sildistad.

mina lihtsalt ei suuda saada aru valgetest naistest, kes ei näi aru saavat, millist iseolemise öigust ja vabadust nad omavad. kes ei oska hinnata seda, mis neil on ja igatsevad midagi, mille olemusest neil aimugi pole.

no 20. oktoober 2009, kl 10.03
manna, mina ei kirjutanud s6nagi jumekama nahavärviga inimeste iseloomustamiseks. sina sildistad.

mina lihtsalt ei suuda saada aru valgetest naistest, kes ei näi aru saavat, millist iseolemise 6igust ja vabadust nad omavad. kes ei oska hinnata seda, mis neil on ja igatsevad midagi, mille olemusest neil aimugi pole.

muidugi 20. oktoober 2009, kl 10.34
truudus on juhuse puudus.. Ammu teatud värk.

kahtleja 20. oktoober 2009, kl 11.31
Ma olen lugenud postitusi suure huviga ja pean asjalikku nôu suurepäraseks. Loomulikult ma ei ole huvitatud ei Türki kolimisest, türklase vastu vôtmisest oma kodus vôi midagi muud. Küsimus oli lihtsalt selles, kuidas temasse suhtuda.

manna 20. oktoober 2009, kl 16.46

no, kuidas tõlgendada sinu lauset
"kui desperate peab yks valge naine olema, et end musta tähelepanust nii meelitatuna tunda???"

vastandad siin ju väga konkreetselt valget ja musta, et musta mehe tähelepanust ei võiks samaväärselt meelitatud olla

.,. 20. oktoober 2009, kl 16.59
Rassisolkijad.

mhh 20. oktoober 2009, kl 17.04
sa ei kahtle, sa tahad seda ja küsid toetust

mida temast arvata 20. oktoober 2009, kl 17.59
kui ta teab et sa abielus oled ja ikka kontakti otsib, siis loodab et ehk oled talle "sugar momma" eest, saadad talle raha seksi eest. Meesprostituut lihtsalt.

saarlane 09. veebruar 2016, kl 14.22
Hoia türklasest eemale. selles pole kahtlustki.
Agne Tamm 09. veebruar 2016, kl 21.15
Kahju et Eesti naisi nii naiselieks ei kasvatata, nagu Tyrgis, aga vigu m6lemal pool!
Agne Tamm 09. veebruar 2016, kl 21.19
Eesti naine aetakse kyndma, aga Tyrgis muudkui synnita!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!